Olen käynyt Ruotsissa kymmeniä kertoja ja vasta tällä reisulla sain käytyä kuninkaanlinnassa. Kuninkaanlinna oli enemmän kuin osasin kuvitellakaan. Linnan lisäksi kävin myös katsomassa kruunujalokiviä mutta siellä oli kuvien ottaminen kielletty mikä ei sinänsä ole yllätys. Yllätyin kuinka paljon yksityiskohtia löytyi niin seinistä, katoista kuin melkein joka ikisestä esineestä jotka olivat satojen vuosien vanhoja. Kaiken kaikkiaan meni linnaa ihallessa reilu 2 tuntia. Sain napattua teille ihailtavaksi myös muutamia kuvia..

Eniten rakastuin kuninkaanlinnassa oleviin valaisimiin. Jokainen tuntui kertovan tarinan ja jokanen kristallivalaisin sai ansaitsemaansa esillepanon. Myös katot olivat aikamoisia tarinoiden kertojia. 

Viimeinen huone oli ehdottomasti mun suosikki ja myös suurin juhlasali. Niinkuin mainitsinkin, yksityiskohtia oli niin paljon että niihin vain uppoutui. Ehdottomasti suosittelen  käymään, jos ei muun vuoksi, niin katsomaan sisustusideoita. Sitäpaisti nämä kuvatkaan eivät näytä kuinka upeata siellä oli. Itse inspiroidun eräästä huoneesta tai useastakin niin paljon, että mulla kotona alkaa seinäprojekti jo heti huomenna. Siitä myöhemmin sitten.

Kokonaisuudessaan oli onnistunut Tukholmaan matka, vaikka olikin pikavisiitti. Aurinkoista alkavaa viikkoa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Ujuni Ahmed. Naisten ja tyttöjen oikeuksien puolustaminen on intohimoni, koska räikeimmät ihmisoikeusrikkeet kohdistuvat vielä tänä päivänäkin erityisesti tyttöihin ja naisiin

Blogissani puhutaan oman polun luomisesta: kuinka löytää rohkeus tehdä erilaisia valintoja, toimia toisin kuin muut odottavat. Kirjoitan arjen pienistä ihmeistä, maailmasta sekä muodista ja sisustamisesta joka saa välillä ihmiset mun ympärillä hulluksi. Tämän kaiken kirjoitan naisena, tyttärenä, muslimina ja ennen kaikkea ihmisenä, joka taistelee lokerointia vastaa. 

Edistän työkseni lapsen oikeuksia World Vision -järjestön asiantuntijana. Tämän lisäksi toimin kansalaisjärjestön Fenix Helsinki ry:n toiminnanjohtajana. Uskon, että menneisyys ei määritä tulevaisuutta, vaan onnellisuus on otettava omiin käsiin. 

Mielipiteet ovat blogistin omia. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019

Kategoriat