Aurinkoista sunnuntaita kaikille siellä ruutujen toisella puolen! Allekirjoittaneella on kyllä kaunis kevätpäivä hurahtanut hieman ohi, sillä nukuin näppärästi lähes puoli neljään. Mikä lie vienyt niin mehut tästä naisesta, mutta tuli vissiin tarpeeseen tuollaiset yli 14 tunnin unet.

Vaikka viikonloppu onkin eilisten töiden ja tämän päivän nukkumisen vuoksi ollut aika lyhyenlainen, on siihen mahtunut paljon kivaa. Perjantain parhautta edusti muutama ex tempore tuopillinen hyvässä seurassa. Tarkoitus oli käydä pikaisesti töiden jälkeen sillä legendaarisella yhdellä, mutta huomasin vielä monta tuntia myöhemmin istuvani yllättäen täyttyneessä baarissa. Kevyt perjantaipöhnä teki siihen väliin just hyvää.

20130421-172049.jpg

Eilisen parhautta edusti tietenkin iltapäivän mittainen Kiki Hawaijin vetämä burleskikurssi. Pyöräilin töiden jälkeen hiki päässä kotiin vaihtamaan vaatteet ja ehdin juuri ja juuri ajoissa paikalle. Tein matkalla havainnon, että stay upit ja sukkanauhat tuulipuvun alla tuntuu vähän pervolta. :D

Kikin opastuksella harjoiteltiin sitten burleskin olennaisimpia liikkeitä kuten shimmy ja shake ja tutusttiin erilaisten asusteiden käyttöön. Kokeilimme kuinka hansikkaiden riisumiseen saa käytettyä hillittömästi aikaa ja miten sujuu straptease (olkaimilla leikittely).

Treenattiin myös yleistä asennetta joka on kaiken a ja o. Huikea ryhti, leuka pystyyn, tissit tanaan ja päähän ajatus, että olen upea. Täytyy myöntää, että leopardikoroissani, sukkanauhoissani ja huikean hotissa minimekossani mä todella tunsin itseni aika upeaksi. Oli siis loistavaa itsetunnon hoitoa tuo jumppasalin peilin edessä keikistely.

Päivä huipentui monen burleskiesityksen tavoin tasseleiden pyöritykseen, mitä kaikki halukkaat saivat kokeilla Kikin itse valmistamilla upeilla tasseleilla.

Enpä muista ihan hetkeen olleeni yhtä hauskassa ryhmätilanteessa kuin tuo. Parikymmentä naista treenaamassa erilaisia tissienheilutustekniikoita. Siinä pääsi nauru jos toinenkin. Mutta kyllä minäkin ne pyörimään sain, suuntaan jos toiseenkin ja onnistumisen ilo oli tietenkin ihan huikea!

Näillä omilla moukareilla se ei vaan ollut kauhean miellyttävä tapahtuma ja ryntäät huusivatkin harjoittelun jälkeen armoa. Tunne oli aika sama kuin olisi hyppinyt ilman liivejä. Auts. Tasselihommat toimii siis varmaan helpommin vähän pienemmällä varustuksella.

Mutta kipeät tissit tai ei, niin hauskaa kyllä oli ja kiinnostus burleskia kohtaan vain kasvoi. Täytyy ehdottomasti tutkiskella missä ja milloin sopivia työpajoja taas järjestetään.

20130421-172100.jpg

Lauantaihin toi lisää iloa uutinen, että ystäväni ja asiakkaani Tanja oli voittanut Iltalehden upein talvimorsian -äänestyksen ja kuva oli minun ottamani. :) (tanjan loistavaa hääblogia voi lukea Täällä)

Hauskaa tässä asiassa on se, että saman lehden viime kesäisen kaunein morsian skaban voitti työkaverini Nellyn kuvaama morsian. Vähänkö me ollaan hyviä! :D

Sunnuntain parasta on ollut kultain kanssa sängyssä kölliminen kissanpentuvideoita katsellen. Lämmin kainalo ja söpöt pienet kisut, mikä loistava yhdistelmä!

Päivään on kuulunut myös tulevan viikon fiilistely. Huomenna saan hammaslääkäriltä purentakiskon ja tiistaina puolestaan on luvassa fysioterapeutin ihanankamalaa käsittelyä ja aika kampaajalle. Torstai ja perjantai puolestaan hurahtavatkin Berliinissä ja lauantaina juhlitaan ystävän kolmekymppisiä.

Niin paljon hyvää siis luvassa, että ihan unohtaa että töitäkin joutuu välillä tekemään. Mutta duunit menee siellä sivussa, kun keskityn ajattelemaan noita mukavuuksia.

Nyt vierailulle katsastamaan kaveripariskunnan uutta kotia. Heippaheiiiiii!

Kommentit (3)

Marjukka
4/3 | 

Vähänkö te ootte hyviä! Onnea upeista morsian-kuvista!

Silja_
6/3 | 

Burleskia olisi varmasti hauska kokeilla :).

Onnea voittokuvasta!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat