Toteutan uhkaukseni ja syötän teille lisää Olympuksen PENillä nappailemiani kuvia Wienistä. Tällä kertaa väreissä. Myös nämä kaikki kuvat on otettu erilaisilla art-filttereillä, kun niihin niin kovasti tykästyin. Näissä kuvissa käytössä sellaiset filtterit kuin Pin hole, Pop art ja Dramatic tone. Suosikkini noista oli ehdottomasti Pin Hole, jonka tuotoksia mm. toinen ja kolmas kuva ovat.

Wienissä näkyi todella paljon koiria. Tuntui, että ainakin joka kolmannella vastaantulijalla oli narun päässä karvainen kaveri. Eikä koiria nähnyt ainoastaan kaduilla, vaan myös kaupoissa. Bongasin hauvoja ainakin H&M-ostoksilta ja kosmetiikkapuljusta.

Tämän vihreän valon palaessa tien saavat ylittää jalankulkijat ja katuporarit.. vai miten se oli?

Minulla on joku ihme hinku kuvata kaikenmaailman työmiehiä...

Törmättiin myös komeisiin lentotaitoisiin kundeihin..

Joku oli vähän innoissaan ja iloinen.

Kiiteltiin Olympusta erityisesti siitä, että olivat järjestäneet paljon paidattomia hyväkroppaisia miehiä kuvauskohteiksi kierroksemme varrelle. :D

Wienin vanhimpia palasia

Tutun näköinen tyyppi?

Pop Art -filtteri heittää kylläisyydet kaakkoon

Zaran herkkukorkkareiden lisäksi pikaiselta shoppailukierrokselta tarttui mukaan toisetkin jalkineet. Päädyin matkaseuralaiseni mukana Henkkamaukan lastenosastolle enkä voinut mitenkään jättää noita kympillä tarjolla olleita nahkaisia puukkareita hyllyyn.

H&M swedish Hasbeensit viottivat minut puolelleen ja saivat ihastumaan tukevaan ja miellyttävään puupohjaan, joten toivotin ruskeat kaunottaret ilolla tervetulleeksi kenkäkokoelmaani. Kipsuttelin puukkareilla heti uuden karheana kakkospäivän Wienissä. Muuten kengät olivat uutuudestaan huolimatta todella mukavat, mutta kuuden tunnin kävely taikoi päkiääni melkoisen vesikellon. Auts.

Yksi sana kiteyttää kaiken olennaisen tunteistani Wienin reissua kohtaan.

Yhyy. Nyt mä lähden lääkäriin, sillä mä olen ollut viime viikkoisesta paluustani asti kipeänä eikä tauti tunnu helpottavan yhtään. Ei oo kiva sairastaa lomalla. :(

Kommentit (2)

3/2 | 

Noi sun ruskeat sandaalit tuossa kuvassa näyttää aivan samalta, kuin abt. 70€:llä Nilssonilta ostamani ruotsalaiset Mohedat. Jumaskega, ei oikeesti, ei voinut olla kympillä :P

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram