-sisältöyhteistyö-

Menepä peilin eteen, nosta paita ylös ja tutkaile rintaliiviesi tilannetta oikein huolella. Nouseeko takaosa huolestittavasti kohti niskaa? Meinaako kupin reunan yli pyrkiä tuplatissi? Töröttävätkö kaarituet irti rintakehästä? Painavatko olkaimet ikävästi hartioita?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, niin olet uusien liivien ja ammattilaisen opastuksen tarpeessa. Tämän kertaiset arvontapalkinnot tarjoavalta Changelta niitä löytyy molempia.

Changessa on ympärivuoden tarjolla todella kattava valikoima alusvaatteita niissä aina tarpeellisissa väreissä eli mustana, valkoisena ja nuden eri sävyissä. Mutta ihaninta kyseisessä ketjussa kuitenkin on omasta mielestäni sesonkien mukaan vaihtuvat valikoimat, jotka tarjoavat meille haastavalla liivikoollakin "siunatuille" naisille valinnanvaraa monissa hehkuvissa väreissä ja kauniissa malleissa.

Tämän syksyn tarjonnassa omaan silmääni osuivat etenkin erilaiset luumun sävyt joita näkyy tämänkin kollaasin kuvissa. Toisena vahvana värinä nousee esiin myös monet harmaan eri sävyt joita näkyikin jo paljon liikkeessä vieraillessamme siellä Piian kanssa viime viikolla. Viekottelevien pitsien lisäksi tarjolla on myös erilaisia printtikuoseja kuten esimerkiksi klassista kukonaskelkuviota, kukkasia ja leopardin täpliä.

20120819-221413.jpg

Näkemistäni uutuuksien kuvista iskin itse silmäni erityisesti noihin oikean yläreunan pitsikaunokaisiin joiden pöksytkin ovat oikein oivan näköiset. Täytyy toivoa, että niitä olisi liikkeessä, kun sinne seuraavan kerran pääsen.

Jos nyt siis vaikuttaa siltä, että sinäkin olisit uusien alusvaatteiden tarpeessa tai jotkut kauniit uutuudet muuten vain piristäisivät mieltäsi, niin tämä arvonta on juuri sinua varten. Minulla on nimittäin tarjolla 3 kpl 50 € lahjakortteja Changeen ja ne arvotaan tähän postaukseen kommentoineiden kesken.

Osallistuaksesi lahjakorttien arvontaan toimi seuraavasti: Kerro kommenttiboksissa koska sinulta on viimeksi tarkastettu rintaliivien koko ammattilaisen avustuksella? Vai onko koskaan? Oletko siis vama, että käytät oikean kokoisia liivejä?

Vastauksesi lisäksi muista täyttää myös nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle), jotta saan yhteyden, jos onnetar sattuu sinua suosimaan.

Aikaa osallistumiseen on torstaihin 23.8. klo 23.59 saakka.

Lahjakortit käyvät kaikissa Changen Suomen myymäläissä. Listan liikkeistä löydät TÄÄLTÄ. Lahjakorttia EI voi käyttää Changen nettikaupassa.

PS. Käy ihmeessä lukaisemassa myös eilinen postaus, jossa lisää rintaliiviasiaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (359)

Hottentotti

Viime keväänä ostin liivit erikoisliikkeestä, joten silloin on kuppikoko tarkastettu :) Monista hutiostoksista viisastuneena oon huomannut, että liivit kannattaa ostaa ammattilaisen avustuksella mikäli meinaa saada oikean kokoiset.

Mimmu

On varmaan vähän noloa myöntää että vaikka rintani ovat suhteellisen kookkaat, niin en ole ikinä tarkastanut kokoani kenenkään ammattilaisen kanssa. Painonvaihteluiden takia kotoa löytyy kuppeja varmaan puolelle pääkaupunkiseudun naisista, ja käytän niitä sekalaisesti... Tuntuu kovasti siltä, että näin kolmenkympin lähestyessä olisi hyvä panostaa ihan kunnon liiveihin.

Aino

Viimeksi kokoni on tarkastettu varmaan pari vuotta sitten juurikin Changessa ja kylläpä koko yllättikin. Kuppi nousi heti parilla! Viime kerralla jo yritin pitäisikö rinnanympärystä suurentaa edes vähän suurentaa kun kiljojakin tullut ja... Mutta ei kuulemma! Nyt vois olla jo uusien liivien aika :) Ihania syksyvärejä!

Taina

Viime keväänä itse asiassa sain niin loistavaa palvelua sovituskoppiin saakka, että myyjän avustuksella uskalsin vihdoinkin ostaa tarpeeksi isot liivit.

Maija

Koko tarkistettiin noin vuosi sitten, ja silloin heitin kaikki aiemmin käyttämäni liivit täysin vääränkokoisina pois. Ympärysmitastani lähti nimittäin pois 20 senttiä ja kuppikokoja tuli reilusti lisää! Elämä oikean kokoisissa rintsikoissa on tuntunut kyllä hyvältä.

neitiR

Muutama vuosi takaperin koko tarkistettiin myyjän avustuksella. Kuppikoko kasvoi kahdella ja ympärysmitta pieneni 10cm! T-paita liiveille olisi kyllä huutava pula..

sanna

Nolo myöntää, mutta ei koskaan! Liivini ovat melko suurella todennäköisyydellä aivan väärän kokoiset, mutta kukkaron nyörit ei ole antaneet periksi mennä asiantuntijaliikkeeseen. Haaveissa olisi täydelliset olkaimettomat liivit.

Anski

En ole koskaan ostanut rintsikoita erikoisliikkeestä, joten minulle ei ole myöskään koskaan tehty perusteellista kokomittausta. Olen kuullut monien suusta että erikoisliikkeestä ostetuilla rintaliiveillä ja tavis-kaupasta hankituilla liiveillä on eroa kuin yöllä ja päivällä, mutta en ole silti koskaan saanut aikaiseksi mennä mittauttamaan omaa varustustani ja shoppailemaan erikoiskauppaan. Varmasti ainainen pääkipukin saattaisi helpottua oikeiden liivien kautta, sillä minulla tätä rintavarustusta on hoikkaan varteeni suhteutettuna melkoisen paljon, joten voin vain kuvitella paljonko rinta kuormittaa niska/hartia-aluetta..

Silja_

Eipä ole koskaan tarkistettu :/. Olisi kyllä ihan kiva, ties miten sitä yllättyisi ;).

maria

Vuosi sitten Triumphin-liikkeessä myyjä mittaili ja mallaili ja itseasiassa olen käyttänyt juuri oikean kokoisia liivejä (tosin tietysti juuri sille extempore-ostosreissulle olin iskenyt päälleni sen hieman liian ison ja vanhan parin, pyykkipäivä damn..)

Joten jos vuosi sitten olen ostostellut laatuliivejä viimeeksi, taitaisi olla aika hankkia uusia liivejä..

JennL

Kokoni on tarkistettu viimeksi noin kaksi vuotta sitten. Sain juuri lapsen ja olen kuolannut Changen sivuilla uusia rintsikoita, kunhan vaan budjetti antaisi myöden nyt olisi aivan pakko käydä koko tarkistuttamassa. Uudet alusvaatteet saattaisivat kyllä piristää mieltä näiden yöheräämisien ja hieman alakuloisen fiilisten keskellä.

Jenni

Ammattilainen tarkasti koon joskus pari vuotta sitten, mutta sen jälkeen on paino sahannut kilon jos toisen ylös ja alas... ja edelleen käytän samaa kokoa. Ja muuten ihan samat kokemukset kuin sulla tuosta ympärysmitasta (josta mainitsin edellisessä postauksessa), se ei TODELLAKAAN ole se, mitä mittaustulos rintojen alta antaa - ellei sitten halua hölskytellä menemään liian isojen liivien kanssa :)

Ida

Ei ole tarkistettu koskaan :) Minulla on sen verran pieni varustus, että vähän huonommin istuvallakin pärjää :D Paitsi urheillessa on pakko olla supertukevat.

Lähes kaikki liivini kyllä täyttävät nuo yllä mainitsemasi kriteerit, eli suurta istuvuusongelmaa ei ole. Toisaalta osa liiveistä on kirpparilta, eikä edes lappuja ole, joten koko on niiden osalta mysteeri ;)

Olisin varmaan rintsikkamyyjän kauhistus.

Tintti

Nolo myöntää, mutta ammattilaisen avustuksella ei ole tullut sovitettua yhtiäkään liivejä. En vain ole "uskaltanut" mennä erikoisliikkeisiin... Täällä meillä ei ole tuota Changen liikettä, mutta ehkä sinne uskaltaisikin mennä paremmin naapurikaupungissa :D

kiiamo

Ei kertaakaan! Olen siis luultavasti yksi niistä naisista, jotka käyttävät väärää rintaliivikokoa, uskotellen, että "kyllä tämä on se oikea, pääasia että päällä pysyy", joten ammattilaisen apu rintaliiviostoksilla olisi enemmän kuin tarpeen. :D

Anna

Ei, ei ja ei, kiitos Changen. 80K täällä terve. :)

Uusille rintsikoille olis kuitenkin tarvetta, koska kuluuhan ne käytössä.

mari

Ei ole koskaan tarkistettu kokoa ammattilaisen kanssa. Epäilen kyllä, että käytän väärän kokoisia liivejä mutta rahatilanne on aina kierrättänyt erikoisliikkeet kaukaa. Vaikkakin näin isopovisena ei nuo markettiliivitkään ole kovin halpoja eikä todellakaan mitään kaunokaisia. Sama musta suht inhimillinen malli on ollut käytössä jo vuosia. Olisi kiva jos pitsiherkkuja löytyisi vihdoin myös omasta kaapista :)

Katriina

On mitattu myyjän toimesta ja koko olikin ihan ylläri silloin ;-) Ja nuo Changen liikkeet ovat niin ihania kuin myös heidän myyjät ja mallistot!! Tämä olisikn itselle sopiva lahjakortt i kun noiden muksujen jälkeen pitäisi käydä päivittämässä liivivarastoja. Peukkuja minulle!

Helma

"Pitäis pitäis" -osaston asiaksi tämä on jäänyt. Nyt pitäsi ryhdistäytyä (heh heh) tämänkin asian kanssa..

neiti-

Ei ole koskaan mitattu! Ja vähän luulen että käytän väärän kokoisia, en oo vaan saanut sitä(kään) aikaiseksi, että kävisin kunnon liikkeessä sovittelemassa. Tässä ois nyt tilaisuus joka pakottaisi käymään! :D

Kuppikokoa on viimeksi varmaan tarkisteltu juurikin Changen liikkeessä. Mutta siitä on paljon aikaa, liian paljon!

Ja kuulun juuri siihen ryhmään jolle liivien ostaminen ei ole ihan helppo nakki, kuppia ja ympärystä kun löytyy ihan omiksi tarpeiksi! Tallinnasta olen viimeksi liivejä ostanut, sillä niikuin edellisessä postauksessasi kirjoitit, alusvaate ostokset ovat arvokkaita!

Emlia

Kerran.. hömph. Silloinkin olin 16-vuotias ja eeeehkä samanverran kiloja kevyempi. Onhan koko muuttunut vuosien varrella joo, mutta tällä hetkellä on kyllä ihan hyvät löytynyt omin avuin. Mutta - haluan vielä paremmat! :)

Henriikka V

Mun rintaliivien sopivuutta ei ole KOSKAAN tsekattu ammattilaisen toimesta. Nuorena vihasin/häpesin rintojani niin paljon, että en vaan kehdannut (ja äiti osti aina sopimattomia) ja nyt aikuisena "en vaan ole saanut aikaiseksi".

Mulla on siitäkin hiton haasteelliset rinnat, että mun ympärysmitta on krhmm, suht miehekäs siitä rintojen alta, mutta itse kuppikoon pitäisi olla kovin pieni. APUA.

iisa

Ihana palkinto olisi! viimeisen ja ensimmäisen kerran kuppikoko on tarkistettu reilu vuosi sitten ja ympärysmitta pieneni ja kuppikoko suureni! ihan liian kauan käytin aivan väärän kokoisia liivejä :)

multa ei oo koskaan tarkastettu, ite vaan oon koittanu päätellä joidenkin postimyyntikuvastojen mittausohjeiden avulla ja kokeilemalla. Olis tietty kiva, että sais aikaseks mentyä ammattilaisen käsittelyyn. Kesällä jopa liityin siihen changen klubiin, mutta mitään en ole vielä raaskinut ostaa.

Siitä taitaa olla ihan liian pitkä aika, ja koko on tainnut siitä muuttua… Olisi kyl ihanaa päästä ammattilaisen luo hankkimaan uudet upeat liivit! ;-)

helinä

Olen asioinut Changessa muutaman kerran ja joka kerta saanut asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Alusvaatevarastoni kaipaisi kipeästi uusimista, mutta nykyisessä elämäntilanteessa moiseen ei ole varaa. Uudet alusvaatteet olisivat enemmän kuin tervetulleet! Kivaa syksyä sinulle! :)

mie

ikäähän minulla alkaa olla jo miltei 30 ja häpeäkseni joudun myöntämään, ettei kokoani ole tarkistettu koskaan!

HannaL

Hävettää kyllä tunnustaa, mutta ei koskaan ole tarkistettu. Ehkä syytä olisi. Jotenkin on vain ollut kauhea kynnys mennä liikkeeseen jossa asiantuntijat auttavat löytämään oikeat liivit. Toivottavasti tämäkin asia korjaantuu pian! ;)

suikkis

Multa tarkistettiin ehkä kolme vuotta sitten. I know, liian pitkä aika sitten. Se olikin silloin iso järkytys, kuppikoko kun hyppäs kolme isompaan, kääk! Ja ympärysmitta saman verran pienempään... tyypillinen tarina siis. Sen jälkeen olenkin saarnannut oikeankokoisten rintaliivien sanomaa...

sanumaria

Viimeksi taisin tarkistaa kun pääsin pihalle rintojenpiennysleikkausesta. Nyt tilanne on vähän se että uusi rintamus alkaa asettua paikalleen ja olisi varmaan syytä käydä tekemässä mittaukset uusiksi :)

Josss

Ei multa oo koskaan tarkistettu rintaliivien kokoa. Pienitissisenä sillä koolla ei ole NIIN suurta väliä, kyllä ne mukana roikkuu vaikka ilmankin :D

käyttäjä-10548
Liittynyt3.2.2015

Kyllä siitä on jo pari vuotta aikaa, kun meikäläisen liivien kokoa on viimeksi ammattilaisen avulla tarkistettu. Olisi siis kyllä varmasti tarpeen uudet sovitukset täälläkin suunnalla! :)

Elina

Eipä ole taidettu koskaan tarkistaa liivien kokoa. Oma veikkaukseni onkin, että tarkistamalla koko hieman muuttuisi, ja saisin hyvän syyn ostaa uusia kivoja alusvaatteita. Lahjakortti ei siis olisi pahitteeksi. :)

Noora

Miulta on tarkistettu pari vuotta sitten, tosin vajaa vuosi sitten olen Changesta viimeksi liivit ostanut. Välissä olen myös ostanut muiden liikkeiden liivejä, mutta yhtä hyviä en ole saanut. Rintaliiviosasto on kipeästi uuden jäsenen tarpeessa! (:

Tiitu

Ihana mieheni hankki minulle pienen lahjakortin juuri Changeen ja käytin sen heti alkuvuodesta. Opiskelijabudjetille nuo liivit eivät sovi ostettavaksi monia kerrallaan, mutta pikkuhiljaa. Itsellänihän rintaliivilaatikko ammottaa tyhjyyttään, kun olen aiemmin ostanut vain huonoja liivejä, mutta changesta voisin ostaa kaikki ne ihanat värikkäät ja klassiset liivit!

=)

Mari!

Ei koskaan ammattilaisen puolesta! :D Kerran rintaliiviostoksilla kaverini pudisteli minulle päätään ja kommentoi minun sovittavan aivan liian pieniä liivejä. Pienen inttämisen jälkeen kokeilin hänen neuvomaansa kokoa ja hups, hän oli aivan oikeassa! Hän oli itse käynyt useasti ammattilaisen luona ostoksilla ja oli tyytyväinen siihen. Olisi kyllä todella kiva joskus käydä itsekin ja testata onko koko muuttunut! Opiskelijana sitä tulee usein ostettua niitä 3-5€ alennusrintsikoita..

Olivia

Ei ole tarkistettu koskaan! Lisäksi olen lihonut vähän, joten suurin osa liiveistä alkaa käydä pieniksi. Tulisi siis lahjakortti enemmän kuin tarpeeseen :)

Tarja

Liivien koko on tarkistettu viime kesänä liiviliikkeessä ja ostinkin suosituksen mukaiset liivit, mutta ikävä kyllä käytössä täytyi todeta, että ei olleet hyvät. Joku on vialla. Harmittaa suunnattomasti, kun isompi rintaiselle jokainen liivihankinta verottaa kukkaroa sen verran, että soisi liivien olevan täydelliset.

Liivien koko on hakusessa edelleen. Rintamuksella on siunattu ja lasten myötä varustus on vain kasvanut. Ottaisin tuon lahjakortin riemulla vastaan kuin myös asiantuntijan opastuksella hankitut liivit, jotka voisi päälle laittamisen jälkeen unohtaa tyystin! Changessa en ole koskaan käynyt, vaikka se tänne päin maailmaakin on rantautunut. Ehkäpä olisi aika visiteerata...

Jeanden

Ei ole kyllä ikinä tarkistettu. Oikean kokoisten liivien etsiminen on hankalaa puuhaa, koska eri kaupoissakin tuntuu olevan erikokoisia liivejä, vaikka kuppikokomerkintä olisi sama.

Teea

Onneksi en ole ainoa kun kommenteja luin niin kehtaan myöntää.. eli ei koskaan ole tarkistettu :s

Ehkäpä olisi korkea aika sekin tehdä.. :D

Inka

En oo ikinä käyny ammattilaisella ja todellakin on kaikki maholliset ongelmat rintsikoitten kans, eli tarpeeseen tulis tosiaankin!!! :) Siitä vielä että vaikka oon alkuajoista asti seurannu sun blogia, niin en oo vielä ikinä kommentoinu tai osallistunu mihinkään :) Mahtava olet nainen! Kannat itsesi kauniisti ja oot esikuva meille vähän pehmeille naisille! :)

Tuulia

Otin ensimmäistä kertaa elämässäni rintaliivien mitat juuri Changen liikeessä, ja järkytyin miten ympärysmitta pieneni 10 cm ja kuppikoko kasvoi kolmella :D Mutta sain parhaimmat liivit ikinä, ja nyt olen päättänyt heittää kaikki vanhat huonosti istuvat rintsikat pois. Lahjakortti Changeen tulisi siis todellakin tarpeeseen!

mariia

Never ever!!!

Oon varsinainen ongelmatissi (omasta mielestäni ainakin), joten syytä ois varmaan :D

Mimusi
Liittynyt8.1.2014

Ammattilainen ei ole koskaan tarkistanut kokoa. Kotona tulee silloin tällöin ennen liiviostoksia heiluttua mitan kanssa. Kaupan kokotaulun antama lukema on silti vain suuntaa antava, parhaat liivit on löytynyt kokeilemalla.. Ja joskus tulee sorruttua halvoihin "melkein sopiviin" liiveihin, jotka parin käyttökerran jälkeen ne jäävät kokonaan käyttämättä.

Jennie

Olen asioinut Changessa muutamaan otteeseen, ja rakastan tuota ketjua! Siellä siis kokoni on tarkistettu, joten uskon käyttäväni oikeaa kokoa. Palvelu on todella hyvää ja isommilla rinnoillakin varustettu löytää sieltä jos jonkinlaista liiviä - tällä koolla kun on turha lähteä etsimään yhtään mitään esim H&M:stä tai Citymarketista. Changen hinnatkin ovat vielä maltilliset, eli kaikki on ihan mahtavaa!

Elena

On tarkistettu Changessa ehkä viitisen vuotta sitten, joskin sen jälkeen kiloja on tullut lisää vaikka muille jakaa ja senaikaisilla liiveillä ei ole enää toivoakaan istua. :(

Mariia

Kesän alussa kävin Changella ensimmäistä kertaa ja siinä sitten selvisi kokoni. Täytyy sanoa että rakastuin Changeen, kaunis valikoima ja erinomainen palvelu! Kaapistani kyllä valitettavasti löytyy edelleen varmasti väärän kokoisiakin, vanhoja kun en ole kaikkia vielä hylännyt. Changen koot ja mallit ovat erilaisia verrattuna esimerkiksi H&M:n valikoimaan, jotka ovat lähempänä budjettiani. Opin kuitenkin ennakkoluulottomampaan sovitteluun ja ihan peruspuljuissa oon suosiolla ottanut isompia kokoja joita en ennen Changea olisi ottanut kokeiltavaksi ollenkaan! :) Kiitos kivasta arvonnasta!

Anni

Kokoani ei ole koskaan mitattu ammattilaisen toimesta, vaikka siihen olisi varmasti aihetta. Itse sorrun turhan usein ostamaan rintsikoita, joissa ympärysmitta on turhan iso ja pian ne löystyvät aivan liian suuriksi ja käyttökelvottomiksi.

Kirsi

ei oo ikinä kukaan ammattilainen tarkistanut :| itse kyllä luulen että käytän oikeaa kokoa mutta eihän sitä koskaan tiedä :D

kaisu

eipä ole tarkastettu ja tässä viime aikoina oon kyllä ostanu niin monen kokosia rintsikoita, että en tosiaan tiiä mikä se oikeesti on.. monesti on tullu ostettua väärän kokoset rintsikat, mutta kyllä sitä nykyään osaa vähän paremmin jo kattoa, mitkä on sopivat.

hanniina

Koko tarkastettiin juurikin Changen myymälässä noin vuosi sitten. Ostin silloin kahdet liivit, jotka alkavat nyt olla "lopussa". Tarvitsisin kipeästi valkoisia/beigejä t-paitaliivejä vaaleiden yläosien alle. Joten arvontaan osallistun ehdottomasti!

Reetta

Viimeksi koko on tarkistettu varmaan kolme (?!) vuotta sitten nimenomaan Changessa. Sen jälkeen olen yrittänyt ketjuliikkeistä löytää rinnakkaiskokoja, mutta sen verran ongelmallinen kuppikoko on että tulokset on jääneet heikoiksi..

Pinni

Vierailin viimeksi keväällä alusvaateostoksilla jolloin kokoni tarkistettiin asiantuntevan myyjän toimesta. Ryntäilevänä ainoa toivoni ovat erikoisliikkeet- "tavallisista" kaupoista ei ole toivoakaan löytää sopivia kokoja. Ehkä olisi taas aika käydä sovittelemassa hepeniä...

ZaZa

Taisi olla vuosi sitten, kun kävin palvelevassa liivikaupassa. Ja juu, kuppikoko suureni ja ympärysmitta pieneni :-)

Gemsie

Ikinä ei ole tarkistettu ja tiedän jo valmiiksi, että käytän väärän kokoisia liivejä.

Olen siinä suhteessa hieman idiootti, että ostan mieluummin monet kivan näköiset halvat liivit Lindexiltä kuin yhdet kunnolliset. Varmaan olisi syytä muuttaa tapoja kun Lindexin 80DD on toisinaan iso ympärysmitaltaan ja kupitkin sopivat vähän niin ja näin.

*jossu*

Apua, pakko tunnustaa, että eipä ole tarkistettu KOSKAAN, vaikka ikä jo lähempänä kolmeakymmentä. En ole itsekään juuri mittaillut, vaan vuosien varrella ostokset on tehty lähinnä "sovita, sovita ja sovita.. ja sovita sitten vielä muutamat lisää"-menetelmällä.

Viola

On mitattu joskus viitisen vuotta sitten, joten TAATUSTI on muutosta tapahtunut!

Toivon onnea arvonnassa ;)

Sofi

Kerran on tarkistettu liikkeessä ja elämäni huonoimmat liivit sain käyttööni. Itse heilun mitan kanssa ja liivien sovituksessa kopissa on sellaiset jumpat aina päällänsä, varmistaakseni liivien pysymisen menossa päällä, että tiedän kyllä käyttäväni oikean kokoisia liivejä. :) Paha tapani on bongailla ihmisten vääränkokoisia liivejä... Oma paheeni on liivien uusisimisen jättäminen aina viime tippaan, jolloin liivien kunto alkaa olla, noh, aika kyseenalainen.

karo

Ei ole kokoa koskaan tarkistettu ammattilaisen ottein, eli lahjakortti tulisi oikeaan osoitteeseen!

Kaisa

Joskus teininä on tarkastettu. Jäin miettimään, onko siellä liivejä myös melkein rinnattomille?!

Larre

Olen laihduttanut viimeisen puolentoista vuoden ajan joten kuppikoko on päivittynyt kaiken aikaa ja rintsikoita on saanut olla ostelemassa tuhka tiheään. Tämän tiheän ostosvälin vuoksi rintsikat on tullut haettua perusvaatekauppojen hyllyistä, joten laatuliivit tulisivat kyllä tarpeeseen ja etenkin oikean koon päivittäminen!

-Karoliina

eipä ole kyllä ikinä tarkistettu.. Ja tarvetta olisi! Ja varsinkin kun tuntuu ettei porin valikoimista löydy mitään hienoja liivejä!

Kati

Koskaan ei ole ammattilainen mitannut, mutta olen kyllä itse mitannut ja käyttänyt Changen nettisivuilla olevaa kokolaskuria. Koskaan en kylläkään ole ostanu rintaliivejä, jotka olisi laskurin ilmoittamaa koko, koska eihän se nyt voi pitää paikkaansa! :D Eikä sellaista kokoa kyllä löydykään ihan perus vaatekaupoista, joista yleensä liivini ostan.

Vim

Kokoa ei ole koskaan tarkastettu, joten ehkä olisi aika! :o Olen kyllä mielestäni osannut ostaa aika hyvin istuvia liivejä ihan peruskaupoista, mutta olisihan se kiva saada ihan ammattilaiselta varmistus ja laadukkaat liivit. Harmi, ettei täällä Porissa ole omaa myymälää, mutta onneksi Tampereella tulee käytyä kohtuullisen usein, joten voiton sattuessa kohdalle käyttäisin kortin siellä :D

Niina

Kokoa ei ole koskaan mitattu ammattilaisella,samaa kuppikokoa olen käyttänyt viimeiset 20 vuotta.Lahjakortin toivottavasti osuessa kohdalle koon voisi käydä tarkistuttamassa :)

Noora

Noin 1.5 vuotta sitten avulias Sokoksen myyjä opasti löytämään oikean koon. Oli aikakin jo näin yli 10 liivinkäyttövuoden jälkeen. Nykyään on yllättäen paljon helpompi löytää istuvat rintaliivit. :D

Terhi

On tarkistettu.. mutta joka kerta kun meen uudelleen on eri koko :(

Ennen luulin olevani kokoa 75D mutta se oli ennen ammattilaista.

Koko ammattilaisen arvioimana ja liivivalikoimaa alusvaatekaapilla tutkiessa on jotain välillä 75G-70J. Eli uusinta-arvio tulisi todellakin tarpeeseen. Kroppa on kaikenlaisten hormoonimylläköiden takia niin kovasti muuttunut jo viimeisen vuoden aikana :D

Nenna

Eipä ole koskaan tarkistettu, mutta täytyis tarkistaa!En tiedä mikä siinä onkin niin vaikeaa.. Täytyy vaan ottaa ja astella sinne myymälään joku päivä :)

Marjukka

Koko tarkistettu ehkä n. 5 vuotta sitten.

Mutta vartalohan muuttuu, joten olisi varmaan korkea aika taas tarkistaa!

Emppuli

En ole ikinä käynyt mittauttamassa kokoani, mutta tässähän olisi siihen opiskelijankin kukkarolle sopiva tilaisuus :)

Leni
Liittynyt10.4.2014

Ei ole koskaan mitattu, huoh. Nyt alkaa olemaan imettäminen loppusuoralla ja liivikauppaan tarttis mennä. Tää ois ihan loistava sauma saada muutamat kauniit ja hyvin istuvat yksilöt =)

AnnaK
Liittynyt30.7.2014

Ei varmaankaan koskaan.. Joskus on kyllä myyjä käynyt katsomassa sovitusoperaatiota ja antanut omat kommenttinsa kyseisen mallin istuvuuteen. Kyllähän se kokokin ja istuvuus vaihtelee aikalailla malleittain, mutta olisihan se hyvä kun olisi edes oikea lähtökohta.

Pirpana

Rintaliivien istuvuus ja koko tarkastettiin viimeksi tammikuussa vieraillessani juurikin Changessa. Nyt olisi tarkoitus ostaa hääpuvun alle suloista pitsiä, joten tuo lahjakortti tulisi tarpeeseen! Osallistun siis arvontaan. :)

Iina S.

Muutaman kerran nuorempana ostin liivejä "ammattilaisen" opastuksella. Molemmilla kerroilla liivit jäivät yhteen käyttökertaa, sillä ne olivat auttamatta liian pieniä, enkä vieläkään ymmärrä miten se voi olla mahdollista. Noh, sittemmin olen rohkeasti kokeillut itsekseni vähän hurjempia kokoja ja lopulta löytänyt muutamatkin täydelliset liivit. Siirtyminen DD:stä F:ään tuntui hurjalta mutta käyttömukavuus kuittaa kaiken. Varsinkin se hetki kun ensimmäisen kerran elämässään löytää olkaimettomat liivit, joita ei tarvitse jatkuvasti nykiä paikoilleen tai oikeastaan edes muista niiden päälläoloa.

Olen käynyt liiviliikkeessä ostamassa liivit myyjän avustuksella yhden ainoan kerran - 12-vuotiaana äidin kanssa ensimmäiset liivit saadessani! Olisi siis varmaan syytä mittauttaa koko ammattilaisella, mutta enpä ole saanut aikaiseksi kun nuukana ihmisenä yleensä vaan etsin liivini halpispuotien alennuksista.

nipsuu

Kerran olen ostanu liivit oikeasta liikkeestä ammattilaisen kanssa. Se oli, kun tarvitsin olkaimettomat liivit vanhojentanssi pukuuni. Siitäkin tosin on jo varmaan ainakin 5 vuotta aikaa, ja ne kyseiset liivit ovat kyllä jo pienet...

A

Ei ole tarkastettu koskaan! Ei tekisi haittaa löytää sitä oikeeta kokoa, jos vaikka saisi nämäkin tissit kuriin:D

Millis

Tässä ollaankin lempiongelmani parissa. Kokoni on 75 F siis ainakin siinä yhdessä ainoassa mallissa jonka olen onnistuneesti sattunut joskus monta monituista vuotta sitten löytämään. Olisi ihana saada tämmöiselle isompitissisellekkin joskus hyvin istuvia ja KAUNIITA rintsikoita joissa olisi myös väriä:)

hheidi

Eipä oo koskaan mittanauhan kanssa tarkistettu, Stokkan myyjä silmämääräisesti vain arvioi kun näki "oman kokoset" rintsikat päälläni..

sannu

Ei ole koskaan ammattilaisen toimesta tarkastettu, otan sokeasti henkkamaukan rekistä aina samaa kokoa.. Hieman eriparitissisenä toinen kuppi jää yleensä tyhjemmäksi:( Kuljen Changen ohi aina matkalla kotiin, mutten ole uskaltautunut sisään, koska ulospäin liike näyttää kalliilta. Mut ehkäpä joskus vielä hemmottelen itseäni laadukkaammilla rintaliiveillä jotka olis oikeaa kokoa!

PipSa

Mie kävin keväällä ammattilaisen avustuksella tarkistamassa rintaliivit. Mutten siltikään ole kovin varma käytänkö oikeata mittaa. Ainakaan kaarituetuissa. Changessa on itellä ollu tarkoitus käydä, mutta kun ei noissa isoimmissa kaupungeissa tuu usei käytyä ni jos voittaisi oikeen lahjakortin ni sittenhän sitä on oikee pakkokin. ;) Haluaisin edes YHDET täydelliset kaarituetut liivit. Kaarituettomia löytyy kyllä sitten ihan riittävästi. :)

vuosi on tainnut vierähtää edellisestä liiviliikkeessä sovittelusta. ja todellakin, itseäkin välillä naurattaa ostella tämmösten ehkä greipinkokosten tavistissien kanssa jotain f-kuppeja, mutta minkäs teet kun ympärysmittaa on niin vähän. uusille olisi kyllä tarvetta ja change suosikkiliikkeeni joten sekä mittailtavaksi että lahjottavaksi olisi kiva päästä :D

Mintsu

Täytyy myöntää että ei ole koskaan ammattilainen tarkistanut :(

Luulen käyttäväni oikeata kokoa... mutta olisi kuitenkin kiva käydä jossain kunnon liiviliikkeessä :)

elina

Liivien kokoa on viimeksi tarkasteltu alku kesästä kun etsin olkaimettomia liivejä ylppäri juhliini- huonolla menestyksellä tosin. Kokoni on niin hankala, ettei edes Changella ollut tarjolla tarpeeksi pienellä ympärysmitalla ja suurella kupilla varustettuja liivejä!! Nyt tarvitsisin perus liivejä eikä hirveesti innostaisi maksaa yksistä liiveistä omaisuutta, lahjakortti tulisi siis enemmän kuin tarpeeseen!

Momo

Eipä oo koskaan ammattilainen kattonu sitä oikeeta kokoa vaikka syytä varmaan olis niin saisi kerrankin hyvin istuvat liivit ja osaisi jatkossakin ostaa parempia ja kauniisti istuvia liivejä.

Lispet

Viime talvena on juurikin paikallisessa Changessä koko tarkistettu. Samalla reissulla tuli ostettua 2 paria liivejä, jotka ovat nyt ne ainoat käytössä olevat, joten tarve uusille olisi kova! Joten toivotaan, että nalli napsahtaa tällä kertaa :D

Eeppi

Pakko myöntää, ettei oikeaa kokoa ole tarkistettu koskaan. :/ Varsinaiset alusvaatekaupat ovat tuntuneet aina varsin tyyriiltä omaan budjettiini, joten olen kävellyt vain ohi.

Mun poikaystävä kyllästy mun ainasiin valituksiin, kun en löytänyt normivaatekaupoista tarpeeksi isokuppisia rintsikoita. Niinpä sain vuosi sitten synttärilahjaksi lahjakortin ihan oikeaan alusvaateliikkeeseen, jossa myyjän opastuksella valittiin mulle peräti kahdet sopivat liivit! Nyt haluaisin täydentää mun valikoimaa vähän värikkäämmillä yksilöillä. :)

kejer

Eipä ole ikinä käytyä tarkistuttamassa kokoa, kun se on niin "noloa". Vaikka kuinka kaikki vakuuttelisivat, että ei sitä myyjää kiinnosta muu kuin se että löytyy sopivat niin silti on tuntunut ahdistavalta ajatukselta että joku tuntematon tarkastelisi istuvuutta ja muuta. Mutta ehkä olisi aika karistaa typerät mielikuvat ja löytää viimeinkin ne sopivat liivit?

mary

Pitkän (ja hölmön) jahkailun jälkeen marssin Changeen joskus viime keväänä eli silloin siis on kokoni tarkistettu ensimmäisen kerran. Minulle kävi vähän huono tuuri ehkä, sillä minut mittasi joku harjoittelija ja tuntui, ettei hän ollut ihan varma asiastaan.. no, rintiskat lähti mukaan ja istuu ne kyllä hyvin.

Ja se koko, voi herranjestas! Kuppikoko suureni ja ympärysmitta pieneni. Mutta siis nuo mitat varmasti käyvät juuri tuonne kauppaan, tavallisista ketjuliikkeistä en tuolla kooolla varustettuja rintikoita voisi ostaa. Hassua.

Lahjakortti olisikin oikein tervetullut, uudet liivit ja vaikkapa uusi mittaus (ammattilaisen tekemänä) toisivat kivaa piristystä alkavaan syksyyn :)

Niitty

Meinasin vastaata väärin, mutta oikea vastaus ei olekaan niin kaukana. Kesällä 2008 oltiin Amerikassa ja siellä lama oli alkanut, ostoskeskukset olivat tyhjiä. Menin alusvaatekauppaan, josta ostin monta settiä hintaan n 10 usd hintaan. Olin kaupassa muutaman tunnin ja olin koko ajan ainoa asiakas. Ostin kaikki setit jotka olivat kivoja ja löytyi sopivaa kokoa. Kun yhtään alusvaatetta ei ole sen jälkeen ostanut, olisi aika tähän nyt panostaa.

L

Ammattilainen ei ole koskaan ollut apuna oikeaa rintaliivikokoa valittaessa.

Olen käyttänyt kaiken maailman laskureita + mittanauhaa apuna, joten uskon, että tällä hetkellä koko on aika lähellä oikeaa. Silti olisi mukava saada uusia kauniita alusvaatteita ja poimia ne asiantuntijan avustuksella.

Hassua, miten ennen on saanut tungettua nämä tissit B-koon liiveihin, vaikka nyt D-kupissa on jotenkin helpompi hengittää ;)

Anu

Hävettää tunnustaa, mutta viimeksi olen ostanut liivit myyjän avustuksella 9 vuotta sitten, kun odotin kuopustani. Paljon lie rintavarustuksessa tapahtunut sen jälkeen, siksipä lahjakortti ja apu liiviostoksille olisi enemmän kuin tarpeen.

Kata

Minun kokoni on tarkistettu viimeisen ja (noloa myöntää) ensimmäisen kerran vuosi sitten kesällä, kun etsin olkaimettomia rintsikoita veljentyttären ristiäisiin. Koko oli kyllä aika sama, kuin olin arvellutkin. Nuorempana taisin kyllä vuosia käyttää ihan väärän kokoisia liivejä. Muistelen, että usein kaarituelliset tuntui tosi epämukavilta, eli ehkäpä koossa olisi ollut tarkistamiseen varaa.

Anksu

On kyllä todella pitkä aika kun viimeksi on ammattilainen ollut apuna tissiliiviostoksilla! Change-visiitti on ollut listalla ikuisuuden, mutta jotenkin vaan aina jäänyt. Varmaa on, että mittausten jälkeen koko muuttuu juurikin ympärysmitalta pienempään ja kuppikoolta suurempaan luokkaan.

Pätti

Ilkeenkö mä edes kertoa että ei koskaan :(

Ihan olen sovittelemalla löytänyt omasta korostan siis omasta mielestäni sopivat liivit jotka tietenkin on tosi kalliit Triumphin tuotetta.

Ystävätär juuri kaupassa käydessämme ihmetteli että ostatko sä tosiaan noin sikakalliit liivit?

En vaan löydä halvemmista tuotteista itselleni sopivia ja Trimphillakin tuntuu olevan vain yksi malli mulle ok.

Lotta

Olin vieraisilla Tampesterissa kesäkuun alussa ja kävin rintsikkaostoksilla juurikin Changen liikkeessä, josta ostin myyjän hyväksymät rintsikat. Ja hyvät ne on olleetki, lisärintsikat ei olis pahitteeksi. :)

Sheena

15-vuotiaana, eli 16-vuotta sitten. Silloisesta käyntikerrasta paikallisen alusvaateliikkeeseen jäi teiniikäiselle sellainen kammo, että olen jättäytynyt oman onneni nojaan sen jälkeen ;)Ehkäpä olisi korkea aika käyttää ammattilaista apuna!

nirppu

Mietin, että ihan vastahan soli, juuri ennen häitä, kun hepeneitä sinne ostin. Sitten tajusin, että häistäkin on (jo) kolme vuotta...

Olikin tasan ainoa kerta, kun kokoni tarkistettiin, ja juurikin Changessa.

Tällä hetkellä tuntuu, että liivien koko on hieman pielessä, vartalo on jotenkin muuttunu 3-kympin lähestyessä. Eipä silti, tuntuu muutenkin, että yhtäkkiä liivivarasto hajoaa kässiin, kolmet liivit on lentäneet roskiin 2 viikon aikana...

Sanelma

Muutaman kommentin luettuani kehtaan ehkä itsekin myöntää, että eipä ole koskaan ollut ammattilainen apuna liiviostoksia tehdessäni. Olen aina mennyt mutu-tuntumalla, eli olen ottanut koon, jota yleensä käytän ja sovituskoppiin on lähtee mallista muutama muukin koko ja ostanut olen rintsikat jotka mielestäni parhaiten istuvat.

Sipuli

Eipä ole kyllä koskaan tarkistettu. Ei mulla kyllä huippuhyviä rintsikoita ikinä ole ollutkaan.. :D

Heini

Kokoni tarkistettiin vuosi sitten ammattilaisen käsissä. Sillon kun olin isommalla varustuksella (leikattiin myöhemmin) niin ostin aina liivit pakonkin sanelemana ammattiliikkeestä mittausten kanssa.

Eiköhän olisi aika tehdä taas vuosittainen liiviostosreissu :) (Miksi niitä tulee ostettua niin harvoin? Ranskalaiset naiset kuulema ostaa keskimäärin 7 liivit vuodessa, emmä vaan...)

annnu

joskus seittemän vuotta sitten liiviliikkeen täti mittasi kokoni, koska olin laihtunut paljon, enkä osannut ostaa oikeaa kokoa. pitäis taas mittauttaa....

enni

Eipä siitä ole kovin kauaa kun kokoa mitattiin mutta kun mittauksen tulos oli 75G niin eipä auta liivejä ostella kauheasti muista liikkeistä kun Changesta. Lahjakortti olisi siis erittäin tervetullut! :)

TerhiK

viimeksi on ammattilainen mittanut koon noin vuosi sitten ja koko vastasi sitä mitä olin sen ajatellutkin olevan. nyt olisi taas mukava päästä kunnon liiviostoksille :)

Katri

Koskaan ei ole tarkistettu :) Monta kertaa olen kävellyt Tampereen Changen ohi, mutta vielä en ole uskaltanut sisään :D Lahjakortti varmasti auttaisi asiaa :)

mielitietty

Minun rintsikkakokoani ei ole taidettu koskaan kunnolla tarkistaa! Mikä on itseasiassa suuri sääli, koska rintani(ja rintaliivit) aiheuttavat minulle niin paljon harmia. Olen aina ollut sitä mieltä että olen sielultani pienirintainen! Hyvillä rintaliiveillä saisi kyllä tilannetta parannettua huomattavasti, köyhä opiskelija on silti aina löytänyt roposilleen jotain muuta käyttöä... Lahjakortti olisi siis hyvinkin tervetullut :)

Heidi

Asioin nykyään vain tuolla Changessa juurikin sen takia että siellä oikeasti myyjä auttaa ja opastaa, kuin myös toki senkin takia, että siellä on ihania ja kauniita liivejä isommallakin kuppikoolla. Viimeisin mittaustulos antoi kooksi 70 H/I joka on minusta ihan jotain valtavaa, varsinkin kun minun rintani eivät todellakaan ole verrattavissa esim sinun varustukseesi. Ennen vanhaan menin suosiolla perusliivien 85 C/D-koolla. Mutta kuten numerot ja kirjaimet ei kerro koko totuutta, on myös rintojen muodolla suuresti väliä. Minulla ei ole jättimäiset hinkit, vaan mielestäni sopivat "kouralliset" maitorauhasta, mutta kun liiveihin mahdutetaan juurikin koko kudosmäärä, niin ettei juurikin kainaloihin katoavat pehmyet tulee mukaan, on koko tosiaan paljon isompi.

Niin että suosittelen kaikille rohkeasti menoa ammattiliikkeeseen, jossa osataan katsoa mikä se oikea koko on!

Eikä minuakaan haittaisi jos saisi käydä jotkut uudet ihanuudet hakemassa ;)

Hanna

Eipä ole koskaan tarkistettu kokoa asiantuntevan myyjän opastuksella. Ehkä tässä kolmenkympin kynnyksellä olisi jo aika...

Riikka treelta

Kävin keväällä ekaa kertaa Changessa ja silloin myyjä mittasi koon. Aika samana kokoni oli pysynyt muutaman vuoden, sillä edellinen kerta oli Patrician liikkeessä hääalusvaatteita ostaessani.

Olisi kiva saada tuo lahjakortti, sillä syksyn uutuudet näyttivät aika ihanilta ;)

M

Täytyy myöntää, että en ikinä ole mitatuttanut itseäni! Ja hyvin todennäköisesti käytän vähän väärän kokoisia liivejä. Lahjakortti tulisi erittäin hyvään saumaan opiskelijabudgetissa, sillä alkaa näyttää, että ainoat oikeasti mukavat rintsikkani alkavat tehdä kuolemaa, ja alusvaateostokseni ovat epäonnistuneet niin tyylikkäästi viimeaikoina, että asiantuntevampaan apuun turvaaminen alkaa näyttää ainoalta vaihtoehdolta. :D

85Avaionkosittenkään

moikka!

kukaan ei ole koskaan antanut ammattilaisen mielipidettä tissieni koosta, vaan aina sieltä kutosluokalta asti olen yksikseni sovituskopissa asiaa tuskastellut! lisäksi ostan liivini aina cubukselta tai lindexistä, enkä ole koskaan vieraillut kunnollisessa alusvaateliikkeessä.

olisi siis vähintäänkin mielenkiintoista päästä tutkimaan tissikokoasioita ammattilaisen valvovan silmän alla ja avustuksella! :D

seireeniko

Kehtaamattomana suomalaisena en ole koskaan käynyt alan liikkeessä mittauttamassa oikeaa kokoani. Ja koska rintavarustusta on kertynyt hieman enemmän kuin keskivertotallaajalle, olisi sille kyllä aihetta! Ryhdin luulisi kohenevan hyvin istuvissa liiveissä kohisten:))

Teikku

Ei ole ammattilainen koskaan ollut apuna liiviostoksilla ja veikkaampa, ettei ihan oikeaa kokoa ole aina käytössä mulla ollut... nyt olis uudet tissipussit enemmän kuin tarpeen, tuntuu tuo rintavarustus vaan turpoavan masuasukin takia :D

Mam

Nyt täytyy myöntää, et lähimpänä rintaliivien koon arviointia olin eräillä rintaliivikutsuilla useita vuosia sitten. Silloin meni kuitenkin jostain syystä pupu pöksyihin ja jätin tilaisuuden käyttämättä. Nyt muutamia vuosia vanhempana ja viisaampana olisi aika testata tämä uudestaan.

johanna-f-

Ei ole koskaan mitattu ja olen varma, että käytän vääränkokoisia liivejä. Tarttis tehdä asialle jotain.

jenn

Ei ole koskaan tarkistettu! Olen varma siitä, että käytän väärää kokoa, koska tuntuu että se vaihtelee joka ostoskerralla. Ostan myös yleensä mahdollisimman halpoja liivejä, vaikka niihin kyllä kannattaisi sijoittaa.

Kaloriina

Viimeisimmästä liivimittojen tarkistuskerrasta on reilu vuosi, mutta paino on sen jälkeen pudonnut sen verran, että varmaan olisi aika tarkistaa tulokset uudelleen.

Laurau

Ei koskaan! Tiedän sen olevan äärimmäisen huono asia, varsinkin tämmöisen isohinkkisen ihmisen kohdalla.. Pitäisi ja pitäisi ja pitäisi, koskaan ei vain saa aikaiseksi. Ja jos joskus opiskelijalla on ylimääräistä rahaa, se tuntuu menevän aina johonkin muuhun.. Vaikka kunnolliset rintaliivithän olisi se parhain sijoitus..

Sitten tuleekin tartuttua Seppälän "Kaikki rintaliivit 10€!" tarjouksiin......

käyttäjä-3048
Liittynyt27.11.2013

Pari kertaa on oikea koko katsottu; aikoinaan ensimmäisiä liivejä ostaessa ja parisen vuotta sitten uudestaan. Hyvin liiveihin kannattaa satsata, sillä päällysvaatteetkin näyttävät paremmalta, kun alta ei pursuile ylimääräisiä liivien aiheuttamia makkaroita.

Hertta

Viimeksi on tarkastettu viime kesänä, siitä on jo liian kauan siis. Pitäisi taas käydä tarkastuttamassa.

hanna

olispa kiva voittaa lahjakortti juuri tuonne. raskauden, imetyksen, painonlaskun ja tiesminkä jälkeen ei ole tarkistettu, hui! korkea aika olis kyllä..

Violetti

Ammattilainen ei ole koskaan tsekannut, mikä olisi oikea koko liiveilleni. Itsellänikin on vähän isommat rinnat, joten ketjuliikkeiden (Lindex, KapAhl yms.) valikoima on tosi rajallinen, kun en ole raaskinut mennä kunnon liiviliikkeeseen. Toivottavasti nyt onnistaisi.

Katja

No ei ole kyllä ikinä tarkastettu.. Niin sitä vaan luulee käyttävänsä oikeankokoisia, mutta olen kuullut että suurinosa naisista käyttää vääränkokoisia liivejä :D Toivotaan että onnetar suosii :)

Jonayla

Ammattilainen ei koskaan ole mitannut kokoani. Kovasti olen siinä luulossa, että kokoni on oikea, vaikka välillä mietityttää... Itse tilaan liivini lähinnä ulkomailta, koska Suomesta ei kokoja löydy, paitsi Changen kaltaisista liikkeistä, joissa en ole ikinä käynyt. Lahjakortti jos tärppäisi, niin edessä olisi ensimmäinen kerta liiviostoksilla kaupassa!

Mariali

Kukaan ei ole ikinä mitannut kokoani eikä edes katsonut näyttävätkö liivit "hyvältä".....

Ayanapa

Ostan nykyään lähes kaikki liivini Changesta ja lähes aina myyjien avustuksella, viimeksi taisi olla toukokuussa. Oikeaa kokoani (65/70 E/F)ei ketjuliikkeistä löydy lähes koskaan.

Elinäf

Taitaa olla 3 vuotta aikaa kun ammattilainen on liivikokoni tarkastanut. Painoa on tullut 10kg ja liivikokokin siis muuttunut. Pitäisi käydä tarkastuttamassa koko, vaikka uskonkin että aikalailla käytän sopivia liivejä (en mihinkään postauksen alun kysymykseen vastaa kyllä).

Katri

Viime syyskuussa (eli 2011) kävin Evelacen liikkeessä ja siellä kävi ilmi että olen käyttänyt yhtä ympärysmittaa ja kahta kuppikokoa liian pieniä liivejä :D

Lilyelle

Viimeksi koko tarkastettiin Macy'sillä New Yorkissa! Se olikin ensimmäinen kerta ikinä.. Iloinen yllätys oli se että ainoastaan rinnanympärys oli pielessä,ja sekin liian iso!

Sussukka

Eipä ole koskaan tullut mitattua ammattilaisella. En ole koskaan edes käynyt kunnon alusvaatekaupassa, halppisliivejä vaan olen ostellut. Ei siis ole mitään varmuutta, onko mun rintsikat sopivan kokoiset vai ei.

Mari M

Ammattilainen ei ole tarkastanut koskaan, mutta itse tarkistan aina ennen tilausta Changen laskurilla. Olen Changen suurkuluttaja eli lahjakortille olisi todellakin käyttöä :-)

Lauraleena

Hmm kerran Sokoksella n.3 vuotta sitten kun ostin olkaimettomia rintsikoita juhlamekon alle..Lahjakortti olisi kyllä ihana, opiskelijabudjetilla alusvaatteet ostetaan Lindexiltä;)

santra

Viime vuoden keväällä tarkastettiin viimeksi kun etsin sopivia rintsikoita hääpuvun alle. Changessa en ole koskaan saanut aikaiseksi käydä, vaikka siellä taitaa olla paremmin valikoimaa pieni ympärysmitta-iso kuppi -luokassa kuin vaikka Stockalla.

Piasi

Ei oo mitattu ja en oo varma koosta, ku tulee ostettua monesta paikasta niin aina ei koot stemmaa..

lintsu

Ei koskaan. Mutta oikea koko tiedossa, harmiksi sitä on harvoin tarjolla missään "halpis"- liikkeissä. :(

Parkkis

Hmm, oisko "mitattu" viimeksi joku viime kesä, mutta ei ne siltikään oo hyvät. Vaatekaappini kaipaa kipeästi uusia liivejä!

Minulta on tarkistettu liivikoko useita kertoja. Kotona järkätyillä rintaliivikutsuilla, Wiipurin erikoiskorsettiliikkeessä, Changessa...

Harmillisesti Changen valikoima ei ole kovin hyvä tässä kokoluokassa. Parhaimmillaan valikoima on, jos on pieni rinnan alaympärys ja suurehkot rinnat. Jos sekä rintakehä että rinnat ovat suuret, saattaa Basic -valikoiman suurimmista koista löytyä mutta mitään kausituotteita Change ei edes valmista tässä koossa.

Leijona71

Ei mulla ole koskaan muistaakseni ammattilainen mittoja tarkistanut. Ja ittekin tulee otettua mitat turhan harvoi. Kun paino (turvotus) vielä vähän vaihtelee, niin eipä tartte olla varma että edes joka päivä kaapista löytyy ne samat ja sopivat rintsikat...

Heini

Viimeksi koko on tarkistettu ennen ensimmäistä raskautta eli vuonna 09. Silloinen koko ei kyllä missään määrin ole tällä hetkellä sopiva, raskaana ollaan nytkin joten esimerkiksi laadukkaat imetysliivit ois tosi kivat!

Heini

Mää oon sen verran omituisen kokoinen lyhyenläntä eriparitiikeritissinen ;) naispuolinen henkilö, että tarvitsen rintsikoiden ostoon erikoisliikkeen. Olisikohan mulla kaapissa yhdet ainoat Freyat ja loput on Changea, niillä on hyvä puoli siinä, että Plungessa ja Push-upissa on irroitettavat lisäpehmusteet, jotka laitan sinne pienemmän rinnan kupin taskuun. Aivan ihania, hyvän tuntuisia, pehmoisia liivejä, ja verkkokaupasta on helppo tilata kun tietää kokonsa. Mun koon liivejä kun tulee kauppaan vain yhdet kerrallaan, niin meillä on kaupan omistajan kanssa diili, että se laittaa mulle tekstarilla viestin, kun hänen mielestään mun näköisiä liivejä tulee kauppaan.

Nyt oon laihtunut vissiin sen yhden kuppikoon ja viiden ympärysmittasentin verran, että joutaisin uudelleen kaupoille.

käyttäjä-7271
Liittynyt25.4.2014

Viimeksi on tarkistettu noin vuosi sitten, mutta koska asioin nykyisin vain changessa, melkeinpä joka kerta kun ostan liivit, myyjä käy vielä tsekkaamassa koon/istuvuuden. aivan ihana paikka ja huippu palvelu!! ainoa miinus on ehkä, että omalla paikkakunnallani liike joutui(?) muuttamaan ok kokoisista tiloista melkolailla nakkikioskin kokoiseen paikkaan :/ mutta ihanuuksia sinne mahtuu silti riittämiin :) :) suosittelen nykyisin kavereillenikin vain ja ainoastaan changea, ja sinnehän nuo ovat hekin sydämensä menettäneet yksi toisensa jälkeen ;)

Marjatta

Parhaat ja sopivimmat löytyvät aina kokeilemalla. En voi käyttää kaarituellisia liivejä, joten vaihteohdot supistuvat...En lisäksi tykkää, että selkäosa on leveä eli hakasia on 3, jopa 4...Aika mahdotonta siis löytää mukavia, tukevia ja sopivia liivejä...

Minnaa

Multa ei ole sitä tarkistettu muistaakseni koskaan. Ja todellakin olen miettinyt että pitäisi! Käytän luultavasti aivan liian isoa ympärysmittaa ja liian pientä kuppia... Mutta kun opiskelijana ei ole noihin erikoisliikkeisiin varaa ja jossain h&m:llä myyjät tuskin osaavat auttaa :/ tykkään hirveästi shoppailla alusvaatteita, joten lahjakortti tulisi hupiin ja tarpeeseen! ;)

Hanna

Kokeilemalla löytyy sopivat, toki asiantuntijan kommentit auttavat. Kokovalikoima on tosi suuri, niin paljon eri merkkien välillä on vaihtelua. Uudet tarviisin kyllä taas.

Nanja

Ihan ite tarkastin ja viimeksi viikko sitten. Neljä vuotta myin rintaliivejä opintojeni ohessa. Voin kertoa, että olen nähnyt elämässäni niin paljon tissejä (kaikki kauniita omalla tavallaan :), että oon päättänyt tästä lähin keskittyä vaan omiini - siksipä myös lahjakortti tulisi tarpeeseen. Silti hyvällä mielin muistelen edelleen asiakkaita, jotka lähtivät ryhdikkäämmin jatkamaan matkaansa ja kiittelivät hyvää palvelua. Kyllä se vaan on niin, että tissiliivit toisinaan kannattelevat muutakin kuin rintakudosta: kokemukseni mukaan kyse on toisinaan myös itsetunnosta.

Sanna

Muutaman kerran merkkiliikkeestä ostanu liivit, mutta siitä on kyllä vuosia aikaa. Nyt kun on painoakin pudonnut koon päivitys olis enemmän kun paikallaan :)

Sari

Heips! Minulla on tarkistettu liivikoko viimeksi kesäkuussa, kun viimeisistäkin liiveistä meni kaarituki rikki. Jouduin lähtemään kiireellä metsästämään uusia liivejä, mutta sama koko ei enää ollut sopiva. Olin joskus vuosia sitten viimeksi käynyt Changesta ostamassa liivit, kun ne ovat opiskelijan lompakolle aika tyyriitä. Nyt jouduin kuitenkin myöntämään, että muualta ei E-kuppia ja sopivaa rinnanympärystä omaavia liivejä löydy. Change-myyjä katsoi hetken tietojani ja käski koppiin ja toi minulle uudet i-kuppia olevat liivit, joissa rinnanympäryskin oli tippunut 95:stä 85:een. Olihan nuo hinnakkaat liivit, mutta nyt on laadukkaat ja oikean kokoiset :)

Johanna

Kokoani ei olla tarkastettu vuosiin, eli todellakin olisi aikakin! Jostain syystä apua tuntuu niin vaikealta pyytää, varsinkin isoissa kaupoissa, joten olisi oikein mukavaa päästä laadukkaaseen liikkeeseen ammattilaisten käsiin!

Jenni

2,5 vuotta sitten joulun alla... Ja nyt ensimmäinen raskaus on alussa ja tällä hetkellä KAIKKI rintsikat ovat liian pieniä. Suht' ahdistavaa käytännön kannalta (vaikkakin raskaus on ihana asia!)

pauliina

ei ole koskaan mitattu. ja edellisen postauksen luettuani aion uskaltautua jatkossa kokeilemaan pienemmän ympärysmitan ja suuremman kuppikoon omaavia liivejä.

Chenille

Mmh, täytyy kyllä myöntää ettei minulta ole koskaan mitattu kunnolla kokoa. Haaveilen aina vain ostavani laadukkaat liivit jotka ovat juuri oikean kokoiset mutta aina vain sorrun alennuksessa roikkuviin liiveihin jotka sopivat jotenkuten...

SaraJana

Viimeksi asiantuntija on katsonut kuppikokoni kohdilleen ennen esikoisen saamista, kun ostin ensimmäisiä imetysrintsikoita, eli noin 1,5v sitten. Koska kuppikokoni oli ennen raskauttakin noin 70E, tiesin, etten tule saamaan hyvin istuvia ja riittävästi tukevia imetysrintaliivejä mistään hooetämmältä, joten marssin suoraan alan liikkeeseen. Kyllähän se liivien hinta hieman kirpaisi, mutta en todellakaan ole katunut, koska ne liivit (ostin siis yhteensä 3 paria) ovat olleet aktiivikäytössä nyt jo yli vuoden. Lisäksi odotan jo toista lasta, joten samoilla mennään tämäkin syystalvella alkava uusi imetysmaraton. En tässä välissä ehtinyt käyttää ollenkaan tavallisia rintsikoita, mutta kuppikokoni on varmasti muuttunut (aivan kuten koko kroppakin) lasten saannin myötä, joten uusi tarkistus imetyksen loputtua olisi ehdottomasti paikallaan. Siihen tällainen lahjakortti tulisi todellakin tarpeeseen!

ami

Enpä oo koskaan saanut aikaseksi mennä mittaukselle ihan ammattilaiselle... Mutta sitäkin enemmän on kyllä tullut mittailtua rinnuksia ihan kotioloissa ja väittäisin että tiedän kokoni ainakin lähes/aika nappiin.

Odette

Muistan ekan kerran, kun kokoni mitattiin pari vuotta sitten, 75C muuttui kertaheitolla 70G:ksi. Sen jälkeen olenkin käyttänyt vain erikoisliikkeiden palveluita, koot kun vähän vaihtelevat mallin ja valmistajan mukaan, joten asiantunteva apu ja mittaus on aina tarpeen vaikka suunnilleen kokonsa tietäisikin.

esprit

Ei ole koskaan mitattu ammattilaisen kanssa. Täytyisi varmaan rohkeammin pyytää apua ja kokeilla eri kokoja.

Piia

Mä en oo koskaan käynyt ammattilaisen luota ostamassa rintsikoita - aina menny mututuntumalla ja nyt musta tuntuu siltä, että ne on ihan väärän kokosetkin vieläpä..

Oisi kiva tietää mitä kuppikokoa ammattilainen näihin laittaisi päälle..

J

Viimeksi on mitattu suunnilleen vuosi sitten, juurikin Changessa... Harmi vaan, että painoa on lähtenyt kutakuinki 10kg tuon jälkeen, rinnat pienentyny ja selkä kasvanu voimaharjoittelun myötä, eli ehkä ois aika heittää hetkeksi urheiluliivit nurkkaan ja mennä ihan uudet liivit mittauttamaan ja ostamaan.... :D

Pilvi

Juu ei ole koskaan ammattilainen päässyt rintavarustustani ronkkimaan.

Itse tosin hoksasin jossain vaiheessa ihan käytännön opastamana lähteä kokeilemaan pienempää ympärysmittaa ja isompaa kuppikokoa. Jo rupes istumaan paremmin. :)

tiippa

ei koskaan oo tarkistettu, mutta luulen, että mulle löytyis oikeampikin koko, kuin se mihin oon jumiutunu :D

Ellu

Rintaliivien kokoa ei oo ikinä tarkastettu kohilleen. Kyllähän se taitaa rintsikka nousta tuolta takaa kohti niskaa :)

Anna-Mari

Apua, siitä on ihan liian pitkä aika... taitaa olla aikana ennen lapsia, ja sen jälkeen on tuo rintavarustus ensin kasvanut, ja taas kasvanut, sitten pienentynyt, ja taas vähän kasvanut... Joten ajankohtaista voisi olla. Tosin luulen aika hyvin osaavani koon valita, mutta todennäköisesti olen väärässä.

Make

Kerran olen päästänyt ammattilaisen samaan sovituskoppiin rintaliivejä kokeillessani ja tuolloin tarkoituksena oli löytää olkaimettomat tissinpidikkeet. Koon kuultuani meinasin tukehtua kieleeni eikä silloin niitä sopivia olkaimettomia edes löytynyt.

Kaikki rintaliivit, mitä tällä hetkellä omistan, ovat väärän kokoisia. (Urheilun kun aloitin, meikämandoliinilta hävisi rintavarustus, mutta vatsamakkarat loistaa edelleen läsnäolollaan... ;) ) Monet kerrat on ollut tarkoituksena lähteä etsimään sopivia rintsikoita, mutta jotenkin se on niin hankalaa ja juuri kun luulet löytäneesi täydellisesti istuvan mallin, muutaman käyttökerran jälkeen huomaat jälleen, että ei perskules. Metsään meni, taas kerran. Tuo lahjakortti olisi jonkin mystisen voiman lahja naisille, tai ainakin tälle yksilölle! :)

Sha

Pari vuotta sitten kävin Changessa. Silloin kyllä mukaan tarttui myyjän opastamana liivit, jotka kotona hiersivätkin ja jäivät kaappiin lojumaan. Voisin ottaa uuden yrityksen?

olematon

eipä ole koskaan ammattilaisen kanssa tarkastettu... oon kyllä omasta mielestäni aika hyvää työtä tehny itse itselleni oikeankokoisten liivien ostamisessa, mutta olishan se varmaan mukavaa tietää, onko ammattilainen mun kanssa samaa mieltä! : D

Sofia

Tänä keväänä on juurikin Changen myymälässä katsastettu kokoni. Ja niitä silloin ostamiani liivejä onkin pidetty ja paljon! Mittauttaminen kannattaa, varsinkin näin ison kuppikoon omaavana :)

Crystal

Never say never, mutta nyt täytyy kyllä melkeinpä sanoa :D Itse olen liivikokoni määritellyt kokotaulukoiden mukaan... Voiii kun olisi ihanaa saada uusi oikein hieno ja laadukas alusvaatesetti! :)

Doe

Yllätyin saadessani todella hyvää palvelua sokokselta. Siellä ollut myyjä osasi katsoa kaiken oikein, heti tuli fiilis, etten oo aikaisemmin osannut rintsikoita ostaa. Tästäkin rupee jo tosiaan olemaan muutama vuosi, taitaisi olla aika tarkistaa asiat uudestaan.

Anonyyymi

Ei ole ammattilainen koskaan kertonut oikeaa kokoa! Tässäpä oiva tilaisuus ;) Mainio kisa, mainio palkinto ja mainoin blogi!! :)

S

Lauantaina kävin Changessa ale-ostoksilla, mutta pari vuotta sitten samaisessa liikkeessä mitatulla koolla mentiin... Ehkä ens kerralla vois sille myyjälleki hihkasta että tuu tsekkaa meikän varustus! ;)

omppu

oma koko löytyi juurikin changessa muutama vuosi takaperin (65G - sen jälkeen ei sitten olekaan muualla asioitu :D). viime viikonloppuna kävin sovittelemassa ihania syysuutuuksia, joita en kuitenkaan vielä raaskinut ostaa. josko vaikka onnetar suosisi ja saisin ne ihanuudet kotiinkin!

ja keep up the good work, blogi kuuluu ehdottomiin suosikkeihin! :)

Heidi

Ei koskaan! Hävettää ihan hurjasti, vielä kun satun olemaan tällainen "rinnallisesti haastava". Liivini olen jo pari vuotta tilannut ulkomailta, oikean koon löytämisen taktiikkana olen käyttänyt sitä, että tilaan aina seuraavalla kerralla tarpeen mukaan kuppia suuremman tai ympärystä pienemmän... Joo, kalliiksi on tullut, mutta nyt on koko pysähtynyt 75GG:een (!!!). Ehkä saisi kuppi olla vielä isompi, mutta siinä tulee jo oma luonto vastaan, ei vaan kykene ostamaan liivejä, missä kuppikoko mätsää nimeen...:D

Noora

Ei ikinä! Ennen liivit sopivat, mutta nyt kun kiloja on tullut lisää niin ei vaan sovikaan enää. Inhoan liivien sovittamista, joten olenkin sittemmin ostanut liivini täysin arpomalla koon.

Kata

Viimeksi koko on tarkistettu tässä kesällä kun lopetin toisen lapseni imettämisen. Koko olikin muuttunut siitä mikä oli ennen raskauksia, joten tarpeeseen tuli. Mutta nyt minulla on niitä oikean kokoisia liivejä ne yhdet silloin ostetut :/

ellakoo

heh.. nuo aika monet edellämainitut täsmää.. aina on menty linjalla kyllä tämä on oikea koko.. niin ei vaan valitettavasti taida olla.. :)

Nanni

Mä oon viimeiset pari vuotta asioinut vaan Changillä, ja kyllä huomaa eron hm:n halpisrintsikoihin!

Taas ois tosin tarvetta uusiille liiveille. :)

Suoraan sanottuna olen surkea alusvaatteiden ostamisessa! :D Olen hirmuisesti yrittänyt ihan itse hankkia ne hyvät liivit, eli en ole ikinä käynyt ammattilaisen kanssa sitä tarkistuttamassa. Olisikohan ehkä aika? Nyt on paino ja hormonit heitelleet sen verran, että olisi aika uudistaa alusvaatteita, mutta miksi se aina tuntuu, että tuhlaisi rahaa johonkin mitä vain niin harvat näkee? Tiedän sen itsekin, että vanhatkin vaatteet näyttää paremmalta, kuin alusvaatteet on kondiksessa ja kaikki (kirjaimellisesti) kohdillaan, mutta miksi oi miksi? :D

Saara

Ei ole ikinä mittanauhalla mitattu, mutta Sokoksen myyjän kanssa on katsottu lähinnä Freyan valikoimasta sopiva koko.. Jota en kyllä enää muista :D

Nuokin koot tietty vaihtelee merkeittäin, mutta olisi mukava päästä Changen valikoimaa selailemaan, Sokoksella kun taitaa olla se pari-kolme isomman mallin valmistajaa..

miraha

Häpeäkseni myönnän, että en ole koskaan käynyt liiviostoksilla niin asiantuntevassa paikassa että siellä olisi keltään apua voinut pyytää liivien kokoa etsiessä. Olen siis tyytynyt omaan arvioon joka on varmasti aivan pielessä. Nämä ryntäät kyllä kaiken tukensa tarvitsisi ettei mummona tartteis niitä ylös nilkoista kääriä, joten lahjakortti tulisi tarpeeseen. Sittenpä ei enää voisi asiaa lykätä ja ryntäät kiittäisi ;) ehkä myös minäkin :)

Sirius

On se koko muistaakseni joskus tarkistettu, mutta aikaa siitä on... Olen kuitenkin oppinut olemaan tuijottamatta orjallisesti kirjaimia ja numeroita ja otan sovituskoppiin yleensä 2-3 eri kokoa joista valitsen sopivan. Oikea koko vaihtelee merkin ja liivimallinkin mukaan. Ja kaikkia malleja ei toki saa sopimaan ja istumaan hyvin millään.

Anne

Hyvä kysymys! Muistelen, että taisipa olla juurikin Changella viime syksynä, kun kävin katsomassa liikkeen tarjontaan ja löysin sitten yhdet ehdokkaat sovitettavaksi. Myyjä mittasi kokoni, mutta Changella taitaa tosiaan olla vähän omat mitoitukset, joten muiden merkkien liiveihin niitä ei voi soveltaa. Mutta uusille liiveille olisi kyllä käyttöä, joten toivottavasti onni kerrankin potkisi!

saja

Ikinä ei oo vielä mitattu, mutta ehkä aika harvalla 15-vuotiaalla onkaan... Ois kyl tosi kiva voittaa ku ei oo oikeen varaa kunnon liiveihin :D

eme

Täytyy myöntää, ikinä ei ole ammattilainen katsonut kokoa eli kumpa arpaonni suosisi tällä kertaa :)

Anju

Kokoa ei ole koskaan tarkistettu. Viimeksi tänään satuin kävelemään Change-myymälän ohi ja tämä asia tuli kyllä mieleeni.

Uudet alusvaatteet tulisivat tarpeeseen vanhojen kauhtuneiden tilalle...

Nanna

Ei vissiinkään koskaan ole kokoa ihan oikea myyjä tarkistanut :( Ite olen mittanauhan kanssa yrittänyt husia ja Lumingerien sivuilla syöttänyt mitat ja kyllä sieltä jonkinmoista osviittaa koosta on saanut..

lydia

Ei varmaan milloinkaan.

Ihanaa tarkistin että ainakin 2 tai olla kolmekin myymälää sijaitsee ihan lähettyvillä joten lahjakortin pääsisi tuhlaamaan upeisiin istuviin liiveihin:)

Oonuska

Olen Oona, enkä ole koskaan antanut rintojani ammattilaisen käsiin. Nyt se on myönnetty --ja kylläpä kuulosti perverssiltä.

Rintani ovat viimeisen kahden vuoden aikana kasvaneet (halppismerkkien mukaan) B-kupista D-kuppiin. Ympärysmittaakin on kertynyt, eikä puristamattomia ja tursuamattomia utareripustimia tunnu löytyvän enää omin voimin.

Tämän postauksen rohkaisemana minä lupaan sinulle Veera, että vielä tämän viikon aikana ostan oikean kokoiset, oikean malliset ja totta kai oikean näköiset liivit itselleni ammattilaisen avustuksella! :)

Kivaa syksyä ja hei, vielä kerkeää tehdä öisiä naku-uinteja. -check:)

Multa on tarkastettu tissiliivien koko ammattilaisen toimesta, ja siitä asti oon pelännyt sitä. Olin 17-vuotias, kroppaani ujosteleva teini enkä uskaltanut edes ajatella mitään pelottavampaa kuin myyjän, joka kiskaisee varoittamatta verhon sivuun ja alkaa kopeloimaan. Hyi. Traumatisoivaa, eh?

Meni aika monta vuotta ennen kuin uskaltauduin kunnon alusvaateliikkeeseen uudelleen...

Mutta tottahan se on; mikään ei voita sitä tunnetta, kun on ostanut täydellisesti istuvat rintaliivit! :)

Täytyy tunnustaa, että eipä ole ammattilaiset minulta mittoja koskaan ottaneet. :(

Muutenkin tulee hankittua uusia alusvaatteita LIIAN harvoin, voi kun nyt voittaisi! :)

Joliel

Iik! Kirjaimellisesti tunsin piston rinnassani luettuani tän postauksen :D Olen viimeiset pari kuukautta valitellut kipeitä rintoja, ja nyt kun tarkemmin ajattelen asiaa, niin se taitaa johtua juuri väärän kokoisista rintaliiveistä. Viimeksi rintaliivien koko on tarkistettu 2 vuotta sitten ammattilaisen toimesta, jolloin ostin myös oikeankokoiset liivit. Nyt siis 2 vuotta ja melkein +10 kiloa myöhemmin olen siirtynyt ainakin yhtä kuppikokoa ja +5cm ympärysmittaa suurempiin liiveihin, mutta nekään eivät taida olla ihan oikeanlaiset. Syynä varmaan myös se, että ne on ostettu tavallisesta ketjuliikkeestä, eikä sieltä isompien tyttöjen osastolta rintaliiviliikkeestä, kuten pitäisi.. (2 vuotta sitten tämän tissevän pyllerön koko oli 75E, ja nyt käytän 80E-kokoa ja huomaan silti kärsiväni ns. tuplatisseistä) Huoh, nyt on siis todellakin aika tehdä asialle jotain!

pauliina

huoh tuo aina niin ihana tissikassien ostos/ hikisovitushermomeneehyihitto kierros pitäisi taas suorittaa.. olisi ihanaa kun ammattitaitoinen myyjä olisi siinä ruljanssissa tukena!

nimimerkillä:

mahtoikohan ne viimeksikään hankkimani pitsiherkut ollakaan oikean kokoiset.. :D

Sini

Eiköhän tuota tuu väärää kokoa käytettyä. Tarkistellaan joka kerta kun liivejä ostan, niitä kun en muualta saa kuin liiviliikkeestä.

Sitä päivää odotellessa, että nää lopettaa kasvun...

Positiivinen tieto oli, että Changelta saa H/I kuppejakin. Viimekäynnillä tarpeeksi isoja ei löytynyt. :(

HennaH

Ammattilainen ei ole koskaan mitannut kokoani ja aina, siis aina haksahdan ostamaan liian suuren ympärysliivin, pienempikin menisi. Ostan noin kerran kuussa tai harvemmin liivit Seppälästä.

Aikku19

Painan 54 kiloa ja olen sellainen hippiäinen jolla rinnat oikein pistää puseron läpi. Changelta olen ostanut joskus vuosia sitten ja eipä ole koskaan tarkistettu mitan kanssa, pitäisi kyllä.

Peppinen

Mieli maassa, rahat loppu ja silti nää rinnat vaan kasvaa, ovat jo kokoa D 70, kaverini kerran mittasi rintojeni alta tuon 70 cm, joskus ostan D 75 ja sekin menee ja istuu. Halpatavarataloista ostan esim. Cittarista.

Monsku

Minä en ole muistaakseni koskaan mittauttanut liivikokoa ammattilaisella, mutta syytä kyllä olisi! Ketjumyymälöistä ei minun kokoani todellakaan löydy, ja erikoisliikkeistä en ole raskinut ostaa. Olisi kyllä taivaallista saada rintsikat, jotka istuisiva oikein, eivätkä puristaisi mistään. :-D

Minski

Pitää kyllä myöntää ettei omaa liivikokoani ole koskaan tarkistettu! Tiedä millainen yllätys tulisikaan kun menisi mittauttamaan ja ostaisi oikean kokoiset liivit.

Nessu

Viime viikolla ostin uudet liivit Funky Ladysta ja myyjä katsoi, että ovat sopivat. Edellisellä kerralla erikoisliikkeestä liivejä etsiessäni myyjä tarkasti koon ja sanoi, että ainakin kokeilemissani liiveissä 70 sentin ympärysmitta oli liian väljä eikä pienempää niistä malleista ollut hyllyssä. Nyt ostin liivit pienemmällä ympäryksellä.

Niina

Changella on nyt jo hetken aikaa tullut asioitua ja ah mikä helpotus oli, kun löytyi vihdoin se oma oikea koko! Ei halpisketjujen rintsikoissa koot riitä, joten ei ole ihmekkään, ettei kokoa löytynyt!

Change on ihana <3 lahjakortti tulisi kyllä tarpeeseen! (:

Taiko

Omaa kokoani ei ole koskaan tarkistettu, vaan oon lähinnä mennyt trial and error-taktiikalla. Enemmän sitä erroria, kun liivien ostaminen on niiiiiin tuskallista ja työlästä. Kerran kun löytyy joku sopiva, niin siitä on tullut sitten ostettua kaikki värit. Tulisi kyllä se tarkistus ihan tarpeeseen!

Make

Eipä ole ikinä ammattilainen mitannut. Mulla on pienet rinnat, mutta aika iso ympärysmitta, ni on kyllä vähä hankalaa löytää sopivia liivejä ja oon miettinyki, oisko kalliimmissa kaupoissa. Mutta oon myös miettiny, että meniskö satsaus hukkaan, ku pesen rintsikat aika huolettomasti muitten vaatteitten seassa.

hennake
Liittynyt12.10.2014

Kokoani ei ole koskaan tarkistettu ammattilaisen toimesta. Rintsikoiden ostaminen on kamalaa!! Se on vaan niin masentavaa ähkiä sovituskopissa kymmenien liivien kans ja huomata et mitkään ei istu.

Satu

Liivikokoni on katsottu lähes 10 vuotta sitten. Tämän jälkeen olen tullut äidiksi kahdesti ja lihonutkin. Kokotarkastus olisi kyllä paikallaan...

Elli

Pari vuotta sitten kävin Changessa ensimmäistä kertaa ja ammattilaisen avustuksella oikeaksi kooksi paljastui 70 E aiemmin käyttämäni

75 C:n tilalle. Kyllä nyt kelpaa, kun on löytänyt sopivan koon :)

Annina

Eipä siitä ole kuin vuosi kun liivikoko tarkastettiin ekaa kertaa ammattilaisen toimesta, tosin ekaa kertaa 26vuoteen... Nyt toimii koko niiden liivien kanssa, joissa on olkaimet, mutta sama ei päde enää olkaimettomiin...

Lahjakortin käyttäisin siis siihen, että paljon kehutut Changen ammattilaiset kertoisivat minulle oikean koon olkaimettomiin liiveihin, sitten ois paketti kasassa! :)

loviisa

Ei koskaan :D Pitäis kyllä käydä kun oon nyt herännyt siihen että hyvän kokoset tissiliivit tekee vaatteistakin paremman näkösiä ja tuntuu myös paremmalta. Bloggaajien hehkutuksen takia oon tilannut kolmet Wonderbrat eikä enää tulis mieleenkään ees vilkasta H&M rintsikkahyllyihin :D Ekaa kertaa elämässäni myös oikeesti mittasin kokoni Wonderbrat tilatessa ja havaitsin että oon koko elämäni käyttänyt vääränkokosia rintsikoita.... Huoh.

Piikuli

Tammi-helmikuussa mitattiin ekaa kertaa triumphilla ja 75B muuttui kummasti 65E:hen :D Ja kun tuosta on tultu pari kiloa alaspäin, niin olis aika taas käyä mittauttamassa, varsinkin kun vaatekaapista löytyy kahet hyvät liivit :D

Iitu

Itse asiassa ensimmäistä kertaa mittautin noin kuukausi sitten, mutten sillä kertaa ostanut uusia liivejä ja käytän vieläkin vanhoja, jotka taitavat olla liian pienet.

iia

Viimeksi kokoni on tarkastettu tänä kesänä. Tiedän hyvin istuvien rintaliivien arvon enkä juurikaan shoppaa muita kuin changen rintaliivejä, sillä kokoanikaan ei perus kaupoista löydy. Ainut vaan että changen rintaliivit eivät ole niitä opiskelijakukkaroystävällisempiä (verrattuna ääärimmäisen surkeisiin H&M:n rintaliiveihin).

Tanza

Koko tarkistettiin toisen lapsen saannin jälkeen monta vuotta sitten, nyt kolmannen lapsen ja imetyksen jälkeen olis niin ihana saada asiantuntevaa apua liivien ostoon.

Vaikka arvonnassa ei onni potkaisekkaan niin aion changen liikkeeseen kävellä heti ensi viikolla :D

Jookoskookos

Myönnän, käytän todennäköisesti väärää kokoa, kun eipä nuo liivit aina istu, niin hyvin kuin varmasti voisivat. Enkä ole koskaan käynyt oikein mittauttamassa itseäni liikkeessä, pitäisi kyllä..nyt toivonkin itselleni paljon arpaonnea :)

Käyttäjä43
Liittynyt15.6.2015

6 vuotta sitten hääalusvaatteita ostaessani on tarkistettu koko. Sittemmin on tullut muutama lapsi rintaruokittua, eikä uudesta koosta ole tietoa. Muuta kuin se, että vanhat liivit ei enää oikein istu... Nyt saisi tulla voitto kotiin. :)

Edgie

Koko on tarkistettu viime vuonna, ja usein Changessa tulee myyjä varmistamaan, että varmana on oikea koko!

shazz

Ei ole tarkistettu. Olen vasta pikkuhiljaa tajuamassa, ettei kuppikokoni olekaan se 75B, vaan ennemmin 65D/E... Ehkä, toki voin edelleen olla väärässä. :D

tiitiainen

No eipä ole tarkistettu! Ja todennäköisesti käyttämäni kuppikoko on väärä... Olenkin jo pitkään miettinyt, että pitäisi seuraavalla kerralla tähdätä liiviostoksille johonkin alan kauppaan.

Heini

Ei ole koskaan tarkastettu, mutta Changesta olen löytänyt itselleni sopivia liivejä. Muualta en ole tainnut ainakaan 3vuoteen ostaa.

Muatuska

kuulun siihen joukkoon jonka kuppikokoa ei ole koskaan ammattilainen tarkistanut.Teini-iästä asti olen c-kupeissa kulkenut,mitä nyt ympärysmittaa kasvatellut matkan varrella joten jos lahjakorttia napsahtaa niin asialle todella voisi tehdä jotain..:)

Samira

Eipä kyllä ole koskaan tarkistettu, vaikka syytä varmasti olisi. Eli tuon epäkohdanhan voisi hoitaa näppärästi lahjakorttia tuhotessa juurikin Changessa ;)

LauRa

Hmm viimeksi koko taidettiin tarkastaa vuosi sitten ja nyt olen tiputtanut pari kiloa, joten tarkastus olisi taas paikallaan.. :)

Tiia

Joskus aikoinaan,mutta nopean lihomisen takia nykytilanteesta ei ole hajuakaan.Nyt aion laihduttaa reilut 20 kiloa ja lahjakortti tulisi kyllä tarpeeseen :)

hheini

Liivieni kokoa ei ole koskaan tarkistettu, joten se seilailee siinä E75:n kohdilla. Uusien liivien tarve ei koskaan lopu, koska rintani tuntuvat koko ajan vain kasvavan ja kasvavan..

Mooni

Liivien kokoa ei ole koskaan tarkistettu mittaamalla, mutta myyjä on kyllä tuonut eri kokoisia liivejä sovitellessani ja myyjä on sanonut mikä istuu/sopii parhaiten.

Reilu kolme vuotta sitten jonkun alusvaatekaupan myyjä tais tarkistaa liivien koon. En oo kyllä ihan varma onko oikeen kokoset liivit aina käytössä ja ainahan uusia liivejä kaipaa (:

Jennni

kertaakaan ei ole tarkistettu kokoa ja voin vannoa ihan 110% että käytän väärän kokoisia liivejä!:o taitaa olla aika suunnistaa kunnon rintsikkakauppaan, joten voitto tulisi tarpeeseen:)

Jennie

Mittanauhalla ei ole koskaan mittailtu, mutta myyjä on tuonut sovitettavaksi eri kokoisia ja mallisia liivejä ja kertonut mitkä istuu parhaiten.

Memde

Kävin alkuvuodesta nimenomaan Changessa ostamassa ensimmäiset oikeat rintsikat - tajusin silloin vasta siis kuinka pieni se henkkamaukan isoin koko olikaan ollut... Mukana oli myös pienipovisempi ystäväni jolla ei ollut edes aikeita ostaa rintsikoita, mutta pyysi myös josko saisi tietää oikean kokonsa. Oli muuten hieman järkyttynyt ilme hänellä kun poistuttiin liikkeestä :D

NirNar

Ei ole ikinä tarkastettu ja ikääkin on jo yli kolkyt! Painokin seilaa eestakaisin, joten varmaan pitäisi mittauttaa :)

Anna

Liivin kokoa ei ole koskaan tarkastettu, mutta sen verran isot ovat, että vaikea löytää liivejä, saati sitten jotka tuntuu istuvan vielä kotonakin. Haluaisin saada alkuun yhden täydellisen setin, jota esitellä uudelle rakkaalle.

tiah

Liivien koko on mitattu tasan kerran, 3 vuotta sitten Change-liikkeessä.Kuppikoko kasvoi silloin parilla kupilla, mutta ympärysmitta pysyi samana. Siitä asti olen käyttänyt samaa kokoa, mutta koon "päivitys" voisi olla paikallaan.

meemi

Muutama vuosi sit tarkastutin kokoni juuri Changessa. Ja järkytys oli suuri! :D Sen jälkeen en ookaan muualta sopivia rintsikoita löytänykään, sopivaan hintaan ainakaan. Lahkakortti kelpais siis kyllä erittäin hyvin!!

Angelika

Kokoani ei ole tarkistettu mutta ostan aina 80 C kokoa, halppisliivejä yleensä mutta tykkään väreistä ja pitseistä. Jos onni osuu kohdalleni niin ostan liivit Raision Myllystä.

HensQ

Pitäisi ja pitäisi mennä kunnon liiviputiikkiin mutta en ole käynyt vaan ostan H&M.sta yms. liikkeistä.

Pettu22

Vaimolle liivit tulee tarpeeseen jos voitan, saa valita kauniit juuri hänelle sopivat myyjättären kanssa.

Katjuska

Nolona myönnän, että koskaan ei ole myyjätäti päässyt ryntäitä mittomaan. Vaikka en voitakaan (tuurillani) postaus inspiroi minua hakeutumaan liiviliikkeeseen ja myös mitattavaksi. :)

iwi

Minulta ei ole koskaan tarkastettu kuppikokoa ammattilaisen avustuksella ja olen itsekin lähes varma, että käytän vääränkokoisia rintaliivejä :D Olisi aikakin tarkistuttaa asia. Jos siis lahjakortin voittaisin, tulisi kiire tuohon lähimpään Changeen!

Julle

Victorias Secretillä ja Changessa on, eri tulokset tuli, Changen lukemat tietty imartelevammat.. Nyt tarttisi t-paitaliivit, joten voitolle olisi tilausta!

Norppa

Eipä ole koskaan mittailtu! Mun probleemana ois sitten miten löytää tarpeeksi pienet ja istuvat...tilausta lahjakortille, oi kyllä!

Annika

Eipäs ole minultakaan koskaan mittailtu. Ja kommentteja lukiessa huomaan, että ei monelta muultakaan! Näin terveysalan tulevana ammattilaisena aloin miettimään, että kuinka monet selkä- ja hartiakivut saataisiin pois naisilta, jos säännöllisesti mittailtaisiin koko!

suvi

Minulla on viimeksi tarkistettu liivien koko puoli vuotta sitten liikkeessä. Lihomisten ja laihtumisten myötä on alkanut taas olla vaikeuksia löytää itsenäisesti liivejä. Joten voitto tulisi todella tarpeeseen, liivikaappi kaipaa taas päivitystä!

Ruu

Rintaliivien koko on viimeksi tarkastettu Changessa arviolta n. 4-5 kk sitten. Mittanauhaa on käytetty joskus aiemmin nopeasti, mutta yleensä se käy juuri niin, että myyjä kiikuttaa eri kokoja ja malleja sovituskoppiin kun olen ensin arvioinut itse oman kokoni. Mutta tämä kokokin vaihtelee ihan mallista, Changessakin.

Maria

Viime talvena erikoisliikkeessä! Ja sen verran monia merkkejä ja mallejakin tuli soviteltua, että alkaa olla aika hyvä käsitys siitä mitä kannattaa kuvitella kokeilevansa (70E tal 65F, ei paljon aleliivejä bongailla, huoh. :))

Ansu

Ei ole koskaan tarkistettu, hävettää ihan myöntää tämä! mutta tämän takia olen tietenkin itse saanut kärsiä myös seuraukset.. On hirveät selkäkivut ja tisseistä puhumattakaan! Nehän saa jo melkein olallekkin! Eli pieni SOS olisi hyvä juttu tässä vaiheessa :D

Viliina

Kyllähän niitä ajoittain aina tarkistellaan, viimeksi ehkä 5-6 kuukautta sitten, mutta silti se kertoo vain sen hetken tilanteen tietyltä liivimerkiltä enkä sellaista yleistä helpotusta asiaan ole kyllä saanut. Kaarituet tuntuvat karkaavan liivistä kuin liivistä maksimissaan kahden viikon käytön jälkeen. Onkohan tämä yleinen vaiva vai eivätkö liivit vain istu?

Jenkka

Toissa keväänä YRITIN ottaa ohjat käsiini ja kysyin marketin tissiliivityttöä avuksi valitsemaan minulle sopivat liivit. Mittoja ei otettu, ja kyseinen ostos nuhjaantuu lipaston pohjalla. Käytän liivejä tosi harvoin, ne eivät vain tunnu tarpeeksi tukevilta. Olisi upea päästä oikeasti ammattilaisen käsittelyyn! ;)

Sari

Parin viime vuoden aikana olen asioinut pelkästään (paikkakuntani ainoassa) erikoisliikkeessä, ja saanut asiantuntevaa palvelua joka kerta.

Mimmu

Eipä ole koskaan tullut käytyä tarkistuttamassa tuleeko iskettyä rintansa oikeankokoisiin kannattimiin. Olisi varmaan aiheellista. Tälläkin hetkellä omistan liivejä parissakin eri koossa ja toiset ei vaan tunnu istuvan, toki mallillakin on merkitystä.

Annisp

Viimeksi vuonna 2010 kävin ostamassa alan liikkeestä itselleni liivit ja sain tietooni oikean kokoni.

Tämän jälkeen painoni on vaihdellut ensin 10kg alaspäin ja nyt jo 7kg ylöspäin :D

Nyt kuljetaan siis Primarkin halpisliiveillä ja omalla arvauksella, et onkohan nää sopivat.

Tiedän, että ihan oikean kokoiset liivini eivät ole.

Laura

Oma koko tarkistettiin vain kuukausi sitten Turun reissulla, kun ex-tempore piipahdin juurikin Changen liikkeeseen. Luulin olleeni koostani hyvin perillä, mutta katin kontit, olihan se taas elänyt... Nyt on taas edes muutama pari nättejä, mukavia liivejä. Viime viikolla ylitin itseni ja siivosin laatikosta kaikki vanhat, väärän kokoiseksi jääneet liivit roskiin!

Salla

Oi ja voi, eihän sitä ole varmaan koskaan tarkastettu ammattilaisen kanssa. En ole osannut kyseenalaistaa omaa pätevyyttäni :D Kröhöm, vois sitä ehkä silti..

magda

Mulla on kerran katsottu koko myyjän kanssa. Tosin painon lisäys ja raskaus muuttaneita tilanteen. Tarvetta uusille riveille kyllä olisi. :-)

Naksu

Eipä ole koskaan tullut tarkistettua, pakko tunnustaa! Teini-ikäisestä asti olen itsekseni siellä hyllyjen välissä hiippaillut ja sitten survoutunut joihinkin jotenkuten toimiviin liiveihin. Rintsikkaostoksilla käynti on aina ollut inhokkipuuhaani ja sen kyllä huomaa kun tarkemmin alkaa tutkimaan alusvaatteitani. Nyt kypsässä 25 vuoden iässä olen alkanut pääsemään vartalokompleksini kanssa sen verran sinuiksi, että voisin jopa antaa vieraan ammattilaisen etsiä minulle sopivat rintsikat :)

Pirre

Multa ei oo koskaan ammattilainen tsekkannut liivien kokoa. Ja myönnän että kolmen raskauden ja imetyksen jälkeen oon ihan hakoteillä kokoni kanssa, MIKÄÄN ei ole ollut sopiva! A-D ja ympärysmitat 75-85, mikään ei ole hyvä. PerC!

choiru

oon hirveen laiska osallistumaan mihinkään arvontoihin kuemmäkoskaankuitenkaanvoita-perustelulla, mutta nyt on pakko! ei oo nimittäin koskaan ammattilainen tarkastanut rintsikkakokoa ja ei, en ole varma että kokoni on oikea. päinvastoin, oon aika varma että sehän on aivan väärä.

jos nyt vihdoin... ja sinkkunakin heilutaan nyt pitkästä aikaa, kauniit alusvaatteet oisivat siis enemmän kuin tervetulleita!

risse

Olen käynyt Changessa joskus aikoinaan mittauttamassa, mutta se pitäisi tehdä oikeasti aina kun ostaa liivit. Mulla ainakin paino, rintojen koko ja ympärys vaihtelee. Liivejä löytyy aina C kupista E -kuppiin. Samoin ympärysmitta vaihtelee. Lisäksi se on niin liivin mallista kiinni mikä koko sopii...

By the way Changen liivit on ihania <3

Kalypso

Kokemusta on sekä ketjuliikkeiden että liiviliikkeiden valikoimasta ja väitän tietäväni aika hyvin, mikä minulle sopii. Olen onnekseni saanut pienet rinnat, joten voin shoppailla halpojakin sopivia liivejä, mikä on aika mahdotonta joillakin kavereillani, joille on kasvanut niin kutsutut mörssärimasiinat. :D Sen olen kuitenkin huomannut, etteivät halvat liivit ole yhtä kestäviä kuin toivoisin, joten siksi on jo hyvän aikaa tehnyt mieli astella Changeen, mutta näin opiskelijana ei tuota ylimääräistä alusvaaterahaa todellakaan liiaksi ole. Painokin on vähän muuttunut, joten nyt olisi suuri kaipuu laadukkaille ja sopiville liiveille.

Muunica

Multa on tarkistettu liivien koko ammattilaisen toimesta viimeksi ennen häitäni 9 vuotta sitten. Minä en ikinä löydä sopivia liivejä, vaikka kuinka yritän sovituskopissa pomppia ja heilua. Joka ikinen kerta mielestäni muka-sopivat liivit lähtevät mukaani vaan huomatakseni ensimmäistä kertaa niitä käyttäessäni, että ne joko

a) painavat kauheat urat olkapäihin

b) kutittavat selästä

c) se kaikkein kauhein: tekevät minulle kaksoistissit

Minulla on isot ja painavat rinnat. Tarvitsisin tukevat liivit ja mieluiten ammatti-ihmisen apua. Joten pliis arvontakeiju, suosi minua!

Zarppa

Pakko hiukan häpeillen sanoa että ei koskaan vaikka vartalo muuttunut. Vihdoin olen oppinut rakastamaan itseäni ( ainakin useampina päivinä)enkä jossittele, minkälainen olen ollut ennen. Vihdoin luovuin jos joskus laihdun vaatteista ja vaatekaapi humisee tyhjyyttä.

Ehkä sen täyttö olisi hyvä aloittaa uusista oikean kokoisista liiveistä :))

jnonnaa

Ei koskaan, valitettavasti. Ja nolona voin myös myöntää kulkevani "ympäri kylää" aina urheilurintsikat päällä, koska ne vaan on mukavimmat. :D

Ehkä olis siis aika käydä mittauttamassa ja yrittää löytää oikean kokoiset ja mukavat liivit..

P-I-N

Olen opetellut tietoisesti kysymään joku kerta liiveistä myyjältä ovatko ne sopivat - viimekin kerralla totesimme että koko vaihtelee yllättävän paljon mallin ja merkin mukaan! Ihan Sokoksella olen asioinut, sieltä löytyy palvelun lisäksi edullisia ja budjetille sopivia liivejä. Hienompiin (ja kalliimpiin) liikkeisiin en ole uskaltanut, en tiedä sitten olisiko siellä asiantuntevampaa palvelua?

Sinny

Kerran on tarkistettu noin kaksi vuotta sitten, juuri samaisessa Changessa. Ja kävi juuri noin kuten muillekin, eli ympärysmittä pieneni ja kuppi suureni.

Liisa S.

Kerran on koko tarkistettu, eikä lopputulos tullut yllätyksenä - onneksi. :) Rintani ovat niin pienet, että pääasialta tuntuu, että ympärysmitta täsmää, kuppi tuntuu jäävän aina tyhjähköksi... :) En laittaisi siis ollenkaan pahitteeksi tätä lahjakorttia, liivejä tulee ostettua niin harvoin.

Anis

Valitettavasti ei ole koskaan tarkistettu, olisi korkea aika korjata tämä seikka - pahasti luulen, etten ole itse osunut oikeaan.

Näytä kaikki kommentit (359)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017