On aina mukavaa löytää positiivisia yllätyksiä kuten kivoja kauppoja tai muita vierailukohteita omasta lähiympäristöstä. Viime viikonloppuna minä ja työkaverini Nelly bongasimme vallan hurmaavan sisustusliikkeen mistä löytyi heti vaikka mitä hienoa. Suuntasimme lauantaina Ulvilaan aikomuksenamme etsiä Friitala-talosta joku kiva rappukäytävä kuvauspaikaksi Nellyn koulutehtäviä varten. (ja samalla sitten kuvattiin tänne blogiin mun uusia Lindexin Generous -vaatteita).

Sopiva miljöö isoine ikkunoineen löytyikin ja samalla löytyi myös myymälä nimeltä Villa Salla, josta tämän postauksen kaikki kuvat ovat. On oikeastaan outoa miten tuo koko Friitalan vanha nahkatehdas on jäänyt itseltäni jotenkin pimentoon ja kävin koko rakennuksessa ensimmäisen kerran viime joulun alla myyjäisissä. Ja olen asunut Porissa kuitenkin sen lähes 12 vuotta ja Ulvilaan on matkaa muutama hassu kilometri.

20130313-223055.jpg

Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Vanha tehdasrakennus sulkee sisäänsä siis erilaisia toimitiloja ja liikkeitä joista yksi on tämä maalaisromanttista ja industrial-henkistä sisustustavaraa tarjoava Villa Salla.

Itseeni ei sellainen valkoista valkoisella ja maalaisromanttinen söpöily iske, mutta vintage teollisuus -meininki sitten senkin edestä. Esimerkiksi tuon yllä vasemmalla olevan jalkalampun kelpuuttaisin omaan kotiini koska tahansa!

20130313-223040.jpg

Ja täytyy mun myöntää, että vaikka pastellit ei normaalisti purekaan, niin kyllä mä vähän lämpenin noille söpöille termoskannuille. Ja nuo monen pikkuruisen maljakon setitkin saivat minut hymyilemään.

20130313-223014.jpg

20130313-223116.jpg

Sorruttiin heti Nellyn kanssa ostoksille, kun bongattiin Vågan koruja puoleen hintaan. (niitä en tokikaan muistanut vielä kuvata). Ja itse innostuin tarjonnasta siinä määrin, että palasin uudelleen ostoksille heti sunnuntaina, kun lauantaina oltiin hieman liian kiireisiä syventyäksemme tavarapaljouteen.

20130313-223048.jpg

Sunnuntaina olin etupäässä lahjaostoksilla, mutta pari metallista säilytyspurkkia sieltä muutti kyllä omaankin keittiöön. Kaiken kaikkiaan Villa Sallasta tarttui mukaan koruja, purnukoita ja koruteline. Pitänee kuvata nekin tänne. Pienillä ostoksilla siis pääsin liikkeestä ulos vaikka monta isompaakin asiaa olisin mukaani huolinut.

20130313-223106.jpg

Ihastelin mm. metallista laatikostoa ja säilytysarkkuja sekä yhtä ruosteista rautahyllykköä. + sitä jo alkupostauksessa mainitsemaani jalkalamppua. Edes hinnat eivät olleet sellaisia että olisivat tulleet hankinnan tielle, sillä ne yllättivät itse asiassa positiivisesti olemalla edullisempia mitä monessa samankaltaisessa putiikissa. Mutta vaikka kalusteiden hinnat olivatkin maltillisia, niin se ei silti muuta sitä tosiasiaa, että ei tänne kämppään mitään uutta mahdu! Tyydyin siis ihastelemaan ja kuskaamaan kassalle ne muutamat romunsäilytysasiat.

20130313-223129.jpg

Jos siis tällainen monia sisustusblogejakin tällä hetkellä tukkiva tyyli ja tilpehööri kiinnostaa ja liikuskelet Ulvilan suunnalla, niin piipahda ihmeessä Villa Sallassa. Putiikissa on kiinnostavien tuotteiden lisäksi vielä mukava henkilökunta. Paikan omistaja mm. tarjosi meille tilat vaatteiden vaihtoon kuvauksiemme lomassa, jottei tarvinnut strippailla rappukäytävässä joka vilisi salibandyjätkiä. Ja mä aina tykkään käydä tuollaisissa kaupoissa joissa voi höpötellä myyjän kanssa niitä näitä. Että terkut vaan sinne Villa Sallan naisille, jos osutte tätä lukemaan! :)

Villa Salla on avoinna arkisin 10-18 (paitsi tiistaisin suljettu), lauantaisin 10-15 ja sunnuntaisinkin ovet ovat auki 12-16. Osa tuotteista löytyy myös heidän verkkokaupasta.

Kommentit (3)

Marjukka
4/3 | 

Voi mitä ihania tavaroita, varsinkin nuo lamput iskee täälläkin!

Täytyypä pitää mielessäni, jos (kun) kesällä ajelee Porin suunnalla. Olen tuon Friitala-talon jollain tasolla huomannut, mutta en ole koskaan tajunnut, että siellä on siis muitakin liikkeitä kuin itse Friitala.

Ansku in Ireland
5/3 | 

Voi kun kivan olonen kauppa!! Pitaa kayda piipahtamassa seuraavan kerran kun olen Suomessa porukoilla.

Terkkuja!

Mmiia
6/3 | 

Heii, jostain syystä kaikkien postaustesi kuvat ei näy miulle? Tai et jos klikkailen noita valkoisia neliöitä auki toiseen välilehteen niin silloin näkyy - mut se ei kai oo ideana? :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014