Mulla näköjään jatkuu projekti "yllätä itsesi aamuisin ja yhdistele värejä aiempaa ennakkoluulottomammin". Eli tarkoittaa siis kaikkea vähänkään "villimpää" kuin yhdellä värillä piristetty lähes musta asu.

Tämän päivän pukeutumisen idea lähti ihan puhtaasti eräästä Net-A-Porterin kuvasta, jossa kullanvärinen paljettipaita oli yhdistetty viininpunaisiin housuihin. K0ska kombinaatio miellytti ja sopivia aineksia löytyi omasta kaapista, niin päätin kokeilla samaa, mutta omalla astetta rennommalla tavallani. Tämän päivän teemaksi tuli siis arkista rönttää yhdistettynä blingblingiin.

paljettitoppi ja farkut/Lindex, kashmirneuletakki/Peter Hahn, laukku/Topshop. kengät/Bullboxer, korvikset/Kalevala, rannerengas/H&M

Lindexin paljettitopin olen ostanut jo viime syksynä, mutta se oli jäänyt käyttämättä sen vuoksi, että karheat paljetit raapivat ikävästi kainaloita ja alleja. Tänään kutenkin tajusin sellaisen yksinkertaisen jutu, että voihan tuon hihattoman topin alle pukea pidempihihaisen paidan paljettien pistelyltä suojelemaan. Kylmän päivän vaatimaan kerrospukeutumiseen se ajatus passasikin sitten enemmän kuin hyvin kun aluspaidan hihat jäivät joka tapauksessa piiloon neuletakin alle.

Koska käyttömukavuus vaatii tosiaan hieman ylimääräisiä kerroksia, taitaakin kekkeritopiksi kaavailemani kimallus päätyä ennemminkin tuomaan säihkettä arkisempiin asuihin.

Seuraavaksi ulkoiluttamaan tänään saapunutta toista blinbling-ihanuutta taidemuseon uuden näyttelyn avajaisiin! Kimaltavaa viikonloppua teillekin! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

roosa
1/10 | 

Moi!

En ole aiemmin kommentoinut yhtikäs mitään, mutta olen pidemmän aikaa lukenut blogiasi. Siulla on kivoja juttuja ja asut hienoja! Tykkään. (:

roosa
2/10 | 

Moi!

En ole aiemmin kommentoinut yhtikäs mitään, mutta olen pidemmän aikaa lukenut blogiasi. Siulla on kivoja juttuja ja asut hienoja! (:

Niina
5/10 | 

Tosi tyylikäs, ihanasti blingiä arkeen ja oivat väriyhdstelmät. Vau Veera, tosi kaunis ja upea ilmestys oot näissä kuvissa! :)

Amppeli
6/10 | 

Heippa, taisin nähdä sut perjantaina. Joku otti näitä sun asukuvia nimittäin :) Olin ihan yllättynyt.

P.S. Musta on tosi kiva lukea näin paikallisena sun blogista erityisesti Poriin liittyviä juttuja. Pidän muutenkin sun tavasta kirjoittaa.

7/10 | 

Voi vitsit ku on makea bling bling -asu. :-) Toivottavasti ei haittaa, että liitän blogisi oman uuden rintaliiviblogini lukulistaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram