-yhteistyössä LensWay-

Millaisella tolalla teillä oikein on aurinkolasi- ja silmälasiasiat? Katosiko lempparipokat jollain viime kesän terassireissulla ja uudet on vielä hankkimatta tai onko viime aikoina alkanut tuntumaan, että sanomalehdet ovat pienentäneet printtiään? Jos kyseiset asiat tuntuvat ajankohtaisilta, niin nyt olisi tarjolla tosi kiva kilpailu teitä varten!

Itselläni on muutamat eri silmälasit, sillä minulle on tärkeää, että ne sopivat kulloiseenkin pukeutumiseeni, mutta aurinkolaseissa minulla on kyllä yleensä tapana jumittua yksiin tai kaksiin laseihin.  Ainakin yhdet lasit on aina oltava laadukkaat kunnon UV-suojalla varustetut lasit ja tyyliltään sellaiset, että ne käyvät oikeastaan asun kuin asun kanssa. Lisäksi eteisen laatikosta löytyy aina parit muutaman euron halpislasit jotka valitsen päähäni juurikin niille kesäiltoihin sijoittuville terassireissuille joilla lasien hukkaamisen riski on jostain kumman syystä hieman kohonnut. :D Pari kesää sitten hukkasin mystisesti yhdet Ray Banit ja siitä saakka on ollut yksien aurinkolasien kokoinen aukko omassa kokoelmassani.

lensway2

Kuvat LensWayn sivuilla olevan "sovita laseja"-toiminnon hedelmiä. Toiminto on tosi kätevä itselle sopivien mallien seulomiseen, mutta samalla myös ihan mahtavaa hupia! :D Ei muuta kuin omaa lärvikuvaa sinne latailemaan! 

Vuodesta 2000 saakka toiminut ruotsalainen silmälasien, aurinkolasin ja piilolinssien nettikauppa LensWay on tänään, lauantaina, avannut ensimmäisen kivijalkaliikkeensä Suomeen, Helsingin Keskuskadulle. Suomen liike on samalla myös ensimmäinen uudistuneen konseptin ja visuaalisen ilmeen omaava Lensway-liike. Uuden liikkeen avajaisten kunniaksi sain mahdollisuuden arpoa teidän lukijoiden kesken melko messevän pokapaketin!

10257147_867695566578953_4177985239881786238_o

kuva: Lensway.fi fb-sivulta

Yksi onnellinen teistä voittaa itselleen Lenswayn Survival Kit -paketin, johon kuuluu kahdet aurinkolasit (1 premium-lasit ja 1 muut) ja 1 silmälasit omilla vahvuuksilla. Lisäksi voittaja saa kutsun 14.5. illalla pidettäviin LensWay-liikkeen VIP-avajaisiin, joista myöskin saattaa vielä tarttua yhdet aurinkolasit matkaan.

Mikäli tuollainen arvokas setti silmien hyvinvointia kiinnostaa, niin voit osallistua palkinnon arvontaan kertomalla millaiset olisivat sinun unelmiesi aurinkolasit tai silmälasit. Haaveiletko jonkun tietyn merkin laseista tai onko sinulla mielikuva jostain upeista luomuksista joita kukaan ei vielä ole edes älynnyt tehdä. Kerro siis minulle unelmiesi pokista, muista täyttää kommenttilomakkeesta myös kohdat nimimerkki ja sähköpostiosoite ja tee tämä kaikki maanantai-iltaan 12.5. klo 21 mennessä, niin olet mukana palkinnon arvonnassa.

lensway1

Omat unelmieni aurinkolasit olisivat suuret, mutta silti sellaiset etteivät ne ottaisi kiinni mikki hiiri -poskipäihini. Niissä olisi myös jokin mekanismi, niin että jotain osaa voisi vaihdella sen mukaan minkä värinen fiilis itsellä olisi. Vaikeasti selitetty, mutta siis sellaiset lasit jotka olis aina oikean väriset! :D

Tuolla juuri auenneesa LensWayn liikkeessä (Keskuskatu 10, Helsinki) vietetään muuten kaikille avoimia avajaisia nyt tulevana maanantaina klo 14-18 ja liikkeessä on tuolloin melko huikeita tarjouksia, kuten 50% alennus kaikista silmälaseista. Lisää tietoa avajaisista löytyy LensWayn FB-sivuilta!

Jos siis parit aurinkolasit + yhdet silmälasit olisivat tervetullut setti juuri sinulle, niin osallistu arvontaan!

EDIT: KILPAILUAIKA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE. VOITTAJAAN ON OTETTU YHTEYTTÄ SÄHKÖPOSTILLA.

Kommentit (117)

Suvi Toivonen
1/117 | 

Juuri harmittelin että multa puuttuu kunnon aurinkolasit kesäksi, joten I'm in!

Katjuska
3/117 | 

Osallistun! Omistan jo useampia silmälaseja, mutta ne aurinkolasit on tosiaan ainokaiset laatuaan. Voisin ihan mieluusti ne lennokimiesten suosikit ottaa kokeiluun ;)

JennL
4/117 | 

Kyllähän ne Ray-banit olisi, reiskat on vaan parhaat. Jännä miten erilaiset pokat saavat kasvosi näyttämään aivan erilaisilta ja korostamaan eri puolia :)

naanamiia
5/117 | 

Mää diggailen ray-baneista, niillä on tosi monia malleja mitkä kelpuuttasin. Ehkä nyt hotsittais eniten vaaleat, kevyet ja pyöreähköt pokat, niin arskoissa kuin silmälaseissa.

Tättärää
6/117 | 

Oon haaveillu (drumroll please...) kullanvärisistä aviator-mallisista silmälaseista ;) Siis tyyliin Stig - niin karseet et ois jo hienot. Ainoa ongelma on ollut isot miinusvoimakkuudet sekä se, että yleensä "törkeitä" kulllanvärisiä pokia on vain miesten malleissa jotka tuppaa olemaan liian leveitä. Aurinkolaseja ei ole kuin yhdet voimakkuuksilla, että parannusta toki kaipailis sekin osasto.

7/117 | 

Oi kyllä, tarvitsisin kipeästi uudet silmälasit, koska hankin fiksuna tyttönä nämä nykyiseni kaksi vuotta vanhalla reseptillä. Lisäksi pokien ah-niin-trendikäs UKK-malli vaatii, että aina pitäisi olla viimeisen päälle laitettu, jotta kehtaisi nuo pokat päässä lähteä ihmisten ilmoille.

Unelmieni aurinkolasit istuisivat täydellisesti nenällä jättämättä hurjia merkkejä nenänvarteen ja olisi mahdollista jopa nauraa ilman, että linssien alareuna on täynnä meikkivoidetta. Siitä huolimatta toivoisin salaperäisen suuria, elegantin erikoisia ja yleisvaikutelmaltaan ehdottoman cooleja laseja. Tuntuu aika mahdottomalta yhtälöltä, jos totta puhutaan! :D

Katariina
8/117 | 

Olen reiska-fani joten uudet Raybanit olisi tervetulleet sekä silmälaseina että pilottimallina aurinkolaiseina :)

kaisis
9/117 | 

unelmapokat ovat istuvat, eikä kosketa kasvojen ihoa. Voimakkuuksilla varustetut lasit ei saa myöskään olla liian isot.

Pipsaelina
11/117 | 

Mä toivoisin isoja aurinkolaseja, jotka sekä olis hyvän näköiset että suojaisi auringolta myös sivultapäin, kun esim. autossa ajelee.

annukka
12/117 | 

Täällä ois tarve sekä aurinkolaseille että tavan laseille. Nykyiset tympii eikä oikein ole istuvan malliset. Lasien pitäs olla semmoset, että voi unohtaa sen, että on lasit päässä.

Anna v
13/117 | 

Raybanin aviatorit!

toinen mistä haaveilen on kokonaan mustat ja reilun kokoiset arskat, ja celinen thin maryt on hyvinkin lähellä :)

marrie
14/117 | 

Nyt tulisi voitto niin oikeaan aikaan ja tarpeeseen! Eilen kävin taas katselemassa uusia rillejä ja aurinkolaseja, mutta budjetti kertakaikkiaan salli uusia kakkuloita, vaikka kuin ois tarvetta... Mutta unelmoida saa toistaiseksi ihan ilmaiseksi. Unelmien silmälasit olisivat kevyet ja täydellisesti istuvat, yläosastaan hieman kissamaisesti kaareutuvat ja sopivan korkeat, etteivät osu poskipäihin hymyillessä. Maailman parhaat aurinkolasit tällaiselle (auringonvalosta häikäistyvälle) itkusilmälle olisivat puolestaan leveäsankaiset ja aika isolinssiset. Ne olisivat myös sopivat autoiluun, eli ei liian tummalinssiset. I wish I had them...

miss kitty cat
15/117 | 

Unelmien aurinkolasit olisivat 50 luvun tyyliset kissalasit ja väriltään täydellisen vaaleanpunaiset - tosin täydellinen vaaleanpunainen väri on vaikea selittää sanoin... =)

Sheila
17/117 | 

Unelmien aurinkolasit ovat (eivät enempää eikä vähempää) kuin Chanelin s5018. Sopivasti peittävät puolet naamasta, mutteivat kuitenkaan kaksiväristen linssien takia ole raskaat.

Teehoo
18/117 | 

Just tutkailin että mistä hankin seuraavat lasit kun edelliset on jo ottaneet hieman osumia vuoden aikana.

Tossahan olis ne arskatkin mitä en ole raaskinut vuosiin ostaa.(arskat päässä ei haittaa kun joutuu sirrittämään, kun eihän se niin sieltä läpi näy, eihän?)

teehoo

Kyllä mä luen kunnollisiks jo ne sellaset jotka pysyy päässä ja niillä näkee. Tosin en mikään ronkeli lasiasioissa ole muutenkaan. Unelmien kakkulat kun muutuu päivittäin. Ehkä jotain jännää ja ihmeellistä mitä kukaan muu ei kehtaisi käyttää? Ja mukavat. Yleensä kun arskamalliston kakkulat tuppaa tökkäämään nokanvarteen inhottavasti kun korvat on ihan eri korkeuksilla.

Kirps
19/117 | 

Pian 30 vuotta lasien kanssa sählänneenä osaa nykyisin arvostaa hyvää istuvuutta, ulkonäön lisäksi tietenkin. Itselläni oli pitkään miinuksia yli 11, jolloin sopivien lasien löytäminen oli täyttä tuskaa, koska linssit itsessään painoivat niin paljon. Leikkauksella miinukset saatiin vähenemään yhden tuntumaan, mikä helpotti lasienhankintaa huomattavasti.

Emppu
20/117 | 

Sain ihan vasta ensimmäiset silmälasini, siis vasta aikuisiällä. Muutama kuukausi nyt totuttelua takana ja nyt jo ehkä paremmin tietää, mitä ominaisuuksia laseiltaan kaipaa. Olisi ihan huippua saada monipuolisuutta lasivalikoimaan. Haluaisin silmälaseihin kissamaista fiililistä ja aurinkolaseihin kokoa ja näyttävyyttä. Istuvuus toki kaikkein tärkeintä.

Santtu 20
21/117 | 

Hei!oo-la-la mikä kilpailu! Itselläni on sekä lähinäkövika että kaukonäkövika ja vielä reippaasti eriparia, elikkä ilman laseja en näe. Haluaisin normikäyttöön naiselliset nudeväriset pokat moniteholinssein, mielestäni ne käyvät myös silloin jos ei ole juhlameikki yllä, mutta toisaalta juhliessa niiiiiin CHIC!Unelmalasit siis!. Mitä aurinkolaseihin tulee,niin haluaisin Raybanit( aina haaveissani ), joissa on moniteho-ominaisuus vakiovarusteltuna ja linsseissä heijastuksenesto, siten ettei todellakaan häikäise, sillä olen valoallerginen elikkä kovasti kun aurinko häikäisee, niin silmät vuotavat kunnolla!laatulinssit siis ehdoton vaatimus, myös kehysmalli täysin peittävä.Ruskea linssiväri, joka auttaa niin ettei näytä pimeältä se tila johon auringosta tultaessa astutaan.

Toiset aurinkolasit haluaisin jonkunlaiset kukkaornamenteinkoristellut kissamaiset yybernaiselliset terassilasit,sillä olen luonteeltani hyvin naisellinen!en, tiedä onko sellaisia saatavilla, mutta reippaastikoristellut lasit jostain syystä tänä keväänä kiinnostaa kybällä!!!:)

Säihkyturpa
22/117 | 

No kuule sellaisella tolalla on silmälasiasiat, että hankin uudet lasit kolmisen vuotta sitten. Taisi tulla tekijälle siinä pari muuttujaa, kun päähän laitettaessa tunnen olevani jossakin akvaariossa :D En hahmota eri syvyyksiä ja sen takia kaatuilen ja lyön pääni aina ties mihin. Sen lisäksi entinen poikakaverini ilmeisesti halusi päästä ostotilanteesta livohkaan mahdollisimman nopeasti, joten kehyksetkin ovat nyt mitä ovat.

Hirveästi arvostaisin jos lasit olisivat sellaiset, joita voisi käyttää ja myös ulkonäöllisesti miellyttävät. Mielestäni lasit saa olla persoonalliset, mutta myös aikaa kestävät.

Jatta
23/117 | 

Mulla on ollut samat silmälasikehykset jo 4 vuotta, ja sitä ennen mulla oli tosi samantyyliset kehykset. Eli kaipaisin todellakin jotain vaihtelua silmälaseihin, mutta en vaan tiedä millaset kehykset mulle sopisi. Joten unelmieni silmälasit olisi sellaiset, mitkä sopisi mulle täydellisesti! :)

Tintti
24/117 | 

Tämän hetkiset aurinkolasit voimakkuuksilla on vanhat, tavalliset lasit on vanhat eli unelmalasit ois UUDET :)

Maisa Niemelä
25/117 | 

Oh ehdottomasti silmälasit punasilla pokilla. Sellaset skarpit mitkä tekis joka luukista älykkömäisen sievän!

Viola
26/117 | 

Aurinkolasipuolen päivitys tulisi tarpeeseen, nimimerkillä yhdet hyvät olemassa, mutta vahvuuksilla tarvitsisin. Ei tarvitsisi aina säätää piilarien kanssa.

Marjukka
27/117 | 

Tarvitsisin jo kaksiteholasit, mutta olen yrittänyt pärjäillä, kun en ole saanut aikaiseksi mennä silmälääkärille. Ajattelin, että olisi jo tässä iässä hyvä käydä ihan silmälääkärillä, eikä ottaa laseja optikon kautta.

Jospa tässä tulisi voitto ja se tönäisisi minut liikkeelle!

Vipsu_
28/117 | 

Tällä hetkellä käytän neonvihreäsankaisia laseja eniten ja seuraavat saisivat olla kevyen vaaleanpunaiset kehyssävyltään. Kokoa pitää olla ja erikoisuus on vain plussaa. Aurinkolasipuolella onkin sitten vajetta, koska niissäkin tarvitsen vahvuudet. Merkillä ei itselle ole koskaan ollut väliä vaan sillä, että lasit eivät tunnu juuri miltään ja näyttävät hauskalle.

Piia
29/117 | 

Jämäkät, kovaa käyttöä pelkäämättömät ja neutraalin väriset arkilasit olisi tarpeen ja isot ja värikkäät aurinkolasit puuttuu omasta valikoimasta.

tydy
30/117 | 

Ihana skaba! Silmälasien osalta tämä onkin sinänsä kiinnostava juttu, koska minun näköni on ollut 18-vuotiaasta asti juuri siinä ja siinä rajoilla, että tarvitsisiko silmälaseja arjessa ja työssä vai ei. Toistaiseksi en ole niitä hankkinut, mutta on yleisen vanhenemisenkin myötä hyvin selvää, että eteen kyseisen toimitus vielä tulee. Tarpeeseen lasit siis tulisivat joka tapauksessa täälläkin. Pitääkin ihan mielenkiinnosta vähän tutkailla, millaiset mallit voisivat sopia parhaiten pallonaamalleni. Tähän ottaisin mielelläni ihan jonkin sortin myyjän asiantuntijuutta tuekseni. Äkkiseltään ajatus on, että kokoa haluaisin minäkin laseihini. Aurinkolasien osalta iso koko on myös ykkösvaatimus. Merkillä tms. ei ole niin väliä, mutta tavoite on näyttää mahdollisimman epäluonnolliselta kärpäseltä :D Aikaisemmin suosin väreissäkin tiukasti pelkkää mustaa, mutta sitten olen todennut, että vaalealle iholle ja tukalle mätsää hivenen paremmin oikeanlainen ruskea. Nykyiset ruskeat jättiarskani ovat halpismallia ja siksi tippuvat päästä, jos vähänkin heilahdan. Laatua siis myös peräänkuuluttaisin.

Mimusi
Liittynyt8.1.2014
32/117 | 

Tää palkinto on varattu mulle :)

Mun unelmien lasit on sellaiset, jotka olis tyylikkäät, klassiset, kauniit, ei retrot ja just mulle sopivat. Yleensä kyllästyn liikkeissä pyörimiseen kun mikään ei tunnu istuvan naamalle ja tulee napattua "jotkun vaan", näillä sitten vuoden taistelen ja menen etsimään parempia ja sama toistuu ja toistuu.

Aurinkolaseja mulla on vahvuuksilla vaan yhdet ja niilläkin alkaa olla jo ikää. Malli on joku ihan perus "silmälasikehymalli" johon sai tummat linssit ja jotka jotenkin istui mun päähän. Nyt haluaisin kauniit ja tyylikkäät arskat, jotka ei näytä kompromissiversiolta ja sellaisilta et kehyksiin on vaan laitettu tummat linssit. Jotain hollywood meininkiä kiitos :)

Olisi kiva jos lasit toisivat myös ilmettä ja väriä kasvoihin sekä piristäisivät yleisilmettä. Osa laseista saa minut näyttämään tuimalta tai surulliselta, joten ei sellaisia kiitos :) Hieman saisi olla myös kimalletta ja blingiä, mutta ei överisti :)

Lasit pitää myös istua hyvin, ne ei saa puristaa eikä kiristää ja pitää pysyä hyvin paikoillaan. Pidän leveistä sangoista, ongelmana on ettei niistä näe sivuille, joten jos jotain pitäisi keksiä, keksisin leveän sangan josta näkee läpi. Myös itsepuhdistuvat, aina puhtaana pysyvät linssit ois pop :)

Harrastan melontaa ja silloin aurinkolaseissa on oltava tyylikäs (:D) naru sangoissa ettei lasit päädy merenpohjaan, jokin tyylikkäämpi ratkaisu tähänkin ongelmaan voisi olla. :)

sannami
33/117 | 

Haaveilen kunnollisista (merkki)aurinkolaseista, mutta en ole raaskinut omaa rahaa käyttää sillä olen hiukan huolimatonta sorttia aurinkolasien kanssa... :)

Elina
34/117 | 

Ooh, mikä kilpailu! Mukana! Aurinkolasit on olleet ostolistalla jo pari vuotta, mutta sopivia ei vain löydy. Haaveissa olisi muodikkaat, kunnon UV varustuksella olevat lasit jotka eivät ota kiinni ripsiin eikä niihin Veeran mainitsemiin Mikki Hiiri -poskipäihin :)

kikka
36/117 | 

Mielellään haluaisin sellaiset silmälasit, mitkä sopivat pallonaamalle;). aurinkolaseja en edes omista, joten tarpeeseen tulisivat!

Anni
37/117 | 

Jotkut ihanat pyöreähköt lukutoukkalasit olisivat ihanat! Tai ne ray banit. Aaaaaah... Mukana siis ollaan!:)

hav
38/117 | 

Kas, juuri totesin, että muutama vuosi sitten hankitut silmälasit alkaisivat kaivata päivittämistä uusiin. Jotain simppeliä, tummakehyksistä, mutta malliltaan kiinnostavaa, kiitos.

Henna
39/117 | 

Itsehän en omista yksiäkään aurinkolaseja, joita käyttäisin...Ja näöntarkastukseenkaan en ole jostain syystä vielä raahautunut, vaikka kannattaisi. Sopivien aurinkolasien löytäminen mun pärställe on muuten supervaikeaa!

Eli unelmieni aurinkolasit tuntuisivat ensinnäkin päässä suorilta, eivät painaisi yliherkkää nokan varttani, eivätkä ahdistelisi mun superposkia :D Värinä mieluiten jokin neutraali väri, tai sitten punainen. Tavan laseiksi tahtoisin myös suhteellisen suuret pokat, jotka väreiltään eivät loisi liiaksi kontrastia kalpeaan naamaan :D

Hanna
40/117 | 

Juuri nyt parasta ikinä olisivat (voimakkuuksilla) lentäjälasit, peilipinnalla. Mielellään aurinkolaseja saisi olla minulla kahdet: toiset jämäkät, joiden kanssa voisi hyvin sählätä huoletta ja toiset ohuempisankaiset ja silti kestävät, jottei tulisi aivan raidallisia ohimoita.

Korkeiden poskipäiden takia on tosiaan vaikea löytää tarpeeksi isoja linssejä, jotka eivät päästäisi liikaa heijastuksia alta silmiin, ja toisaalta sitten "liian hyvin" istuvat lasit ovat aika urpon näköisiä usein.

Ei oo helppoo, joten arvontaa päin! :)

emmien
41/117 | 

Minulle uusien aurinkolasien hommaaminen on ollut ajankohtaista jo vuosia! Nolottaa myöntää, että olen käyttänyt joitain pilipali muovisia aurinkolaseja monta kesää. Vuosia sitten, kun olin ostamassa oikeita arskoja, en raaskinut ostaa kunnollisia (muka maksoivat liikaa ja pärjäsin ilman), mutta sitten kun totesin, että kunnollisille laseille oikeasti on tarvetta, en ole löytänyt itselleni sopivia/pukevia. Minulla on siis arskaongelma. Unelmalasit olisivat sellaiset, jotka on nätit ja tekisivät minustakin nätimmän.. sellaiset, joista ajattelisi, että nuohan ovat kuin luodut minulle :) vielä ei oo löytynyt. Toiv nyt tärppäis :)

Anyyyy
42/117 | 

Näkö huonontunut joten uuudet lasit tulisi tarpeeseeen. Aurinkolasit on ihania. Niitä löytyy jo erilaisia mutta 1. haave on rluusunpunaset linssit

Katariina
43/117 | 

Unelmapokani ovat kulmikkaat ja suuret, mutta silti klassiset. Värinä toimisi neutraali musta tai ruskea, joka mätsää asuun kuin asuun. Pokat toisivat toivottua muutosta ulkonäköön. Saattaisi jopa kasvattaa ÄO:tä ihmisten silmissä.

Sari
44/117 | 

Omat lasini ovat jo vanhat ja huonosti istuvat. Haluaisin lasit jotka kuvastavat persoonaani ja väriäkin saisi olla. Ehdottomasti lasit eivät saa koskettaa silmieni ympärystää mistään kohdasta. Tartvetta olisi sekä normaaleille että aurinkolaseille

Sari
45/117 | 

Käytän silmälaseja koko ajan ja tykkään vahvoista tummista kehyksistä. Sellaiset tälläkin kertaa kelpuuttaisin.

Heli
46/117 | 

Oi tämä kilpailu on niin minua varten, semminkin kun sain just tietää että vasemman silmäni näkö on taas hiljalleen heikentynyt mutta eipä köyhällä ole rahnua uusia pokia.. Arskoja asunnosta löytyy lukuisia mutta just niitä laadukkaampia kokopäivälaseja kaipaisi kun kesäaikaan harrastan koko päivän ulkona viettämistä koiraharrastusten parissa. Ja vaikka asu silloin tyypillisesti onkin tuulipuku niin pitäähän nyt jotain tyylikästäkin olla.

Joten nyt sormet ristiin, että onni potkisi :)

TT
47/117 | 

Oi, täydellinen arvonta! Tänä keväänä pitäisi (tai olisi jo pitänyt) käydä taas näöntarkastuksessa, ja todennäköisesti lukulasieni vahvuuksia pitäisi taas hieman fiksata. Koska käytän vain lukulaseja, enkä siis pidä laseja koko ajan, pidän siitä että pokat ovat voimakkaat ja ne saavat "näkyä". Tällä hetkellä käytössäni ovat mustat, nyt voisin haluta taas jotain itselleni sopivaa väriä. Haluaisin suuret aurinkolasit, mutta korkeat poskipäät omaavana on vaikea löytää sellaisia, jotka eivät osuisi poskiin, sellaisista haaveilen.

Ellenelle
48/117 | 

Mun unelmapokat olisi sopivasti kissamaiset, ei sellaista Dame Edna linjaa vaan viehkot :D Yhdet kauniin klassiset ja toisissa vois repäistäkin :)

Ja ehdottomasti aurinkolaseissa pitäisi olla ne nenätyynyt, kesä+ kuuma+ hikoilu= muovipokat ei kiva.

52/117 | 

Mä haluaisin sellaset suuret "nörttipokat". Aika perus. Mutta maksaa niin perkeleesti kun tarvii tuplaohennukset ja päläpälä. Yhyy!

Kaloriina
53/117 | 

Aurinkolasit vahvuuksilla on kyllä tämän kesän ykköstoive, ilman vahvuuksia ei vain näillä miinuksilla tule toimeen ja edelliset ovat vuodelta miekka ja kivi. Unelmana tietenkin riittävän peittävät, mutta ei liian isot, hyvin istuvat ja sopivan keveät ruskealinssiset "klasit".

Päivi Hoo
54/117 | 

Täällä yksi silmälasifani ilmoittautuu kilpailuun!

Omistan kolmet lasit tällä hetkellä, joita vaihtelen mielen mukaan. Mutta nyt toivelistalla olisi sellaiset ylen naiselliset, ihanat lasit. En osaa sanoa tarkemmin, mutta sellaisista haaveilen. Samalla kuitenkin haaveilen silmäleikkauksesta, joka vapauttaisi mut silmälaseista kokonaan! :D Tai en usko, että sen jälkeenkään ilman laseja olisin vaan käyttäisin kaikkia ihania pukeutumislaseja, kun ei tarvitsisi enää valintaa tehdessä miettiä, että sopiiko tarvitsemani linssit näihin ihanimpiin pokiin vai joudunko ottamaan nuo toiset, koska ne toimii paremmin.

Ja aurinkolasit, voi olisipas ihanaa saada uudet, kauniit lomalasit. :)

tinke
55/117 | 

Olen pitkään unelmoinut uusista silmälaseista ja monta kertaa käynytkin kokeilemassa ja haaveilemassa liikkeissä. Ihastuin yhtiin Guessin kehyksiin ja olen saanut pienen päähänpinttymän niitä kohtaan. Kehykset vain sopivat kasvoilleni niin hyvin! :)

Sanna
56/117 | 

Kivat hengettömät joissa olis mageet sangat. Lisäksi sitten tummapokaiset sihteerikkölasit vaihteluksi. Ja sitten tietty aurinkolasit jotka olis ajattomat ja kävisi pullakoille kasvoilleni. Tää viimenen siis ehto myös laseille :)

ooppa
57/117 | 

Rillipiruna on koko ikä tullut tallattua.Taloudellinen tilanne on aina ollut se ettei vahvuuksilla oleviin aurinkolaseihin ole pystynyt sijoittamaan vaan etusijalle ovat menneet tavan silmälasit.Tällähetkellä aurinkolaseina ovat aivan järkyttävät marketin silmälasien päälle heitettävät arskat.Tehokkaat tosin tämmäiselle joka saa liian kirkkaassa säässä migreenin mutta niin rumat.

Unelmalasit olisivat siis aurinkolasit vahvuuksilla ja jotkut överit.Kehykset ehkä kromia tai sangat täyteen upotettu erikokoisia "timantteja".Neonpinkit tai -keltaiset.Peililaseilla tai pinkeillä laseilla. Jotkut sellaiset jotka pelkällä olemassa olollaan saisivat auringon houkuteltua esiin.

Catti
58/117 | 

Mä haluisin silmälasit miesten mallistosta, koska kasvoni ovat niin leveät, ettei kapeat naisten kehykset näytä kivoilta. Testasin miespuolisen kaverin laseja ja ne sopi tosi hyvin! Lisäksi tarvisin uudet lasit, kun vanhat on tilattu nettikaupasta ja jo toiset samanlaiset menossa..

Tinksu
59/117 | 

Aurinkolasit vahvuuksilla tulisi enemmäin kuin tarpeeseen, ja eipä uudet lasitkaan pahitteeksi olisi :-)

Joka kevät/kesäinen haaveilu kunnon aurinkolaseista on taas pinnalla, mutta rahatilanne ei sellaisia hankintoja tällä hetkellä anna periksi ja piilareita ei meinaa mun silmät millään kestää, taidan siis autoilla silmät sirrillään tämänkin kesän, paitsi jos kerrankin arpaonni suosisi :-D

Viivik
60/117 | 

Ehdottomasti reiskan aviatorit! Yksinkeraisesti niistä oon haaveillu iät mut hinta kirpasee opiskeljia budjetissa, nyt oon vielä alkanu haaveileman värillisistä peileistä ;)

AHP
Liittynyt7.11.2014
61/117 | 

Täällä olisi kovasti tarvetta uusille silmälaseille! Aurinkolaseja tarvitsisin myös sekä vahvuuksilla että ilman (piilolinssien kanssa pidettäväksi). Lasien paras malli selviää vain kokeilemalla; omaan nassuun sopiva malli. 8)

santra
63/117 | 

Mulla on vaan yhdet lasit, sellaset neutraalihkot, joten jotkut värikkäät olis kivat, vaikka piilareita enemmän pidänkin. Ja Ray-banit on ollu harkinnassa aurinkolasipuolella, en vaan ole vielä varma mallista. Toinen kiva malli voisi olla jotkut vähän kissamaiset, ehkä kilpikonnakuvioisena.

Vilma
64/117 | 

Mä olen lopen kyllästynyt " silmälasienpäällelaitettaviinaurinkolaseihin" !! Mä todella tartten jotkut hyvin MAKEET aurinkolasit jotka sopivat täydellisesti juuri minulle! Myöskin uudet silmälasit tekisivät terää, Sangat voisivat olla kivan väriset.

Mirka
65/117 | 

Aurinkolaseja löytyy toki muutamat, mutta mä oon todennut, että aurinkolasit lämpimänsävyisillä linsseillä on hurjasti kivemmat, kuin päinvastaiset! Pleksien takaa maailma näyttää paljon kesäisemmältä ja iloisemmalta! Multa löytyy vaan yhdet lämminsävyiset linssit, valkoisilla niittikehyksillä. Jotain neutraalimpaa(mustat kenties?) kaipaisin!

.. ja oonhan mä vielä sokeakin kuin lepakko, joten toiset silmälasit ja aurinkolasit vahvuuksilla(!!) ei ois huono juttu ollenkaan! :)

PS
66/117 | 

Unelmalasit ovat tietenkin hyvännäköiset ja -tuntuiset, eivät paina korvan takaa tai nenänvartta. Jos niissä vielä olisi joku mekanismi, josta ne muuttuisivat aurinkolaseiksi ihan hetkessä, nehän täyttäisivät kaikki tarpeet.

67/117 | 

Rakastan isoja nörttirillejäni ja silmälasien pitääkin tähän naamaan olla iiiisot! Unelmarillini tosin istuisivat täydellisesti, eivät valuisi nenää pitkin alas, eivät painaisi ja linssit osuisivat silmieni kanssa kohdikkain. Linssi olisi kiva olla vaikkapa tuplasti ohennettu, kun tätä vahvuutta puolisokeana piisaa.

Arskat voisivat puolestaan olla professorinpyöreät, ehkä jotain outoa valkoista tai vaaleaa muovia ja tietenkin sitä muodikasta peililinssiä. Toki myös peruspilotti-Raybanit kullanvärisillä sangoilla himottaa aina!

janikahaha
Liittynyt28.3.2014
68/117 | 

Kevyet silmälasit olisi ihanat ja aurinkolasit vahvuuksilla, niitä ei ole ollut moneen vuoteen ja aina saa siristellä. Haaveissa sellaiset vähän 50´s tyyliset lasit olis aika jees.

Jennnorr
69/117 | 

Ihana arvonta!

Mulla on pelkkiä halpisaurinkolaseja, ilman vahvuuksia, ja vain yhdet (!!!) silmälasit. Mä niin tarviin tän voiton!

Tiina
70/117 | 

Mie haluaisin semmoset kunnolla isot rillit, jotka ei menis ihan kekkosen puolelle, vaan olis ehkä jotain pirteää väriä kuten punasta ja jotka toivottavasti tasapainottais minua pyöreää nassua ja sopis myös minun uuteen polkkatukkaan.

Heisi
71/117 | 

Useempi pari silmälaseja olis kyllä kiva, niin vois vaihtaa vaatteiden mukaan, mutta aurinkolasit voimakkuuksilla olis ehkä paras juttu koskaan. Omistin semmoiset joskus ja onnistuin hajottamaan ne lähes samantien. Koska suuri summa rahaa meni hukkaan, päätin että pysyn vaan halvoissa laseissa ja niimpä ajan autoa kahdet lasit päässä. Täytyy ostaa aina niin isot arskat, että ne peittää silmälasit taakseen. Sivulta katsottuna se on kyllä fiksun näköistä.

Susanna
73/117 | 

Unelmieni pokat olisivat kevyen tuntuiset päässä, eivät painaisi nenältä tai korvan takaa. Ne olisivat yksinkertaiset, tummat pokat, eikä kirkaita värejä. Niiden tulisi sopia kaikkien vaatteiden kanssa. Oma näköni on niin huono, että joudun ostamaan kerralla vaij yhdet lasit (nämä kaksi yhden hinnalla yms. tarjoukset eivät yleensä koske enää minun voimakkuuksiani)

Annaelisa
75/117 | 

Mikki Hiiri-posket löytyy tästäkin osoitteesta ja se aiheuttaa usein probleemia aurinko- ja silmälasiostoksilla. Eniten pidän tummista muovipokista silmälaseissa ja aviator-mallista aurinkolaseissa, mutta vain todella harvat aviatorit passaa naamaan. Aurinkolasit voimaakkuuksilla olisivat myös tarpeen, niin ei tarvitsisi kesällä käyttää piilareita aina auringon näyttäytyessä.

yuda
76/117 | 

Unelmien aurinkolasit olis mallia telkkaria ja vahvuuksilla. Mitä isompi, sitä parempi.

Kere
77/117 | 

Kunnon coolit aurinkolasit olisvat kivat käyttöön kun nyt ei ole yhtään jälellä, Varmaan niillä on käyttöä kun tästä sadesäästä selvitään..

Arja Norrgård
78/117 | 

Käytössä on ollut pääasiassa etelänmatkoilta ostettuja halpiksia, ja silmälasitkin lähinnä siskolta perittyjä, joita tulee käytettyä, kun tarvitaan tarkkuutta. Itse en ole laseja itselleni oikein hankkinut.

Petteri
79/117 | 

Ehdottomasti Wayfarerit. Ray-Banit. Sellaista Blues Brothers -tunnelmaa, siitä mä haaveilen. Musta puku, kraka&Wayfarerit.- :)

Larre
81/117 | 

Unelmien lasit on sirot, mutta silti näyttävät (onhan tämmönen yhistelmä olemassa?! :D) ja sopii mun korkeille poskipäille! Mulla on tasan yhet arskat, jotka miellyttää ja niissäkin on toisessa linssissä pieni särö, joten tarvetta olis. Kesä <3

Aino
82/117 | 

Oon jonkun aikaa halunnut vaihtaa tylsät "sievistelysilmälasini" suurempiin ja näyttävämpiin, ehkäpä sellaisiin "nörttilaseihin". Vahvuudetkin pitäisi selvästi päivittää! Unelmieni lasit olisivat isot, mutta asialliset ja väriltään aika maanläheiset.

Katti
83/117 | 

Sellaiset lasit, jotka olisivat alusta asti hyvät. Ei tarvitsisi palata liikkeeseen valittamaan linssien sopimattomuudesta tai väännytättämään sankoja parempaan asentoon. Lasit kävisivät sekä lukemiseen että tietokoneella työskentelyyn. Voisivat siihen päälle olla vielä pirun hyvännäköiset. Eiköhän sellaisilla pärjäisi.

84/117 | 

ei työtön voi ees haaveilla aurinkolaseista, missä olisi mukana vahvuudet ja vielä raybanit. enkä ees enää omista aurinkolaseja, ne ovat pohjassa jossain rauman edustalla

Anna
85/117 | 

Jospa kerrankin saisi istuvat ja hyvännäköiset lasit. Tarjolla tuntuu olevan lähinnä supertylsää valikoimaa tai sitten niin erikoista ja kallista designia, että omaan arkimenoon ne ei oikein sovi. Unelmana mielettömän hyvännököiset, värikkäät pokat menemättä kuitenkaan överiksi. Haluan, että minusta muistetaan muutakin kuin silmälasit ensi kohtaamisen jälkeen :)

Sini
86/117 | 

Ottaisin ja vaikka ostaisin, jos löytäisin jostain suuret, tumma- tai tummanpunertavalinssiset metallisankaiset lasit!

Muusta koostani huolimatta nenäni on jäänyt kovin pieneksi siltä kohtaa, mihin rillien kuuluisi istahtaa, niin kaipaan sellaisia nenätyynyillä varustettuja "piiloudun muilta" -laseja jokapäiväiseen käyttöön!

Tinski
87/117 | 

Whooot, mitä ihmettä, miten tämä uutinen on mennyt minulta ohi? Olen vuosia tilannut piilolinssini Lenswaylta ja ollut todella tyytyväinen tuotteisiin ja toimitukseen. Mutta hitsi, tämähän nyt menee vallan käteväksi jos kivijalkamyymälän valikoima ja hintataso on samaa luokkaa.

10-vuotiaana ensimmäisen kerran silmälasituomion saatuani itkin asiaa koulukaverilleni jossain hiihtolenkin varrella maaseutukoulun takapihalla olevalla pellolla suksiessamme. Olin saanut tietää silmälasien välttämättömästä pakosta puoli tuntia aiemmin mutta itkusilmät ja tämä traaginen sinetti koko elämän mittaiselle rillipäisyydelle ei ollut liikunnan opettajan mielestä syy jäädä pois hiihtolenkiltä.

Nyt, 18 vuotta myöhemmin on ollut sankoja, pokia, tyylejä ja tyylittömyyksiä. Miinusluku kasvoi ja alkoi tehdä välillä jo hankaluuksia. Iloitsen nyt kyllä kovasti silmälaseistani mutta koska näkökyky on myyrän luokkaa ja miinusta niin rennosti, että kaikki linssit kulkevat (kalliin) erikoishionnan kautta, ei minulla ole taloudellisesti mahdollista ostaa useita laseja, joita vaihdella.

Mitäkö siis toivoisin erityisesti sangoiltani? Suorastaan ilmaista raaka-ainetta ;) vaikka eivät ne sangat se kipukynnys ole vaan linssit ja niiden hionta.

No, onneksi on mahdollisuus piilolinsseihin ja kivoihin sankoihin niiden kanssa - enää kun se rillipäisyys ei hävetä, päinvastoin. Vaikka menisin laserleikkaukseen joku kaunis päivä, olen varma, että minulla olisi silti kivoja sankoja, joita vaihdella mielialan mukaan.

Veera
88/117 | 

Haluisin isot värikkäät muovisankaiset imagolasit ihan vaan että voisin tarvittaessa huijata näyttämällä fiksummalta ku oikeesti oon. Ja kunnon aurinkolasitkaan ei olis pahitteeks, viimeset 5 vuotta tullu käytettyä seppälän aleista kolmella eurolla ostettuja arskoja. On ne kestävät, mut vois tietty vähän laadukkaammatki olla, sellaset aviator-tyyliset ois jees.

Pode
89/117 | 

Raybanit tulisivat todella tarpeeseen, jos vaikka kevät alkaisi viimeinkin tulla ja sen mukana fillarikelit!

KatiS
91/117 | 

Ei ole kesäksi vielä aurinkolaseja ollenkaan. Raybanilta löytyisi varmasti mieleiset. Ehdottomasti mukana!

93/117 | 

voi kyllä kaipaisin erityisesti aurinkolaseja, jotka eivät painaisi poskiin monta tuntia siinä pysyviä painaumia ja peittäisivät näkyvyyttä riittävästi myös sivuilta, jotta myös autolla ajo olisi niiden kanssa mukavaa :)

marke
94/117 | 

Perheen lapset/nuoret valittavat, että minulla on ihan "mummolasit". Tarttis teherä jotain... Päivitys, kiitos :)

Hiili
95/117 | 

Unelmieni lasit olisivat todennäköisesti hillityt, elegantit ja kevyet. Olisivathan jotkut räväkämmätkin hienot, mutta jokapäiväisessä käytössä yksinkertaisuus on parasta. Ja tietysti mukavuus, eli ei painaumia tai muuta.

Nelli
96/117 | 

Ne täydelliset John Lennon - malliset lasit jos saisin tuohon lipaston päälle, niin ah voisin jopa melkein kuolla onnellisena... :D

Nilkkuri
98/117 | 

Uudet silmälasit tulisivat tarpeeseen monta vuotta vanhojen ja naarmuisten tilalle. Luultavasti tahtoisin ainakin mustat sangat, mutta sovittelemalla selviäisi millaiset lopulta haluaisin

Maijahei
99/117 | 

Oooh, uudet aurinkolasit, jotkut kenties vähän kissamaiset, ois aika jees :) Kaksien perussilmälasien seuraksi kelpais myös jotkut vähän räväkämmät, isot kakkulat!

Outi Turunen
100/117 | 

Silmä- että aurinkolasit tulisivat enemmän kuin tarpeeseen! Näkökyky on huonontunut niin, että se kaukana oleva on tullut lähelle ja lähellä oleva ihan liki, eli suomeksi, en näe näillä kakkuloilla oikeen mitään :D Myös arskat olisivat hieno juttu, sillä en ole itseasiassa ikinä omistanut yksiäkään merkkilaseja, saati laseja ollenkaan (jollei lasketa baarin lattialta tai festareilta löydettyjä).

Värillä tai koolla ei ole sen suuremmin väliä. (No okeiih, on!) Jotkut kivan yksinkertaiset silmälasit, mitkä sopisivat menoon kuin menoon ja aurinkolasit voisivat olla linsseiltään suuret, jotta vältyttäisiin kesäisiltä kyyneleiltä :)

Susanna S.
101/117 | 

Käytän silmälaseja jatkuvasti ja nykyiset lasini ovat hyvin hillityt ja perinteiset. Olisi mukavaa saada niiden lisäksi toiset hieman "villimmät" ja aurinkolasit tietty omilla arvoilla. Ihana palkinto!

Elina
102/117 | 

Tarpeeseen tulisi koko setti: silmälasit ja aurinkolasit pariinkin eri tarkoitukseen. Täydelliset silmälasit ois asialliset, mutta ei tylsät. Nykyiset hengettömät vaihtuis ehdottomasti selkeisiin muovikehyksiin. Tarvitsisin myös eleettömät aurinkolasit ulkoiluun ja muuhun arkeen, sekä suuret, vintagehenkiset lasit niille päiville, kun ulkonäköön jaksaa panostaa.

miffa
103/117 | 

Oi että, uudet lasit olis todellakin tarpeen, sillä en oo omistanu omia silmälaseja kolmeen vuoteen, hups. Omat lasini onnistuin hävittämään, kun laukku hävisi joidenkin pippaloiden melskeessä ja sen jälkeen olen käyttänyt vaan satunnaisesti äitin vanhoja laseja, jossa tuskin on edes oikeat voimakkuudet. Piilareista olis varmaan joskus ihan hyvä pitää lepoa, joten unelmieni lasit olisi ehdottomasti näyttävät, melko isot vähän sellaiset nörttivibaiset mutta kuiteskin kovin elegantit :D Ne voisivat olla kilpparikuvioidut niin, ettei tarttis valita ruskean tai mustan välillä, ja bonuksena niihin voisi kiinnittää jotkut kirkkaan väriset "kuoret", joita saisi useassa eri värissä :)

Rillitys
104/117 | 

Sekä silmä- että aurinkolasit olisivat juuri nyt tervetulleita. Haussa hyvinistuvat kehykset, mieluiten muoviset, muodikkaat, väriltään moneen asuun sopivat. Jospa onnetar osuisi kohdalle;)))

Joliel81
105/117 | 

Unelmien pokat? Unelma olisi, että kaikki ihanat erikoisemmat ja villitkin kehysmallit sopisivat tähän pyöreään päähän! :D Yleensä pyöreäkasvoisille suositellaan kapeita ja kulmikkaita kehyksiä, mutta itse taistelen hieman tätä vastaan. Haluan, että silmälasini ja aurinkolasini säväyttävät jollain tapaa, ja harmittelen aina kun kaikki mallit eivät vain haaveista huolimatta käy mulle. Viimeksi tosin ostin optikon yllyttämänä hieman pyöreän malliset ja ärhäkän punaiset rillit ja olen saanut niistä vain kehuja!

Lasien käyttömukavuuteen liittyen unelmoin tietysti rilleistä/arskoista mitkä eivät paina nenänvartt,a eivätkä varsinkaan korvien takaa. Heijastamaton pinnoite laseihin on myös tärkeä!

Susu
106/117 | 

Unelmien aurinkolasit olisivat merkkikehykset (en ole koskaan omistanut), niin isot että peittävät silmänaluset ja kulmakarvat ja olisivat tummat ja oikeasti kunnolliset. Merkillä ei niin väliä, kunhan olisi oranssit kehykset. Tähän mennessä kun oon vaan omistanut klipsit rilleihin niin voisin haluta ihan erilliset.

PiiA
107/117 | 

Täydelliset pokat on muuntautumiskykyiset, koska näillä miinusluvuilla ne on aina nenällä. Aurinkolaseista tulee täydelliset jo sillä että niissä on omat voimakkuudet.

lotta
108/117 | 

Sellaset soikeet lämpimän väriset kehykset olisi kivat.

Aurinkolasit sais peittää koko lärvin.

Anssi
109/117 | 

Aurinkolaseille olisi käyttöä näin kesän tullessa =)! Varsinkin polaroidulle, että pääse silmät suojaan ja en uskalla muualta, kuin optikolta hankkia. Unelmalasit olisivat varmaan Ray-Ban Clubmasterit niiden makeen ulkomuodon takia. Toivottavasti onnetar suosii!

sissu
110/117 | 

Reiskan aviatorit voimakkuuksilla ja jollain tosi päheällä värillä.... Allergisena ei tule pahemmin piilareita kesällä käytettyä, joten siksi noi voimakkuudet .)

Anu Harell
111/117 | 

Mä kyllä niin paljon haluaisin kunnon arskat, kun noi kolme vuotta käytetyt Espanjan tuliaiset alka pikkuhiljaa hajoamaan! :D

Arvontaan mukaan siis!!

jokirapu
112/117 | 

Ois niin tarpeen jo uudet lasit (nykyisistä muovisangoista on maali lähtenyt ja oon tussilla värittänyt ne uudelleen mustiksi :P). Unelmien lasit istuisivat hyvin, eivät valuisi koko aikaa nenän vartta alaspäin ja tuntuisivat vaan just eikä melkeen omilta.

Olgio
113/117 | 

Tässä vaiheessa mitkä vaan joilla näkisi! Olen hurjan näköestynyt, mutten myönnä sitä millään!

Rosanna Ollikainen
114/117 | 

Vielä kerkesin mukaan arvontaan! :) Aurinkolasit ovat mielestäni tärkein kesän asuste, niitä on hyvä olla taskussa yhdet jos paritkin. Nyt sormet ja varpaat ristiin, toivottavasti voitto osuu kohdalle. ^^

Heli
115/117 | 

Tulisipa kyllä palkinto todella tarpeeseen! Sormet ja varpaat ristiin nyt...unelmien silmälasit olisivat mustakehyksiset, näyttävät. Ja aurinkolasit saisivat olla isot, muttei liian isot kasvoihini.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram