Antauduin vihdoinkin salaiselle himolleni ja suuntasin kamerani kanssa luonnon ihmeitä kuvaamaan. Ja voi minkä tipusen siellä metsän siimeksessä bongasinkaan! Minusta tuntuu, että olen törmännyt tuohon näyttävään tirppaan joskus ennenkin. Laji taitaa olla harvinainen Apodiformes Enceus, johon saattaa näin hautausmaavisiitin lisäksi bongata vaikkapa vappukekkereissä tai yleensäkin kaupungin yöelämässä.

En ollut lainkaan ainoa, joka mykistyi tuon luonnonihmeen edessä, vaan myös monet koiran ulkoiluttajat vilkuilivat kiinnostuneena tuota uljasta luontokappaletta. Lintu ei suinkaan ollut ujo eikä arastellut ihmisiä vaan se jäi ylpeänä pörhistelemään sulkiaan kamerani eteen. Mikä uskomaton tuuri heti ensimmäisellä tirppabongaus reissullani.

nasu_veeralle

naku_veeralle

Pitkästä aikaa valokuvaaminen oli ihan oikeasti vain ja ainoastaan mukavaa ja pystyin unohtamaan kaikki parin vuoden aikana koulussa päähäni istutetut ahdistukset ja estot. Nämä kuvat olivat pikainen ennakko-otos ja hyvin nopeasti käsitelty. Syvennyn kuvasaaliseen varmasti myöhemmin lisää ja joudutte kenties katsomaan lisääkin kuvia tästä sessiosta ja uusiakin on jo suunnitteilla. Mutta itse ainakin tykkäsin jo näistäkin vain vähäisen photaroinnin läpikäyneistä kuvista.

Suuren suuret kiitokset siis ihanalle malli-tipulleni Encelle! Toivottavasti pian uudelleen!

Kommentit (10)

14/10 | 

Satunnainen luontoräpsyttely = parasta hermolepoa! Harrastan moista haahuilua viikottain ja aina se piristää mieltä, vaikkei tommosia näyttäviä enceuksia ookaan vastaan sattunu.:>

Veera
15/10 | 

joo mulla kövi kyllä melkoinen tuuri, kun oli kuitenkin eka luontokuvailu sitten teini-iän. ;D

Itseäni ei kyllä oikeasti sellainen perus luontokuvailu nappaa ollenkaan. Mä en saa sitä oikein mitään irti. :P

16/10 | 

Alottelijan tuuria ehkä.;)

Ei mullakaan yleensä niin mee, että varta vasten aattelisin lähteä kukkia tai puita kuvailemaan, mut jossain vaiheessa ulkoilureissua iskee kummiskin aina hirveä vimma vähän zoomailla kaikkea mahollista ja lopputuloksena on sitte just niitä lähikuvia kävyistä ja kukkapuskista, joista ei oikein tiiä mitä muuta tekis kuin iskeä randomkuvina blogiin vailla sen kummenpaa tarkotusta.:D Vaan se valokuvailu yleensä on mahtavaa, joten periaatteessa tykkään kuvata ihan mitä vaan, ku on vaa jotain uutta tarjolla, eikä aina samat maisemat, eläimet ja muut semmoset aiheet.:)

17/10 | 

Mahtavia kuvia!! Jos saa kysyä niin minkä linjan olet käyny ja millasessa firmassa opiskelet nyt? Kun itellä on päätettävä meenkö opiskeleen av-viestintää tai kauneudenhoitoalan linjaa.. Vaikeeta kun molemmat kiinnostaa saman verran! Lisäkoulutusta jomman kumman jälkeen olen silti ajatellut, kumman linjan nyt ikinä valitsenkaan.

Veera
19/10 | 

Mä olen opiskellut ensin amk:ssa medianomiksi, työskennellyt koko opiskeluajan valokuvausliikkeessä kuvia tehden, käsitellen, kameroita myyden ja kuvaten. Ammattikorkean jälkeen aloitin oppisopimuksella valokuvaajan hommat. Eli n. 2,5 vuotta olen nyt kokopäiväisesti valokuvannut. Teoriaopintoja tuohon tutkintooni (kuvallisen ilmaisun perustutkinto valokuvauksen suuntautumisalalta) teen Tampereella Visuaali viestinnän instituutissa. Opetusta on 3 päivää kuussa. Perustutkinnon jälkeen voin jatkaa edelleen työn ohessa valokuvaajan ammattitutkintoon ja erikoisammattitutkinotoon.

Tällä hetkellä työskentelen firmassa joka on sekä mainostoimisto, että valokuvaamo. Teen studiokuvausten lisäksi jonkin verran myös esim. lehtikuvauskeikkoja ja auttelen joskus myös mainostoimisto puolen hommissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram