Kuten kaikista muistakin talvisin loskaan hukkuvista harmaista suomalaiskaupungeista aina sanotaan, niin myös Pori on sellainen "kiva kesäkaupunki". Talvella kenelläkään vieraalla tuskin on asiaa tänne junaradan päätepysäkille, mutta suven tullen rannikkokaupunkiimme saattaa eksyä jokunen turistikin mielessään ehkäpä Pori Jazz tai Yyterin sannat. Mikäli tänne Satakunnan sydämeen eksyt, niin suosittelen etsiytymään muuallekin kuin Jazz-kadun kuppiloihin ja yleisötapahtumien keskeisille areenoille.

Yksi omia suosikkipaikkojani Porissa on ehdottomasti sympaattinen Reposaari eli porilaisittain Räpsöö. Vaikka saaresta onkin kysymys, niin Reposaareen pääsee ihan tietä pitkin, joten sinne voi huristella joko omalla autolla tai napata bussin keskustasta. Matkaa Porin torilta Räpsööseen tulee noin 30 km. Hienointa tuota aikoinaan jopa Suomen vilkkaimman vientisataman titteliä hallinneeseen mestaan olisi tietysti lähestyä meriteitse ja ankkuroitua  Marina Merilokin vierasvenesatamaan. Noin neliökilometrin kokoisella saarella on paljon hurmaavia ja idyllisia puutaloja, mutta toisaalta myös ylellisiä 2008 vuoden loma-asuntomessuille rakennettuja loma-asuntoja. Asutuksen lisäksi voi ihastella upeita merimaisemia ja tutustua alueen monipuoliseen luontoon.

Ja välillähän on tietenkin istuttava alas ja kumottava tuoppi kylmää juomaa kitusiin ihan vaan rentoutuen. Siihen on Reposaaressa yksi kiva uusi mesta, jonka itsekin pääsin vihdoin juhannuspäivänä testaamaan. The Merry Monk  on brittihenkinen gastropubi, josta löytyy juomavalikoima, jolle antoi siunauksensa jopa olutharrastaja mieheni. Nappailin juhannuspäivän visiitillämme muutamat kuvat paikan tunnelmallisesta sisustuksesta.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ainakin tuolloin juhannuspäivänä Merry Monkissa kävi kova kuhina ja jengiä virtasi sisään tasaisena virtana. Paikasta saa nestemäisten tuotteiden lisäksi myös ruokaa, joten päivällä siellä näkyi myös paljon lapsiperheitä burgereita ja fish & chipsejä vetelemässä. Tommi valitsikin juuri fish & chips -annoksen, joka tehdään listan mukaan aina kulloisenkin päivän kalasta. Juhannuspäivänä se oli kuhaa. Itse valitsin makoisan bataatti-halloumi -burgerin. Lihaisampikin hampurilainen on ehdottomasti käytävä vielä testaamassa, sillä pihvit valmistetaan Kuuminaisten tilalla vapaana laiduntavan Hereford-karjan lihasta. Lähiruokaa siis.

Tykkäsin Merry Monkista kovasti ja kaikkien siellä vieraiden kavereidenkin suusta olen kuullut vain positiivisia arvioita. Fiilis "Merimunkissa" on lempeä ja leppoisa. Tuonne täytyy ehdottomasti palata vielä tänä kesänä kavereiden kanssa iltaa viettämään. Vaikka paikan sisustus onkin vallan rento ja ihastuttava, niin hyvällä säällä viileät juomat on mahtavaa nautiskella rantamakasiinin terassilla merimaisemaa ihastellen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
merry monk1

merry monk1

Kommentit (2)

Eiko
2/2 | 

Palailin tähän postaukseen, kun olisikin Porin reissu tiedossa. Ehkä käydään tutustumassa myös Merry Monkiin, vaikuttaa viehättävältä pubilta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram