Huh, mä olen ollut tällä viikolla ihan totaalisen poikki ja väsynyt. Siis olen oikeasti nukkunut sellaista 14-16 tuntia vuorokaudessa. Herännyt käymään jossain kuvauskeikalla ja reissulta palattuani suunnannut suoraan takaisin nukkumaan. Alkuviikosta pari päivää myös palelin ihan kuin horkassa ja sen kammottavan kylmän ja väsyneen olon vuoksi jäi tiistaina treenitkin väliin. Kuumetta ei kuitenkaan ole ollut enkä muutenkaan ole ollut mitenkään kipeä, mutta ehkäpä tämä selittyy taas noilla kilpparihommilla. Tiistain verikokeen mukaan nimittäin oli TSH kohonnut sitten edellisen tarkistuksen (josta on kyllä vähän turhan paljon aikaa) ja sen perusteella sitten lääkäri käskikin nostamaan tyroksiini-annosta. Täytyy toivoa, että korotettu annos purisi pikaisesti ja toisi hieman lisää virtaa, ettei nyt ihan menisi elämä ohi nukkuessa.

Paria kuvauskeikkaa ja labra-/lääkärikäyntejä lukuunottamatta tämä viikko onkin sitten mennyt ihan kotona oleillessa ja tosiaan melko sumussa. Nyt perjantaina kuitenkin kävin hieman harjoittamassa vähälle käytölle jääneitä sosiaalisia taitoja ja kaveerasin yhden illan aikana oikein urakalla. Ensin suuntasin syömään ystäväni Pauliinan kanssa, seuraavaksi käytiin Tommin kanssa hyvästelemässä yhteinen kaveri hänen läksiäiskemuissaan ja sieltä poistuttuani pyörähdin vielä loppuillasta päivittämässä kuulumiset viinilasillisen ääressä bestikseni Annin kanssa. Vaikuttaakohan se tyroksiiniannoksen nosto näinkin nopeasti, sillä kaksi päivää vasta isompaa annosta ja pärjäsin jo tämän perjantaipäivän ilman päikkäreitä ja jaksoin vielä tuollaisen useamman tunnin kaverirundinkin.

Viinilasillisten jälkeen tyrkkäsin Annille kameran käteen ja hän nappasi näyteikkunoiden loisteessa nämä kuvat illan asusta. Kuvissa parasta on ehdottomasti oikeassa reunassa näkyvä Myyrän heijastus. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

pusero ja takki -Lindex/hame ja kengät -Your Face/laukku-COS, 2nd hand/kaulakoru-Pieces (saatu) 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Lääkäri kertoi eilen myöskin kuulevansa sydämestäni pienen sivuäänen ja kilpirauhaseni vaikuttavan hieman suurentuneelta. Kummastakaan ei kuitenkaan tarvitsisi kuulema tässä vaiheessa huolestua. Yritän noudattaa tätä ohjetta. Sivuääni voi kuulema aiheuttaa ongelmia ehkä joskus sitten, "kun sinä joskus vanha nainen", kuten venäläinen, hieman heikosti suomea puhunut lääkärini asian ilmaisi. Mutta kyllä se hieman pisti miettimään, että pitäisikö asiaa kenties tutkia lisää.. hui. Kellään muulla kokemusta sivuäänistä sydämessä? Onko automaattisesti tutkittu lisää, vai ohitettu olankohautuksella?

Sydämestä mieleen tulikin sitten rakkaus. Tuon aiemmin mainitun väsymyksen lisäksi elämääni on viime aikoina leimannut kovasti rakkaus. Onhan se tuon murun kanssa ollut läsnä aina ja koko ajan, mutta nyt on taas joku sellainen järjettömän rakkaudenpuuskan aika. Vietetään todella paljon aikaa yhdessä ja minusta tuntuu, että Tommi tekee niin paljon ihania pieniä asioita, että mä ihan pakahdun niistä välittyvän rakkauden määrästä. Se huolehtii, että muistan ottaa lääkkeet, muistuttaa ottamaan eväät töihin, tallettaa joka päivä jonkun söpön eläinvauvavideon minulle näytettäväksi, silittää iltaisin ja pitää kädestä öisin, linkkaa eteensä osuneet artikkelit lempibändistäni, peittelee joka ilta, vaikka aikoisi vielä itse valvoa ja huolehtii sadoista pienistä asioista, jotka itse unohtaisin, mutta jotka vaikuttavat minun hyvinvointiini. Ehkä näin on ollut aina, mutta nytkö minä vasta olen viimeisen vuoden aikana ehtinyt kiinnittämään kaikkeen siihen huomion, kun elämästä on tullut monella tavalla kiirettömämpää?

Love is in the little things.

 

 

Kommentit (5)

1/5 | 

No onko kumma juttu, että ei veskat oikein nappaa. Toivottavasti vointi paranee ja saat taas paljon energiaa :) Kippis niille asioille joilla on merkitystä!

Juuls
2/5 | 

Toivottavasti olo kohenee! :) itsellä kun sydämestäni kuultiin sivuääni se ultrattiin myös. Koska käsittääkseni se että vain sillä stetoskoopilla (?) kuuntelee ei ole kovin luotettava että onko siellä oikeasti joku sivuääni.. Ultraäänessa kun ei sitten löytynyt mitään poikkeavaa.. Kannattaa olla tiukkana ja vaatia että tutkitaan.. Itselläni esim kilpirauhasongelmaa ei olisi tutkittu jos en olisi vaatinut..

Henna
3/5 | 

Minulla ja siskollani on ollut sydämessä sivuääni vauvasta asti. Minua sivuääni ei ole koskaan mitenkään vaivannut, mutta siskolleni tehtiin muutama vuosi sitten pallolaajennus. Samalla myös oma sydämeni ultrattiin, mutta onneks ei löytynyt mitään "tavallisesta" poikkeavaa. Kannattaa pyytää sydämen ultrausta, jos yhtään tämmöiset jutut jää vaivaamaan. Vaikka tuskin se mitään vakavaa on, mutta saatpahan mielenrauhan :) jaksamisia pimenevään syksyyn!

Saana S
4/5 | 

Minulla todettiin teininä sydämensivuääni ja nyt vasta usean vuoden jälkeen eräs lääkäri vihdoin kertoi ettei tuskin ole vaarallinen kun näinkin kauan ollut oireettomana. Itse tajusin vasta tällöin että todellakin se sivuääni on ollut jo niin kauan ja että voisi olla jotain vaarallistakin. Minulla siis ei ole mitään oireita, mutta voithan silti pyytää sydämenultran niin selviää mistä johtuu :)

kirsikka
5/5 | 

Mulla löydettiin 2 vuotta (olin 20v) sitten sivuääni sydämestä sattumalta. Otettiin EKG ja ultrattiin, ei löytynyt vikaa. Todettiin, että sivuääniä on hyvin monilla eikä niistä haittaa ja hoikilla ihmisillä ne kuuluu paremmin. Olen siis hyvin hoikka. Löydettiin sattumalta lääkärin tarkastuksessa kun olin muutoin ollut kipeä, ei siis johtunut mistään oireilusta tms. että mahdollisia sivuääniä olisi tarkoituksella etsitty :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram