Sain kutsun viimeviikkoiseen Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivän vastaanottoon Yhdysvaltojen suurlähetystöön. Oli kunnia saada olla juhlimassa ja olen kiitollinen että työni on arvostettu ja tunnistettu. Vaikka sää ei ollut alusta asti puolellamme, tilaisuus on lämminhenkinen ja hyvin organisoitu. 

Haluan hehkuttaa pukuani joka keräsi paljon kehuja itse tilaisuudessa. Halusin pukea ylleni puvun, jossa näkyy hyvin vahvasti juuriani mutta samalla on minunlaiseni. Siksi puvussani näkyvä punainen kangas on somalialaisen kansallispuvun Hidiyo Dhaqaniin kuuluva kangas.  Pukuni on suunnitellut somalialaistaustainen hyvin lahjakas nuori nainen nimeltään Ilham Maaweel (ig: Ilhvmmhd). Olen Ilhamin kovan luokan ihailija, sillä hänen käsialansa on kuin suoraan jostain toisesta maailmasta. Tyylikästä, rohkeata, omanlaista ja upeeta. Jos haluaa maailmanluokan tyyliluomusta, niin suosittelen tutustumista hänen brändinsä joka tulee varmasti menestymään.

Yhdysvaltojen sotilaat asettautuivat paikoilleen sekä Suomen että Yhdysvaltojen kansallislaulujen ajaksi. Valitettavasti sää ei ollut puolellamme alussa, mutta loppuajasta alkoi aurinkokin nousemaan.

Kollegani ja ystäväni Petran kanssa vähän hulluttelemassa. 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Ujuni Ahmed. Naisten ja tyttöjen oikeuksien puolustaminen on intohimoni, koska räikeimmät ihmisoikeusrikkeet kohdistuvat vielä tänä päivänäkin erityisesti tyttöihin ja naisiin

Blogissani puhutaan oman polun luomisesta: kuinka löytää rohkeus tehdä erilaisia valintoja, toimia toisin kuin muut odottavat. Kirjoitan arjen pienistä ihmeistä, maailmasta sekä muodista ja sisustamisesta joka saa välillä ihmiset mun ympärillä hulluksi. Tämän kaiken kirjoitan naisena, tyttärenä, muslimina ja ennen kaikkea ihmisenä, joka taistelee lokerointia vastaa. 

Toimin kansalaisjärjestön Fenix Helsinki ry:n toiminnanjohtajana. Uskon, että menneisyys ei määritä tulevaisuutta, vaan onnellisuus on otettava omiin käsiin. 

Mielipiteet ovat blogistin omia. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019

Kategoriat