Rakkaiden keinonahkahousujeni ratkettua korjauskelvottomiksi haaroista loppusyksystä olen yrittänyt metsästää uusia epätoivoisesti. Sopivia ehdokkaita ei kuitenkaan ole tuntunut löytyvän mistään omassa koossani ja olinkin jo hieman luovutusmielialalla.

Eilen kuitenkin päätin olla rohkea, ottaa pettymisen riskin ja sovittaa kaapissa lojuneita ratkenneiden housujen yhtä kokoa pienempia kaksosia. Juu, luit oikein, mulla oli ne samat housut myös koossa 44. Mutta olin viime syksynä siis käyttänyt koon 46 housuja niiden ratkeamiseen saakka. Muistan testanneeni pienempiä housuja joskus kuukausia sitten vetoketjun menemättä kuitenkaan kiinni, niinpä en ollut viitsinyt edes kaivaa niitä kaapista nelikutosten hajottua.

Eilen tapahtui kuitenkin ilahduttava ihme ja kerrankin joku vaate oli venynyt kaapissa ainaisen kutistumisen sijaan ja pöksyt menivät päälle vaivattomasti. Hallelujaa, nyt minulla on taas "nahka"housut!

20130210-191642.jpg

20130210-191649.jpg

Takki-Lindex/housut-H&M/pellavainen raitapaita H&M/kengät-Dr. Martens/laukku-kirppislöytö

Kuten jo jossain postauksessa taisin sanoakin, niin mulla olisi tulevalla viikolla kuvaukset Iltalehden Ilonaan tulevaa juttua varten. Sovittiin tutun kuvaajan kanssa ajankohta keskiviikoaamupäiväksi ja mä olen nyt ihan paineessa, että mitämä pistän päälleni! Pari asua olisi hyvä kasata. Missä kamppeissa näyttäisin itseltäni ja edustuskelpoiselta? Ääää, onpas tää nyt vaikeeta.

Kommentit (4)

sirpa elo
5/4 | 

moi Veera,

näytät niin fressiltä että ihan kateeksi käy. eksyin tälle palstalle, joskin vanhemmalle, kun etsin tietoa aiheesta turvonneet silmäluomet, sun kuva oli siinä ja samanlainen minä olen nyt.

millä loppujen lopuksi sait silmäluomesi kuntoon?

mulla nämä luomet turposi (ehkä) nokkosrokon takia, nyt rokko on lähdössä mut turboluomet ne vain kukoistavat! tänä aamuna taas eilistä turvonneemmat :o(

en paljoa meikkaa, vain ripsiväriä ja silmien alle peitevoidetta.

nyt käytössä Lumenen extra volyme mascara, oliskohan siinä joku allergisoiva ainesosa....?

olis kiva jos viitsit vastata.

-terkuin sirpa

6/4 | 

Moikka!
Mun naama ja silmät tais tuolla pahimmalla kerralla parantua pikkuhiljaa antibiooteilla (suun kautta kuuri ja jotain toista voiteena luomiin).
Luomet on kuitenkin oireilleet myöhemminkin ja olen yhdistäväksi tekijäksi noita oireita ennen paikallistanut yhdet Nivean meikinpuhdistusliinat.
Ne on ainoa tuote joka mulla on ollut käytössä joka kerralla kun silmät alkaneet oireilemaan. Olin siis yleensä aina jossain just reissaamassa. Lähtivät siis tietenkin roskiin sitten kun viimein asian tajusin.
Mulla itsellä tosiaan turvotuksen liäski luomista kuoriutui nahkakin vielä pois. Oli tosi ankea olo. :(
Ja tuo pahin kerta josta postauksen kuvat olivat, kesti kaiken kaikkiaan useamman viikon. Mutta antibioottikuuri, hoitovoiteet ja totaalimmeikittömyys yli kuukauden ajan rauhoittivat naaman pikku hiljaa.
Tsemppiä sulle!
Toivottavasti paranet pian!

Anu
7/4 | 

Jes! :) Kävisipä mullekin tuollaisia iloisia yllätyksiä, niitä odotellessa... :D On muuten todella ihania nämä kuvat, hehkut! :)

8/4 | 

Oiii tuli ikävä marimekon perusraitapaitaa tuosta sun pellavaisesta hm:n paitulista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat