Klikkasin sähköpostiin kolahtaneesta Vagabondin uutiskirjeestä itseni tiirailemaan mitä tuo vuosikausien suosikkimerkkini oikein tarjoaa kevääksi ja kesäksi.

Ja sitten.. mä olin ihan, että "Voi kaameus! Mitä on tapahtunut? Miksi näin paljon kamalia kenkiä????"

rumat

 

Ylhäältä alkaen: Lindi,  Alexis, Casey ja Emma

 

Spice Girlit mieleen tuomat läskipohjasandaalit, omilta yläastevuosilta tutut paksupohjaiset kävelykengät ja monella muulla tavalla omaan makuuni aivan karmivat jalkineet saivat silmäni vuotamaan melkein verta. Sanoin edellisessä postauksessa, että koskaan ei pitäisi sanoa, ei koskaan, mutta nyt kyllä tekee mieli vannoa melko lujaa esimerkiksi noiden Alexis-sandaalien ja Casey-lenkkareiden kohdalla, että never ever. Täti ei vaan aina pysy mukana näissä ajankohtaisissa trendeissä. Ja onneks ei tarviikaan.

Mutta sitten mä onneksi jatkoin malliston selaamista säikähdyksestäni huolimatta. Ei se Vagabond onneksi petä tälläkään sesongilla, vaan löytyihän sieltä jalkineita myös omaan makuun.

vagabond hyvät

 

Ylhäältä vasemmalta alkaen: Lejla, Dioon, Minho, Sarah, Lejla ja Scarlett

Nuo pronssinväriset Dioon-sandaalit ovat toki paksulta pohjaltaan paljolti saman oloiset kuin vaikkapa aiemman inhokkikokoelman Emmat, eli en minäkään immuuni ole noiden ysäripohjien ja -korkojen paluulle, mutta suhtaudun kuitenkin melkoisella varauksella.

Keskirivin vasemman puoleiset Minho-sandaalit multa löytyykin viime kesältä jo pirteän oransseina ja olivatkin yhden edelliskesän käytetyimmät kengät, joten ei ihme, että katselen kiinnostuneesti myös muita värejä.

Jostain syystä mua on alkanut viime aikoina kiinnostaa kovasti valkoiset kengät. Noiden Lejla-herrainkenkien lisäksi olen haaveillut mm. valkoisista kiiltonahka Martenseista ja vitivalkoisista kesäsandaaleista. Ja juuri tätä kirjoittaessa muistin, että multahan löytyy jo yhdet ihan mahtavat valkoiset popot. Taidankin kaivaa heti huomenna jalkaani Vagabondin kaunoluistimen näköiset nilkkurit! Ja arvatkaas millaiset pohjat niissä on... no tietenkin sellaiset yläasteajoista muistuttavat paksut traktoripohjat. :D

Joko teitä on alkanut kevät- ja kesäkengät himottaa?

Kommentit (4)

1/4 | 

Oo! Ennen kun luin viimesen kappaleen kuvan jälkeen olin, että noi Minhot on kivat! En muistanut, että sulla on ne mut erivärisenä. Mäkin kyllä tykkäisin enempi oranssina kun metallisena.. Mut joo paksupohjat ja yläaste.. :D

2/4 | 

Voi että nuo ensimmäisessä kuvassa olevat kengät ovat ihan kamalia:D Toivottavasti ne ei ole tulossa takaisin muotiin, Spice Girls vibat ovat aika vahvat!

Gabi
3/4 | 

Itse taas innostuin noista paksupohjaisista! Tässä kun on kaipaillut läskipohjaisia kenkiä vuosikaudet niin tuollainen muoti on minulle ainakin tervetullut! :)

Kerttu
4/4 | 

Tämä postaus tuli mieleen kun kuikuilin yhden lempinettikauppani (second hand) tarjontaa, valkoiset docit, kokonumeroasi en tosin tiedä. :) http://wst.fi/32-women

Oma mieli valkokenkien suhteen on yhtä vaihteleva kuin kevätsää, mutta tänä vuonna taitaa taipua on-asentoon. Kiiltovalkoiset teräväkärkiset ballerinat... ehkä. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram