Kuvat: Anter Yasa

 

Luulen että tämä kesä on ehdottomasti värien kesä. Kävin shoppailee itselleni jumpsuittei, ja usei katselen maltillisia värejä mutta tällä kertaa käteeni tarttui keltainen. Ehdottomasti Somalian reissuni jälkeen, värit on tullut elämääni ihan eri tavalla, 

 

Tämä on ensimmäinen kerta kun käytin myös Kalevalan Korun minulle lahjoittaman Naaraleijonan. Mä oon rakastunut siihen. Merkitysen lisäksi se on siro ja tosi kaunis! 

Kaikki tietää mun semi addiktin hattuihin.Tässä tämä kauneus Italiasta. 

Avokkaita en kuitenkaan uskaltanut ihan käyttää vielä, mutta niiden aika tulee myös pian. Toinen kans mikä on tämän kesän ehdoton, on turbaanit. Itse en löytänyt mistään, joten tein turbaanin Somalialaisesta Baati- mekosta ja oon kyl tyytyväinen. EIks oo ihanaa et kesä vihdoin alkaa!

 

-Ujuni 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Ujuni Ahmed. Naisten ja tyttöjen oikeuksien puolustaminen on intohimoni, koska räikeimmät ihmisoikeusrikkeet kohdistuvat vielä tänä päivänäkin erityisesti tyttöihin ja naisiin

Blogissani puhutaan oman polun luomisesta: kuinka löytää rohkeus tehdä erilaisia valintoja, toimia toisin kuin muut odottavat. Kirjoitan arjen pienistä ihmeistä, maailmasta sekä muodista ja sisustamisesta joka saa välillä ihmiset mun ympärillä hulluksi. Tämän kaiken kirjoitan naisena, tyttärenä, muslimina ja ennen kaikkea ihmisenä, joka taistelee lokerointia vastaa. 

Edistän työkseni lapsen oikeuksia World Vision -järjestön asiantuntijana. Tämän lisäksi toimin kansalaisjärjestön Fenix Helsinki ry:n toiminnanjohtajana. Uskon, että menneisyys ei määritä tulevaisuutta, vaan onnellisuus on otettava omiin käsiin. 

Mielipiteet ovat blogistin omia. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019

Kategoriat

Instagram