Nyt, kun aamulla on edessä taas matka kohti Helsinkiä parin palaverin merkeissä, onkin loistava aika julkaista unontuneet asukuvat, jotka Jonna nappasi minusta edellisen kerran isolla kirkolla käydessäni.

 Edustava mimmi siinä niin.

No, onnistuin mä onneksi olemaan vähän fiksummankin näköinen ainakin yhdessä ruudussa. Pukeuduin tällaiseksi asialliseksi bleiserileidiksi mennessäni pitämään Olympuksen kamerakoulutusta. Halusin näyttää fiksummalta kuin oon ja eikös silmälasit ja bleiseri oo silloin oikeet vermeet???? :D :D

mekko-Marimekko/bleiseri-HM+/kengät-Crocs (saatu)/silmälasit-Gucci (saatu, Lensway)/korvikset-Nouseva Myrsky (saatu)

Pitäisköhän itse asiassa vetää huomenna sama mekko päälle.. oisin asiallinen mimmi duunipalaverissa. Tässäpä taisikin siis ratketa aamun pukeutumispulma. Mitä sitä keksimään pyörää uudelleen, vaan turvaudutaan jo aiemmin hyväksi havaittuun ratkaisuun. Omien asukuvien selaaminen siis kannattaa!

Kommentit (7)

8/7 | 

Hah, tuo ensimmäinen kuva on niin paras :D Ja kyllä, lasit ja bleiseri tekee ihmisestä kuin ihmisestä heti hiukan 'asiallisemman ja huolitellumman'. Tai no jos ne yhdistää kulahtaneisiin tennareidin, t-paitaan ja mustiin pillifarkkuihin (kuten allekirjoittanut) on yhdistelmänä joku ihan ihmpe heebo... Mutta hyvältä näyttää! :D

hanna

www.hannamariav.com

pauliina
10/7 | 

kovin asialliselta näytät ekassa kuvassa! :)

11/7 | 

Mitäs kuuluu Pohjanmaan Olympus kamerakoulutukselle? Ookko nää vielä tulossa? Mä olen nyt pari kuukautta heilunut tuon E-PL5 kanssa. Hyvä peli ollut mutta olisi mahtavaa, kun oppisi saamaan kamerasta vielä enemmän irti.

12/7 | 

viikon parin sisään pitäis olla palaveria Olympuksen edustajan kans ja koitetaan rukata syksyn aikataulua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat