Swedis Hasbeens -mallisto on vihdoin tänään saapunut H&M:n myymälöihin ja verkkokauppaan ja samalla on aika paljastaa kenkäarvonnan voittaja.

image003

Kesäkenkäunelmointeja kirjoitettiin kommenttiboksiin 121 kpl ja arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä HEDONYA, joka kommentoi seuraavasti:

Unelmien kesäkengät olisivat ihanan pehmoiset ja mukavat nahkaballerinat. Tarpeeksi arkiset mutta silti tyylikkäät, jotka kävisivät kesän kaikkiin rientoihin. Kesällä kun ei ikinä voi tietää mihin päätyy, joten kenkien tulee olla moneen paikkaan sopivat.

Toivotaan kuitenkin, että myös mukavat puukengät passaavat neidin kesärientoihin! Voittajalle on ilmoitettu myös sähköpostitse.

Luin läpi kaikki vastaukset ja kaikenlaisia ihanuuksia siellä kyllä kuvailtiin kesän haavekengistä. Olenkin tässä selaillut hieman nettikauppoja ja ajatuksissa olisi tehdä postaus, josta ainakin joku teistä kenties voisi bongata unelmiensa kesäkengät. Pysykää siis kuulolla!

Kommentit (7)

Tara
8/7 | 

Kävin sovittamassa noita sinullakin arvonnassa olleita ja ovat tosi hyvät jalkaan. Harmi, ettei kokoani 41 ollut tullut liikkeeseen ollenkaan. No, eipä mitään, verkkokauppaan mars. Ja yllätys yllätys, kengät olivat siellä 20,- halvemmat kuin kaupassa! Klik, klik vaan! :D

9/7 | 

häh! 20 e halvemmat? mitä ihmettä? Minä kyllä itsekin tänä aamuna mietin nettikauppaa vilkuillessani, että mitenkäs ne on noin halpoja kun muistelin hintojen olevan jotain 50-60 €..

Onkohan siellä tapahtunut joku kämmi? :D

10/7 | 

heippa! ootko kokeillut omaan jalkaan noita kenkiä? olisi kiva tietää että vastaako kokoaan? vai kenties onko isommat tai pienemmät koot kuin yleensä? :)

Tara
12/7 | 

Samaa ihmettelin itsekin, että onko verkkokaupassa tapahtunut jokin kämmi, mutta ei sitä ainakaan vielä ole korjattu.

Suskille: mun kokoni on 41 ja sen otin näistäkin, joten mielestäni vastaavat kokoaan. Kokeilin siis kokoa 40 ja se oli hitusen liian pieni.

tara
13/7 | 

Iltapäivällä oli kaupan hinnat alennettu samaan kuin verkkokaupassa! Ystäväni sai 20,- takaisin aamupäivällä ostamistaan, kun kerroin verkkokaupan hinnoista. Luulen silti, että alunperin kämmi on tapahtunut verkkokaupassa, koska minäkin muistaisin, että ennakkoon ilmoitetut hinnat olivat 50,- - 60,-.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram