Huhhuh. Nyt se on sittten ihana Rooman reissu takana ja minä jälleen kotona. Sen verran voimille tuollainen monen päivän lomailu ja aamuyöhön saakka matkustaminen otti,että heräsin tänään vasta kolmen jälkeen.

Voin nyt jo varoittaa, että Rooma-aiheisia postauksia on luvassa vielä rutkasti, niin paljon on vielä kertomatta. Ja kuviakin tuli napsittua n. 1200. Todellakin oli kamera kädessä kuin liimattuna.

Mutta otetaan nyt hetki taukoa Rooma-kuvista, sillä viikon takaiset kuvat olivat jääneet väijymään luonnoksiin. Suunnattiin perjantai-illan kunniaksi ensin illalliselle ja sen jälkeen Kulttuurikulman bluesjameihin.

S-ketjuun kuuluvalla porilaisella Kulttuurikulmalla on nyt syksyn ajan tarjolla ihan mahtava Miksaajan specialpaketti, joka sisältää lasin skumppaa  ja kolmen ruokalajin illallisen valitsemassaan ravintolassa (Rosso, Torero, Amarillo tai Satakunta) sekä sisäänpääsyn saman illan esitykseen Kulttuurikulmassa.

20120901-190134.jpg

Paketin hinta vaihtelee kulloisenkin esityksen sisäänpääsymaksun mukaan 26-41 € välillä ja hinnasta saa S-etukortilla parin euron alennuksen. Mutta joka tapauksessa tuolle illalliselle jää näin pakettina ostettuna hintaa aina alle 30 €. Itse herkuttelimme Torerossa skumpan kera hintaan 24 € ja tämä siis sisälsi myös sen pääsymaksun bluesjameihin.

Muutamia tärppejä tämän syksyn ohjelmistoon on mm. 29.9. Sandels Burleski Club (specialpaketti s-etukortilla 39 €), 5.10. 22-Pistepirkko (paketti s-etukortilla 39 €) ja 27.10. huikeaa porilainen ensimmäisen levynsä lokakuussa julkaiseva End Of August (paketti S-etukortilla 31 €). Lisätietoa ohjelmistosta, hinnoista ym. Kulttuurikulman sivuilta. Veikkaisin, että ainakin meillä tulee hyödynnettyä tuota tarjousta tämän vuoden aikana vielä uudemmankin kerran.

20120901-190146.jpg

Arkisen duuniaherruksen vastapainoksi ja alkaneen loman kunniaksi oli pitkästä aikaa hyvä syy pukeutua mekkoon ja korkoihin. H&M:n väljä trikookolttu oli juuri omiaan ravintolasyöpöttelyä varten ja lämmikkeeksi valikoitui tuo pitkän tauon jälkeen uudelleen käyttöön löytynyt S.T.I: nahkarotsi.

Asusteissa sitten nahkaaparissa eri sävyssä. Vagabondin kiilakorkkarit kuuluvat edelleen lempikenkiini, mutta noista nauhoista jää kyllä aina ihan karmeat jäljet jalkapöytiin. Onneksi minulla on samojen kenkien umpinaiset versiot mustana.

20120901-190155.jpg

Rojut kulkivat näppärästi saman päivän kirpparikierrokselta 2 eurolla löytyneessä säkissä. Muistan, että minulla oli joskus penskana ihan samanlainen pussukka pienemmässä koossa. Se oli muistaakseni siskon tuoma reissutuliainen. Kirpputorillakin joku samaa myyntipöytää tarkastellut nainen muisteli ostaneensa ihan samanlaisen joskus vuosikausia sitten Marokosta. Olipa kassi sitten mistä tahansa kotoisin, niin ihana se on ja hintansa vuoksi varsin mahtava löytö!

Tuossa olohuoneen lattialla matkalaukku tuijottaa minua ilkkuen ja purkamista odottaen, mutta en kyllä millään jaksaisi. Muutamia ihania ostoksiakin tuli Roomasta toki tehtyä ja ne lähes kaikki materiaaliltaan nahkaisia.. Ei varmaan vaikeaa arvata minkä lajien juttuja sieltä tarttui mukaan. :D Koitan purkaa kassin viikonlopun aikana ja kuvata hankinnat tännekin.

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram