Äääh! En millään jaksais enää odottaa. En millään jaksaisi paiskoa vielä neljää työpäivää. Tahtoisin vaan pakata, hypätä bussiin, huristella lentokentälle ja päästä vihdoin matkaan. Viikon päästä olenkin sitten jälleen samassa paikassa minne edellinenkin ulkomaanmatkani minut vei.

  

Pääsin viime kesänä Olympuksen kutsumana kahden päivän pikapyrähdykselle Wieniin ja päätin jo silloin, että sinne haluan joskus uudelleen. Uutta matkaa ei tällä kertaa joutunut osottamaan vuosia, sillä loistavan sauman reissulle tarjosi Jonnan lähtö jälleen kerran vaihtariksi Itävaltaan. Reissusta sovittiin jo viime syksynä ja kuukausia ja viikkoja Wienin pitkään superviikonloppuun onkin laskettu siitä lähtien ahkerasti.

Tiedossa siis kaunis Wien, viiniaä, Sacher-kakkua, shoppailua, rentoa hengailua, kirppareita ja ihan järjettömän ihanaa seuraa. Vielä kun jaksan tsempata viisi päivää, niin sitten se koittaa: puolentoista viikon loma johon sisältyy Itävallan reissun lisäksi paljon muutakin mahtavaa.  Montaa päivää ei lomalla ehdi kotona homehtua.

Minä ja mahtava reissukumppani Jonna vesisateessa viime syksynä.

Vaikka luotankin siihen, että Jonna kokeneena Wienin kävijänä osaa viedä minut kaikkiin kivoihin paikkoihin, niin loistavia Wien-vinkkejä otetaan silti vastaan kommenttiboksissa. Miss shoppailla? Missä paras ruoka? Missä paras iltameno? Missä mitä tahansa mahtavaa?

Kommentit (2)

3/2 | 

Tämä vinkki ei nyt kyllä ole mikään varsinainen vinkki, mutta: Minusta ihan parasta koko Wienissä oli vaan istua katukahvilaan ja katsella ihmisiä.

Joskin aina voin suositella sitä ikuista keski-Euroopan suosikkiani eli Deichmannia.

Wienin liikkeet: http://www.deichmann.com/AT/de/corp/filialfinder.jsp

Ne kengaä <3 Laatu ei ehkä ole maailman parasta, mutta hinnatkaan eivät päätä huimaa ja ihanan erilaisia kuin Suomesta saatavat kengät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram