Tuomaristo hetkeä ennen Vuoden suunnittelijan julkaisemista.

Sain kunnian toimia viikko sitten, 18.9.2019 African Fashion Week Helsingin muotinäytöksen yksi, kolmesta tuomaristosta.      Kokemus oli silmiä avaavaa ja olin häkeltynyt miten upeita suunnittelijoita meillä on, joista emme tiedä. Toivon, että tämä on alku paljon suuremmalle sillä itse henkilökohtaisesti haluan nämä nämä luomukset meidän kaduille. 

📷

Upeat mallit valmistautumassa lavalle. Mua: Victorine Mangoko Makeup Artist. Hair: Vicky Mangoko. Official Hair Sponsor @victorinemangoko

Malli: Cico Toure.
📷Jukka LuomQ. @owusu_brand

@Seyexgoldcasuals Rasaq-Adepoju Seyi
📷kaijoronen

Tuomaristo julkaisti vuoden suunnittelijaksi Dnye GH. Vierelläni Afrikkalaisen muotinäytöksen kanssani tuomaroineet upeat  Patisse A Lody ja Edwin Ndaki. 

Vuoden 2019 suunnittelija Dnye GH yhdessä upeiden mallien ja malliston kanssa. 

 

Afrikkallainen muoti on tullut jäädäkseen. Sille on kysyntää ja on korkea aika antaa sille sen ansaitseman tilan ja näkyvyyden. Kiitokset järjestäjille, että olette käynnistäneet uuden aikakauden Suomeen ja upeille suunnittelijoille väreistä, jota tuotte esille.

 

-Ujuni Ahmed

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Ujuni Ahmed. Naisten ja tyttöjen oikeuksien puolustaminen on intohimoni, koska räikeimmät ihmisoikeusrikkeet kohdistuvat vielä tänä päivänäkin erityisesti tyttöihin ja naisiin

Blogissani puhutaan oman polun luomisesta: kuinka löytää rohkeus tehdä erilaisia valintoja, toimia toisin kuin muut odottavat. Kirjoitan arjen pienistä ihmeistä, maailmasta sekä muodista ja sisustamisesta joka saa välillä ihmiset mun ympärillä hulluksi. Tämän kaiken kirjoitan naisena, tyttärenä, muslimina ja ennen kaikkea ihmisenä, joka taistelee lokerointia vastaa. 

Edistän työkseni lapsen oikeuksia World Vision -järjestön asiantuntijana. Tämän lisäksi toimin kansalaisjärjestön Fenix Helsinki ry:n toiminnanjohtajana. Uskon, että menneisyys ei määritä tulevaisuutta, vaan onnellisuus on otettava omiin käsiin. 

Mielipiteet ovat blogistin omia. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019

Kategoriat

Instagram