Terkut täältä työmaalta! Meneillään on hengähdystauko ennen kuin ovesta astelee seurava valkolakki ikuistettavaksi. Tekemistä riittää kyllä tuhannesti kuvausten väliinkin, mutta varastin silti töiltäni muutaman minuutin kuvatakseni myös itseni.

Saadessani keväällä nuo Swedish Hasbeens for H&M sandaalit, mietiskelin hieman epävarmana, että mahtaako niille herttaisen tyttömäisyytensä vuoksi löytyä  käyttöä. Yhdistin kengät vahvasti sellaiseen hippeilyyn ja kukkamekkoiluun enkä oikein nähnyt itseäni mielikuvieni mukaisissa asuissa. En kuitenkaan heti alkanut kyselemään kavereilta uutta kotia kengille, vaan päätin antaa niille mahdollisuuden ja jätin ne näkyville odottelemaan inspiraatiota ja sopivaa hetkeä. Ja tänä aamuna se hetki sitten tuli.

pyykkimuijaB

Kuten olen jo usein aiemminkin maininnut, minulle on töihin pukeutuessa tärkeintä mukavuus. Vaatteissa on voitava kykkiä, kiipeillä, kontata, ryömiä, hyppiä ja tanssia. Ai niin, on niissä kaiken tuon lisäksi pystyttävä vielä kuvaamaankin. Niinpä kiskoin ammulla päälleni kesän ehdottomat mukavuusfarkkuni jotka ilokseni mahtuivat talven kaapissa piileskelyn jälkeen edelleen päälle ja seuraksi mustan perus t-paidan. Katsoessani tässä vaiheessa peiliin tuumasin, että enpä olisi juuri mielikuvituksettomampia ja tylsempiä vaatteita niskaani kiskoa. :P

Koska mikään keskittymistä ja räpylöiden tarkkaa koordinaatioita vaativa tukanlaitto ei tullut kysymykseenkään siinä seitsemän jälkeen aamulla, päädyin kahlitsemaan kurittomana silmille valuvat karvani helposti huivilla. Ja tuosta pirtsakasta huivista se ajatus sitten lähti. Tajusin, että mitkään muut kenkäni eivät sopisi yhtä hyvin pyykkimuija-lookkiini kuin retroa henkäilevät puukkarit!

Punaisten yksityiskohtien avulla tylsyys muuttuikin omassa silmissäni varsin pirtsakaksi kokonaisuudeksi jossa kengät ja huivi saavat lähes unohtamaan kaiken niiden välissä sijaitsevan tylsän ja asu sai teeman kuin vahingossa. Me likes!

hasbeensB

Taas yksi oma epäileväinen ennakkoluulo siis kumottu, ja sandaalit löysivät paikkansa talossa!

Kommentit (10)

2/10 | 

Miten onnistutkin saamaan aina tylsästä asusta niin loistavia kokonaisuuksia? Kertakaikkisen ihana yhdistelmä. :)

8/10 | 

Hei, mistä löytyy tuollaiset mukavuusfarkut? Täällä yksi löllerömahainen kaipaa tarpeeksi lököjä farkkuja :)

Ja kiva asukokonaisuus!

kyseiset farkut on ostettu pari vuotta sitten Lindexistä. Ihan samoja siis tuskin löytyy, mutta itse olen kyllä usein löytänyt sieltä kivoja farkkuja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram