Mä vaan kävelin Forumissa pahaa aavistamatta Vagabondin liikkeen ohi ilman minkäänlaista tarkoitusta astua sisälle. Mutta reittiin tuli muutos välittömästi, kun silmäni osuivat ikkunan läpi johonkin pronssisena ja paljettisena kimaltavaan. Jalat veivät välittömästi katsomaan kimallusta lähempää.

Kuvankaappaus 2014-4-13 kello 20.11.29

Iski todella pahimmanlaatuinen 'pakko saada' -reaktio näiden Vagabondin Lily-tossukoiden kohdalla. Oihhh. Voihhh. Huohh. Ihanat.

Mutta kuten jo aiemmin kirjoittelin siitä kuinka rahatilanne on väkisinkin vaikuttanut hankintoihin, niin näidenkin kohdalla piti vaan hiippailla syvästi huokaillen liikkeestä ulos. Ei vaan pysty. Ei just nyt.

Mutta saahan sitä silti haaveilla. Ja miettiä, että jos vaikkapa kirppisrahoilla. Ehkä minä nämä mielessäni nyt vihdoin saisin kirpputoriprojektin etenemään. Tuossahan ne olohuoneen nurkassa valtaavat tilaa kaikki myyntiin menossa olevat kamppeet.

Mut nyt mä vaan haaveilen. On ne nätit. Ihanasti kimaltaisivat kesäauringossa.

Kommentit (1)

Laura
1/1 | 

Just ite tilasin laskulla Vagabondin nettisivuilta juurikin nuo pronssiset! Aivan ihanat, rennot ja silti niin siistit! Rahatilanne itelläkin ihan penaalista mutta huijaan itseäni tolla 14pvn maksuajalla... :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram