Jostain oon jaksanut vielä eilen kaivaa hymyn asukuviin, mut tänään oon kyllä ollut jo niin zombie, että ei ois irronnut oikein ees irvistystäkään. Seitsemän päivän iltavuoroputken jälkeen koitti vielä tänään aamuvuoro ja kun hyppäsin aamulla auton rattiin, niin oikeesti vähän pelotti, kun olin niin töttöröö. Juttelin tuossa yhden kaltaiseni kilppariongelmaisen kanssa näistä mun lähes ylitsepääsemättömistä aamuvaikeuksista ja tuli sitten puhetta thyroxinin ottamisen ajasta ja mietittiin, että kannattaisko mun kokeilla sitä, että ottaisin osan annoksestani illalla. Voisko se parantaa mun aamuja? Kellään kilpparityypillä tästä kokemuksia?


Asukuvat on tosiaan eiliseltä työpäivältä, kun ohjelmassa oli vaalivalojaisten väijymistä kamera kourassa. Kaivoin pitkästä aikaa päähän tuon yhden mun lemppari turbaanihuivin. Se on väritykseltään jotenkin niin kesä, että se siksi lepää talvikaudet laatikon pohjalla. Mutta nyt oli jälleen aika valjastaa eläinkuosit käyttöön ja huivi passasikin kivasti yhteen noiden vaaleiden kirppissaappaiden kanssa.


Läjästä naamalähiksiä löytyi tasan tää yksi, jossa pystyin katsomaan silmänalusiani irvistelemättä. Aivan kaameet ruttuiset ja kuivat pussit ilmestyivät naamalle joka kerta, kun yritin hymyillä. Niin se vaan alkaa ikä ja väsymys näkymään naamassa. Ehkäpä tää silmäpussiahdistus ansaitsee ihan oman postauksensa, joten säästän ne havainnekuvat siihen. Osviittaa asiaan saa alla olevia kuvaa tihrustamalla.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

legginssit-H&M Mama/pusero-Taillissime, Ellos/kengät ja huivi-kirppislöytöjä

Kun kerrankin päällä on jotain mitä vielä kaupoista löytyy, niin linkataanpa tuo Elloksen kepeä viskoosipusero, jota löytyy mustan lisäksi myös esimerkiksi fuksian värisenä. En tajunnut ottaa takaosasta kuvia, mutta siellä kulkee kiva napitus ylhäältä lähes alas saakka. Kokoja on 42:sta 58 saakka. (ja epäluuloisille tiedoksi: ei oo mikään mainoslinkki, kun ihan muuten vaan aattelin, että jotakutasaattaa kiinnostaa.)

Nyt kaivaudun murun kainaloon ja keskityn elokuvaan Ja huomenna nukun ainakin kahteentoista. Vannon sen.

Kommentit (13)

Noora
1/13 | 

Heippa.
Mä otan thyroxinini iltaisin. 0,5 viitenä päivänä viikossa ja 0,75 kahtena päivänä viikossa. Toimii. Ehtii aamuks paremmin vaikuttaan. Ainakin mä ajattelen niin. Kokeile ihmeessä!

Veera
Liittynyt2.9.2015

juu, mä ajattelin testata niin, että otan 2/3 annoksesta aamulla ja 1/3 illalla. Kyllä sen sit olossa varmaan huomaa onko asiasta hyötyä tai haittaa. Ja ainahan saa siirryttyä takaisin pelkkään aamuottoon.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Anne
2/13 | 

En ole tullut ajatelleeksikaan, että Thyroxinin voisi ottaa illalla, täytyypä kokeilla itsekin. Terv. nim. Zombie

Ps. Kiitos mukavasta blogista. Olen seurannut sitä jo vuosia, mutta erityisen tiiviisti nyt kun muutit omillesi. Muutos teki vain hyvää jo ennestääkin kivalle blogillesi.

Veera
Liittynyt2.9.2015

no siis perus ohjeistushan on, että aamulla tyhjään vatsaan, mutta aika paljon lukenut ja kuullut että joillakin kilpparipotilailla toiminut tuo annoksen jakaminen aamuun ja iltaan. Mutta pitänee jutella asiasta vielä lääkärin kanssa kun sellaisen luo taas joskus pääsen.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Annika
3/13 | 

Mä oon jo pitkään ottanut Thyroxinin illalla. Siirsin suosiolla iltaan kun oli vaikeuksia aamulla muistaa. En oo kyllä eroa huomannut. Pari viikkoa sitten lopetin kahvin ja nyt olen ihan tosissaan zombie. Välillä oikein pitää miettiä olenko hereillä vai unessa. :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

mä kyllä muistan aamulla, kun silloin on muutkin lääkkeet, mutta tuntuu, et kone käynnisty sit vasta 3-5 tuntia lääkkeen ottamisen jälkeen ja se on vähän turhan myöhään. :P

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Katja
4/13 | 

Kilpparilääkkeet pitäis ottaa tyhjään mahaan, niin se on ihan siinä lääkeselosteessakin. Ja se pitäisi ottaa puoli tuntia ennen kun syö tai juo muuta (ku vettä sen lääkkeen kanssa). Maitotuotteita pitäisi välttää se 4 tuntia lääkkeiden ottamisen jälkeen, ja kaikki muut mahdolliset vitamiinit (ehdottomasti rauta!) pitää ottaa sitten vasta iltapäivällä/illalla.

Tossa vielä linkki; http://www.laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=1193

Veera
Liittynyt2.9.2015

juu, kyllä mä tiedän tuon lääkeselosteen tyhjään mahaan -ohjeistuksen. Mutta toisaalta olen lukenut, että joidenkin tutkimuksien mukaan illalla otettuna tyroksiinilla on enempi aikaa imeytyä elimistöön eikä tätä ilta vaihtoehtoa ole tietääkseni lääkäritkään tiukasti torpanneet. Siksipä tässä nyt kyselenkin, että millaisia kokemuksia tästä ihmisillä on.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Katja

Niin kai, jos illalla siellä vatsassa ei tosiaan ole niitä tuotteita (kuten kalsium tai rauta) jotka haittaa selvästi sen tyroksiinin imeytymistä.

Hyvä että olet tietoinen, mutta usein kuulee kilpparipotilaiden ottavan sen aamulääkeeen, kyllä _tyhjään mahaan_ mutta 5 minuuttia sen jälkeen syövät aamupalan isolla maitokahvilla. Sitten on ihmettelyä kun arvot on mitä on.

Itse olen ottanut vain aamulla, ja olen tosi tarkka siitä että teen homman ns. oikein. Mutta mulla onkin tosi helposti zombie oloja, ja arvot pitää olla aivan helkkarin hyvät että olo on normaali. Itse asiassa tämän "kroonisen" väsymyksen takia olen nyt siirtynyt T3 valmisteen syöntiin, sillä saattaa olla parempi vaikutus. Alle viikko tällä menty niin vaikea vielä sanoa, plus että tässä on heinänuhakin päällä :P

Lopuksi pitää vielä sanoa että kannattaa kuunnella sitä omaa kehoaan kyllä, kaikille ei toimi kaikki. Ehkä sulle sopii paremmin sen osan illalla otto, kokeilemallahan se selviää.

Sande
5/13 | 

Kilppareista en tiedä mitään, mutta aika kivat kengät :) Ite en osaa ja uskalla kirppiksiltä kenkiä ostaa, kun tiedä kenen hikivarpaat niissä on muhineet ;D Mutta kerropas teetkö sä kirppiskengille mitään ennen käyttöön ottoa siis jonkinmoista puhdistusta sisältä käsin vai voiko kengille tehdä? Sori jos olen kysynyt tätä aiemminkin, joltain kysyin joskus, ehkä Nelliinalta muistaakseni, mutta ei tainnut vastausta tulla.

Veera
Liittynyt2.9.2015

en mä aina välttämättä tee mitään, mutta saatan toki esimerkiksi laittaa kenkiin uudet pohjalliset. Itseäni ei ahdista ajatus jonkun hikivarpaista, koska kyllä mä nyt aina tutkin kirppiskengät ennen ostoa, että millaiset ovat sisältä. Jos on ahdistavan huonokuntoiset ja pinttyneet sisältä, niin ostamatta jää.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

kiitti, tykkään kyllä itsekin tästä blogin ulkonäöstä. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram