Kun jokunen viikko sitten vinkkailin Campadrella meneillään olleista rintsikka-kamppiksista, innostuin itsekin tilaamaan parit tissinkannattimet vaikkakin vähän riskillä. Riskillä siksi, että minulla ei ollut ennestään minkäänlaista kokemusta Wonderbran liiveistä, joten kokopolitiikasta ei ollut hajua. Heidän olkaimettomia liivejään on kuitenkin kehuttu niin kovasti, että uteliaisuus vei voiton siitäkin huolimatta, ettei tuotteella ollut palautusoikeutta. Ja kävi kuulkaas sen verran tuuri, että ihan käyttökelpoiset panssarit sieltä saapui. 

Kokoni liiveistä on H85 ja tuntuvat päällä oikein hyviltä. Hieman on sellainen fiilis, että rintakudosta jää hyllymään tuosta ylhäältä ja kainalon tienoilta valtoimenaan, joten ehkä jos olisin liikkeessä sovittelemassa, niin testaisin myös sen isoimman kuppikoon eli I:n, että olisivatko vielä paremmat, mutta näin sokko-ostokseksi olen näihinkin oikein tyytyväinen. Toisaalta liivien mallikin on hyvin erilainen mihin olen aiemmin tottunut ja näiden tarkoituskin on liftata rintoja enempi ylöspäin, joten voi olla, että filis olisi samanlainen isommassakin kupissa. 

Joka tapauksessa melkoisesta push up -efektistään huolimatta liivit tuntuvat todella tukevilta ja se johtuu tuosta monia muita olkaimettomia liivejä alemmaksi asettuvasta mallista ja liivien sisältä löytyvistä rintoja kannattelevista "käpälistä". 

Kokemusta näiden kanssa elmisestä on nyt vasta puolikkaan päivän verran, mutta hyvältä vaikuttivat. Eivät valuneet, enkä joutunut korjailemaan liivien tai rintojen asentoa. Toki näin isossa koossa ja paljon laardia omaavana henkilönä on sen verran ongelmaa, että liivit jättävät rintojen alle ja kylkiin melkoiset painaumat. Alareuna pureutuu väkiselläkin läskien väliin, koska ympäryksen on oltava todella napakka. Mutta sehän ei ole siis liivien vika, vaan käyttäjälähtöinen juttu. Mutta olen tuohon asiaan toki jo muitakin olkaimettomia pitäessäni tottunut. Se on kuitenkin pieni hinta siitä, että voi halutessaan pukeutua olkaimettomiin vaatteisiin.

Omat liivini tilasin tosiaan edullisesti jo loppuneesta Campadren kampanjasta, mutta Wonderbrata on myynnissä useissakin paikoissa (Ellos, Sokos, Nelly) (EDIT: Poistin listasta Stockmannin epävarman tiedon vuoksi)

Isoimpia kokoja ei kuitenkaan löydä ihan joka myymälästä tai nettikaupasta. Googlettelin nettkauppoja ja parhaan yhtälön tarjosi Halens, jossa on myynnissä kuppikoot A-I (ympärykset 65-85), eli käsittääkseni koko olemassa oleva kokoskaala, ja hintakin oli kympin halvempi (59,95 €) kuin vaikkapa isoja kokoja myös myyneellä Booztilla (69,00). .

 

 

 

Kommentit (10)

Riikkamarii
11/10 | 

Tampereen Stockalla ei ainakaan pari viikkoa sitten ollut Wonderbrata tarjota, eikä nettisivut tarjonneet tuotetta :) Omani tilasin Ellokselta kampanjahintaan, mutta 65D tuntui pieneltä jättäen kainalotissit ja 65E kuppiin jäi tilaa. Palautin ja jätin siis vielä hautumaan ostoslistalle. Lisäksi tuntui että näihin rintoihin tuli älyttömästi lisää kokoa noiden rintsikoiden myötä! :D

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/10 | 

ok, onkohan se sitten poistunut niiden valikoimista. Itse nimittäin olen nähnyt Wonderbrata stockalla joskus ihan vuosia sitten. Ehkäpä poistan sen tuosta tekstistä!  

Mä en kokenut että olis kauheesti tullut lisää kokoa, mut ihan uudelle paikalle nuo ryntäät kyllä näillä liiveillä sijoittui. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Pellavasydämen Mervi
16/10 | 

Hmmm... haluttaisi kyllä kokeilla, mutta arveluttaa tuo alareuna. Pelkään, että se painaa liikaa keuhkoon. Eiks se oikeesti paina? Ei ehkä seisoessa, mutta entäs jos istuu?

Veera
Liittynyt2.9.2015
17/10 | 

Toi alareuna tulee niin alas, että ei se mihinkään keuhkoihin paina. Kyllä se on mulla ihan vaan läskimakkara mitä ne painaa. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
18/10 | 

Oi miten hyvä postaus, oiskohan tässä ratkaisu mun hääalusvaatteisiin... on kyllä vaikea löytää olkaimettomia näille ryntäille, ja mekko ne kyllä vaatis. En vaan oikeen tiedä tuosta koosta. Changelta käytän kokoa 80H, Mark & Spencerillä oli 85F ja nyt kun mittasin, rinnanalunen on senteissä 90cm ja rinnanympärys 112cm. Mark & Spencerilläkin sovitellessa myyjä toi ensin tosi isoja ympärysmittoja ton 90cm perusteella, ne oli aivan valtavia mulle. Ja tiedän kyllä, että Changen koot on ihan omaa luokkaansa. Mutta mistä ihmeestä tässä tietäisi mitä kokoa lähtisi kokeilemaan...

Veera
Liittynyt2.9.2015
19/10 | 

Mulla on M&S:n liiveissä koko 38G ja Changessa 80I, eli about kuppikoon isompi olen kuin sinä ja näissä wonderbran liiviessä siis koko 85 H. Joten ehkäpä voisit testata tästä liivistä F tai G kuppia.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

JohannaL
20/10 | 

Aivan ihana ja tarpeellinen postaus. Näytät tyrmäävältä tuo paita päällä! Ostoslistalle menee nämä rintsikat samantien, jos niillä saisi näilläkin hehtaaritisseillä yhtä hyvän ja ryhdikkään profiilin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram