Kirjoitukset avainsanalla #kierrätys #koti #sisustus

Kotini kierrätyspiste

Tässä kun mietiskelin mitä uusia juttuja taas hankkisin kotiin ja tuli fiilis, että haluun näyttää teille mun kierrätyspisteen. Hieman hävettäen kuitenkin on pakko myöntää, että en ole ikinä kierrättänyt ennen viime joulua. Siihen ei ole kummempia syitä. Omaa laiskuuttani, osaamattomuuttani ja ehkä ajatus myös roskalaatikoista tai muovipusseista lojumassa keittiön joka nurkassa ahdisti. Olen kuitenkin potenut huonoa omatuntoa jo pitkään joten oli kans luontaista miettiä vaihtoehtoja. Viime marraskuussa ymmärsin, että olisi helpointa tehdä kierrätyspisteestä sisustuselementti. Sen jälkeen loppu olikin helppoa. 

Erityisesti mun pienelle keittiölle tämä oli paras ratkaisu. 

Kotini vallitsevat värit ovat valkoinen ja kulta joten ei ollut kovin vaikeaa miettiä värivaihtoehtoja. En olisi kyllä  ikinä uskonut, että kierrätys olisi näin helppoa ja kaiken lisäksi miellyttäisi silmää. Rauhallista sunnuntai-iltaa. 

 

-Ujuni

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Ujuni Ahmed. Naisten ja tyttöjen oikeuksien puolustaminen on intohimoni, koska räikeimmät ihmisoikeusrikkeet kohdistuvat vielä tänä päivänäkin erityisesti tyttöihin ja naisiin

Blogissani puhutaan oman polun luomisesta: kuinka löytää rohkeus tehdä erilaisia valintoja, toimia toisin kuin muut odottavat. Kirjoitan arjen pienistä ihmeistä, maailmasta sekä muodista ja sisustamisesta joka saa välillä ihmiset mun ympärillä hulluksi. Tämän kaiken kirjoitan naisena, tyttärenä, muslimina ja ennen kaikkea ihmisenä, joka taistelee lokerointia vastaa. 

Edistän työkseni lapsen oikeuksia World Vision -järjestön asiantuntijana. Tämän lisäksi toimin kansalaisjärjestön Fenix Helsinki ry:n toiminnanjohtajana. Uskon, että menneisyys ei määritä tulevaisuutta, vaan onnellisuus on otettava omiin käsiin. 

Mielipiteet ovat blogistin omia. 

Blogiarkisto

2019

Kategoriat

Instagram