Näin juhannusviikon ja huomenna alkavan viikon mittaisen vapaan kunniaksi olisi kiva ilahduttaa myös jotakuta tesistä lukijoista ja siksipä pistetäänkin käyntiin pieni arvonta! Minulla on nyt muutaman kerran jo vilkkunut asukuvissa tuollainen kepeä ja kaunis sulkakoristeinen rannerengas, jonka valitsin itselleni ruotsalaisen Syster P -korumerkin mallistosta ja olen kyllä kovasti tykännyt. Minulla ei ole aiemmin ollut hirveästi noin pieniä ja kepeitä rannekoruja, vaan käytin pitkään ranteissani kaikkea todella suurikokoisia renkaita ja ronskeja rojuja, mutta tässäkin asiassa on maku alkanut pikkuhiljaa muuttumaan ja korurasiaani on viime aikoina hiipinyt aiempaa sirompia koruja.


 

Syster P on pian kymmenen vuotias korubrändi, joka sai alkunsa vuonna 2006 perustajakaksikkonsa Shanghain matkalla heidän ihastuessa paikallisiin kauniisiin korukiviin. Naiset ostivat kasan kiviä tietämättä edes oikein mitä niistä meinaisivat tehdä, mutta jo hotellihuoneessa inspiraatio otti vallan ja kivistä alkoi syntyä koruja. Neljä vuotta myöhemmin naiset heittäytyivät kokopäiväisesti korujen maailmaan. Tänä päivänä brändillä on jälleenmyyjiä jo ympäri maailmaa ja Suomessakin reilut parikymmentä.

 
 

Nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa omavalintainen koru Syster P:n valikoimista! Homma ei kylläkään ole ehkä ihan helppo, sillä ainakin itsellä meni suosikin valintaan tovi jos toinenkin valikoiman ollessa täynnä ihanuuksia.

Joka tapauksessa, osallistuaksesi arvontaan tulee sinun valita oma suosikkisi Syster P:n verkkokaupasta ja linkata se kommenttiboksiin kera nimimerkin ja sähköpostiosoitteen. Arvonta sulkeutuu juhannusaattona 19.6. klo 21.00 saakka. 

 

Kuvat postauksen 2. kuvaa lukuunottamatta Syster P

Kommentit (96)

Ada82
Liittynyt9.5.2014
97/96 | 

Olen haaveillut kihla- ja vihkisormuksieni kaveriksi siroa rannekorua ja täältähän sellainen löytyisi: Dixxi Bracelet, Black Onyx

Vaula
116/96 | 

Paljon kauniita koruja, mutta suosikiksi nousi tämä: tyyliametsastamassa.fi/2015/06/15/voita-omavalintainen-koru/
Ihanan omaperäinen ja värikäs :)

Kukka
125/96 | 

Olenkin katsellut kultaisia rannekoruja, ja tuoltahan sellainen löytyi: Sumo Bracelet Gold. :)

Marjukka
135/96 | 

Paljon kivoja rannekoruja, mutta tällä hetkellä valitsisin kepeät kesäkorvikset Birdy Earrings Gold.

Katjuska
139/96 | 

Kauniita koruja ja itselleni tuntematon merkki. Pisarakorvikset valikoituivat, toivottavasti onnistaa :)
RAINDROP EARRINGS CRYSTAL Article no. EG1021CR

Chenille
140/96 | 

Brenda bracelet silver hematite näyttäisi ihanalta kesäisen mekon kanssa

Henna
153/96 | 

Eikä, aivan ihania koruja. Valinnanvaikeutta aiheutti eri hai-korut, huhhui pakkohankinta :) Niinkin hauskalta kuin kuulostaa niin miehestäni tuo olisi varmaan maailman hienoin koru, onhan hän San Jose Sharks -fani :D

Suosikiksi valikoitui tämä, sopisi tummanpuhuvia vaatteita vasten mainiosti:

http://www.systerp.com/shark-necklace-silver-white-agate

Riiti
159/96 | 

Bring me luck bracelet silver olisi ihana :)

Gufi
160/96 | 

Voi apua mitä ihanuuksia. Valinta on tosissaan vaikea ja kauppa kilahti kirjanmerkkeihin samontein. Mutta eniten minua tällä hetkellä puhuttelivat näyttävät mutta simppelit sormukset kuten: http://www.systerp.com/hera-ring-smokey

Elise
161/96 | 

Feeather-kaulakorusta olen haaveillut jo pidemmän aikaa.

Auli Haapala
163/96 | 

SCARAB NECKLACE, SODALITE

On minun suosikkini!

Lina
164/96 | 

En ole lainkaan sormusihminen, mutta klassisesti juuri Hera ring silver crystal houkuttaisi hyvin paljon...

Elmeri
165/96 | 

Kauniita juttuja, tää ois kiva: sparkle-necklace-silver-heart-crystal...

Nede
185/96 | 

Olit oikeassa, tuonne sivuillehan ihan unohtui ihastelemaan! Aivan mahtavan kauniita koruja joista voisi kotiuttaa vaikka kaikki (mikä ei tosin olisi lainkaan järkevää ellei halua joka päivälle uutta korua :D) valitsin kuitenkin lempparikseni tällaisen hopeisen kaulakorun: http://www.systerp.com/shark-necklace-silver-white-agate

186/96 | 

Itselleni valitsisin nämä pyöreät korvakorut. (dixxi earrings, balck onyx) Olen viime aikoina onnistunut rikkomaan ja hävittämään ennätysmäärän korvakoruja. :(
Mietin pitkään sopivaa väriä, ja pyysin avuksi poikaystäväni. Nähtyään korut hän päätyi samoihin kulta-mustiin, jotka olin itse ensin intuitiolla valinnut. Noissa on tavallaan jotain kasaria, mutta näen ne jo korvissani sellaisina voimakoruina. :)

http://www.systerp.com/dixxi-earrings,-black-onyx

P
191/96 | 

Miulle valinta ei ollut yhtään vaikea. Koska just tuollaista siroa kirjainlaattaa (beloved letter silver) oon ettiny viime syksystä asti, kun poikani syntyi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat