Koska mun mies jätti mut eilen illalla yksin kotiin suunnatessaan Blankon keikalle, piti minun sitten viihdyttää itseäni katselemalla muita kohtuullisen komeita miehiä. Homma lähti ihan vaan Amorphiksen uuden You I Need -videon tuijottelusta (en edes kehtaa myöntää montako kertaa katsoin sen. :D) ja lemppari rastapään kuolaamisestä se sitten lähti ja aloin miettimään omaa "kuumat miehet top 10" -listaani. Ja tiedättekö mitä, ei oo helppoa keksiä kymmentä hottista miestä! Oonkohan mä jotenkin viallinen nainen, kun tuollainen homma tuottaa hankaluuksia.

Muutamia tämänhetkisiä kuolanvaluttajia kuitenkin kykenin nimeämään, mutta ei niitä järjestykseen pysty pistämään. Tässä siis sunnuntaipäivän piristykseksi muutamia uroksia!

True_Blood-Eric_Wallpaper__yvt2

True Bloodin Eric

Ja tarkoitan nyt siis nimenomaan roolihahmoa enkä näyttelijää. Olin alunperin Billin naisia, mutta sarjan edetessä olen lämmennyt Ericille koko ajan enemmän. Antaisin  tuon julkean viikinkivampyyrin purra itseäni ihan koska vaan. Tällainen skandinaavinen blondi on todella harvinaisuus minua kuumottavien kollien seassa.  (Ylläoleva kuva on muuten työkoneeni taustakuvana. :D )

joe-manganiello-alcide-true-blood-1

True Bloodin Alcide

Myös saman sarjan tuoreempi tulokas, Ihmissusi Alcide saa miehekkyydellään punttini väpättämään melkoisen lujaa. En ole mikään kauheiden lihaskimppujen ystävä, mutta herra ihmissusi on varsin sopivassa kuosissa. Taas sama homma, että minua kuumottaa nimenomaan ohjelman roolihahmo, omana itsenään äijä ei välttämättä väräyttäisi läheskään samoissa määrin.

Minua harvoin innostaa pelkkä ulkonäkö, joten siksi ihastun ennemminkin mielenkiintoiseen roolihahmoon joka on pakattu komeaan ulkokuoreen kuin pelkkään näyttelijään josta en tiedä mitään.

Jennifer Lopez, Steven Tyler

Steven Tyler

Mun murun kommentti tähän oli, että "häh, sehän on kohta kuollut!". No ei oo, se on vasta 63 v. En kyllä osaa selittää tätä itsekään, mutta jotenkin se on vaan American Idolia katsoessa hurmannut mut ihan täysin. Mietin vaan, että mitä hemmettiä herralle on tehty kun se näyttää niin paljon paremmin voivalta ja herkummalta kuin joskus aiemmin. Liekö kirurgin veitsellä kenties jotain tekemistä asian kanssa.. Mutta ihan se ja sama, ne on nuo tuikkivat ruskeat silmät, vallaton hymy ja pettämätön tyyli jotka tässä papassa hurmaavat. Ja se ihana suun mutristelu, kun se näkee jotain mistä pitää. Ooh! Jos pitäis valita jonkun virheetömän näköisen kakskymppisen maitopojan ja lähes isäni ikäisen Stevenin välillä, niin pappa vetäis kevyesti pidemmän korren.

penn_sean

Sean Penn

Sean kuuluu niihin näyttelijöihin jotka ei varsinaisesti ole kedon kauneimpia kukkasia, mutta ihan sama miten vanhalta ja väsyneeltä se välillä näyttää, niin aina sen karisma puree roolissa kuin roolissa niin, että tämä tyttö nauliutuu ruudun eteen tuijottamaan ihastuneena. Kai se on sitä renttuvetovoimaa, joka ainakin itseeni tuntuu kovasti vetoavan.

johnny-depp-12

Johnny Depp

Tarvitseeko tätä paljoa selitellä? Taitaa vähemmistössä olla se hameväki, johon tämä vuodesta toiseen yhtä kuumottavan pysyvä komistus ei kolise millään tavalla. Se on ihan sama mihin rooliin Depp laitetaan ja miten kamalannäköiseksi se yritetään sen vuoksi maskeerata, niin sen vetovoimaa ei vain saada piiloon. Olen tykännyt Deppistä varmasti ihan jokaikisessä sen tekemässä roolissa ja erityisesti miehen tyyli siviilissä miellyttää todella paljon. Omasta mielestäni mies vain paranee vuosien myötä. Herra tuli uniini viimeksi viime yönä. :D

johnny-depp-jack-sparrow

Captain Jack Sparrow

Vaikka roolihahmon takana oleva herra jo edellä mainittiinkin, niin Jack Sparrow on ihan oma lukunsa minun haaveissani. Jos vaan legot laittais hieman uusiksi, jotta sitä vois pussaillakin, niin lähtisin tuon  törkeän hyvännäköisen hullun kanssa autiolle saarelle juomaan rommia ihan just nyt! Se on just niin ihanan ryönäinen renttu, että en pysty vastustamaan. Ilokseni meillä on tänään treffit FinnKinossa klo 17! Viime kerrasta onkin jo liian kauan.

Eric Dane

Dr. Mc Steamy

Ja taas nimenomaan Greyn anatomian roolihahmo, ei tuo väriltään valju ja pieni silmäinen näyttelijä Eric Dane välttämättä heilauttais mua paljoakaan jos tulis paikallisen tiskillä vastaan. Mutta se omahyväinen, röyhkeä ja flirttaileva Dr. Sloan sinisessä sairaala-asussaan on vaan mielestäni ihan käsittämättömän miehekäs ja hormoneja hyrräävä tapaus.

tomi5 copy

Ja lähes viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, Amorphiksen Tomi Joutsen

Suuri Kalevala Korun mainosjuliste Tomi mallinaan on jo kehyksissä ja odotaa vaan, että keksin sille täydellisen paikan seinältä. Rakastan Amoja ihan järjettömästi ja voisin kuunnella niitä lähes tauotta. Bändin laulaja Joutsen on lumonnut minut äänellään täydellisesti eikä ulkoisessa habituksessakaan juuri vikaa ole.  Mutta tämä on taas niitä juttuja, että ilman sitä jumalaista ääntään, ei tuon näköinen rastahamppi todennäköisesti kuumien listalla hilluisi, mutta minut tosiaan hurmataan kokonaisuudella eikä pelkällä pinnalla. Nyt kuitenkin herra on mun ehdoton sydämen valittu julkkismiehistä.

Sain aprillipäivänä kuulla, että Amot esiintyvät elokuussa kotipaikkakunnallani rakkaissa nuoruuden maisemissa ja samalla tajusin myös, etten töiden vuoksi pääse paikalle. En ole ikinä ollut minkään missatun keikan takia ollut yhtä rikki kuin tämän. Hyvä etten alkanut itkemään. Nyt onkin sitten kova mietintä, että mille keikoille sitä itseään matkaisi lohduttamaan. Ehkäpä juhannuksena Himos ja sitten vielä heinäkuun alussa ruisrock. Ensi viikolla ilmestyvän uuden albumin biisejä on pakko päästä kesällä kuulemaan livenä. Ja samalla voi sitten hieman kuolata rastojaan villisti pyörittävää Joutsenta. Uuh.

Tälle listalle kuuluisi vielä ylivoimaiseksi ykköseksi eräs tumma, poikamaisella hymyllä, renttumaisella sängellä ja maailman parhaalla pepulla varustettu uros, joka herää aamuisin viereltäni. Mutta murun mielestä olisi todella kornia ja noloa, jos minun kaikista maailman miehistä valitulla kuumat miehet -listalla olisi hänen kuvansa, joten kunnioitan hänen typerää mielipidettään ja jätän sen nyt tässä sitten julkaisematta. :D

(paitsi, että jostain helkkarin syystä se kuva näkyy nyt ID:n etusivulla tämän postauksen kuvana! Miten se on mahdollista vaikka sen postauksesta poistin ennen julkaisua? Sorry muruseni... :D )

Onko ruudun sillä puolen tyyppejä jotka edes joltain osin jakavat miesmakuni?

Kommentit (15)

16/15 | 

Mie olen näköjään 10 vuotta vanhempi kuin sie, mutta sama miesmaku osittain :)

Nimittäin, yllättäin Johnny Depp, erikseen Jack Sparrow ja yllätys yllätys: Tomi Joutsen on miunkin suosikkeja näistä siun listaamista ja olisin voinut laittaa omalleni, jos listaa tekisin :)

17/15 | 

Lääh, Eric, Alcide ja Johnny... Tähän vielä Hugh Jackmann ihan missä roolissa vaan (tietty mieluiten Wolverine) niin kuolaa olisi Itämeren verran.

ellu
18/15 | 

Meille ei tuu riitaa, jos mää saan ton ihanan Sean Pennin. On siinä listalla muutama muukin ihan jees, mutta en halua niitä. Enkä varsinkaan Johnny Deppiä. Se ei osu eikä uppoa meikäläiseen, ei itsenään eikä roolihahmoinaan. Mussa on varmaan sen suhteen joku vika, mutta ei se haittaa. Niin, ja varalla pidän papparais-Stevenin. On se ihana. Enemmän siinä on jytinää kun nykyisissä poikabändeissä.

Helisussu
20/15 | 

Heh ei ollenkaan hullumpi lista, sul on hyvä maku miesten suhteen :D Amot on meen huushollissa kovasti digattu myös. Keinuttelimmepa häätanssinamme vuosi sitten 'her alonen' kun emme ole oikein valssikansaa.. :)

LaLau
21/15 | 

Tomi Joutsen on ollut meidän kyläpahasen nuorisotalolla ohjaajana ja me ollaan pikkutyttöinä saatu ihailla Tomia aika urakalla. :D Se oli jo silloin reilu 10v sitten IHANA! :D

22/15 | 

Johnny Deppissa on vana sitä jotain. Tottakai se on siis ihan helvetin komeakin (kivan kuvan olet löytänyt), mutta kun se on sen lisäksi siunattu runsaalla karismalla ja oikeilla näyttelijänlahjoilla. Ja se karisma puskee läpi ihan mitä tahansa mies esittääkin - ei voi mitään, mutta minusta Hullu Hatunekijä oli jotenkin kuumottava... :D

23/15 | 

Tomi Joutsen nro 1. Miten suomalainen mies voikin olla niin karismaattinen?! Sekä ääni että ulkonäkö kolahtaa. Ja silti hän on niin jalat maassa -tyyppi :)

Ja Johnny Depp. Oivoi <3

26/15 | 

Minä en yleensä välitä blondeista, mutta Eric on super hot <3 Jack Sparrown hahmossa on myös jotain vastustamatonta vaikka en Johnny Deppistä yleensä sytykään, syystä tai toisesta.

27/15 | 

Jaan saman maun Steven Tyleristä! Isäni on samaa vuosiluokkaa, joten ällöttävää sinänsä, mutta American Idolissa tuijotan Steveniä hullunkiilto silmissä :D

Oma lempparini on silti aina ja ikuisesti Leonardo DiCaprio, ilmiselvä jäännös lapsuusajoista. Omistan kaikki Leon leffat ja niitä sitten yksinäisinä iltoina on ihanaa katsella ja kuolata. Ja vanhetessaan on mies vaan komistunut! Aina tosin kirpaisee sydämestä kun sillä on muakin nuorempia uusia tyttöystäviä, ajatella että mäkin voisin periaattees niinku olla sen kaa.... :D

hanna
28/15 | 

Johnny Deppistä itsenään en ole koskaan välittänyt, mutta Jack Sparrow! Olen kai hullujen uber-renttujen perään sitten... Toisaalta muistuttaa hämmästyttävän paljon omaa ukkoa tuossa kuvassa, silmien väri on vain väärä. Niin ja miinus meikki. Olen kai nähnyt liikaa unia Captain Sparrowsta ja alitajuisesti valinnut sitten mieheni yhdennäköisyyden perusteella :D

Niin ja näyttelijänä Depp kyllä on kiinnostava kaikissa rooleissaan, ihan huipputasoa.

29/15 | 

UIH UIH JA AAAH! Siis nuo kaikki on mun listalla, paitti tietty se siun ihan oma ;D

Mut pakko kans lisätä tuohon se hugh jackman...nam.

Tän hetkinen top 3 olis just eric ja jack sparrow ja wolverine. Et näemmä sitä itsekkin ihastuu roolihahmoihin :)

Pakko myös mainita et TrueBlood kirjoissa Eric on ehkä vieläkin ihanempi. Niitä lukiessa siihen rakastu ihan täysillä.

Vieläkun tuommonen olis oikeessa elämässä? Yhdistelmä noita...voi olla melko mahdoton. Huoh...jatkan siis näiden fiktiivisten renttujen perään kuolaamista.

30/15 | 

täst listast puuttuu kyl yks.

_gerard butler_

esim ps.rakastan sinua ni se murre ja sänkiposket saa mut kehräämään

purr <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram