No niin! Nyt vihdoin sain harjoittelijani ystävällisella avustuksella raavittua kasaan sen verran kuvamateriaalia, että voidaan pistää ensimmäinen Tyyliä metsästämässä 5 v -synttäriarvonta pystyyn.

TitiMadamin akryylista valmistetut eläinkorut ovat tuttuja vuosien varrelta jo monelle. Itselleni nuo bambien, lehmien, pingviinien sun muiden värikkäät silhuetit selkeässä esittävyydessään oikein uponneet sillä koin ne ihan liian söpöiksi omaan tyyliini. Mutta nytpä kuulkaa titiMadam on puuhaillut sellaisia mahtavuuksia jotka passaavat meikäläisenkin kaulaan paremmin kuin loistavasti.

 Vai mitäs sanotte  näistä graafisen simppeleistä ja teräksenkovista tyypeistä nimeltä Mr. Fox ja Mr. Rabbit?

Mr. Fox on roikkunut kaulassani jo monta päivää. Minusta on kiva, että sen lisäksi, että koru on eläin, näyttää se samalla ikään kuin isolta V-kirjaimelta. Tuntui siis heti ihan omalta.

Kaikinpuolin nämä riipukset ovat juuri sellaisia "tää asu kaipaa nyt kaulaan jotain kivaa roikkuvaa joka ei ole liian huomiota herättävää" -tilanteen pelastajia. Ja minulla on tuollainen fiilis todella monena aamuna. Olo on usein todella alaston jos ei kaulassa roiku huivia tai jonkinmoista killutinta.

Jänön ja ketun lisäksi sarjaan kuuluu myös Mr. Cow ja herroja on olemassa myös korvakoruina. Sai itselleni tosiaan tuon Mr. Foxin ja aloin itse asiassa näitä kuvia ottaessa mettimään, että näyttäisivät aika siistiltä myös tuolla tavalla kaksin tai jopa kolmin kappalein. Pitäneekö siis hankkia ketulle jänö ja sonni vielä kavereiksi :D

Mutta sen lisäksi, että sain korun itselleni, niin sain niitä vielä kolme kipaletta jaettavaksi teille. Eli joku onnellinen saa itselleen Mr. Foxin ja pari jänöakin kaipaisi uusia koteja.

Mutta yhdelle kolmesta korun voittajasta on luvassa vielä toinenkin kiva juttu! Yhdellä maaliskuisella showroon-visiitillä iskin silmäni ihaniin värikkäisiin asioihin yhdellä esittelypöydällä. "Mitä nämä ihanuudet on?" "Ne on käytetyistä skeittilaudoista tehtyjä korvakoruja ja taskupeilejä", kuului vastaus. Hahaa, kuinka mahtava kierrätysidea!

Hauskaa katsella noita peilin skeittilautapinnan naarmuja ja osumia ja miettiä, että minkähänlainen tyyppi lautaa on käyttänyt ja minkälaisissa paikoissa lauta on päässyt käymään. Näistä hienouksista voi olla varma, että ne ovat täysin uniikkeja.

Kierrätetyistä skeittilaudoista tehdyt korut ja näissä kuvissa näkyvät taskupeilit ovat Yhdysvaltalaisen muotoilija Lynn Weilerin tekosia ja merkin nimi on Seven Ply. Suomessa Seven Plyn tuotteita myy ainoastaan ihana verkkokauppa nimeltä Lilla Gunilla, joka ystävällisesti lahjoitti upean peilin täällä arvottavaksi.

Lilla Gunilla on ihoystävällisiä ihanuuksia myyvä korukauppa. Ihoystävällisyys tarkoittaa sitä, että kaikissa kaupan tuotteissa on otettu huomioon allergia- ja yliherkkyysasiat ja etenkin ihoa koskettaviin osiin on valittu mahdollisimman turvalliset materiaalit. Kaupan syntytarina on varsin sympaattinen, suosittelen lukemaan. :)

Ja nyt kun nämä mahtavuudet on asianmukaisesti esitelty, niin sitten on sen arvonnan vuoro! Palkintoja arvotaan kolme kappaletta. Yksi tyyppi saa sekä titiMadamin korun, että Seven Plyn taskupeilin ja sitten kaksi muuta onnekasta saa korun. Miltäs kuulostaa? Toivottavasti kivalta!

Jos haluat osallistua näiden ihanuuksien arvontaan, niin kerro kommentissa mitä mukavaa sinulle on tapahtunut tänään! Itse havadun aina välillä arjen keskellä siihen, että päässä pyörii vaan stressi ja kaikki vastoinkäymiset,  joten tällainen kivojen asioiden muistelu on varmasti toisinaan tervetullutta. :)

Rustaa vastauksesi sunnuntai 15.4. klo 23.59 mennessä ja muista täyttää kommenttiin myös nimimerkki sekä sähköpostiosoite, jotta saan sinuun yhteyden voiton sattuessa kohdalle.

Ja tämähän ei sitten suinkaan ole ainoa give away blogisynttärin kunniaksi, näitä on luvassa lähipäivinä lisää!

Kommentit (184)

Paula
2/184 | 

Tänään (tai siis eilen mutta tätä päivää on kulunut vasta 40 minuuttia) sain valmiiksi kauan suunnitteilla olleen valokuvakollaasin seinälleni!

ilimapallero
3/184 | 

Semmosta vaan kivaa tapahtunut et saa vaan ottaa rennosti! :) ja mennä nukkumaan kohta, kaikki tyytyväisinä ja onnellisina lösöttelee.. Mikäs sen mukavempaa..?

Janninna
4/184 | 

Sain vihdoinkin täytettyä asumistukihakemuksesta kaikki vaikeat kohdat ja nyt se on yhtä liitettä vaille valmis lähetettäväksi! Omalla kohdallani upea ja iloa aiheuttava suoritus, sillä olen lykännyt tuota jo liian monta kuukautta.

MerjaUk
5/184 | 

Sain kunnon tällin kuntokartoituksen rankoista rasvaprosenttilukemista, mutta toipumista terästi punttisaliohjelma, joka toivottavasti auttaa saamaan parempia lukemia seuraavasta mittauksesta. Auts.

misskittycat
6/184 | 

Tapasin tänään syömisen merkeissä kaksi parasta ystävätärtäni, joista toinen lähtee maanantaina 3 viikoksi Vietnamiin lomalle... =)

Pii
7/184 | 

Tänään on ollut harvinaisen huono päivä, mutta sanotaan, että maistoin poistomyynnistä ostamaani valmis-bernaiskastiketta, joka osoittautui taivaallisen hyväksi :)

Glida
8/184 | 

Päivä meni kokonaisuudessaan koneella istuen töiden parissa, mutta kaupassa ehdin sentään käydä. Siltä reissulta löytyikin kesäksi tosi kivalta vaikuttava suojakertoimellinen päivävoide, jollaista olen etsinyt jo jonkin aikaa. Kyllä se taisi olla tämän päivän kohokohta. :)

Peppi
9/184 | 

Saan tänään aamulla koko viikonlopun kestävälle vierailulle ihanan ystäväni Suomesta! Näin kun asuu Ruotsissa niin on erityisen ihanaa tavata ystäviä joilla on aikaa ja viitseliäisyyttä tulla tänne saakka kyläilemään. <3

10/184 | 

Koska eletään vuorokauden rajamaita kerron kaksi asiaa. Tänään eli eilen sain kaksi aivan ihanaa uutta duuniprojektia, joiden alkamista odotan nyt innolla. Ja tänään (nythän eletään jo viikon ihaninta päivää eli perjantaita) tulee mun oma “tyttökopla” eri puolilta Suomea ja vietetään taas mahtava tyttöjen viikonloppu yhdessä. Näistä jutuista on ihanat päivät tehty!

santra
11/184 | 

Tultiin kotiin pidennetyltä pääsiäisen sukulaisvierailulta ja saatiin kisu kotiin hoidosta. Nyt on taas ollut mukavaa olla kottona koko perheen voimin ja kisu on tyytyväisenä hurissut sylissä koko illan.

meri
13/184 | 

Rakas mieheni lähti aamulla työmatkalle ja saan olla muutaman päivän ihan yksin! Kuulostaa ehkä jonkun korvaan oudolta ilonaiheelta, mutta nautin todella paljon näistä omistakin hetkistä.

Tänään olen mm. tehnyt illalliseksi ruokaa, jota itse rakastan, mutta jota mieheni inhoaa sekä pitänyt jalkakylpy- ja kasvonaamioillan Sinkkuelämää katsellen.

Kun saa välillä ladata tyttöilyakkuja jaksaa nauttia taas parisuhteestakin!

eini
14/184 | 

Aloin seurustella ihan vasta ja tänäänkin olin onnesta soikeana pelkästä tekstiviestistä uudelta ihanalta poikaystävältäni. Jo nekin ovat pelastaneet jokaisen 12 h työpäivän tällä viikolla. Ah!

Aikku10
15/184 | 

Menen taas työpaikkaan jossa tykkään olla, olen ollut siellä jo neljä päivää ja voin sanoa, että pidän työstäni ja työkavereista.

*jossu*
18/184 | 

Kello on 6 aamulla ja olen ollut hereillä vasta hetken, mutta onhan tässä tapahtunut jo vaikka mitä mukavaa: palkka on tullut tilille ;). Toinen mukava asia oli se, että aamuvirkku koiravanhukseni herätti minut vasta 5.40, eikä viideltä niinkuin yleensä :P

19/184 | 

Päivä ei ole vielä kovin pitkällä, mutta minulla on tänään oikeesti perjantai eli viikonloppu vapaa töistä! :)

Ellenelle
20/184 | 

Tänään heräsin aikaisin aamulla, jo puoli kuudelta piti nousta ylös. Mutta miten mukavaa onkaan herätä hieman ennen kellonsoittoa siihen kun kuulee koiran heiluttavan häntää patjaa vasten. Se oli salaa yöllä hypännyt sänkyyn ja paljasti itsensä pienellä pät-pät-pät-pät äänellä. :)

21/184 | 

Ihana arvonta, ehdottomasti mukana. Oli tosi kiva huomata kun avasin juuri läppärin ja sähköpostin, että raksablogiini oli tullut monta vinkkiä perhostapeteista, jotka eilen "etsntäkuulutin" :)

22/184 | 

Tänään kaikista ihaninta mitä tähän hetkeen on minulle tapahtunut on se, että löysin vielä päiväystä sisältävän jugurtin jääkaapista <3

Kaloriina
23/184 | 

Sain tänään valmiin aamupalan, en sentään vuoteeseen, vaan keittiön pöydän viereen. Normaalisti minä olen meillä se, joka aamuisin häärää keittiössä, joten yllätys oli mitä ihanin.

teresa
Liittynyt21.5.2015
24/184 | 

Käytiin miehen kanssa rauhassa iltakävelyllä ihastelemassa keväistä satamaa ja kokkailtiin sen jälkeen hyvää ruokaa. Viime aikoina olemme molemmat kotiutuneet sen verran myöhään päivän velvollisuuksista, ettei yhdessäololle ole kauheasti jäänyt aikaa.

majsan
25/184 | 

Tämän päivän aloitus oli mukava: herätä hyvin nukkuneena, tajuta että on perjantai, vetää jalkaan kukalliset keväthousut ja huuliin kirkkaanpinkkiä huulipunaa. Kukkahousuihin sonnustautuneena päivä ei vaan voi mennä pilalle!

28/184 | 

Tänään on 13.perjantai ja ajoin töihin ilman että sattui mitään kurjaa, eikös siinäkin ole jo mukavaa sattumaa :D

Heidi
29/184 | 

Pyöräilen työmatkani ja aamulla ei satanutkaan vettä, vaikka säätiedoissa niin luvattiin!

Illalla vien kissan eläinlääkäriin oksentelun takia, mutta nyt katti ei ole enää oksennellut ajan tilaamisen jälkeen, joten senkään suhteen on tuskin huolta. Ja lisäksi viikonloppu edessä! :)

nunju
30/184 | 

Tänään (eli yö ja tämä aamu) mun allerginen 3v ei oksentanutkaan yöllä vaikka sai uutta ruokaa illalla, olen onnellinen :) Nukuttiin kylki kyljessä rauhallisesti koko yö, vaikka odotin ihan muuta.

mm
31/184 | 

Luvassa on raskas päivä, mutta illalla näen kavereita, joiden kanssa ei ole tullut hengattua pitkään aikaan ja ikäväkin on tässä välissä ehtinyt iskeä. Joten ilo pitkästä itkusta, eikös!

Larre
33/184 | 

Oon masistellu koko viikon sitä, että kaikkea kivaa olis viikonlopulle tiedossa, mutta lauantaina on myös tavallisuudesta poiketen töitä. Tänään kuitenkin herätesseni havahduin ihan tavalliseen ja ihanaan perjantaifiilikseen vaikka huomenna täytyykin töihin vielä mennä. Eli perjantairakkautta täällä päin havaittavissa, siinä vain on sitä jotain!<3

Reetta
35/184 | 

Ostin itselleni just B&J:n cookie dough jätskiä ja herkuttelin koko purkin kerralla sohvalla telkkaria katsoessa. Ihanan rento hetki. <3 Ja ihanaa jäätelöä! :D

Marjukka
36/184 | 

Palkkapäivä minullakin:)

Ja muutenkin mukava päivä, toivoakseni, vaikka onkin 13. päivä ja perjantai.

Mutta edessä helppo työpäivä: tapaan aamupäivällä toisesta firmasta olevan yhteistyökumppanin, josta on tullut jo myös ystävä. Ja iltapäivän palaverikin on helpoimmasta päästä, tapaan mukavia ihmisiä ja asiat ovat lähinnä mukavaa palautetta.

MAHTAVIA KORUJA!

Tuli mieleen, että noista skeittilaudoista sais myös hienoja rannerenkaita, eri levyisiä??

Perehdyn noihin linkkien nettisivuihin paremmalla aikaa, nyt täytyy rientää.

Viola
37/184 | 

Olen herännyt perjantaiaamuun, mikä tietenkin on aina yhtä mukavaa. Tänä aamuna ilahdutti vielä heti aamusta rakkaan ystävän puhelinsoitto.

Figlia
38/184 | 

Iloitsin aamulla miehen keittämästä kahvista ja siitä että keittiön pöydällä oleva kasvi oli kasvattanut taas muutaman lehden lisää. Elämän pienet ilot <3

eppe
39/184 | 

Tänään ilahdutti herätessään huomata, että kuriseva kissa oli kiipustanut kainaloon.

Tytönhupakko
40/184 | 

Ollaan niin aikaisessa menossa, että tässä aamussa mukavinta ollut halaus omalta ihanalta lapseltani <3

Iris
44/184 | 

Tänään on vapaapäivä, joten sain herätä omia aikojani ja viettää kiireettömän aamun :) Toivottavasti päivä vaan paranee iltaa kohden!

45/184 | 

Päivä on vasta alussa, mutta mukavaa oli aamuinen osteopaatilla vierailu. Eka kerta ja hän lupaili jo, että voisin päästä migreeninestolääkkeistä eroon. Se olisi suorastaan mahtavaa!

Jackie
46/184 | 

Pääsen tänään VIHDOIN kampaajalle! Näyttää jo vähän kun ois eläimen raato päässä..

Pirkko
47/184 | 

Kuulostaa ihan ihanalta!

Tänään heräsin kello 4:38 ja ilokseni aistin että ulkona satoi vettä:)

Ihanaa nuo korkeat lumipenkat alenee.

Olen tänäään melkoisen odottavalla mielellä tunne että tänään tapahtuu jotain oikein mukavaa voimistuu voimistumistaan:)

Iltasella kiva todeta onko tämä tunne aito:)

Lotta
48/184 | 

Tänään on jänskättäny koko päivän mukavasti, ku illalla on meitsin ihkaensimmäinen lentopalloturnaus. Toivottavasti ei olla viimesiä! :)

janikahaha
Liittynyt28.3.2014
49/184 | 

Mieheni käski eilen pakata matkalaukku valmiiksi yhtä yötä varten ja minut tuotiin ja haetaan töistä. Siitä sitten johonkin käy matkani, en tiedä mihin...yllätys siis luvassa!

neitiR
53/184 | 

Saan auton käyttööni ja pääsen sillä hurauttamaan salille tukka pystyssä salikamoineni :)

Terhi
54/184 | 

Oli aikaa loikoiluun aamulla, eikä se mennyt semmoiseksi tuhinanukkumiseksi, vaan ihan oikeesti vaan hiiitaaaaseen heräilyyn ja loikoiluun. Mahdottoman rentoa! ;)

arjamaaria
55/184 | 

Haa, mitä kivaa. No ekaksi, teillä on avajaiset, joten saan tulla käymään. Ja sain nukkua pitkään koska vapaapäivä ja mulla on The Housut jalassa eli ihanan lötköinen olo. Siinä on jo niin ihania asioita, että tää on ihana päivä.

Ann
56/184 | 

Tänään olen vasta herännyt (mikä sekin on todella kivaa!), mutta puolen yön tällä puolen sain useamman isomman pokerivoiton joka onkin sitten ihan superkivaa.

Pamela
57/184 | 

Parasta mitä minulle on tänään tapahtunut, on se, että herätessä tajusi, että on jo perjantai ja edessä vapaa viikonloppu. Pyöräilin tälle keväälle ensimmäistä kertaa töihin, mikä sekin oli hienoa. Muuta mukavaa, mitä tänään TULEE tapahtumaan on muun muassa illallinen ystävien seurassa :-).

Päivi
58/184 | 

Kivointa mitä tänään on tapahtunut, on se, että yksi viikonlopun pakollinen meno peruuntui ja saankin nauttia rennosta ja rauhallisesta viikonlopusta ja nukkua kunnolla!

Hellu
59/184 | 

Olen nyt kuukauden maannut rampana äitini sohvalla, tänään olen päättänyt palata omaan kotiini vihdoin! Murtuneen jalan paraneminen ja normaalielämään palaaminen saa hymyilemään.

Parkkis
60/184 | 

Perjantaisin ei ole koulua, mutta ajattelin tulla korvaamaan ylittyneitä poissaoloja. Koululla opettaja totesi, ettei ne olekaan ylittyneet, joten vapaapäivä jatkukoon! :>

karo
61/184 | 

mitä kivaa tapahtunut tänään ? sain olla ihan rauhassa pitkässä rentouttavassa aamusuihkussa <3

Muunica
63/184 | 

Tänään kivaa on se, että lähden kahden ihanan työkaverin kanssa Tallinnaan viettämään ihanaa tyttöjen iltaa. Skumppaa, löhöilyä hotellihuoneessa, hyvää ruokaa ja sitä chitchattia. Ihan parhautta!

hav
64/184 | 

Vähän hektisen ja hankalan viikon jälkeen on pakko vastata: ei mitään. Ja se on jo sinällään ihanaa! Menossa ties mones kahvikupillinen, koko päivä tuhlattavana.

Leni
Liittynyt10.4.2014
65/184 | 

Tänään oli ihana herätä 10 viikkoisen tyttövauvan jutteluun omasta sängystään. Oli vetänyt peiton kokonaan päälleen ja yritti ilmeisesti ystävällisesi viestittää äidille, että voisitko tuon peiton nostaa pois :)

Manuu
66/184 | 

Tänään kivaa on ollut se, että postilaatikossa odotti pakettikortti ja pääsen noutamaan ihania sisustusjuttuja postista. Myös kuume alkaa jo helpottaa eikä tarvitse maata vain reporankana sohvalla.

Saara
68/184 | 

Pääsen tänään luovuttamaan verta :) Mulle se on kivaa, koska tietää auttavansa muita ja kaupanpäälle saa vielä kahvia ja pullaakin :D

Suski
69/184 | 

Tässä flunssapöhnäisenä maatessa tuntuu, ettei mikään ole ollut tänään kivaa, kun olo on niin ikävä. Mutta pientä iloa tähänkin päivään on tuonut ylihuolehtivainen mieheni, joka ennen töihin lähtöään kyselee vointiani ja määrää minut olemaan touhuamatta kotona. :)

hauwerine
71/184 | 

Järkevintä olisi ehkä osallistua tähän kisaan vaikka huomenna, koska tämä päivä meni postin myötä niin päin *alatyylinen ilmaisu*, mutta menkööt nyt näin. Postipoika toi ovelle paketin, joka sisälsi kauan odottamani häämekon. Mekkoahan on odotettu toiselta puolelta maailmaa viimeiset kaksi kuukautta ja taustalla Tappajahai-teema soiden.

Ja se on väärän värinen.

Ei edes väärän sävyinen.

Vaan _täysin eri värinen_.

ARGH!

Siinä ei sitten muu auttanut kuin kiljua pettymystään tyynyyn ja haudata naama oman terrierin niskatuoksuja nuuskuttamaan. Jotain hyvää siis. Oma koira auttaa aina hädän hetkellä. :)

VSL
72/184 | 

Tänään kivaa: töissä oli jälkiruokana jäätelöä!

Toisekseen, oon myös Veera ja ottaisin mielelläni myös Mr. Fox -korun :)

Magda
73/184 | 

Sain töissä hyvää palautetta ja kehuja toiminnasta, vaikka yleisesti oman alan toimintamme oli saanut koko organisaatiomme kyselyssä surkeaakin surkeampaa palautetta. Siitä tuli hyvä mieli!

Hnna
74/184 | 

Tänään ihanaa: Alkutalven raajarikon jälkeen kävelemään pystyminen ja kaupungilla kahvittelu!

75/184 | 

matkustan parhaan ystäväni luokse 500 km päähän juhlimaan hänen synttäreitään! ja vaikka on 13. perjantai, ja vaikka heräsin aamuyöllä siihen, että naulakko tippui seinältä ja levitti kaikki korut pitkin lattiaa, ja vaikka hajotin uuden puuterini tänä aamuna ja vaikka meinasin myöhästyä junasta sen vuoksi, että unohdin kännykän kotiin, olen über onnellinen tässä nyt! KESÄ ON TULOSSA ja näen rakkaan ystäväni! muisk! rakastakaa tekin.

Vanessa
77/184 | 

Kivaa tänään on se, että on perjantai ja työt loppu jo 12.30! Sekin myös että tänään on luvassa rentoutumisen multihuipentuma! Omaa aikaa. 8)

Julius
78/184 | 

Tämän päivän ehdottomasti paras juttu on se, että pääsen mieheni kanssa keikalle kuuntelemaan yhtä suosikkibändeistämme. Luvassa siis kiva ilta ja sen voimalla jaksan vielä edessä olevan työvuoronkin...:)

Anni
80/184 | 

Mukavaa tässä päivässä on, että on vapaapäivä ja saan olla täällä vanhempieni luona ( mamin ruokapatojen äärellä ;)).

Luin tänään myös koskettavan tarinan siitä, kuinka vauvan oletettiin olevan kuollut heti synnyttyä, mutta äidin pitäessä häntä rintaansa vasten hän olikin alkanut hengittämään itse! Tarinan opetus oli siis se, kuinka tärkeää pikku vauvoille ja ihmisille ihokosketus on. Onneksi näen toisella puolella Suomea asuvaa poikaystävääni viikon päästä! :)

Katri
81/184 | 

Löysin värikkään lyhyeen hameen millaista olen etsinyt jo kauan. Minun koossani (44-46) niitä ei ole maailman helpoin löytää, niin kuin Veera varmasti tietää :)

Kaista
82/184 | 

Muistin yhdestä kommentista että minullakin on palkkapäivä! Lisäksi sain sovittua kiinnostavan työjutun ja tapasin mukavan eläkeläispariskunnan.

Katriina
83/184 | 

Tänään aamulla sain nukkua lähes tunnin pidempään kuin yleensä, sitten kävin hyvän ystävän luona ja nyt tutustun uuteen kannettavaani. Joten tänään on hyvä päivä!

maisa
84/184 | 

Mun päivän mukavin kohta oli ihan varmasti tää ku luin tän ! Oon jo nimittäin kauan tota korumerkkiä tsiigaillu ja tykkään niiden koruista ihan sikana! Eikä toi peilikään mitenkää huono olis.. :DD

Dina
85/184 | 

Ei ollu kuumetta, kun heräsin, joten jaksoi taas mennä kouluun. Lisäks tekstari poikaystävältä piristi päivää. :)

86/184 | 

mua jännitti aika paljon, kun menin töissä pitämään ekaa kertaa Päivikin kerhoa vanhainkodille. Oli kivaa, että kerho meni kuitenkin ihan leppoisasti, eikä yhtään tarvinnut jännittää sitten enää. jee! (:

ÄxÄllä
87/184 | 

Optiikkoliikkeissä kiertelyn jälkeen osaan nyt tiivistää muutamaan adjektiiviin, mitä toivon : isoa, ruskeaa ja muovia! Vieläkö kun löytäisi haluamansa;)

JenniHL
88/184 | 

Kivaa tänään: Palkkapäivä, koira herätti aamulla nuolemalla sormia, flunssa alkaa väistyä :)

Anni
90/184 | 

Kivaa tänään: viimeinen duunipäivä ennen pientä lomaa ja oma ahkeruus hoitaa koulujuttuja valmiiksi. Kivaa olivat myös leskenlehdet, jotka piristivät sateisesta säästä huolimatta :)

huiski
91/184 | 

Pakkailen tässä tavaroitani ja pian lähden juna-asemalle ja matkaan hyvälle ystävälle viettämään iltaani!(=

hoitsu55
Liittynyt21.5.2015
92/184 | 

Sain gmailiin ihania kuvia pojantyttärestäni joka asuu vielä muutaman kuukauden vanhempiensa kanssa Kiinassa ja sitten palaa taas tänne mummon seuraksi.

esberalda
93/184 | 

Raskas työviikko on vihdoin ohitse ja tänään illanviettoa kavereiden kera. :)

94/184 | 

Tänään löysin kauan hinkumani, harvoin etsimäni valkoisen päiväpeiton ruokakauppaostosten ohessa Prismasta. Ja vielä poistomyynnistä eli puoleen hintaan lähti kotiin mukaan <3

pauliina
95/184 | 

viikonlopun aloittava lenkki koiran kanssa vesisateessa (sade ei haitannut yhtään!) ja tieoisuus odottavasta lomasta.

Annii
97/184 | 

Aamupäivä on ollut karsea: pyöräily vesisateessa ja vaikea luento koulussa. Onneksi ystäväni järkkää tänään synttärit ja pääsen sinne rentoutumaan. Vähän sangriaa ja hyvää ruokaa ja ehkä vielä mennään keikallekin, jos jaksetaan. Nyt vielä lenkille ennen juhlia!

MrsAgatha
99/184 | 

Kivaksi jutuksi tänään riittää jo se että on perjantai... :D

Mutta sen lisäksi oman pojan kanssa juttelu äsken oli kivointa, tyypillä on hauskat jutut 3 vuotiaaksi! =)

anna
100/184 | 

Reilun vuoden ikäisen pojan sanavalikoimaan on tullut "kukka" ja olipa hauska käydä ostamassa niitä yhdessä pihan ruukkuun :)

101/184 | 

Sain jo nyt tilaamani silmälasit, meni vain viikko, vaikka ennustivat kolmea!

Ehdin tavata äitiäni lounaan merkeissä pitkästä aikaa.

Lumi sulaa vauhdilla.

Tässä tuli kolme kivaa asiaa, mutta vaikea valita vain yhtä ainoaa :)

muru
102/184 | 

Kivaa tässä päivässä on ihan ok:sti mennyt tentti. Ohi on ja saa keskittyä taas seuraaviin kouluhommiin. Jotenki nuo tentit ovat aina niitä stressaavimpia, kun ei tiedä mitä tuleman pitää. :)

Paii
103/184 | 

Tämän huonon onnen perjantain onni oli se, että kotipaikkakunnan vesisade ja ärsytyskeli muuttui työkeikkapaikkakunnan hyvään keliin ja aurinkoisiin ulkotyöskentelyolosuhteisiin. Kerrankin näin!

enz
104/184 | 

Ihana yllätys oli, että löysin kirpparilta aivan täydellistä ruskeaa lankaa ensi talven kaulauhuiviin(:

106/184 | 

Mitä kivaa tänään tapahtui hmm.. Ostin kengät, (vihdoinkin kivat kesäkenkulit!!) sain harjoiteltua keikkakuvaamista ja on ollut mahtava keli! :)

Siilikissa
108/184 | 

Ostin kiharruspuikon, joka oli juurikin sitä mitä olen etsinyt ja kaivannut. Töissä meni kaikki tosi hyvin ja sain ylitettyä tavoitteet. Jee! :)

Salla
109/184 | 

Tänään ei ollut erijännä päivä, mutta kokonaisuudessaan pienet kivat jutut tekivät siitä ihanan. Nautin mm. pitkästä aikaa lempikahvilassani kupin vihreää teetä. Ja sain töistä FS:n huulikiillon ja ripsarin. Ja haaveilin paljon. <3

tiiti66
111/184 | 

Tänään pakkasin hiihtomatkalta kotiuduttuani lumilaudat ja sukset ja monot pois ja kaivoin esille skeittilautoja, potkulautoja, mopoja ja fillareita... kivaa vaihtelua.

Myrtti
112/184 | 

Kivaa tänään oli se, että kerrankin olin reipas ja kävelin töihin ja takas!

tannttu
113/184 | 

Mun pupu on hassutellu koko päivän ja pelastaa hassuttelullaan kyllä jokaisen päivän :D

Ellukka
114/184 | 

Kiireinen viikko takana, viikonloppuna hölläillään :) Ja sitten synttärit...!

Pallokala
116/184 | 

Sain tänään avopuolison takaisin kotiin kolmen viikon reissun jälkeen, ihanaa kun kotona on enemmän elämää! Tapasin myös uuden ihmisen, joka on kiinnostunut samoista asioista kuin minä, ja tulevaisuudessa toivottavasti myös tämän mukavan naisen kanssa yhdessä suunnitellaas super kivoja juttuja maailman pelastamiseksi! :)

aurora
117/184 | 

Sain vihdoin ja viimein silmälasit, ei tarvitse enää kärsiä päänsärystä! Ja minulla oli tosi hauska ilta hyvässä porukassa. Söin kahden viikon tauon jälkeen iiiihanan ruisleivän.

118/184 | 

ihanan pirteä ja kiireinen työpäivä! joo siis töissä oli kivaa ku oli kiire ja asiakkaat aivan mahtavia.. vitsit lensi ja lepoisaan viikonlopun viettoon toivotin monet "konttorirotat" :) nyt iltasella sauna kuumana ja ehkä maailman parhaan itse tehdyn pizzan syöntiä ystävien ja murun kaa.. viiniä unohtamatta! hyvää perjantai 13. päivän jatkoa vähän huono onnisemmillekin :D

käyttäjä-9223
Liittynyt13.10.2014
120/184 | 

Tänään tähän on poikkeuksellisen helppo vastata :o). Avomiehestäni tuli maanantaina setä ja tänään käytiin katsomassa uutta tulokasta. Voihan vauva, miten pieni voi ihminen ollakaan!? Aivan ylisöpöä :oD!

Kata
121/184 | 

Mun ainoa kommellukseni tänään oli se, että huomasin vasta töihin päästyäni unohtaneeni kokonaan laittaa ripsaria. Oli muuten ensimmäinen kerta, enkä tajua miten näin voi käydä! Oli siis muuten meikit naamassa, mutta ripsarit puuttui. Olipa kyllä hölmö olo, varsinkin kun ei ollut meikkejä mukana ollenkaan :)

122/184 | 

Olin joogatunnilla, jossa vetäjällä oli äärimmäisen hajamielinen päivä, ja kaikki tunnilla olleet saivat nauraa oudoille ohjeille ja omille yrityksilleen noudattaa niitä: "Käykää lattialle vatsalleen polvet koukussa kattoa kohti ja annatte niskan painua vasten lattiaa kun katsotte kattoon, silmät kiinni... EIKU SELÄLLEEN!"

Noita oli pitkin tuntia, mutta onneksi koko hommasta jäi hyvä mieli :)

HennaL
123/184 | 

Tää päivä on ollut kurjimuksissaan aika kärkipäässä... Töissä oli hirveetä ja ranteessa jännetupentulehdus. Great.

Mutta se ihana asia! Kultaseni oli laittanut ruuan valmiiksi kun raahustin vesisateesta märkänä itkua tuhertaen kotiin paskan päivän jälkeen.<3 Se piristi.

Jennie
124/184 | 

Lähdimme tänään ystävän kanssa ex tempore tyyliin sushille ja elokuviin. Oli tosi kivaa :)

bambi
125/184 | 

Päivät on mennyt lähinnä koulujuttuja vääntäessä, mutta aherruksen välissä on ollut ilo pelata puhelimella Blokusta, jonka ihan sattumalta App Storesta löysin! Arjen pieniä iloja :D

Maikki
126/184 | 

Tänään/eilen oli ystäväni syntymäpäiväpippalot, joissa oli (melkein) kaikki parhaat ystäväni, hyvä meno ja hullua bailausta. Juhlat venyivät tietenkin yli puolenyön niin kai se lasketaan tänään tapahtuneeksi :)

Airikka
127/184 | 

Koiramme Leevi oli niin suloinen ja veikeä koko aamun, kiltti siis..tavallisesti pentu puree vain mutta nyt ei.

Juulia
130/184 | 

Aamu on vielä nuori mutta ajattelen nyt vaikka ystäväni kanssa lounaalle menoa kello 13..se on aina niin hauskaa.

Kettukatti
131/184 | 

Menen kohta ostamaan pitsaa, se vasta on minun herkkua, söisin sitä vaikka joka päivä, yllätän miehenikin tuomalla hänellekin:))

Manuela20
132/184 | 

Lähden ylihuomenna Kreikkaan, viikko ja olen siitä iloinen. Tapasin kreikkalaisen poikakaverini kaksi vuotta sitten ja näemme toisiamme paljon vaikka matkaa onkin, hän on kiltti ja huomaavainen, asumme heidän yhdessä loma-asunnossa aina vierailujen ajan.

Katri
134/184 | 

IHANA PUPUKORU! aih.

Mulle ei oo tapahtunu mitään hyvää tänään. Toisille huonoa onnea tuo pe 13., mulle taas la 14. Eilen sen sijaan oli hyvä hyvä hyvä päivä. Shoppailemassa siskon ja toisen siskon pienten tyttöjen kanssa, pitsaa, ikean lihapullat ja paljon halailua ja pusuttelua. Ihana päivä. <3

Sen-ku
135/184 | 

Jokunen aika sitten työsuhteeni paikassa X päättyi ja siirryin uusiin tehtäviin. Tällä hetkellä työskentelen paikassa joka on hyvin miesvaltainen ja joukossa tuntuu olevan epäilijöitä, että minusta ei ole kyseisiin työtehtäviin koska olen NAINEN. Kivoin asia on ollut se, että olen saanut uusilta työkavereilta täyden tuen ja kannustuksen valintaani. Se, että ihmiset uskoo suhun antaa uutta puhtia ja näyttämisen halua epäilijöille!

kesätyttö
137/184 | 

Koska satoi kunnolla sai laittaa aamulla uudet saappaat kaupungille, oli myös ihanaa ostaa uusia kivoja juttuja makuuhuoneeseen ja vielä parvekkeelle orvokkeja

Sini
138/184 | 

Rauhallinen aamu - ei kiirettä herätä ja nousta miekkosen vierestä. Samoin aamupalan sai syödä kaikessa rauhassa :)

Helma
139/184 | 

Mä oon ehkä tylsin vastaaja ikinä, mutta toistaiseksi tässä päivässä on parasta se, että se alkoi pitkästä aikaa hyvien yöunien jälkeen.

adeline
140/184 | 

Parasta tässä päivässä on se että ihana kämppikseni toi kaupasta flunssaani helpottamaan suklaata ja viinimarjamehua. Ja on seki ihan kivaa että flunssasta ja kuumeesta saa hyvän tekosyyn loikoilla koko päivän leffoja katsellen ja blogeja selaillen.. :D

Zuffi
142/184 | 

Huomasin, että suurin osa pyöräteistä on vihdoin lakaistu näilläkin korkeuksilla ja voin vihdoinkin lähtä kruisailemaan longboardillani. "Nahkatakista vähäsen, rullailuhommista ei päiväkään" -on mun motto. Kesä on täällä! :>

Myy
144/184 | 

Kivaa tässä päivässä oli, että sain piiitkästä aikaa nukkua pitkään ja löysäillä aamupäivän. :)

Nukkis
145/184 | 

Oli ihanaa, että sai nukkua pitkään! Ja kun heräsin niin äiti oli tehnyt aamupalaksi amerikkalaisia pannukakkuja :D Omnomnom :)

Anksu
146/184 | 

Tänään parasta on ollut kotiin palaaminen kahden viikon reissulta, pian koittava kampaamokäynti ja rakkaiden ystävien näkeminen pitkästä aikaa!

Kirahvi
147/184 | 

ostin kahdet kengät, minä joka ei kengistä innostu, innostui kaksista kesäkengistä

Elina
148/184 | 

Tänään ilahdutti se, että kurjasta ilmasta ja tolkuttomasta väsymyksestä raahauduin lounaalle ystävän kanssa. Hyvä ruoka ja parin tunnin jutustelutuokio piristi päivää :)

lentoemo
149/184 | 

Tänään oli mukava aloittaa mökkeilykausi, tosin vasta päiväpyrähdyksellä; eväät mukana. Kuumaa kahvia ja täytettyjä rieskoja laiturilla...Huikea arvonta. Loistavaa, että skeittilautoja kierrätetään johonkin tarkoitukseen.

Memde
150/184 | 

tänään mukavia juttuja on ollu äidin ja pikkusiskon kanssa treffaaminen ja se että mun tekemästä ruoasta tuli ihan törrrkeen hyvää! :)

Mursu
152/184 | 

Tänään on tapahtunut monia kivoja asioita:

1. Nukuttiin puol kymppiin ja tämä on kahden lapsen perheessä harvinaista herkkua :D

2. Äiti kävi ja toi odottamatta ja täytenä yllätyksenä tuliaisiksi itsensätekemän neuleliivin ♥

3. Melkein kaikki lumet ovat tulleet alas katolta ja pihakin on jo melkein sula

4. Tänään päästiin ensimmäistä kertaa lasten kanssa ulos välikausivaatteissa :))

5. Illalla pääsee koko perheen kanssa saunaan ♥

Tiia L.
153/184 | 

Tänään nousin kandidaatintutkielma-ahdistuksesta ylös ja näin valoa tunnelin päässä! Se oli mahtava tunne. :--) Sen ansiosta huomasin, kuinka mukavaa arki onkaan loppuen lopuksi, ja kuinka tärkeää siitä nauttiminen onkaan.

155/184 | 

Olen saanut viettää monta päivää siskoni seurassa, syönyt hyvää roskaruokaa ja saanut koulutehtävää tehtyä eteenpäin.

ensu
156/184 | 

Kävin katsomassa elokuvissa TItanicin 3D-version ja se oli aikas hyvä! Nyt vielä kotilaitteisiin jokin leffa pyörimään....

kruru-tireto
158/184 | 

Kävin tänään kahvilla ystävän kanssa ja hän oli päättänyt tarjota tämänkertaiset kahvit ja leivokset. Jotenki kotona keitetty kahvi ei maistu yhtä loisteliaalta. :D

Chenille
159/184 | 

Tänään ihaninta mitä tapahtui oli kun kävin Vilassa sovittamassa mekkoa jonka olin suunnitellut ensi viikolla tapahtuville äitini viisikymppisille. Stressasin itseni kipeäksi että mitä jos mekko ei olekaan hyvä mutta ihana oli. Ja kassan kautta kotiin ja ensi viikolla hummaamaan!

hheidi
160/184 | 

Tänään ei oo ehtiny tapahtua viel oikeen mitään.. Mut eilen kävin sirkuksessa ekan kerran! Jei, oli kivaa:)

ahle
161/184 | 

Tänään ei ole vielä ehtinyt tapahtua mitään järisyttävän mukavaa, paitsi että heräsin omia aikojani pirteänä ja levänneenä ja sain samantien tehtyä ripeän pikkulenkin.

nikoladeus
162/184 | 

Wohow, olisikohan siellä joku munkin vanha lauta uudelleentehtynä, on sen verran monta tullut käytettyä loppuun.

Hyvää tässä päivässä on, että ohjelmassa on rentoa ajanviettoa kahden eri harrastuksen parissa, eikä mitään "pakollista" ohjelmaa.

Vilma
164/184 | 

Kivointa mitä tänään on tapahtunut oli se kun heräsin aamukuudelta ja muistin että on sunnuntai. Käänsin vain kylkeä ja jatkoin unia kymmeneen asti. Ihanaa kun kerrankin ei väsytä.

Mari!
166/184 | 

Parasta tässä päivässä on ollut kiireetön aamu. <3 Saatiin nukkua pitkään ja oli aikaa syödä herkullinen aamupala.

Suvi
167/184 | 

Tänään oli aikas ihana aamu kun sai nukkua pitkään ja herätessä ikkunasta näkyi auringonpaiste ja aivan sininen taivas. Kevään ihanuutta! :)

Minna
169/184 | 

Mun hullu fiksaatio on kerätä kohtuuhinnalla suomalaista vanhaa lasia, lähinnä siis astioita. Tänään löysin ihan sikahalvalla parit juomalasit ja salaatti/tarjoilukulhon. Se tuntui kivalta, Jes! (Oikeasti olen kyllä lakossa kaiken turhan ostamisen suhteen...)

jane
170/184 | 

löysin jostakin hirveästi puhtia siivota koko kämppä (pesin jopa ikkunat) ja käydä lenkillä! ja tällainen energisyys on minun kohdallani -todella- harvinaista!

hedonya
171/184 | 

Perinteisen viikonloppuaamiaisen sijaan päätimme mieheni kanssa lähteä nauttimaan aamupalan Pannukakkutaloon. Herkullista oli. Mukavaa oli myös nukkua erittäin pitkään ja herätä ilman herätyskelloa.

Superwoman
172/184 | 

Hei, eka kerta sun blogissa. Ihanaa, erilaista, rehellistä ja aitoa. Vilpittömästi ISO kiitos.

kryp
173/184 | 

jee, titimadam! tämän päivän ihanin yllätys oli, että näytelmätreenit loppuivat kolme tuntia sovittua aiemmin, ja ehdittiin poikakaverin kanssa pitkälle sunnuntaikävelylle. oi aurinkoa ja sen kuvaamaa paljasta kevättä :)

Gaselli
174/184 | 

Aurinko paistoi ja kävimme kissan kanssa yhdessä ruopsuttamassa kasvimaata. Minä nypin kevään ensimmäisiä rikkaruohoja ja kissa tappoi ne varmuuden vuoksi vielä kertaalleen.

MiMi
175/184 | 

Tänään sunnuntaissa oli parasta se, että sai nukkua niin pitkään kuin nukutti. Eilisen koulupäivän jälkeen se oli ihan mahtavaa! Toinen ihana asia oli että sai herätä rakkaan vierestä ja aloittaa päivä yhdessä, harvinaista herkkua kun kaukosuhteessa elellään :)

Tui
176/184 | 

Tänään mukavaa on ollut kavereiden kehut eilisistä juhlista. Ja hyvänmakuiset juhlaruokien jämät. :)

inkkuww
177/184 | 

olen nähnyt auringon, kävellyt kaupungilla, löytänyt ihanat shortsit kirpparilta ja selvinnyt jännittävästä työhaastattelusta !

Jonna
178/184 | 

Ihan ensiksi kiitos kivasta blogista!
Tämän päivän ihanin asia oli auringonpaiste ja anopin tarjoamat pullakahvit.

Catti
179/184 | 

Tänään kävin lentokentällä saattamassa ystävän pitkälle matkalle. Se oli tosi kivaa muutenkin, mutta lisäksi sattumalta kentällä oleva yhteinen ystävämmekin oli töissä ja pääsi juuri vapaalle ja nähtiin sitten hänetkin siellä. Mukavaa!

haley_quinn
180/184 | 

Hirveän tentti- ja yleisen kouluahin keskellä siivotessa löysin kesäksi ostamani Julia Lundsténin Marimekolle suunnittelemat ballerinat ja kiskoin ne jalkaan roskia viedessä. Kouluahdistusta ei juurikaan helpottanut, mutta roskien vieminen tuntui kummasti kevyemmältä ja usko kesän saapumiseen vahvistui.

tanja
182/184 | 

wääää, olen muutaman minuutin myöhässä.. kerkeänkö vielä tähän junaan vai menikö jo?!

no jos kerkesin, niin se olisi EHDOTTOMASTI tämän päivän kivoin juttu! on meinaan melkosen kivan näköset korut ja peilit :)

muut jokatapauksessa aurinkoista kevättä ja urheiluintoa!

tanja

183/184 | 

Hei!

Nyt iski tuska! Pakko saada tollainen kettukoru! Mistä noita oikein saa kun Titimadamin omiltakaan sivuilta en löytänyt? Sattumalta törmäsin tähän blogiin kun surffailin. Saatanpa käydä toistekin! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013