Kirjoitukset avainsanalla #camillabloom #malli #turbaani #roihuvuorenkirsikkapuisto #kevät2019

Kuvaaja: Camilla Bloom

En ole ikinä oppinut nauttimaan kameran edessä olemisesta vaikka työni puolesta olen tottunut siihen. Nämä olivat harvoja kuvauksia, joissa aidosti nautin ja lopputulokseen olin hyvin tyytyväinen. Olen aina rakastanut näyttäviä ja isoja turbaaneja ja omaan tyyliin kuuluukin turbaani. Siitä huolimatta jännitin että tuleekohan se sopimaan ympäristöön. Ajattelin ottaa pienet askeleet kokeilemalla ensin pienestä huivista turbaanin.

Turbaanin kanssa perus samettitoppi ja jakku, joka oli kuvaajan valitsemia. Kuvaaja: Camilla Bloom

Kuvaaja: Camilla Bloom

Olen tosi kriittininen mun meikkien suhteen. Vihaan olla meikattavana huonojen kokemuksien vuoksi. Siksi näissäkin kuvauksissa olen itse meikannut. Kuvaaja: Camilla Bloom 

Näistä kuvauksista jäi tosi hyvä mieli. Kuvaaja oli eityisen rohkea ja taidokas mutta ei liian päällekäyvä. Olen kuullut että olen haasteellinen mallina josta tietenkin olen eri mieltä. Kuvasimme aamu 9-10 välillä jolloin oli aika kylmää. Onneksi kuvaaja oli siihenkin varautunut.

Lisää kuvauksista vielä myöhemmin. 

 

-Ujuni Ahmed

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Ujuni Ahmed. Naisten ja tyttöjen oikeuksien puolustaminen on intohimoni, koska räikeimmät ihmisoikeusrikkeet kohdistuvat vielä tänä päivänäkin erityisesti tyttöihin ja naisiin

Blogissani puhutaan oman polun luomisesta: kuinka löytää rohkeus tehdä erilaisia valintoja, toimia toisin kuin muut odottavat. Kirjoitan arjen pienistä ihmeistä, maailmasta sekä muodista ja sisustamisesta joka saa välillä ihmiset mun ympärillä hulluksi. Tämän kaiken kirjoitan naisena, tyttärenä, muslimina ja ennen kaikkea ihmisenä, joka taistelee lokerointia vastaa. 

Edistän työkseni lapsen oikeuksia World Vision -järjestön asiantuntijana. Tämän lisäksi toimin kansalaisjärjestön Fenix Helsinki ry:n toiminnanjohtajana. Uskon, että menneisyys ei määritä tulevaisuutta, vaan onnellisuus on otettava omiin käsiin. 

Mielipiteet ovat blogistin omia. 

Blogiarkisto

2019

Kategoriat

Instagram