Harmittelin tuossa jokin aika sitten, kun on asukuvausmestat hieman tylsiä, kun viime aikoina tullut napsittua useammatkin kuvat ankeasti eteisessä vessan oven paistaessa ihanasti taustalla, mutta tänään minulla on ilokseni tarjota normaalista melkoisesti poikkeavaa "maastoa" päivän releiden esittelyyn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Normi päivä..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä vinkeä ja silmiä särkevä nurkkaus löytyi Olympus Playground näyttelystä täältä Wienistä, josta tätä nyt naputtelen. Olympus Playgroundissa on kyse useiden eri taiteilojoiden tekemist installaatioista joita pystyy hyödyntämään erilaisiin kuvaustehtäviin. Kunkin teoksen kohdalta löytyy vinkkejä mitä ominaisuuksia missäkin kannattaa kokeilla. Itse testailin innolla esimerkiksi uudesta PEN E-PL7:sta ja O-MD -kameroista löytyvää Live Composite -toimintoajoka mahdollistaa vaikkapa revontulien, ilotulituksen, liikenteen valojälkien ym. ikuistamisen kauniisti ilman ylivalottumista ja kuvan rakentumista voi seurata näytöltä reaaliaikaisesti. Tätä toimintoa on ehdottomasti testailtava lisää ja kokeiltava minkälaisiin kuvausideoihin se oikein taipuisi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Installaatioiden seassa leikkimisen lisäksi pyysin Nooraa myös ikuistamaan asun, jolla olin iltatilaisuudessa liikkeellä. Päivällä hengailimme joulumarkkinoilla suorittamassa meille annettuja kuvaustehtäviä ja ilta tosiaan vietettiin tuolla Playgroundin syövereissä. Olen vieraillut aiemmin toisessa Playground-näyttelyssä Berliinissä ja viihdyttäviä ja ikimuistoisia nämä on kyllä olleet molemmat. Todella hauska tapa ottaa kameran ominaisuuksia ja toimintoja haltuun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

paljettihame-H&M/pusero-Kaiio, Sokos/kengät-Ellos

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kovin pitkään ei jaksettu jäädä paikalle kemuttamaan, sillä matka tänne alkoi sen verran aikaisin aamulla, että itse kullakin reissaajalla alkoi jo silmä painaa. Nyt vuorossa on tukin lailla nukutut yöunet aivan hervottoman leveässä ja pehmein vuodevaattein varustellussa hotellisängyssä, Unta ei tarvitse todellakaan houkutella. Huomenna meinataan huristella hissillä tsekkaamaan näkymät tämän 60-kerroksisen hotellimme kattotasanteelta, joka on saamamme infon mukaan Wienin korkein paikka. Tämän huimaavan nähtävyyden lisäksi tarkoitus olisi pyöriskellä päämäärättömästi kaupungilla iltapäivällä koittavaan lähtöön saakka.

Nyt siis suosiolla unta kuulaan, että jaksaa taas ihastella kaupunkia!

-matkan tarjosi Olympus-

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat