Monen asian summana tämä syksy on tuntunut melko raskaalta ja ankealta. Mutta kun on kurjaa ja kaikki stressaa, niin silloin pienet iloiset yllätykset tuntuvat normaaliakin mahtavammalta. Voin kertoa, että en odota mitään muuta niin kovasti kuin joulukuun toista viikkoa ja etenkin sen loppupuolta.

Kyseinen viikko tulee sujumaan seuraavasti:

  • ma 6.12 Itsenäisyyspäivä = vapaapäivä ja samalla mun 29 v syntymäpäivä! Toivon saavani kakkua.
  • ti ja ke 7.-8.12.  mun perustutkinnon viimeinen näyttökoe. 24 h karmeaa puserrusta, kuvaamista, hampaiden kiristelyä, epätoivoa ja varmaan vähän itkuakin. Sitten jos kaikki menee hyvin, niin keskiviikkona arvioinnissa tieto siitä, että homma on vihdoin suoritettu ja sitä seuraava ihan käsittämättömän upea helpotuksen ja onnen tunne.Pitäkää peukkuja.
  • to 9.12. muiden jäädessä kenties kemuttamaan viimeistä koulupäivää, minä suuntaan Helsinkiin Amorphiksen keikalle!! Liput on ostettu jo aikaa sitten. Melkoisia onnentunteita todennäköisesti luvassa täälläkin. + tämä päivä on mamman synttärit. Toivottavasti hänkin saa kakkua.
  • ja sitten viikonloppu 10.-12.12, ei sen enempää eikä vähempää kuin Manchesteriin Nelliinan kanssa!!!!!!! Mitä luulette millaisia fiiliksiä tämä minussa herättää? :D Eipä olisi ihana reissu parempaan saumaan sattua, kuin palkintona kaiken stressin ja raatamisen jälkeen.

band-on-the-wall

Tieto tästä EasyJetin tarjoamasta onnenpotkusta taisi tulla jo viime viikolla, mutta minä en ole vielä toistaiseksi ehtinyt tutustumaan viikonloppupyrähdyksemme kohteeseen juurikaan sen enempää kuin lukemaan yhden yleisartikkelin Rantapallo-matkailusivustolta ja tsekkaamaan Manchester Events Guidesta, että mahtaisiko tarjolla olla mitään mielenkiintoisia keikkoja lauantai-illalle. Scissor Sisters tai Arcade Fire ei oikein isek meikaläiseen, mutta Manchester Club Academyssa  silloin soittava The Virginmarys kuulosti Spotifyn tarjonnan perusteella melkolailla mun musalta. Vaikkei mihinkään keikalle päätyisikään, niin Nelliinan suunnittelema pubeissa luuhaminenkin kuulostaa mukavalta. Mä rakastan englantilaisia siidereitä!

Mä olen vähän kuullut ikäviä huhuja, että Manchester on melko hyvä paikka shoppailla. Rahat saa kuulema menemään, jos oikein kovasti tosissaan yrittää. Ihan just sopivasti on siinä joulukuun alussa sitten pärähtänyt veronpalautukset tilille, ja niiden kohtalo vähän ehkä huolettaa. Josko sieltä vaikka pari joululahjaa sais hankittua..jos ei muille niin ainakin itselle. :D Britteihin suuntautuvalta matkalta mä odotan shoppailun suhteen lähinnä sitä, että siellä melko monen putiikin kokovalikoima kattaa minunkin perseenympärykseni. Läskinurkkaukset here I come!!

manchester_christmas_markets

kuvat: visitmanchester.com

Koska kyseessä on vain kahden päivän pikapyrähdys, täytyy reissua ihan oikeasti varmaan vähän suunnitella ja tehdä matkakaverin kanssa huutoäänestystä siitä mitä reissulla olisi tarkoitus ehtiä näkemään. Mä luulen kuitenkin, että mun ja Nelliinan intressit menee aika yksiin. Hieman shoppailua, kenties joku keikka, pubiluuhailua ja hyvin syömistä, siinä on mun päätoiveet. Ja tietenkin paljon naurua ja hölmöjä juttuja ja siitä on jo matkakaveria valitessa pidetty huoli. :)

Mielelläni aina tällaisilla reissuilla suorittaisin myös jonkun ns. taiderastin esimerkiksi valokuvanäyttelyn muodossa. Täytyykin koittaa googletella löytyykö Manchesterista jotain valokuvataiteen museota tai mielenkiintoista pikku galleriaa. Kertokaa, jos tiedätte tällaisista paikoista!

Koska olen ihan varma, että teidän lukijoiden joukossa on ihmisiä, jotka ovat käyneet tai jopa asuneet Manchesterissä, niin olisitteko niin kivoja, että rustaisitte kommenttiboksiin kaikki mahtavat vinkkinne niin. shoppailun, syömisen kuin yöelämänkin suhteen. Me sitten Nelliinan kanssa heitetään nopalla, että mihin kaikkeen syöksytään. :D

Me ei suinkaan Nelliinan (ja Iinan sekä Hannan, jotka matkaavat Pariisiin) kanssa  suinkaan olla ainoita, jotka pääsevät mahtavalle viikonloppulomalle, vaan te lukijat voitte osallistua kampanjasivulla arvontaa, jossa 10 onnekasta voittaa kahden hengen viikonloppuloman johonkin seuraavista kohteista: Lontoo, Manchester tai Pariisi. Arvonta suoritetaan, kun EasyJetin facebook faniryhmässä on kasassa 3000 tykkääjää.

Tee siis seuraavat asiat:

  1. Tykkää EasyJetistä Facebookissa!

  2. Osallistu arvontaan kampanjasivulla!
  3. Jätä omat mahtavat Manchester vinkkisi minun kommenttiboksiini. :)

Kommentit (9)

Nelliina
10/9 | 

Meille tulee NIIN huippu reissu <3 joku klubituskeikka olis kyllä tosi jees tuolloin, varmasti ainutkertainen tunnelma mansessa :)

11/9 | 

Mahtavaa ensinnäkin, että pääset taas sinne Amorphiksen keikalle pitkän odotuksen jälkeen!:p Me taidetaan se Teatrian joulukuun keikka jättää tällä kertaa väliin ja pitää bändistä vähän taukoa. En sitä sano, etteikö se mahtava ois edelleen, vaan jotenki ny tuntuu, että Qstockin keikka riitti hetkeksi, ku kummiskin ollaan niin usein ne uusimman levyn biisit livenä kuultu. Maistuu sitte taas tauon jälkeen tuoreemmalta.:)

Ja miten hassua, että lähette just Manchesteriin, sillä oon tasan kerran käyny lentokoneella jossain ja se oli juuri tuo kaupunki.:D Sen voin sanoa, että jos shoppaus kiinnostaa, on syytä suunnata suorinta tietä Manchester Arndale Centreen (todella helppo löytää keskustasta), jossa ainakin ite oisin voinu viettää kokonaisia PÄIVIÄ. Sieltä löytyy niin tuhansittain kenkiä kuin vaatteitakin, ja jos rokkikamppeet kiinnostaa, muistaakseni toisessa kerroksessa sijaitsee liike nimeltä PULP, josta varmasti löytyy jotain kivaa. En sieltä mäkään pihi ihminen tuhlaamatta ulos päässyt.;) Voi että. Ottakaa sitte reissulta paaaaaaljon kuvia, nii voin lievittää ikävääni siihen ihanaan kaupunkiin!:p

Veera
12/9 | 

Nämä joulukuiset keikat onkin ymmärtääkseni sen Magic and Mayhem -levyn tiimoilta ja keskittyvät siihen matskuun. Joten melko erilainen keikka varmaan sisällöltään kuin kesän keikat. :)

Toi Arndale täytyy varmaan ottaa kohteeksi, koska aikaa on aika vähän, niin olisi hyvä jos pystyy yhdellä iskulla tavoittaaan enemmän shoppailumateriaalia. :D

13/9 | 

Eiku niinpä muuten varmaan onkin. Voi persus.:p Ei mulla ois oikein varaa lähteä kattomaan, mut pitäisköhän silti. Toi mun avokaskin meni vielä toteamaan, että se tykkää enemmän just niistä vanhoista biiseistä kuin uudemmista.:D Pakko varmaan laittaa vakavaan harkintaan, ku ei tuolla Teatrialla oikein muutakaan kiinnostavaa ennen vuoden vaihtumista näyttäis olevan ja keikoilla on kummiskin aina kiva käydä.

Ehottomasti ottakaa joo. En usko, että se paikka on mikään pettymys, niin paljon siellä on kaikkea.:p Tosin sen mä muistan todenneeni, ettei ainakaan kesällä ollu tarjolla mitenkään hirmuisesti mustia vaatteita, mut varmaan joulukuussa tilanne on sen suhteen huomattavasti parempi. Suomessahan musta myy läpi vuoden, siellä vissiin ei.:p

14/9 | 

Ai jai jai! Oon käyny Manchesterissa kolmesti (joka kerralla ManUn matsissa...) ja se kaupunki on aivan mahtava! Siihen kun keskustaan pyrähdätte Piccadilly Gardensiin, niin vilkaisu sivulle ja näette pubin nimeltä Wetherspoon. Sieltä janoon pintit ja sitte kävelykatua eteenpäin ja vastaan tulee Arndalen ostoshelvetti. Kun helvetti on nähty ja nälkä yllättää, niin ehdottomasti Chinatowniin syömään, ollut joka kerta helv...n hyvät sapuskat.

Ja paikallisten kanssa kun alkaa jutteleen, niin neuvoja ja ohjeita saa aina, hyvin helposti käy myös niin että kohta ollaan jonkun brittiporukan mukana kiertämässä pubeja ja jossain keikalla...

Ei muuta kuin virran vietäväksi vaan!

PS. toivottavasti pääsis taas alkuvuodesta käymään siellä...

15/9 | 

Heh, mä oon kanssa matkalla M:iin marraskuun lopulla. Kamu asuu siellä. Vinkkejä voin heittää siis kolmen viikon päästä; tällä hetkellä tilanne on se, etten tiedä ko. kaupungista mitään, joten itse asiassa kirjoittamasi postaus antoi mulle ihan kivasti jo tietoa paikan mahdollisuuksista. ;)

Essi
16/9 | 

Manchesterissa ja Englannissa ylipäätään tuli viikko vietettyä syys-lokakuun vaihteessa. Arndale on oiva paikka tyhjentää lompakko ja saada jalat kipeiksi,sieltä kun löytää kaiken saman katon alta. Me kaverin kanssa vietettiin siellä melkein koko loma :D

Wetherspoonia kannatan minäkin, hyvät ruoatkin paikasta saa :)

Jos bilettämään tahtoo, kannattaa suunnata Printworksille, löytyy keskustasta, katon alta löytyy monenlaista clubia ja baaria. :)

Meidän hotelli oli aivan gay villagen nurkilla, sekin alue kannattaa iltasella tsekata :)

Henni
17/9 | 

Shoppailemaan Chesire Oaksiin. Outlet paikka, jonne tosin on ehkä liian pitkä matka noin lyhyellä pyrähdyksellä...mutta jos onnistutte kyydin saamaan :-) Trafford Center on minusta Arndale centeriä parempi ostospaikka, mutta sekin keskustan ulkopuolella. Biletysvinkkejä en valitettavasti osaa antaa. Ihanaa matkaa mun kotikaupunkiin (entiseen sellaiseen) :-) Itse matkaan parin viikon päästä Londooseen :-)

Hani
18/9 | 

Terveisiä ENglannista! Vaikken asukaan Manchesterissa niin kai siellä käyneenä voi antaa vinkkejä:) Jos ette Trafford Centeriin (yksi maan suurimmista sellaisista joetn kuvannee sen suuruutta!) asti lähde niin keskustakin löytyy ostoskeskus ja siellä on laatumerkkejä ja halvempaakin. Iso Primark löytyy myöskin, mutta varautukaa pitkiiiiin jonoihin viikonloppuisin. Täällä on jo nyt jouluostosruuhkat meneillään ja pahenevat vain.

brittipubejakin löytyy, mutta suosittelisin että kokeilisitte jotain ei-ketjupaikkaa, eli Wetherspoonin sijaan jonnekin hieman autenttisempaan. En ole Manchesterin Wetherspoonissa käynyt, joissain paikoissa ne on vähän epämääräisiä (halvasta juomasta johtuen - halvalla sieltä toki ruokaa ja juomaa saa). Mutta fish & chips kunnon brittipubista on varmasti parempi idea!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram