Kutkuttaisiko uusi kamera? Tekeekö mieli tablettia tai taulutöllöä? Viihde-elektroniikkaa laidasta laitaan esittelevät Digi-Expo -messut ovat oivallinen tilaisuus päästä yhdellä kerralla tutustumaan laitteeseen jos kymmeneenkin.

Minua ensi viikonloppuna pidettävässä Digi-Expossa kiinnostaa luonnollisestikin eniten taas kamerat ja tarkoitus olisikin mennä räpeltämään ainakin Olympuksen osastolle uutta O-MD E-M1 -järkkäriä, joka on meikäläisen seuraava kamerahankinta. Runko pitäisi jo olla kaupoissa, mutta minä haen omani vasta, kun saatavilla on KIT-paketti 12-40 f/2.8 -linssillä. Ihan näinä päivinä pitäisi saapua kauppoihin.. en malta odottaa!!!

ID: 7131

Olen siis tosiaan tehnyt päätöksen heivata kokonaan Canonin kamppeet menemään ja alan työssänikin Olympus-mimmiksi. Hei hei pahimmillaan lähes 10 kiloa painanut kamerareppu ja rasittunut olkapää! Tervetuloa keveä peilitön runko ja pieneen laukkuun mahtuva kalusto. Arvostan suuresti myös 5-akselista kuvanvakaajaa, huuppunopeaa tarkennusta, langatonta kuvien siirtoa. Kuten Digi-Expon messulehdessäkin kommentoin, SLR-aikaa ei tule tippaakaan ikävä!

Minä siis ajattelin mennä Digi-Expoon katselemaan kameroita. Se on loisto tilaisuus päivittää oma tietous yleisestikin tämän hetken tarjonnasta, sillä vaikka olen nyt oman "joukkueeni" jo valinnut, niin toki mua kiinnostaa myös muiden kameramerkkien tekemiset.

ID: 6891

Syy miksi mä tässä intoilen tuosta ensi viikonlopun tapahtumasta, on se, että sain yhteistyökumppaniltani Olympukselta pääsylippuja myös teille arvottavaksi!

Jos siis haluaisit voittaa itsellesi ja seuralaisellesi liput Helsingin Messukeskuksessa 1.-3.11. pidettävään Digi-Expoon, niin osallistu lippujen arvontaan kertomalla kommenttiboksissa, että mikä tekninen vempele omassa taloudessasi on seuraavaksi ostoslistalla. Kamera, televisio, Playstation, tabletti, vai jotakin muuta?

Jaossa on viisi kahden hengen (5x2) lippusettiä (lippujen arvo á 16 €) ja samalla lipullahaan pääsee tsekkaamaan myös samaan aikaan järjestettävät SkiExpon, BoardExpon, HifiExpon ja Lätkä&Säbä -Expon. Vois kuvitella, että ainakin monen lukijan taloudessa saattaa asua joku kundi kundinen jota nuo aiheet saattaa kovasti kiinnostaa. Vie nyt ukko tsekkaa hifiä ja digiä, niin voit raahata sen sitten keväällä häämessuille! :D

Osallistut lippujen arvontaan siis vastaamalla kysymykseen: Mitä elektroniikkaa ostoslistalla ja täyttämällä myös kohdat nimimerkki ja sähköpostiosoite.

Vastausaikaa on maanantai-iltaan (28.10) klo 18 saakka. Laitan voittajille meiliä heti tuolloin maanantai-iltana ja tarvitsen heiltä sitten osoitteet tiistai aamuun mennessä, jotta saadaan liput varmasti ajoissa perille, joten jos osallistut arvontaan, niin tsekkaathan sähköpostit maanantai iltana!!

PS: Jos muuten olet jo Olympus PENin tai O-MD:n omistaja tai sellainen on hankintalistalla, niin kannattaa osallistua myös tähän arvontaan, josta voi voittaa itsellänikin ahkerassa käytössä olevan loistavasti muotokuvaukseen sopivan 45 mm 1.8 -objektiivin!

-yhteistyössä: Olympus-

Kommentit (165)

Kamerani on Nikon D90, joten uutta kameraahan minä tietenkin haikailen. Vaimo on kuitenkin päättänyt, että seuraava hankinta on uusi jääkaappi/kylmiö yhdistelmä. Joten edes uusien kameroiden hipelöinti voisi helpottaa oloa, tai sitten ei.

Tiina

Olemme muuttamassa puolison kanssa ensimäiseen yhteiseen asuntoon ja tarvetta olisi monelle hankinnalle. Kärkipäässä kuitenkin on taitaa olla televisio :)

4/165 | 

Mä luulen, että toi nykyinen kamera palvelee vielä jonkin aikaa, mutta uusia härpäkkeitä siihen kyllä tarvitsisin. :)

Pauli Prokki
7/165 | 

Hankintalistalla ollut jo pitkään micro four thirds (m4/3) kamera ja tuo Olympuksen OM-D houkkelisi, mutta vähän liian hintava omaan budjettiin. Olen kyllä pettynyt messutarjontaan tänä vuonna, koska Panasonicilla ei omaa pistettä ole :(. Panasoic Lumix G6, siihen panan 25mm f1.4 ja yhden objektin kitti olisi valmis.

Maria
8/165 | 

Seuraavana hankintalistalla hyvä mutta kevyt pokkari. Haaveilen myös mikrojärkkäristä jahka budjetti antaa periksi :-)

AnnaMaaria
9/165 | 

Haaveissa on lensbaby setti Canonille. Häät tulossa ja ihanat utuisat tunnelmakuvat mielessä! Pitäisi toki kouluttaa joku kavereista kuvaamaan sillä ensin :D

Rosbe
10/165 | 

Kaksi juttua ois ostoslistalla: Tabletti,sain sellaisen kerran käyttööni viikoksi ja nyt mietin koko ajan miten sellainen olisi helpompi vaikka sitä lainaamista ennen vannoin etten sellasta koskaan hanki :D Ja toinen ois järkkäriin fisu :)

Käyttäjä336
Liittynyt6.7.2015
14/165 | 

Minijärkkäri pitäisi hankkia Canon 7:n tilalle. Kuvaus jäänyt vähemmälle raskaan kaluston takia. Haaveena Olympus OM-D.

Pipa
17/165 | 

Ostin juuri Olympus E-P5:sen ja 45 mm putken. Nyt himottaisi uusi 12-40 mm putki... Niin ja tarviihan uusi kamera myös uuden kameralaukun! Olympyksen nahkalaukut kiinnostais!

NiinaP
18/165 | 

Meillä on käytössä n. 20-vuotias jättimäinen kuvaputkitelkkari joka sekoilee vähän väliä:D Ostoslistalla on taulu-tv ja tallentava digiboksi kunhan rahatilanne antaa periksi:)

19/165 | 

Olen puoli päivää surffaillut Tablettien ominaisuuksia, joten liput tuonne DIgi-expoon tulisivat tarpeeseen :) Katselisin myös kameroita, Canonini päivittäminen on ollut myös toivelistalla jonkin aikaa.

Mika
23/165 | 

Nintendon Wii U on ainakin ostoslistalla, jos rahat riittäisivät niin iPhone 5s ja PlayStation 4 myös.

Hanna
32/165 | 

Ostoslistalla ykkösenä on joku härveli, josta hallinnoitaisiin meidän

leffahuoneen tykkiä, ulkoista kovoa, musavehkeitä ja spotify-netflix-

juttuja. Nykyisen läppärin tehot ei riitä, eikä läppäri muutenkaan ole ekana

haaveissa.. Mikä sitten olis? Luulen että digiexpo voisi olla oikea paikka

selvittää se.

Vipe
Liittynyt2.3.2015
39/165 | 

Hifiä ja digiä on AINA ostoslistalla! :D Ja se lista jatkuu loppupäästään sitä mukaa kun listan alkupään asioita hankkii.. Kunnon kaiuttimet seuraavaksi hakusessa :)

Anniina
42/165 | 

Ostoslista on loputon, mutta nyt olisi niin miehiselle puoliskolle kuin itselleni hakusessa tietokoneet, tottakai läppäri itselleni ja miehekkeelle pöytäkone!

Aurora
43/165 | 

Hankinnassa ois jonkun näköinen pienehkö taulu-tv, nyt käytössä vielä tommonen pahvilaatikkomalli joka kovasti surisee joten hankinta taitaa olla ihan paikallaan.. :)

Riitta
44/165 | 

Uusi tietokone olisi hankinnassa, johon voisin hankkia kunnollisen kuvankäsittelyohjelman.

hav
47/165 | 

Erilaisia tabletteja on pyöritelty viime aikoina, sen oikean etsiminen voisi hyvinkin jatkua DigiExpossa.

TIINA H.
51/165 | 

Mulle kelpaisi parempi kamera seuraavaksi. Miehellä haaveena isompi telsu. Semmoista meillä:)

apple
60/165 | 

Tabletti tai uusi läppäri olis ehdottomasti seuraavana hankintalistalla, en vaan vielä oo päättänyt kumpi olisi omiin tarkoituksiin parempi :)

61/165 | 

Seuraavana hankinnassa olisi järjestelmäkamera, jotta oma työnkuva helpottuisi.. Tässä juurikin pohdiskelen ehdokkaita!

Anne
63/165 | 

Pohdiskelen pienen taskukokoisen digipokkarin/uuden kunnollisella kameralla varustetun puhelimen välillä.

Nipa
67/165 | 

Jaetulla ykkössijalla on uusi puhelin puolisolle ja langaton musiikkisoitin (Sonos tai BT-pömpeli).

Jennni
70/165 | 

Kameraan lisää putkia olis ostoslistalla! Mulla on ollut jo kauan järjestelmäkamera, mutta kesän aikana hurahdin täysin kuvaamiseen!:-D Joten olis ihan huippua päästä tonne messuille hypisteleen kaikkee kameroihin liittyvää:-)

Eliiina
73/165 | 

Hankintalistalla on uusi läppäri. Pitäisi vaan päättää, että pc vaiko mac. Töiden takia käytän maccia, mutta vapaa-ajalla olen aina ollut pc-tyttö...

jenny syrjänen
78/165 | 

Ajattelin itsekkin alkaa Olympus mimmiksi ja pian :D kamera Olympukselta on ostoslistalla ekana!

cmyk
80/165 | 

Hankintalistalla on jotain kameraan liittyvää. Rengassalama, loittorengassarja tai uusi laajakulmaobjektiivi.

Jyrki
86/165 | 

Ällät meni myyntiin ja Olympus olisi ostoslistalla, toivottavasti ei ala kaduttaa

jerppiina
87/165 | 

Pitäis hankkia jonkin sortin äänentoistovermeet ja ajatellu valvontakameroita, jotka yhteydes nettiin.

Ville Tarhala
93/165 | 

Olympuksen OM-D E-M5 tarvisi lisää objektiiveja, sekä kompaktin päivärepun.

Mirelle
99/165 | 

Uusi taulutelkkari olis seuraavana hankintalistalla.

Tuollainen 2 vee termiitti saanut vanhaa telkkariin muutaman aikasta pitkän naarmun aikaiseksi :(

Tellervo
107/165 | 

Uusi tabetti retina näytöllä olis haaveissa,

Sekä joku älypuhelin mutta merkki on vielä auki

kk
114/165 | 

Tabletti ollut jo pitkään hankintalistalla, 10 tuuman näyttöiset eivät vain näytä olevan alessa.

Johannes
124/165 | 

Ostoslistalla seuraavana taitaa olla huonetaajuuskorjain sterkkoihin kiinni, ja DigiExpossa kiinnostaisi ehdottomasti kokeilla Oculus Rift -virtuaalilaseja!

Nea F.
135/165 | 

Hankintalistaa ei juuri nyt ole, mutta uusia tuulia on aina kiva nuuskia. Monien bloggareiden käyttämä olympuksen kamera kiinnostaa toki ja haaveissa omaan nikoniin olisi uutta objektiivia kunhan talous kestäisi sen.

Vaula
136/165 | 

Mitäpä meillä ei pitäisi uusia... Miehelle kännykkä ja tabletti, mulle läppäri, kaiuttimet koko kotiin, robotti-imuri arjen helpottamiseksi... Digi Exposta löytyis varmasti inspiraatiota näihin kaikkiin! :)

hipsu
138/165 | 

Tällä hetkellä hakusessa on uusi tietokone... on ollut tosin jo hetken. Vaatii sekä vähän vakuuttelua vielä itselle, että todella tarvitsen sellaisen, että lisäselvitystä siitä, että mikä olisi oikeasti hyvä hinta-laatusuhteeltaan.

Laura N
145/165 | 

Rakastan valokuvausta, ja tämän takia aion hankkia uuden järjestelmäkameran vanhan tilalle!

Markus K
146/165 | 

Kyllä seuraava hankinta on varmaan MacBook Air, se on kätevä ja pienikokoinen.

Mandi
147/165 | 

Uusi läppäri, jolla gradun kirjoittelu sujuisi mukavasti. Myös uusi puhelin voisi olla kiva, vaikka vessanpöntössä uiskennellut iPhone toistaiseksi toimiikin...

Marja
149/165 | 

Uusi, parempi (järjestelmä?)kamera marraskuista Englannin matkaa varten :)Toivon pääseväni testailemaan eri kameroita DigiExpossa.

Sanna
150/165 | 

Kamera olis tarpeeseen, rahaa tosin siihen ei vielä ole. Järkkärit on mulle ihan tuntemattomia tapauksia.

Mustan kääpiövillakoiran kuvaamiseen tarviis tosiaan paremman kameran ku pikku pokkarin.

Tiina T
152/165 | 

Haluaisin kunnon järkkärin, mutta mitään tiettyä mallia tai merkkiä ei ole vielä mielessä.

Tellervo
153/165 | 

Nyt on ostettava Elisa-Viihde kun entinen tallentava digiboxi sanoi itsensä irti. Oliskohan se oikea ostos? Näin olen asiaa miettinyt

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010