Vaikka Sex And The City leffat eivät enää oikein itselleni uponneetkaan, niin tv-sarjan jaksoihin palaan mielelläni kerta toisensa jälkeen. Vaikka joistakin jaksoista muistaa jopa repliikit ulkoa, niin jokin niissä neljässä hahmossa vaan jaksaa aina kiehtoa  ja tiedän, että en ole suinkaan ainoa joka näin ajattelee.

Itselläni tuo kaikki tuotantokaudet sisältävä dvd-boksi on ollut jo vuosia saatuani sen murultani joululahjaksi, mutta mikäli se joltakin halukkaalta vielä puuttuu, niin bongasin NetAnttilasta melkoisen hyvän tarjouksen:

satc

Ei paha kuudesta tuotantokaudesta!

Kommentit (15)

benna
18/15 | 

No hitsin vinkvink!! Sinne meni joku 67e :D (Piti ostaa Sinkkuelämien lisäksi Gilmore girls 4.-kausi.) Postikulut ei tuntuneet sitten niin pahoilta kun tilasi myös jotain muuta, ja GG on ollut ostossa kun mun levyt on jo niin kuluneet ettei toimi :D Kummallista kulutustavaraa nuo dvd:t...

No mut oli kyllä hyvä tarjous. Ei siitä pääse yli eikä ympäri.

JoJo
19/15 | 

Kiitos kovasti vinkistä!!! Lähti tilipäivän kunniaksi heti tilaukseen :D Arvasin, et ku vaan malttaa niin vielä saa koko boksin aika edullisesti, heh. Tuo sarja kestää kyllä uskomattoman monta katselukertaa!! Paras ns. Akkain sarja ikinä <3

20/15 | 

Kiitoksia vinkistä, tilaukseen lähti! :)

Mä oon niitä, jotka on tota pitkään himoinnut, mut en ole koskaan 'raaskinu' ostaa. Nyt oli melkeenpä tyhmää jättää tilaamatta ;)

21/15 | 

Onkohan tuo tarjouksessa ihan myös tavaratalossa? Ainakaan mun kone ei suostu ollenkaan avaamaan noita netanttilan sivuja, vaikka tavaratalon sivustolle pääsenkin :(

22/15 | 

Kiitoksia vinkistä, piti tilata. En noilla lähes satasen normihinnoilla ole vielä raaskinutkaan boksia tilailla :)

Sagu
24/15 | 

Kiitos tästä, pitihän se ostaa! :D Olen kuolaillut tuota lootaa kaupoissa jo ties kuinka kauan, mutta ei ole ikinä raaskinut ostaa.

27/15 | 

hups, biorytmit kohtasivat ja taisin tilata. juuri puhuin tästä männäpäivänä stellan kanssa että järki lähtee ja mua on ärsyttäny NIIN paljon miten hirveetä kuonaa ne leffat on ollu ja oon kaivannu tuota sarjan näppärää dialogia ja sitä miten niissä on tuotu se viides päähenkilö, itse kaupunki, niin mahtavalla tavalla esiin. kävin myös yhdessä myymälässä ja siellä kiltti mutta tyhmä poika auliisti kertoi että sama tarjous tulee koskemaan kaupan bokseja mutta pikku viiveellä nettikaupasta eli siinä 22.pvn tienoilla. suik!

Veera
28/15 | 

mun mielestä se oli ihan kaameeta, että se toinen leffa tapahtui New Yorkin sijaan jossain perhanan aavikolla. Meni pohja koko hommalta, kun eihän se sit enää ollu sex and the CITY vaan joku sex and the Sahara. :P

Ja kiitti kun jaoit tuon kiltin mutta tyhmän pojan kertoman tiedon!

Sagu
29/15 | 

Joo, ja mikä hiton pointti siinä aavikolle menemisessä edes oli?! Mä voisin avautua noista leffoista, etenkin kakkosesta, ikuisuuden :D No, ei kai tässä auta kuin teeskennellä että niitä ei koskaan tapahtunut.

30/15 | 

Onko joka kaudelle saatavana suomitekstit? Vanhemmissa boxeissa oli tekstitys suomeksi vain kausille 1-4.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram