Täällä  tulee yleensä esiteltyä itseään vain silloin, kun kuviin on tarttunut edes hieman meikattu ja puunattu bloggaaja. Jottei totuus kuitenkaan pääsisi keneltäkään, erityisesti minulta itseltäni, unohtumaan, niin katsoin tarpeelliseksi pistää vaihteeksi hieman realismia kehiin. Muistatte varmaan sen Wellan Shockwaves -mainoksen gorillan. Mulla oli taatusti viime yönä villit treffit samaisen karjun kanssa, vai mitä luulette? Mä en nimittäin tajua miten muuten ihminen voi saada tukkansa tuohon malliin pelkällä nukkumisella. Etenkään kun ei siinä edes ollut pahemmin mitään muotoilutöhniäkään.

gorilla kävi kylässä

Se jamppa on todennut, että tämän näköisiä mimmejä on parempi tapailla ihan vaan pimeässä ja mä ymmärrän kyllä ihan täysin. Vaikka kuva onkin otettu aamuyöllä viiden aikaan ja silmässä on vielä täysi uni, niin sinä näkyviä silmänalusia katsellessa sen vaan kipeästi tajuaa kuinka ikävuodet eivät tule yksin. :P No, onneksi on kaikenmaailman lahosuojat ja pakkelit. Mitä nainen tekisikään ilman kosmetiikkafirmojen laboratorioissa uurastavia neroja? Näyttäisi tältä ihan koko ajan. :D

]

plääh. nyt pakko vähän käsitellä kuvia, jotta saa hyvällä omallatunnolla lähteä illalla katsomaan Lapkoa. Jee!

Kommentit (16)

Veera

olis varmaan ollut mahti keikka, jos en olis ollut eilen niin väsynyt.Lähdin jo hieman ennen kuin keikka loppui. :P

3/16 | 

Arvostan ihan suunnattomasti että uskallat julkaista meikittömän unisilmä tukka pystyssä -kuvan, moni ei uskaltais, en minäkään, pakko sanoa. Silti näytät tosi freessiltä ja nätiltä :) Jotenkin kun sellainen inhimillisyys on blogeissa aika harvassa. Toivottavasti tajusit :D

Veera

juu tajusin toki. Kyllä minäkin tarkkaan valikoin mitä kuvia kehtaan täällä itsestäni julkaista, mutta en toisaalta koe mitenkään ongelmana julkaista tällaisia täysin naturellejakin kuvia, sillä tätä se totuus nyt vaan on enkä halua blogin olevan ihan täysin pelkkää kaunisteltua totuutta. :)

4/16 | 

Hih, tutulta näyttää, vaikka myönnän ettei mulla kyllä koskaan herätessä ihan noin komeaa fledaa ole ollut kuin sulla :) Ja komppaan LadyAmia!

Veera

mulla on tällanen itse asiassa aika useinkin. Ei toivoakaan et aamulla pääsisi liikenteeseen ilman että pesee tai ainakin kastelee tukan läpimäräksi ensi töikseen ja aloittaa koko frisyyrin laittamsien alusta. :P

nasu86
5/16 | 

mulla tukka näyttää samalta lähes joka aamu=D

mut en kyllä näytä noin hyvälle juuri heränneenä!

Veera

peilikuvalleen harvemmin hymyilee aamuisin, joten se iluusio, että näyttäisin kuvassa tippaakaan hyvälle johtuu ihan vaan kameraa varten loihditusta typerästä hymystä. :D

6/16 | 

Kommasin tonne Kuulumisia ja kysymyksiä -postaukseesi, mutta nyt enemmän tätä blogia selanneena täytyy vielä tulla hehkuttamaan, että jukra, just tällaista blogia Arvostan isolla aalla. Tämä ei pursuile Mulberryjä ja Burberryjä eikä roiskeläppämittaisia mekkoja, vaan vaatteita, joita ihan oikeesti tällainen tavallinen, aikuinen nainen pitää yllään. Mulle just joku taannoin kommasi, että onpa tavallisia vaatteita sulla, ei mitään massasta poikkeavaa. Kommentti sai mut hyppimään riemusta, sillä just siihen minä tällä hetkellä olen taivas paratkoon pyrkinytkin; että näyttäisin suht normaali-ilmestykseltä kuljettuani suurinpiirtein 40 v. markettivaatteissa. :-D Ehkä tän tason löydettyäni voi lähteä etsimään sitä Omaa Tyyliä pikkuhiljaa?

Ja Ladyam kirjoitti tismalleen sen mitä minäkin ajattelin: ihanaa, että joku on oikeesti ihminen omassa blogissaan! Kyllä suurin osa tyylibloggaajista luo lukijoilleen vääristynyttä täydellisyyden illuusiota.

Veera

roiskeläppämittaisia mekkoja täältä kyllä löytyy. ;D

Mutta joo, hankala mun olis mitään täydelisyyden illuusiota edes yrittää luoda. Mun kampeet on budjettini vuoksi ketjuliikkeistä ja mun kropalla ei mutenkaan pukeuduttaisi viimeisimpään huippumuotiin. :)

Onnea sullekin tylin metsästykseen!

Veera

hitto, mä luin että "pelästytit mun päivän..", kauhistuin jo et en kai mä nyt sentään niiiin pahalta näytä. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram