Mun mamma oli perjantaina niin ihastuttavan näköisenä taidenäyttelyn avajaisista palatessaan, että pakkohan hänet oli ikuistaa. Tällä kertaa päivän asun siis tarjoaa mun ihana mutsi!

Ja mitäs muutakaan äidillä olisi ollut päällään kuin jotain itse suunnitelemaansa ja valmistamaansa. Tällä kertaa päälle päätyi kevyt pitsihelmainen neulemekko nimeltään Estelle. Arvaattekohan kenen mukaan on kolttu saanut nimensä? Mekon ensimmäinen kappale valmistui juurikin samana päivänä kuin Ruotsin pikku prinsessa syntyi, joten myöhemmin mallin nimeä mietittäessä valinta oli päivänselvä. Neuleen materiaali on silkkipellavaa 45/55 ja mekon paino on vain 220 g!

Päällä oleva neuletakki puolestaan onkin sitten ihan ostotavaraa. Tilasin keväällä Elloksen alesta tuollaisen mustan kashmirneuletakin ja tajusin heti, että mamma varmasti tykkäisi siitä myös, joten tilasin toisen häntä varten. Neule on kevyt, ohut, lämmin, monikäyttöinen ja irtosi varsin sopuhinnalla, joten ei kumma, että vaate kuuluu meidän molempien suursuosikkeihin.

Mustin ja hopeisin helmin kirjailtu italialainen pikkulaukku on kuulema lähes minun ikäiseni ja palvelee edelleen uskollisesti. Korkokengät ovat mamman luottomerkiltä Palmrothilta. Tasan samat kengät löytyvät äidin kenkäkaapista niin kiiltonahkaisena kuin mokkanahkaisenakin. "Kun löydät jotain superhyvää, osta kaikissa väreissä ja materiaaleissa", onkin äidiltä usein kuultu neuvo.

Meidän perheessä on minun viime viikkoisen kampaajakäyntini jälkeen nyt ollut sellainen tilanne, että isä on porukan pitkätukkaisin. Minulla ja mammalla on molemmilla melkoisen lyhyet kutrit. Vielä reilu vuosi sitten äidin päätä koristi vieläkin lyhyempi kampaus, joka sekin sopi hänelle upeasti, mutta eikös olekin tämä nykyinen sopivasti sotkuinen tukka ihan super hyvä?! Mun mielestä ainakin.

Näin upea vau-mutsi siis mulla!

Kommentit (15)

Heidi
18/15 | 

Ihanaa, kun blogeissa julkaistaan kauniita kuvia myös vanhemmista naisista! Todella nätti asu (ja äiti)! :)

nirppu
25/15 | 

Kerrassaan upea ja hyväntuulinen näky!

Jos "sitten joskus isona" näyttää edes puoliksi noin hyvältä, niin ei mittään hättää :)

30/15 | 

Upea äiti ja upea tytär! Blogiasi on aina ilo lukea ja kiva, että muotiblogimaailmasta löytyy myös normaalinkokoisia naisia, jotka uskaltavat pukeutua muuhunkin kuin yli 60-kiloisille sopivana pidettäviin "telttoihin".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram