Niin paljon kuin mä harakka rakastankin paljetteja, niin rajat ne on minullakin..

boohoo_karmeudet

Tää saattaa olla ehkä älyttömintä mitä mä olen hetkeen nähnyt. Jos joku on jostain syystä tasan toista mieltä, niin käsittämättömät kaukaisesti housuja muistuttavat asiat löytyvät boohoo.comista.

Kommentit (9)

Sanna
1/9 | 

Aivan järkyttävät viritykset :D joitakin yhtä karmeita esityksiä sieltä löytyi muutenkin.

Mutta valitettavasti myös melkein 100 punnan tilaus mekkoja... Uups! Kevään valmistujaisjuhlia ajatellen jo muutaman tilasin sovitukseen. Jos vaikka onnistais. Hinnat ei ainakaan ollu pahoja.

5/9 | 

Halkiot olis paljon kivemmat sivuissa, ja vois alkaa vähän alempaa, silleen ymmärtäisin. Nyt näyttää lähinnä omituiselta, eikä sillä hyvällä tavalla :D

7/9 | 

Mä näin tänään jotain vielä oudompaa. Ruotsin Arvostele mun illallinen -ohjelmassa yhellä tyypillä oli osittain läpinäkyvä vessan lattia. Siellä meni läpinäkyvä viemäriputki. Eli kun vetää vessan, voi katsella oman kakkansa kulkua viemäriputkessa. WTF?

Siinä jää halkaistut paljettihousut kyllä kakkoseksi. :D

Veera

Apua!! Kuka haluaa katsella kakkakikkareita?! Joo, kyllä jäi paljettipökät kakkoseksi tässä outojen ilmiöiden kisassa. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram