Yksi munkki töissä lounaan jälkkäriksi ja illalla ravintolassa kaksi lasia skumppaa, siinä olivat ainoat merkit vappuaatosta omalla kohdallani. Meneillään on pitkä aamuvuorojen putki, joten ei kauheasti ehdi kemuttaa. Eilen illalla suunnattiin kuitenkin Tommin kanssa ulos syömään sen kunniaksi, että tapaamisestamme tuli vappuaattona kuluneeksi tasan 13 vuotta. Yhdenlainen merkkipäivä siis. Aatella, oon ollut sillon 20 vee opiskelijatyttönen ja 27 vuotias Tommi oli mielestäni melko vanha. Satuttiin samalle mökille vappua viettämään ja minä olin kuulema ollut miekkosen mielestä hirmuisen söpö tyttö, joten hankki sitten puhelinnumeroni kaveriltani ja alkoi ehdottelemaan. (reilun vuoden se sai siinä sitten yritellä :D )

Tavatessamme tuolloin 30.4.2002 mulla oli päällä punainen Pikku Kakkonen -t-paita ja päässä punainen huivi. (Ne tukkarätit kuuluivat tyyliini siis jo tuolloin). 13 vuotta myöhemmin luotin treffi-iltanamme mustaan.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

farkut- H&M Shaping Skinny/pusero-Masai/nahkatakki-Junarose (saatu)/kengät-Vagabond/huivi-Stylesnob/aurinkolasit-Le Specs (saatu)/laukku-Liebeskind Berlin


 

Työt jatkuu koko viikonlopun ja vielä siitäkin eteenpäin, seuraavan vapaapäivän koittaessa vasta ensi torstaina, joten en osallistu vappukemutuksiin tänäänkään. Kekkeröinnin sijaan vietän viikonlopun töiltä liikenevät tunnit kouluhommiin, sillä maanantaina pitäisi tuupata näytön kirjalliset ennakkotehtävät postiin. Arvatkaa vaan ovatko vielä kovinkaan hyvällä mallilla.. Ehkä 1/4 tehtynä.

Jos saan nuo tympeet kirjalliset duunit puserrettua, niin sitten pitää seuraavan parin viikon aikana vielä kasata portfolio (puuha jota vihaan ihan täysillä), jotta voi mennä koittamaan tulisko musta ihan tutkinnonkin puolesta valokuvaaja. Toisaalta ihan haista paska -fiilis koko hommasta ja mietin, et minkä ihmeen takia ees jaksan vaivautua, mutta kai se nyt vaan on yks virstanpylväs joka pitää saada alta pois. Ja plussana tietenkin se, että kun nyt tuuppaa ton roikkumaan jääneen hommaan kuntoon, niin voi sit hakea muutaman sadan euron tutkintostipendin aikuiskoulutusrahastolta. Eli ihan ilmasta rahaa tarjolla, kun nyt vaan hoidan tän yhden hiton näytön.

Hauskaa vappua teille! Omani on ihan hanurista.

Kommentit (2)

Laura K.
3/2 | 

Makeet kengät! Muutenkin kiva asu, mutta kengät pisti hyvällä tavalla silmään :)!

Susanna
4/2 | 

Mä niin ihailen mustia nahkatakkeja. Kaukainen haave ollut pitkään. En ole varma sopisiko sellainen oikeasti mun päälle ja tyyliin. Ja mikä malli ja mistä. No kirpputorilta tietysti..

Upea olet !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram