Myöhästyin maanantaina bussista Helsingissä ja seuraavan lähtöön oli tunti aikaa, joten jouduin tappamaan aikaa Kampissa. Se on kuulkaa vaarallista sellainen ostoskeskuksessa maleksiminen. Tuntia myöhemmin juoksin bussiin muutaman kympin köyhempänä Biancon ja Anttilan muovikassit kädessä heiluen. Biancon aleostoksesta myöhemmin, mutta nyt ajattelin vilauttaa mitä nappasin matkalukemiseksi Anttilan kirjahyllystä.

Style - löydä oma tyylisi -kirja on 240 sivuinen runsaasti kivoja kuvia sisältävä pukeutumisen perusteellinen tietopaketti. Kirjan saatesanat on kirjoittanut kadehdittavan kenkäkokoelman omaava ja Sea of shoes -blogia kirjoittava Jane Aldridge.

Kirjassa tunnetut muotibloggaajat ympäri maailman esittelevät omia asujaan ja kertovat pukeutumis- ja asustevinkkejä. Bloggaajien asukuvien lisäksi kirjassa on käyty piirretyjen havaintokuvien kera läpi mm. sellaisia perusasioita kuin värien yhdistely ja  hyvä peruspuvusto.

Vaatteiden monimuotoisuutta taas havainnollistetaam esitelemällä erimerkiksi aukeamallisen verran erilaisia housumalleja, toinen mokoma erilaisia hameita ja samanmoiset listaukset löytyvät myös puseroista, farkuista, kengistä jne. Vaatteesta ja mallista riippuen on sen kohdalla saatettu mainita esimerkiksi millaista vartaloa kyseisen mallinen vaate pukee parhaiten, tai mitä kohtaa sillä voi häivyttää tai korostaa.

Vaikka moni kirjan ns. tieto-osioiden vinkeistä olikin itselleni jo entuudestaan tuttuja, niin onnistui kirja tarjoamaan myös uutta tietoa. Esimerkiksi erilaiset hihojen tai päänteiden mallien nimet eivät olleet itselläni ihan hallussa, mutta tätä kirjaa lueskeltuani tiedän nyt paremmin mitä tarkoitetaan vaikkapa raglan-hihoilla. Muutenkin monet vaatteiden ominaisuuksia kuvaavat termit tulivat kirjaa lukiessa tutummiksi.

Ainakin itseni kaltaiselle turvallisuushakuiselle pukeutujalle kirja tarjosi montakin kivaa vinkkiä vaikkapä siihen kuinka pukea sama vaate monilla eri tavoilla. Vaikka noita samoja vinkkejä on toki internet ja blogit pullollaan, niin kirjassa on silti aina oma ihana fiiliksensä.

Hintaa pehmeäkantisella kirjalla oli paksuudestaan huolimatta Anttilassa vain 16,95 €, joten sanoisin että tässä on oiva lahja monelle vaatteista kiinnostuneelle tai blogeja ahkerasti seuraavalle naiselle.

Style - löydä tyylisi, kustantaja Tammi, suomentanut Rita Oksanen, suositushinta 20,80 €

Kommentit (7)

9/7 | 

se on moksu rakkaani suuri salaisuus, joka kerrotaan vain harvoille ja valituille. ;D

10/7 | 

Ihanaa, et edes joku käyttää sanaa pääntie eikä KAULA-AUKKO.. <3<3<3 :D

11/7 | 

ps. kirja kuulostaa mielenkiintoiselta, pitääkin selailla, jos sattuu jossain käsiin..

12/7 | 

Kirja löytyy muuten adlibrikseltä hintaan 12,90. Juurikin satuin tilaamaan ja kiva oli lukea kehuja täältä, jotta ei mennyt rahat hukkaan. Suosittelen muuten lämpimästi tuota adlibrikseltä tilaamista. Hinnat ovat lähes aina halvempia ja kuljetus on ilmainen.

nasu86
13/7 | 

voi tää on varmasti mielenkiintoinen =)

14/7 | 

Kiitos tuhannesti miljoonasti upeasta vinkistä! KIITOS! Pakko hakea heti huomenna kirja kirjakaupasta!!!

Super ihanaa ja aurinkoista kevättä sinulle! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat