Laukkuhaasteen ensimmäinen viikko meni luonnollisestikin hyvin kivuttomasti ja siten se varmasti jatkuu vielä muutaman viikon, sen verran noita kasseja ja nyssäköitä tuolta kaapeista löytyy. Mutta niin niitä löytyy kyllä vastustajiltakin, joten ei ole kyllä vielä mitään arviota siitä miten tämä koitos tulee päättymään. Aika näyttäköön.

Meidän kaikkien kolmen kisailijan päivittäiset laukkuvalinnat näkee Instagramista ja siellä hashtagillä #laukkuhaaste2014, mutta jos et käytä instaa, niin tässäpä viime viikon laukkukokoelmani.

Avasin pelin maanantaina Kiplingin avaruusapina-aiheisella olkalaukulla, (laukku saatu) joka nieli sisäänsä sopivasti kaiken työpäivän aikana tarvittavan eli puhelimen, lompakon, avaimet ja aurinkolasit.

Tiistaina turvauduin astetta isompaan lehmännahkaiseen kassiin, joka on vanhempi kuin käyttäjänsä. Lehmälaukku on äitini ja siskojeni peruja ja olen sen aikoinaan ullakoltamme löytänyt. Se on hirmuisen rakas ja saa usein ihailevia kommentteja. Mun rakas lehmä.

vko1

Keskiviikon työpäivään valikoitui kirkkaanpunainen nahkalaukku, joka on vuosien takainen kirpputorilöytö Espoosta. Olin jo hetken aikaa etsiskellyt punaista laukkua, joten tuo 2€ hintalapulla varustettu kassi oli vallan tervetullut löytö. Nyt kun tuota laukkua ei voi haasteen aikana enää toiste käyttää, niin lienee hyvä aika kiikuttaa se suutarille, sillä laukun vuorikangas on rikki ja olkahihna irronnut. Mutta hyvä kannattaa korjata.

Torstaina matkasin Berliiniin, joten laukku piti valita siten, että se sopisi sekä matkalle, että illan kemuihin, sillä en halunnut käyttää useampaa laukkua. Nappasin siis mukaani viime aikoina paljon käsipuolessani viihtyneen nuden värisen Global Accessoriesin nahkalaukun, joka liittyy punaisen kassin kanssa suutarille joutavien joukkoon, sillä senkin olkahihna kaipaa uudelleen kiinnittämistä.

Reissussa oli luonnollisesti käytössä myös matkalaukku, mitä saa haasteen aikana toki käyttää useammankin kerran jos tarvetta on. Tuo mamman käytettynä ostama Rimowa on aivan ihana ja olenkin tuollaisesta hieman kolhiintuneesta alumiinisesta kaverista pitkään haaveillutkin. Nappasin laukun kesälomalla äidiltä lainaan, mutta saa nähdä palautuuko Rimowa äidille ihan hetkeen. :D

Perjantaiksi olin varannut reissuun mukaan jälleen yhden kirpputorilöydön. Musta Cosci-merkkinen nahkalaukku on punaisen laukun tavoin joku ihan naurettavan halpa ostos ja se on just hyvän kokoinen ja mallinen veska juuri reissuille.

Lauantaina oli vuorossa kaverien häät ja hopean värisen pitsimekon kanssa oli mustat asusteet, joten laukuksi sopi hienosti kiiltonahkainen vintage-clutch. Pikkulaukun lisäksi käytössä oli kuvausduunien vuoksi kameralaukku ja Kånken-reppu (saatu), jossa kuskasin valokamoja. Mutta nämä siis töiden takia pakollisia kasseja.

Ekan haasteviikon viimeisenä päivänä en sitten poistunutkaan kotoa, koska olin kipeänä, mutta joku laukku on päivittäin käytettävä, joten saadakseni flunssapäivään hieman glamouria, kuskasin nenäliinat ja tropit sohvalle kavereilta 30v-lahjaksi saamassani Glitterin pikkuisessa clutchissa.

Semmoisilla veskoilla mentiin eka viikko. Viikon päästä taas uutta raporttia. Siihen saakka hommaa voi seurata mun instassa @vieruska

Kommentit (2)

nasu86
3/2 | 

voi tuo lehmälaukku :) sopisi niin äidin kokoelmiin. keränny monta vuotta kaikkea lehmä aiheista, minä niitä usein kirpparilta raijannu hälle :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram