Turbaanivideo kaipaa vielä hieman editointia, monen muun postauksen kuvat vielä valitsematta ja jostain luonnoksissa odottavista aiheista ei vaan just nyt irtoa. Silti tekee kuitenkin mieli blogata jotakin, joten tässä muutamia random-poimintoja viime päiviltä.

Ekassa kollaasissa muutamia uusia juttuja.

insta1

Sain Adidakselta monen muunkin bloggaajan jalassa viime aikoina näkyneet ZX Flux-lenkkarit upealla salamaprintillä. Korkkasin kengät tänään ja ekan päivän perusteella voin jo todeta, että hiton ihanat jalassa! Ja hiton makeen näköisetkin vielä.

Viime aikoina saaduista tuotteista toinen välittömästi hyväksi havaittu on ollut Biozellin lähiaikoina kauppoihin saapuva suolasuihke. Puhdas ja liukas tukka on mulle ihan kauhistus ja siihen on aina saatava heti jollain aineella rakennetta ja karheutta ja siihen tämä myös volyymia antava suolasuihke on osoittautunut loistavaksi. Hakkaa monta kalliimpaa kokeilemaani vastaavaa tuotetta.

Itse hankittuja uutuuksia puolestaan edustaa uusi Elinchromen akkuvalosetti. Ensi viikolla pitäisi vielä saapua jalustat sun muuta tarvittavaa roipetta. Nyt pystyy taas tekemään monipuolisemmin kuvauskeikkoja.

Parasta uutta tällä viikolla kuitenkin edusti työsoppari! Kyseessä ei ole mikään kokoaikainen työ, vaan toimin toukokuusta alkaen tarvittaessa työhön kutsuttavana kuvaajana maakuntalehdessämme. Työpäiviä merkittiin kalenteriin kesäksi jo sen verran, että nyt uskaltaa henkäistä helpotuksesta, sillä perustoimeentulo on nyt ainakin syksyyn saakka turvattu. Tilanne on nyt oikeastaan loistava: töitä ja tuloa on riittävästi jotta pysyy katto pään päällä ja voita leivällä, mutta lisäksi minulla on myös paljon vapaa-aikaa jota käyttää juuri niin kuin huvittaa.

insta2

Pääsiäisviikonlopun tunnelmiin on kuulunut mm. eilen yhdessä kokkailtu lempeän tulinen kana-kookoskeitto, joka on yksi kotiruokalemppareistani.

Pitkäperjantain iltaan mahtui myös leffaelämys, kun kävimme katsomassa 3D-version Aronofskyn mahtipontisesta ja koskettavasta elokuvasta Noah. En olekaan ennen tajunnut kuinka karismaattinen mies Russell Crowe oikein on!

Tänään oli pakko pyytää murua ikuistamaan päivän rätit, kun oli taas vaihteeksi niin pirteän keväistä ja mielikuvituksellista päällä. :D Mammafarkut, ikivanha nukkainen neule, nahkarotsi, lenkkarit ja musta nahkainen ostoskassi. I'm so stylish!

Onneksi kotoa löytyy kuitenkin pieni pilkahdus väriä. Nappasin torstaina kaupasta neljä nippua tulppaaneja ja ripottelin niitä useampaan maljakkoon. Tänään aamulla vasta huomasin kuinka keittiöön valitsemani tulppaanit sopivat loistavasti yhteen värikkään Lenny Kravitz -julisteeni kanssa. Voisi jopa kuvitella harkituksi teoksi, mutta en mä nyt sentään mikään sisustaja ole.

Huomenna luvassa rutkasti kokkailua Tommin kanssa. Kutsuttiin anoppi miehensä kanssa syömään ja ruokalistalla on mm. kampasimpukoita ja lammasta jonka valmistus kestää 5-6 tuntia. Minä puolestaan lupasin huolehtia jälkiruoasta. Kokeilussa on itselle ihan uusi ohje, joten saa nähdä miten käy.

Ihanan rento viikonloppu siis menossa. Aurinko paistaa ja elämä hymyilee! :)

Kommentit (6)

nasu86
1/6 | 

mahtavaa että sait töitä :) iso kivi varmasti vierähti pois harteilta edes syksyyn asti! komeet on lenkkarit, tarttisin myös itse uudet. tuota suolasuihketta tartteepi kytätä koska löytyy prisman tai vaikka tokmannin hyllyltä :)

Haituva
3/6 | 

Onnea työsopparista. Etenkin, kun tämän kanssa työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen taitaa toimia ja pitää silti talouden tasapainossa.

Eikei
4/6 | 

Mahtava juttu tuo että duunia tiedossa, tulinpa iloiseksi sun puolesta. Lämpimät onnittelut!

Raiku2
Liittynyt17.5.2014
5/6 | 

Paljon onnea erityisesti tuosta työsopimuksesta! Voin vaan kuvitella, kuinka helpottaa (oma työpaikkani on parhaillaan yhteistoimintaneuvottelujen piirissä). Täytyy yrittää vaan luottaa siihen, että kaikki järjestyy. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram