Tämän asun kengät nähtiinkin jo edellisessä postauksessa, mutta eilisen muutkin vetimet tuli kuvattua samalla, kun kerran puuhaan ryhdyin. Kipusin taas pitkästä aikaa talomme ullakolle ja iltapäivän auringonpaiste loikin sinne melko täydellisen luonnonvalostudion.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostin tuon H&M:n pallobleiserin jo joskus alkukesästä, mutta se jäi kesän lämmössä jonnekin vaatehuoneen perälle. Kyseessä on hieman fiiliksiä jakava heräteostos. Ihastuin tuohon kuosiin, mutta malli ei ehkä ole ihan kaikista edullisin itselleni. 15 euron hinnalla kuitenkin sai hieman anteeksi ja nyt vihdoin bleiserin käyttöön ottaessa totesin, että onneksi ostin. Se on pehmeä, rento ja raikas, ja on jotenkin hirveän kiva kaveri ainakin noille uusille herrainkengille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

farkut-Esprit Denim (saatu)/pusero-Cubus/bleiseri ja kengät-H&M/laukku-mamman tuliainen Roomasta

En ole suuri keltaisen ystävä ja käytän väriä hyvin harvoin ja silloinkin todella pieninä annoksina, mutta toisinaan pikku läikkä aurinkoa on kyllä enemmän kuin paikallaan ja sellainen tilanne oli juurikin eilen. Äidin Roomasta tuoma keltainen pikkulaukku herätti mustavalkoisen asun eloon ja poisti liiallisen synkkyyden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentoin tällä viikolla Instagramissa yhden lärvikuvani yhteydessä, että en olis nuorempana yhtään osannut kuvitella, että minusta tulisi tämän näköinen ihminen. Tarkoitan, että tyylillisesti mä olen viime aikoina yllättänyt itseni aika usein. En minä tiedä millaiseksi minä ulkoisesti kuvittelin itseni näin päälle kolmekymppisenä, mutta jotenkin tuntuu, että en tällaiseksi. Mutta kukapa sitä tulevaisuuteen näkisi tai pystyisi ennustamaan millaisista asioista sitä tulee inspiroitumaan tai millaisille vaikutteille altistumaan.

Ulkopuolinen ei välttämättä voi käsittää mistä ihmeen "tyylillisistä yllätyksistä" minä höpisen, mutta kyseessä on sellaisia pikku juttuja, jotka on kuitenkin itselle hyvin merkityksellisiä. Esimerkkeinä vaikka valkoinen pusero, pyöreät silmälasit ja tuokin pallokuvioinen jakku. Ne kaikki ovat kotoisin jostain hyvin ei Veeramaisesta kuvastosta (siis ovat olleet), mutta ovatkin yllättäen tuntuneet hyviltä askelilta. Siitäkin huolimatta, että luovat tuota "en minä itseäni tämän näköiseksi kuvitellut" -oloa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Kyllä vaan monet ihmiset paranee vanhetessaan", totesi Tommi tänään Jenni Vartiaista Vain Elämää -lavalla katsellessaan ja muisteli neidon Gimmel-menneisyyttä. Oli pakko kysyä, että "päteekö se minuunkin", eikä se tietenkään uskaltanut vastata muuta kuin "totta kai!". Mutta täytyy kyllä sanoa, että vaikka en itseäni tämän näköiseksi, kokoiseksi tai tyyliseksi ehkä joskus kuvitellut, niin en minä kyllä haikaile yhtään mitään mennyttä ulkomuotoani. Silmäkulmiin ehkä tulee ryppyjä, tissit valuu kohti napaa ja kaappiin ilmestyy valkoisia puseroita, mutta mä kyllä tykkään tästä kehityksestä (tai no, ne tissit ois voinut pysyä kyllä ylempänä!). Ja kivahan se on aina toisinaan yllättyä ihan omista valinnoistaan ja omasta pärstästään. Ei tuu ainakaan tylsää.

Kommentit (5)

Pinkit korkokengät
Liittynyt14.6.2013
7/5 | 

Ihana pallobleriseri. Kyllä se on niin, että usein sitä hyväksyyy itsensä paremmin kun on tullut ikää lisää. Mä sanon usein, että mä elän nyt elämäni parasta aikaa ja olen tyytyväisempi itseeni nyt kuin monesti aiemmin.

8/5 | 

Kaunis kokonaisuus ja tuo bleiseri on todella nätti, sopii valtavan hyvin!

nasu86
9/5 | 

hyvältä näytätkin juuri noin :) oon seurannu sun blogia jo monta vuotta ja pakko todeta että kyllä Tommi puhui totta :)

kaunis nainen olet <3

en kyllä itsekkään osannut kuvitella näyttäväni tältä melkein kolmekymppisenä, vannoin melkein 15 vuotta sitten että käytän varmasti mummonakin skeittikenkiä :D no en käytä niitä enää! mutta tennarit taitavat löytyä ainakin vielä seuraavat 10 vuotta kaapista :)

10/5 | 

Näytät aivan mahtavalta - ja tuohon hintaan saa mikä tahansa bleiseri hiukan huonoa muotoiluaan anteeksi :) Keltainen on tosissaan parhaimmillaan pieninä piristysruiskeina, kuten tässä hyvin käy ilmi. Nämä kaikki kuvat on aivan törkeän hienoja, nyt tekee mieli ostaa wlan-olympus ja saada tuo samperin puhelinäppi :D

hanna

www.hannamariav.com

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat