Jos olisi joku pakottava syy jonka vuoksi minun pitäisi pukeutua häissäni kokovalkoiseen, niin mekko voisi näyttää esimerkiksi tältä. Ja seuraksi tietenkin kirkkaanpunaiset kengät.

igigi_haapitsi

mekko: IGIGI

Jos mekko näyttää jotenkin kaukaisesti tutulta, niin se voi johtua siitä, että blogissani on aiemminkin nähty pitsisiä kotelomekkoja esimerkiksi TÄÄLLÄ.

Mutta, onneksi ei ole mitään pakotetta minkä vuoksi minun pitäisi verhoutua valkoiseen, tuohon itselleni väreistä ehkä vieraimpaan. Ja niinpä ollaankin edelleen siinä tilanteessa, ettei minulla ole hajuakaan millaisen koltun tärkeään päivääni tahtoisin. Mutta eipä ole tietoa vielä mistään muustakaan, joten ei hätää mekonkaan suhteen.

Hääpäivä on lähes tulkoon lukkoonlyöty, mutta mitään peliliikeitä ei ole asioiden suhteen tehty. Haluan naimisiin ja sen kunniaksi kekkerit, mutta niiden järjestelyhommat ei kiinnosta sitten pätkääkään. Jos olisin rikas, niin palkkaisin jonkun tyypin hoitelemaan kaikki käytännön asiat. Itse keskittyisin miettimään ainoastaan miestäni, mekkoani ja kenkiä ja pitäisi  huolen, että olen oikeana päivän oikeaan aikaan alttarilla.

Mutta jos ei jotain pientä veikkausvoittoa pian tipahda (siihen vois tietty auttaa, jos joskus laittais jonkun looto- tai kenolapun vetämään..), niin pakko kai se on ite kääriä hihat ja alkaa hommiin...

Tuo IGIGI, mistä tuon kuvan mekonkin bongasin, on muuten meille pylleröille suunnattu nettikauppa josta löytyy etenkin paljon juhlamekkoja aina hääpukuihin saakka. Postikulut Eurooppaan melko suolaiset, mutta jos tarvitsee isommalle perälle ja purjeille passaavaa naisellista leninkiä, niin kannattaa tarkastaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

Terhi

Hieno mekko :)

Totesin itse plussakokoisena pari vuotta sitten, että valmiin koltun ostaminen on tuskaa ja ne vaatii hirveästi modausta että sopisi mun kannuihin istuvaksi, ilman että näyttäisin pukeutuneen telttaan.

Siispä teetätin pukuni. Tuli hieno, vihreä ja juuri mun näköinen kolttu, joka korosti parhaita puolia ja josta muokattiin häiden jälkeen juhlamekko :) En voi käsittää miksi laittaa tonneja mekkoon jota pidetään yksi päivä.

Suosittelen erittäin lämpimästi ompelimo Fragolaa Tampereella... Sieltä saa varmasti häämekon rokahtavalla pienellä twistillä ;)

Kas, tämän voisin kuvitellakin yllesi. Ja heti tuli mieleen tuo omistamasi pitsimekko. :) Näyttäisit siis varmasti hyvältä tässä, joten vastaavankaltaisen teettäminen muussa värissä voisi olla kiva idea. Tosin jos haluat hääpuvuksesi jotain (itsellesi) täysin uniikkia, voi tämä olla vähän tylsä idea..?

Joko saa udella onko häät vielä tämän vuoden puolella? :)

Luulin olevani maapallon ainoa naisihminen joka kyllä HALUAA naimisiin, mutta se suunnittelu ja häähöpötys noin muuten ei kiinnosta pätkääkään :D

En vain tajunnut kun tuttava stressasi kahvikuppien väristä ja sen sopivuudesta hääkakkuun...

Tosi kaunis mekko. Ja niinkuin joku tuolla aiemmin sanoikin, niin tuohan olisi upea myös jonkin muun värisenä.

Ja täällä ilmoittautuu myös yksi naimisiin menevä, jota ei suunnittelu jaksaisi kiinnostaa. :)

Hei, meitä on suvussa monta, jotka voi auttaa häävalmisteluissa! Jaat vain tehtävät.Toi puku on vähän rouvamainen, jotain vähän leihuvampaa..

Isoin kisko

Minä taas suosittelen suuresti sotkamolaista (hää)suunnittelijaa nimeltään äiti. Minun piti vain hankkia puku ja ilmestyä paikalle :)

Täälläkin toinen naimisiin menevä, jota ei suunnittelu kiinnosta ollenkaan... Olenkin ihmetellyt vähän, miten jotkut jaksaa suunnitella kaiken lautasliinoista lähtien. Minua kun ei voisi vähempää kiinnostaa, vaikka lautasliinoissa olisi pääkallon kuvia, haha! :-D

Menossa myös naimisiin. Raskaana ja vailla mekkoa. Kaikki vinkit ei liian juhlavista, epäprinsessamaisista mutta kivoista mekoista ovat erittäin tervetulleita. Aikamoinen epätoivo jyllää tällä hetkellä mutta täytyy toivoa että sopiva mekko vielä löytyy...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram