Siis totuushan on se, että meikäläinen on jo kerran elänyt todellista supermallin elämää. Aika rankkaahan se oli. Matkustamista, salamavalojen välkettä ja poseeraamista. Vaikka mä nautinkin mallin hommista ja kaikista niistä upeista vaatteista joihin mua puettiin, niin päätin kuitenkin lopettaa mallin työt jo aika nuorena. Tajusin, etten voi rakentaa elämääni ja uraani vain ulkonäköni varaan, joten mun pitäis hankkia myös jokin koulutus. Niinpä tämä super model "jäi eläkkeelle" uransa huipulla, Kodin Kuvalehden kansikuvan jälkeen ja aloitti "opintonsa" seurakunnan kerhossa.

(Tää kuva on nähty täällä blogissa sen verran monesti (ainakin kolme kertaa!!), että alkaa kohta vaikuttaa, että se tosiaan on elämäni suurin saavutus. :D )

Nyt lähes kolmekymmentä vuotta ja n. 85 kiloa myöhemmin nuo nuoruuden hommat lakoi kuitenkin siinä määrin taas kutkuttaa, että pistin oman kuvani mukaan KappAhlin XLNT Model Search -kilpailuun.

Oon aina hirveästi tykännyt esim. Seppälän Oman elämänsä -supermalli kampanjoista ja olen sitä mieltä, että vaikka tiedänkin ammattimallien olevan hommassaan ihan lyömättömia, niin on silti virkistävää nähdä mainoksissa välillä myös ns. puskasta revittyjä taviksia. Ja kun nyt kerrankin johonkin etsitään kaltaistani pyllerötavista, niin täytyihän siihen nyt osallistua.

Osakilpailussa (niitä on kaksi) eniten ääniä saanut tyyppi pääsee suoraan mukaan 30 hengen semifinaaliin, johon tuomaristo valitsee loput kilpailijat. Lopullisen voittajan, eli XLNT-mallin kaudeksi 2012-2013 tuomaristo valitsee sitten viidestä finalistista. Eli jos olet vähintään 44-kokoinen mimmi, niin osallistu ihmeesä itsekin.

Jos olet sitä mieltä, että minulla on kurvit kohdallaan tavispyllerömalliksi ja  haluat auttaa minua äänien keräämisessä, niin käy klikkaamassa nappulaa TÄÄLLÄ. 

 

Kommentit (21)

22/21 | 

Ihanaa et säkin lähdit mukaan! Ihmettelin jo missä sun profiili on ja äänestin heti, sillä mä ostaisin sun päältä vaikka vanhat haalarit :D

24/21 | 

No ja mä jostain mainoksesta luin eilen ja olin et herrajumala, elämäni tilaisuus saada jääkiekkoilijapoikaystävä, että nyt vipinää kinttuihin :D

25/21 | 

hahaa! paljastuipa nyt siis sinunkin motivaattorisi tähän kisaan. ;D Mä puolestaan ajattelin et pääsisin tätä kautta vaikuttaa siihen maailman rauhaan. :D

32/21 | 

No kesän ajanhan se on ollut enemmän kuin retuperällä. Toukokuussa tuli moneksi viikoksi lepoon pistänyt kylkivamma ja sitten useamman viikon niin pahat allergiaoireet, että ei uskaltanut kuvitellakaan urheilevansa. Ja sen jälkeen ei oo taas päässyt rutiiniin kiinni. Mutta kyllä se taas tästä lähtee! :)

Joliel
34/21 | 

Jeee! Ihanaa, että säkin osallistuit tuohon. Minäkin sua jo kerkesin kisaan kaipailla :)

tylymuija
36/21 | 

Go girl go.

Hiton hyvännäkönen daami oot!

Ja jopa minä kävin äänestämässä,yleensä ohittelen tämmöset "käy äänestämässä"-zydeemit..ihan kai tylyyttäni =)

heni
38/21 | 

Minkähän takia tuolla kilpailun kuvissa on ainakin pari typyä jotka on tyyliin kokoa 34 :D

Kun kilpailu oli nimenomaan XL-malleille. Eivät näköjään osaa ohjeita lukea.

tiippa
39/21 | 

joo mäkin katoin että siellä oli jtn jotka ei ihan kuuluis tähän kisaan :D oiskohan jotain tyrkkyjä? ;D

kävin antamassa ääneni eilen sulle ja kävin nyt kattoon sun äänisaalista ja oot jo top-10:ssä!

Niitty
41/21 | 

Tietenkin sinä ihana nainen sait ääneni.

Pidä meidät ajantasalla ja onnea matkaan !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram