Minun piti tänään toimittaa eräälle taholle itsestäni mahdollisimman neutraalit kokovartalo- ja kasvokuva ja kun nyt sattuu tässä studion nurkassa työskentelemään, niin pyysin työkaveria nopeasti nappaamaan nuo tarvittavat ruudut. Ja tässähän ne nyt voi sitten samalla paiskata tänne blogiinkin.

Päälle oli aamulla eksynyt myöskin jotain hyvin neutraalia ja rentoa, sillä tämä päivä on sisältänyt vain ja ainoastaan kuvankäsittelyn äärellä puurtamista, joten ne ensiksi aamulla ajattelemani paljettihousut tuntuivat vähän hukkaanheitettävältä kimallukselta tässä tilanteessa. Eli tässä neutraali kuva hyvin neutraalista Veerasta. Ilman mitään venkoilua, irvistelyä ja imartelevimpia kuvakulmia.

Veera_kokoB

Ei siis mitäänsanomattomista vaatteista sen enempää, mutta yksi huomionarvoinen asia tämän päivän lookissa on. Mä nimittäin ihan vahingossa onnistuin laittamaan ton tukan mielestäni aika kivasti!

Päätin uuden pään kunniaksi olla kerrankin viitseliäs ja tuunasin kuontaloani oikein pitkän kaavan kautta föönaamalla sen kuivaksi. Kun siis mähän olen normaalisti sitä mallia laiskiainen, että annan karvakasan vaan kuivua itsekeen ja pöyhin sitä sitten jollain hiuspuuterilla irti päästä. Mutta nyt päätin alkaa panostamaan useamminkin kuin vain kekkeröimään lähtiessä.

veera20130919B

Jotain tuuheuttavaa ja volyymia antavaa sprayta mä siihen ensin tuuttasin ja föönasin kuivaksi pöyhien tukkaa pystyyn. Sitten Maikunkin maanantaina päähäni laittamaa Cutrinin karvaliimaa, jota sattui löytymään omastakin kaapista saatuani sen jostain tapahtumasta ja vielä antelias suihkutus lakkaa päälle ja hiukset ihan kuin vahingossa asettuivat noinkin siististi! Maikkukin antoi peukkua naamakirjassa. Tää oli varmaan tuuria eikä tuu onnistumaan toiste.

PS. Kyllä, kuvia on photoshopattu. En oo oikeesti noin hehkuva ja siloinen.

Kommentit (12)

ttuffi-
13/12 | 

mäki haluun laittaa tukan tolleen! ihan sikamageet :) mun tukka hoituu herbinan tyvikohottajalla, cutrinin superstrong muotovaahdolla, keunen blend-sarjan gluella ja osiksen lakalla :) vähän pidemmät karvat kun sulla, sivut vedetty 13 mm terällä. nyt tosin vähän ylikasvanut......

14/12 | 

Joskus pieni on kaunista, ja lämpesin tosi suuresti sun "mitäänsanomattomalle" asulle. Kivasti mätsätty, ja tosi hienot kengät!

15/12 | 

joo, munkin mielestä nää oli kivat vaatteet, mut tylsät. :D

16/12 | 

Hyvä vinkki föönin tilalle on minikokoinen suoristusrauta! Vaatii vähemmän akrobatiaa kuin föönillä ja harjalla taiteilu. :) Itse jouduin ottamaan tuon käyttöön, etten herätä lapsia aamulla töihin valmistautuessani. Fööni hurisee liian kovaäänisesti klo 05 hipihiljaisessa talossa, mutta suoristusrauta on äänetön. Lyhyisiin hiuksiin sellainen miniversio on aivan ehdoton! Enää en edes vaihtaisi takaisin föönaukseen. :) Iltaisin pesen hiukset ja laitan muotoilusuihkeen, aamulla vähän kostein käsin suin hiuksiin kosteutta ja sitten pyörittelen ja kohottelen raudalla. Helppoa, hiljaista ja nopeaa!

17/12 | 

mulla on ihan normikokoinen GHD, pitänee opetella touhuamaan sen kanssa. Mut matkalle sellanen mini ois kyllä kätevä!

katsu
18/12 | 

Tulitkohan Veera Harjavallan s-marketin ovissa mua vastaan perjantaina 20 päivä joskus ennen puoltapäivää? Ihan olit ku sinä. Mageet leopardipökät jalassa ja tukka oli sairaan hyvän näköinen!! Tuijotin just sillai että, "Hei, julkkis!!" :)

19/12 | 

Juu, minä se olin! :D Olen muutaman viikon ajan osa-aika töissä Harjavallassa, joten siksi pyörin Harjiksessa.

Henni
20/12 | 

Näytät tosi hyvältä! Sulla on tosi nätti meikki, semmonen säteilevä ja kuulakas. Vaatteet on myös tosi kivan näköset, sopii hyvin

sulle.

21/12 | 

tuo kuulaus on kyllä suurimmaksi osaksi valaistuksen ja photarin ansiota. :P

JJ
22/12 | 

Shopattu tai ei. Kuvissa hehkuu kyllä itsevarma ja ihana nainen. Sussa on kyllä niin kaikki kohdallaan :D

23/12 | 

no täytyy sanoa, että olen ollut viime viikkoina huomattavasti hyväntuulisempi kuin pitkään aikaan, joten ehkä se näkyy naamassakin. :)

24/12 | 

Tämän postauksen kuvat ovat kyllä mun mielestä yhdet ehdottomasti kauneimmat susta näkemäni kuvat (: En ala sen tarkemmin kuvakulmia, valaistusta tai muuta analysoimaan, koska en tiedä aiheesta edes murto-osaa sen verran, mitä sinä - mun silmääni näissä vaan toimii kaikki (:

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat