Huhuu! Jos sinulla on koon 37 jalka ja H&M:n Swedish Hasbeensit kiinnostaa, niin lukaisepa tämä.

Nyt olisi arvottavana alla olevan kuvan mukaiset 20.4. myyntiin tulevan H&M:n ja Swedish Hasbeensin yhtesityömalliston vaaleanruskeat puukkarit koossa 37. Huomaathan, että kyseessä tosiaan vain koko 37!

image003

Hasbeens_1_highres

Jos haluat olla mukana kenkien arvonnassa, niin toimi seuraavasti:

1. Kerro 19.4 mennessä kommenttiboksissa millaiset ovat sinun unelmiesi kesäkengät.

2. Muista täyttää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttää, jotta saan voittajaan yhteyden. (osoite ei näy muille kuin minulle)

3. Pidä peukkusi pystyssä 20.4. saakka jolloin voittaja julkaistaan.

Vaikka en itse tähän arvontaan voikaan osallistua, niin kerronpa silti millaisista kengistä itse haaveilen täksi kesäksi. Ykköstoiveena olisi ehdottomasti löytää unelman pehmeät nahkaballerinat ainakin mustana ja mielellään myös jossain kesäisessä karkkivärissä. Noiden lisäksi haaveissani kummittelee edelleen Vagabondin kiilakorkoiset Korfu-nilkkurit..

PS: Jos tuo koko 37 sattuu olemaan itsellesi liian pieni, niin 38-jalkaisten kannattaa suunnata Nelliinan blogiin, missä puolestaan arvotaan yhdet punaiset sandaalit koossa 38!

EDIT: Osallistumisaika on nyt päättynyt! Voittaja julistetaan keskiviikon 20.4. kuluessa. Kiitos kaikille osallistujille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (121)

Sari

Ehdottomasti mukavat, mielellään nahkaiset ja sopivalla korolla varustetut "joka paikan" kengät! Lisäksi balleriinat haaveissä täälläkin - ne jalkaan silloin kun pitää päästä nopeasti juoksemaan paikasta toiseen :)

maikku

Ihanat puupohjaiset sandaalit nahkaremmeillä on pakko saada kesäksi! välillä ei oo väliä, kunhan on punaiset :D

helma

Unelmien kesäkengät on sellaiset, joilla voi mennä päivät ja yöt. Ja joka tilaisuuteen.

laura

Unelmien kesäkengät olisivat semmoiset, joissa olisi kiilakorko sekä nahkaremmejä :)

Tiina

Oi nuo on hienot! Minun unelmieni kesäkengät olisivat korolliset nudet nahkaiset korkkarit, sillä ne sopivat kaiken kanssa. Olen tällaisia popoja etsinyt jo toista vuotta, mutta vieläkään ei ole tullut oikeita vastaan - jospa tänä kesänä...!

Eve

Parhaat kesäkengät on nahkaremmisandaalit, joiden jäljistä voi seurata kuinka hyvin on kesän aikana ruskettunut :D

Marikki

Olipas ajankohtainen kysymys, sillä juuri eilen aloin haaveilla mustista varrellisista Converse All Stars -tennareista.

vanilla

Kesäunelmat olisivat kevyet ja hengittävät sandaalimaiset kengät. Mielellään vielä hiukan korkoa ja pirteä väri.

Pia

Unelmieni kesäkengät ovat varvassandaalit tai muut läpykkäät - niitä käyttäessä on yleensä LÄMMIN ja koko jalkaterä saa nauttia auringosta. Rakastan jo varvassandaalien ääntäkin, se muistuttaa lomasta :)

juuli

Unelmakengät olis ehdottomasti jotkut huikeet korkkarit kopisevalla (mahd. puu)korolla (tolppa tai kiila, nam nam!) ja peeptoeta jos löytyy ni vielä parempi!

Nii ja sen lisäks niiden tulis olla hyvät jalkaan!:)

(oma koko on itseasiassa 41 mut osallistun arvontaan, koska jos arpaonni suosii (epätodennäköstä) niin lahjoittaisin ehdottomasti kengät parhaalle ystävälleni jolla on hirveän pieni- 37- jalka.:))

SommarSuvi

Unelmieni kesäkengät ovat varmaankin vielä valmistamatta :/ Olen yrittänyt tuskaisesti miettiä mitkä kengät kesällä korvaisivat mukavat korolliset saappaat, joita voi pitää niin juhlassa kuin arjessakin ja vielä tämä ei ole selvinnyt... Ballerinat kun minulle eivät sovi leveän jalkani takia, kiilakannoista en pidä useammissa kesäkengissä (näihin puukenkiin ne kylläkin käyvät ihanasti) ja korkkareilla en jaksa kävellä koko päivää. Mutta nämä kengät olisivat kyllä aika lähellä unelmieni kesäkenkiä :)

Pee

Täydelliset ballerinat, joissa jalka ei väsyisi, jaksaisi kävellä ikuisuuksiin ja ikuisuuksiin, ne eivät hiertäisi mistään, jalat olisivat kuin pumpulissa ja onnelliset.

minnakaro

Hmm, toisaalta parhaat kesäkengät on jo vähän aikaan matkassa mukana olleet tennarit, joilla jaksaa kävellä koko päivän ja ei ole niin turhan tarkkaa miten niille käy. Toisaalta sandaalit, joilla voi hengata rannalla. Tai sitten överi korkeet avokkaat, joita ei voi käyttää kuijn kesällä :)

Rakkautta riittää siis jaettavaksi :)

Voi, unelmieni kesäkengät ovat sellaiset jotka voi vain sujauttaa jalkaan ja unohtaa. Niillä voi kävellä kauas tai lähelle, ne voi heittää jalasta laiturille kun jalat kaipaavat virkistystä järvivedessä. Unelmien kenkäni voi laittaa jalkaan aamulla kun lähden ulkoiluttamaan koiraa ja niillä voi jatkaa suoraan töihin ja sieltä iltarientoihin. Niissä olisi hyvä olla hieman korkoa (kiilakorko on todettu parhaimmaksi) ja nostoa tällaiselle taskukokoiselle ihmiselle. Loppujen lopuksi sellaiset kengät on hyvin vaikeaa löytää, tosin nahkaiset kiilakorot luultavasti ovat kaikista lähimpänä unelmieni kenkiä :)

minna

Sellaiset, jotka eivät likaannu helposti ja joilla voi tallustaa vaikka koko päivän. :)

Unelmien kesäkengät ovat matalat konjakinväriset herrainkengät! Tai puupohjaiset sandaalit! Tai... Mahdotonta valita vain yksiä täydellisiä kesäkenkiä! :) Jos ihan rehellisiä ollaan, niin unelma olisi viettää kesä paikassa, jossa ei kenkiä tarvita ollenkaan: jossain lämpimässä, meren rannalla! <3

Piparminttu

Yleensä en kovin innokkaasti odottele kesäkenkien aikoja, koska pidän enemmänkin korollisista tai varrellisista kengistä. Tämä kesä on kuitenkin poikkeus, koska kaupathan pursuavat juurikin aivan ihania KOROLLISIA sandaaleita. Satsaan siis niihin ja jätän ballerinat pidemmille:)

Nani

Ostin juuri unelmakesäkenkäni - kiilakorkoiset vadelmanpunaiset avokkaat. Tällaista mustien kenkien vakiokäyttäjää nuo kengät piristävät kummasti, vaikka ne eivät olekaan vielä päässeet ulkoilemaan eteistä pidemmälle.

Minkki

Haluaisin kesäksi jotkut todella seksikkäät kengät(joita minulla ei ole AINUITAKAAN) :)ostan yleensä turvallisia ja ehkä vähän tylsiäkin kenkiä, joten silmäni olen myös iskenyt vagabondin korfu-kenkiin(niihin missä on nyörit edessä)!!NAMSKIS MITKÄ KENGÄT ;)

kaloriina

Unelmieni kesäkengät muutamalla sanalla: kauniit, nahkaiset, kevyet, naiselliset, mukavat ja korkoakin olisi hyvä olla.

Eeppi

Unelmieni kesäkengät ovat joko pehmeää nahkaa tai kangasta. Ne pysyvät menossa mukana olin pyöräilemässä tai tanssilattialla. Ne eivät ole liian kuumat, mutta suojaavat varpaita kolhuilta. En ole vielä löytänyt niitä.

Sofi

Unelmieni kesäkengät ovaat sellaiset, joissa voi askeltaa kesätorilla samalla kun maistelee mansikoita ja aurinko täplittää kesakoita poskille. Ne ovat juuri sopivat keveän kesämekon hulmuavan helman kanssa ja korkonsa vuoksi saavat lyhyenkin sääret pitkiksi kuin gasellilla - tai ainakin ne luovat sen tunteen, että leuka on nostettava maasta ja katse kohti ihmisten silmiä ja hymyn huulille.

Unelmien kesäkengät sopivat myös viileänä kesäpäivänä housujen pariksi, antavat lupauksen, että huomenna kyllä paistaa taas aurinko.

Unelmien kesäkengät kopsahtavat kevyesti askeleiden tahdissa luoden sille oman rytminsä, eikä haittaa vaikka rytmi sekoittuu välillä tanssiaskeleiksi.

Kesäillan taituttua yöksi ja jällleen herääväksi aamuksi täydelliset, unelmien kesäkengät voi helposti nakata pois jaloista, kun kävelee viimeiset metrit kotiin halki viileän kasteisen pihanurmen.

neitiR

Ehdottomasti kauniit, keveät, värikkäät ja joko korottomat tai kiilakorkoiset! ehkäpä korkkikiilat hmm..

eme

Unelmieni kesäkengät ovat kevyet, kauniit ja laadukkaat, esimerkiksi aitonahkaiset ballerinat tai kauniit kiilakorot. Niissä kengissä kesä tuntuisi vieläkin kesäisemmältä ja jalat saisivat kuninkaallista kohtelua. Kesäkengistä haaveillessa...

Mil

Mokka.

Nude.

Kiilakorko taivaisiin saakka.

Nauhoilla pauloitetut.

Unelmieni kesäiset kengät.

papu

Ens kesän(kin) tavote ois opetella vihdoin kävelemään korkokengillä, joten jotkut helpot "ensikertalaisen korot" pitäis hankkia :D Ja ikää on tosiaan 23 vuotta. Ehkä on jo aikakin?

Nooa

Unelmana olisi kävellä koko kesä paljain varpain, mutta koska se nyt on aika lailla sula mahdottomuus, niin balleriinat eri muodoissaan on seuraavaksi paras vaihtoehto... Mielellään saisi olla vähän jotain niittejä tai jotain muuta "asennetta" ja vähän korkeampi pohja, niin jaksaa paremmin kävellä kaikki kesän reissut!

Tosin ei ole myöskään tennarien voittanuta, Adidaksen perinteiset tipunkeltaisena voisi piristää sopivasti jo kevättä :)

maruna

unelmien kesäkengät ovat hyvät jalassa ja eivät saa hiostaa.korkoakin saa olla, jotta tälläinen "persjalkainenkin" saisi vähän pituutta. ehdoton edellytys on että niillä voi kävellä kesäisessä kaupungissa päivät ja tanssia illat.

tuuli

Mun unelmieni kesäkengät ovat aitonahkaiset, ruskeat, korolliset gladiaattorityyliset kengät, joilla pystyy kävelemään ja kiertelemään päivän :) aika lähelle nuokin osuu, ja voisin kuvitella nämä hasbeensit jalkoihini auringonpaisteeseen ;)

K.

Unelmieni kesäkengät sointuvat päivettyneisiin sääriin ja polttavan kuumaan asfalttiin!

Sellaiset, joissa jalat ei väsy pitkälläkään kävelyllä, eli tarpeeksi tukevat tennarit. Mekkojen ja hameiden kaveriksi kesällä korolliset nahkaiset sandaalit. Mieluusti joku pirtsakka väri, turkoosi tai vaalean violetti houkuttaa jostain syystä tänä kesänä. Ja mallin on oltava sellainen, jonka voi potkaista jalasta nurmikolle tai laiturille tms.

Ballerinoistakin pitäisin, mutta en ole löytänyt linttaan astuville jaloilleni tarpeeksi tukevaa mallia.

emmis.

Sellaiset, joissa jalat ei väsy pitkälläkään kävelyllä, eli tarpeeksi tukevat tennarit. Mekkojen ja hameiden kaveriksi kesällä korolliset nahkaiset sandaalit. Mieluusti joku pirtsakka väri, turkoosi tai vaalean violetti houkuttaa jostain syystä tänä kesänä. Ja mallin on oltava sellainen, jonka voi potkaista jalasta nurmikolle tai laiturille tms.

Ballerinoistakin pitäisin, mutta en ole löytänyt linttaan astuville jaloilleni tarpeeksi tukevaa mallia.

(Sori, piti laittaa tämä toiseen kertaan kun en muista laitoinko emailiani tuohon.. Hyvä muisti. )

Peppi

Tänä kesänä tavoitteenani on löytää laadukkaat nahkaiset balleriinat jollain erikoisella yksityiskohdalla! Kyllä minä nuo puukkaritkin kelpuuttaisin! ;) Kivaa kevättä!

Ninni

Ehdottomasti unelmani täyttyisivät kauniilla puukengillä :)Voin jo kuvitella itseni kukkaniitylle askartelemaan seppelettä puukengät jalassa ja liehuva kesämekko päällä!

kiisi

unelmieni kesäkengät olisivat jotkin sandaalimaiset korkkarit, joista näkyisi myös varpaat ehdottomasti. Varpaat on pakko näkyä kesällä. :) ja tietysti nämä unelmieni kesäkengät olisivat koossani 37!

Milja

Unelmieni kesäkengät tai ainakin yhdet niistä voisivat olla juurikin nuo yllä näkyvät.

Unelmien kesäkenkäni eivät purista mistään, aiheuta rakkoja, saa nopeasti jalkaan ja pois jos tekee mieli kastella varpaat meressä lämpimänä kesäpäivänä...olisivatkohan kilpailun puukkarit juuri sellaiset?

Marjukka

Unelmien kesäkengistä punaisiksi lakatut varpaankynnet pilkistävät. Kevyet jalassa, hyvännäköiset.

Aini

Oi oi, voi kun arpa onni kerrankin suosisi. Yleensä en edes viitsi osallistua mihinkään blogi arvontaan, mutta voisiko olla ihan kohtalo, kun kokokin on oikea.

Mutta siis ne täydelliset kesäkengät: menen aikalailla samoilla linjoilla kuin Veerakin, eli täydelliset mustat pehmeät ballerinat, jotka muuntautuisivat niin arkeen, juhlaan, kuin ranta pippaloihinkin. Super mahtavaa olisi, jos niiden kantalaput kestäisivät edes yhtä kesää kauemmin (taitaa olla turha edes kuvitella :D).

Ps. Sain siskonikin innostumaan blogistasi, kun esittelin hänelle postauksiasi häämietteistä(puvuista), joissa tyyli osui aivan hänen kohdalleen.

Kengät olisivat mielettömän mukavat jalassa heti alusta alkaen, ne eivät olisi liian isot eivätkä liian pienet. Niissä olisi jotain pientä kivaa jujua, että ne viehttäisivät pitkään ja olisi mahtavaa, jos kengät vielä kestäisivät useamman kesän menossa mukana : ) Niin ja niiden pitäisi olla tarpeeksi kauniit! : D

Emmi

Heido! Unelmieni kesäkengät olisivat pehmeää , täydellisen mukavaa materiaalia, esimerkiksi nahkaa. Ballerinat, jotka ovat hyvää materiaalia ovat ensisijaisen tärkeät kesällä. Sen lisäksi tarvitsee myös ei-niin-mukavia kenkiä esimerkiksi baariin esim korkkareita :) Nämä kaunokaiset pesevät kuitenkin korkkarit mennen tullen ja kerrankin pienestä jalasta iloa! En voi uskoa todeksi, että arvottavana on juurikin 37 koko! Toivon totisesti, että onni olisi myöten!

tiksu

Unelmien kengät ovat pehmeää nahkaa, niissä on huikean korkea korko ja niillä voi juosta vaikka maratonin :)

Ansku

Unelmieni kesäkengät olisivat vaaleat tai vaihtoehtoisesti jossain karkkivärissä kesän kunniaksi. Sellaiset jotka käyvät vähän joka tilanteeseen ja ne vain sujautetaan jalkaan ja astutaan ovesta ulos.

A-Lo

Unelmien kesäkengät sopivat täydellisesti "ihan-sama-miltä-näytän" -hipppilookiin, joka on aina jostain syystä yleisin kesälookini. Hasbeensit olis just täydelliset, mä pyydän mun aupair-hoitolapsetkin pistään peukut pystyyn!:D

Piijuli

Unelmieni kesäkengät ovat rennot, mutta tyylikkäät :)Sellaiset, jotka jalassa kehtaa olla niin kaupungilla kuin maallakin+ tietenkin rannalla!

Aino

Unelmieni kesäkengät olisivat huippukorkeat ja supermakeat korkkarit, jotka tuntuisivat jalassa maailman mukavimmilta ballerinoilta - mahdoton yhtälö, tiedän...

Jutta

Unelmieni kesäkengät ovat korkeakorkoiset, mutta silti hyvät kävellä. Kengillä täytyisi pystyä jaksaa kävellä koko ihana kesäinen päivä ympäri kaupunkia. :)

Katri

Tämänhetkiset unelmieni kesäkengät ovat, kuinka ollakaan, nudenväriset kiilakorot..Nämä wedget voisivat olla se hiukan ronskimpi vaihtoehto, kaveriksi toinen pari hillitymmällä korolla ja sileällä nahalla :)

Joanna

Unelmien kesäkengät ovat sellaiset jotka,

- saa heti äkkiä jalkaan kun ystävä kutsuu terdelle

- näyttävät jalassa klassisen tyylikkäiltä

- sopivat koiran pissalenkille aamu viideltä ennen töihin lähtöä

- niillä voi pyöräillä

- niiden kaveriksi sopii juuri ommeltu raidallinen kesämekko

- ovat ehdottomasti mitä tahansa Swedish Hasbeensilta

RiMa

Unelmieni kesäkengät olisivat kevyet ja mukavat, tyylikkäät ja rennot - sekä nopeat sujauttaa jalkaan. Arvottavat kengät näyttävät juuri sellaisilta! :)

hanskubansku

Unelmieni kesäkengät ovat juuri nudenväriset kiilakorot!:) Mustat kiilakorot tuli hankittua jo kaappiin odottelemaan..

Jos nämä nudt voittaisin, 2011 kesän kengät olisivat valmiina!:)

( : Kevättä :)

Unelmieni kengät :) No sehän ovat juuri tuollaiset kuin nuo nyt arvottavat kengät suuri unelmieni täyttymys ja kohta voin ehkäpä tepastella nuo kengät jalassani kaverin juhliin :)

Tåpias

Beessit kiilakorot on unelmieni kengät.

kiilakoroilla on oletettavasti helpompaa kävellä kuin piikkareilla siis noi on mageet.

Unelmieni kesäkengät olisi riittävän laadukkaat, jotta niihin ensimmäisenä kesänä rakastuttuani ei tarvitsisi taas seuraavana käydä samaa tuskaa läpi uusien etsimisessä. Tällä hetkellä suurin tarve olisi mahdollisimman yksinkertaisille, mustille perusballerinoille. Kuulostaa ehkä helpolta, mutta vielä mitä. En halua rusetteja, timantteja tai muutakaan krumeluuria. Lisäksi kengissä olisi hyvä olla kantapään kohdalla joku pieni korkoa muistuttava asia. Kas, kuvailinpa juuri Swedish Hasbeensin päälle 200 euroa kustantavat Ballerina Hepburnit - hivenen hintavaa, kävisi ne nuo H&M:n malliston lempparikengätkin.

kruru-tireto

Unelmakengät olisivat sellaiset, joissa voisi kulkea koko kesän kekkereistä rannalle ja edelleen kaupungille. Siis kevyet kiilakorolliset kengät, joissa on jokin metallinen yksityiskohta.

Fanny

Unelmakesäkenkäni olisivat varustettu ainakin korkeilla korolla :) Väriltään joko ajattoman mustat tai villit kirkaanpunaiset.

Venni

Varpaista auki olevat, jotta varpaat saavat tuuletusta pitkän talven ja umpikenkien jälkeen! Ja korkoakin saisi olla.. Eli arvonnassa olevat täyttävät kriteerit melko hyvin :)

jenni

Unelmien kesäkenkien salaisuus on monikäyttösyys. Ne ois vilpoisat, kävis kaupunngille, kävelylle, baariin ja terassille. Niistä ei sais jäädä rumia rusketusrajoja ja niillä pitäis voida kävellä pitkiä matkoja. Ei liian hienot mutta sellaset öö tyylikkäät joista ei tartteis murehtia. Aito nahka ois plussaa.

Elina

Unelmieni kesäkengät olisivat ballerinat jotka pysyisivät minulla jalassa (sellaisia en ole vielä löytänyt..), pehmeää mustaa nahkaa, simppelit kengät mutta siinä olisi kuitenkin joku juju, vaikka kaunis solki. Ja hieman korkoa että jalat ei ihan kuole. Näillä sitten kärsisi kävellä koko päivän kesälomareissulla eikä jalat olisi millänsäkään :)

Dippidii

Unelmieni kesäkengät ovat 1) mieluiten punaiset, mutta juuri täydellisen sävyiset, jotta sopivat asun kuin asun kanssa (saattaisi tietenkin olla helpompi toteuttaa jollakin muulla värillä, mutta tässähän olikin kyse Niistä Oikeista). 2)Pehmeät kuin unelma jalassa, eivät hierrä mistään kohtaa, mutta ovat silti 3)melko korkealla korolla varustetut, jotta lyhyt varteni saisi edes hieman kaivattua lisäpituutta. 4) Korko on lisäksi siro, mutta uskomattoman 5) hyvä kävellä. Unelmieni korkeissa koroissa en siis horju tavanomaiseen tapaani. 6) Materiaali on ehdottomasti nahkaa, jotta 7) kengät ovat kestävät, kun ne täydelliset ovat kerran löytyneet.

Miia

Kevyestikäveltävät, joka-asuunsopivat, poispotkaistavat ja helpostipuettavat. Sellaiset:)

Päzy

hm.. unelmieni kengät ovat sellaiset jotka istuvat jalkaan kuin nenä päähän.

Eivät hankaa eivätkä paina mistään.

Cerp

Mun unelmien kesäkengät ovat ihanan kevyet ja pehmeät (nahka)balleriinat. Väri olisi tylsästi joku tummanpuhuva, mutta niissä pitäisi olla joku juju! Esimerkiksi jotkut Iron Fistin zombiballeriinat olis kuosiltaan just mua. Ei korkoa, vaikka koroista tykkäänkin, koska kesällä kuuluu saada kirmata kevyesti ja en oo vielä törmänny korkoihin, joissa ei jossain vaiheessa jalat muussaudu. Mun unelmien kesäkengillä pystyy kävellä 10 km ilman rakkoja :D

Minäpä osallistun kanssa.

Unelmien kesäkengät on yhdet puhki kulutetut Vagabondin balleriinat muutaman vuoden takaisesta mallistosta; superpehmeetä nahkaa ja täydellisen väriset. Jos jollain on suhteita kyseiseen lafkaan vois pyytää, että tekisivät mulle muutaman pari niitä samoja...

Sillä välin voisin klopsutella noilla kuvan popoilla, kiitsa!

Jonna

Unelmieni kesäkengät ovat mukavat. Ne eivät paina ja niistä ei kuulu kopinaa. Kenkien pitää olla pehmeät ja toimia niin juoksupyrähdyksissä bussipysäkille kuin terassireissukenkinäkin.

Soffe

Kesäkenkiä tutkiessani olen tullut johtopäätökseen ettei minulla ole kunnollisia kenkiä. Kaikki ovat joko vähän isoja tai vähän liian kireitä, niissä on vähän liikaa korkoa tai niissä kaikissa on jotain muuta, mikä tekee niistä ei niin ihanat kesäkengät. Unelmien kesäkengät olisivatkin matala korkoiset tai jopa korottomat, jotka istuvat jalkaan ihanasti ja niillä pystyisi kävelemään tunteja! Ja mielellään ne saisivat näyttää kauniilta. Värillä ei ole väriä, kunhan olisivat mukavat! :)

Sere

Kengät jotka eivät purista eivätkä hankaa mieluusti ounatut varpaankynnetkin saisivat vilahtaa lämpimällä kesäsäällä.

beessikiilakorko kesän unelmakenkäni.

HannaUnelma

Unelmakenkäni ovat korkeat, sääriä pidentävät (ja mieluusti hoikentavat), mukavat kävellä sekä sellaiset, joissa tulee itsevarma ja omanoloinen olo.

Nämä tahtoisin!:-D

Murmeli

Pistit niin pahan, että pakko miettiä ja vastata. Aivan unelmakengät voisivat olla todella korkeakorkoiset ja helkkarin hyvännäköiset ja seksikkäät mutta niillä käveleminen olisi sama kuin kävelisi ilman kenkiä. :D

Heidi

Ehdottomasti balleriinat! Kevyet ja niin ihanat jalassa. Ja kun vihdoinkin olen alkanut käyttää hameita ja mekkoja, niin ne ovat niin hyvä yhdistelmä. Rento ja tyylikäs. Korkkareilla kävely on oppimislistalla kärjessä :D Odotan innolla tulevaa kesää ja kuivia teitä, saa vihdoinkin kaivaa kaapista ne kesävaatteet :D

PLT

No nuo voittokengät olis oikea unelma kiilakorko tekee niistä tukevat ja ne on niin hemmetin hyvännäköisetkin vielä.

Unelmieni kesäkengät olisivat todella kolhot, puiset, naurettavan korkeilla tolppakoroilla, platformilla ja pehmeällä nahalla varustetut kengät. Matalia balleriinoja löytyy tarpeeksi :)

Musta tuntuu että NUO ovat unelmieni kesäkengät. Sydän jätti nimittäin lyönnin välistä - ja toivon että kohtalo puuttuu tässä vaiheessa peliin, koska jalkani koko on juurikin tuo 37!

szanna

Mun kesäkenkäidea ei ole vielä täysin muotoutunut, mutta nude väri voisi olla kivaa vaihtelua ja tottakai niiden tulisi olla kevyet ja hiostamattomat. Koroista käytän ainoastaan kiilakorkoja, joten maltillinen semmonen:)

hedonya

Unelmien kesäkengät olisivat ihanan pehmoiset ja mukavat nahkaballerinat. Tarpeeksi arkiset mutta silti tyylikkäät, jotka kävisivät kesän kaikkiin rientoihin. Kesällä kun ei ikinä voi tietää mihin päätyy, joten kenkien tulee olla moneen paikkaan sopivat.

MissMuffin

Täydelliset kesäkengät eivät hiosta ja purista, ja sopivat käytettäväksi niin mekkojen kuin shortsienkin kanssa. Värillä ei ole väliä, sillä pukeudun kesälläkin mustaan, joten kengät saavat toimia asuni väripilkkuna.

kamikaze

Unelmieni kesäkengät olisivat hyvin yksinkertaiset, mielellään mustat. Korkoa saisi olla, mutta maltillisesti. Muotoilu olisi klassinen ja tyylikäs. Tärkeintä olisi, että niillä jaksaisi kävellä koko päivän, joten laadukkuudesta ei saisi tinkiä.

Heli

Unelmakengissä on jonkin verran korkoa ja ehkä jokin hauska tai mielenkiintoinen yksityiskohta. Mielellään niiden pitäisi tuntua hyvältä jaloissa. Ja punaisia kenkiä en pysty vastustamaan ;)

Nelli

Kyllä mun unelmien kesäkengät olisivat oranssit Hai-saappaat. Festarit pystyis temmeltämään läpi ne jalassa. Muissa tilanteissa jalkojani koristaisivat ballerinat tai jotkut muut saappaiden vastakohdat.

Abi011

Unelmakengät on sellaset mukavat hyvin jalkaan mukautuneet ja pehmoiset ei paina hankaa eikä purista mistään no joo mut kengät tuppaa kuluun.

Mutta asiaan kyllä nuo palkintokengät on ihan ollut unelmissani nätit söpöt ja sirot.

Minni82

Unelmien kesäkengät ei hierrä eikä kierrä, menee shortsien kanssa rannalla ja illalla terassilla, eli yleensä balleriinat :)

Neiti S

Unelmakesäkenkäni ovat kevyet kesälipposet. Ohuet pohjat, mukavalta tuntuvat mutta (yleensä) jaloille ikävät. Viime kesän lempikenkien jälkeisiä tuskia podettiin pitkälle syksyyn, joten lienee olisi aika vaihtaa vähän tukevampaan vaihtoehtoon :)

Anna

Unelmieni kesäkengät ovat puukengät, supermukavat rennossa menossa ja varpaista avonaiset..:)

Allie

Kuljen kesät lähinnä varvastossuissa, joiden pohjaan on jo painunut kuva jalkapohjastani, joten unelmien kesäkengät olisivat jotain hieman tyylikkäämpää. Niillä kehtaisi lähteä niin terassille ja yökerhoon kuin kesäjuhliinkin :)

marita mellin

Kevyet sandaalit, joissa lehtelee perhosia varpaissa. Kiilakorko, 3 cm, ja iloinen väri..

Mun unelmien kesäkengät on jo pitkän aikaa ollu valkoset balleriinat. Jos oisin jo tarpeeks vanha käyttämään valkosta sotkematta sitä hirveesti (:

Leena

Itse asiassa unelmien kesäkengät olisi tänä kesänä Swedish Hasbeensin T-strap Sky High punaisena... ne sopisivat melkein kaikkiin kesämekkoihin, joita minulla on valmiina. Huokaus.

Käytännössä varmaan kuljen Blochin mustilla ballerinoilla, jotka ovat mukavimmat kengät ikinä. Muutenkin Blochin kengät ovat ihan käsittämättömän mukavia...

Nenna

Unelmieni kesäkengät olisivat sirot, mutta tyylikkäät ja kävisivät niin prässihousujen (joista oh my god on tullut lempparini :D) kuin ihan shortsienkin kanssa. Näiden kenkien tulisi olla maailman ihanimmat jalassa, jotta kesäpäiväni eivät kuluisi jalkapipien vuoksi harmisteluun, mieluummin kuljen kevyin askelin nauttimassa auringosta!

Ja arvonnassa mukana olen :P

Anku

Täydelliset kesäkengät löytyi 4 vuotta sitten, konjakin väriset kesä saapaat! Niissä on aavistus vartta jonka ympärille kääriytyy kaksi nahkaremmiä jalkapöydän päältä. Kantapää ja kärki ovat avoimet ettei kuumus yllätä. Täydellisintä kengissä on kuitenkin se että ne ovat tarpeeksi löysät nilkasta ettei jää hulluja rusketusrajoja, ja aina kun ne ovat jalassa ne saavat huomiota osakseen!

unelmieni kesäkengät ovat tuovat askeleihini juuri sopivasti ryhtiä ja antavat sääriini ne pari kaivattua lisäsenttiä tuntuen kuitenkin samalla siltä kuin olisin paljain jaloin :))

Kaija

Unelmakengät on helppo panna jalkaan, mukavat jalassa ja pehmeät, ettei hierrä. Lisäksi ne ovat kauniin näköiset, hivenen on korkoa,että jalka tulee kauniisti esiin. Ja niillä voi kulkea sekä ulkona että sisällä.

taijjja

Mun unelmakesäkengät on korkeakorkoiset, mutta silti mukavantuntuiset sekä hyvät kävellä. Ja ne vois olla ainaisen mustan sijasta punaiset!

Violetti

Sellaiset, jotka helppo vaan vetäistä jalkaan ja kärki avonainen, että varpaat tuulettuu helteellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014