Roomasta ostamani nilkkurit ovat vihdoin pehmenneet riittävästi, jotta uskalsin ottaa ne mukaan reissuun. Olen ihan suunnattoman ihastunut noihin Felmini-merkkisiin kenkiin niiden syksyisen värin ja varsien taittamisen ansiosta iloisesti pilkistävän vuoren vuoksi.

20121112-234608.jpg

Vaikka kengät ovatkin jo melko mukaviksi taipuneet,niin ihan ilman vammoja ei eilisestä päivästä selvitty. Mietin jossain vaiheessa iltapäivällä, että taitaa hieman sukkahousujen teräosien saumat hinkata pikkuvarvasta hieman vielä napakoissa kengissä, mutta en vaivautunut korjaamaan asiaa. Olis ehkä kannattanut, nyt on nimittäin molempien pikkuvarpaiden päät ihan yhtä kammottavaa vesikelloa. Iso auts.
20121112-235240.jpg
Matkalaukussa on taas mahdollisimman mukavia ja rentoja vaatteita. Eilinen meni kuvan mukaisesti niittiminihameessa, kashmirneuletakissa ja pulsupipo päässä. Aamuisin väsyttää niin hitosti, että nukkuu mieluummiin senkin kaksi minuuttia jonka voisi käyttää hiusten laittoon.

Iltapäivään asti seikkaillaan vielä täällä Tukholmassa ja sitten muut tytöt palaavat laivalla kotimaan kamaralle. Minä puolestaan hyppään Arlandalta lentokoneeseen ja suuntaan vielä pikapyrähdykselle Berliiniin. Seuraavaan kerran minusta kuuluu siis varmaan hotellihuoneesta saksanmaalta!

Kommentit (2)

3/2 | 

Ihan täysin OT, mutta muistaaksen sulla on kokemusta kappahlin magic - farkuista? Kysymys kuuluukin, että venähtääkö ne käytössä kuinka paljon? Että kuin pientä kokoa ne pitää olla.. Tarvis napakat slimslimmit kohtuuhintaset pökät ja noi tuli mieleen

4/2 | 

juu mulla on yhdet magicit. En ole nyt hetkeen pitänyt niitä kauheasti, mutta silloin kun niitä käytin, niin mun mielestä ne pysyi kyllä hyvin kuosissaan. Toki sitä edesauttaa se, ettei pese liian usein ja välttää huuhteluaineen käyttöä.

Eli sanoisin, että ei tarvii mitä kahta kokoa pienempiä ottaa, vaan sellainen koko, että just istuvat napakasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012