Oltiin lauantaina viettämässä kaunista kesäpäivää auringonoton ja syömisen merkeissä appiukon takapihalla ja Keskustassa kerrostalossa asuva bloggaaja otti heti tilanteesta hyödyt irti ja pakkasi kassiin purkkeja ja purtiloita, jotka olivat jo hetken odottaneet tulevansa kuvatuiksi jossain muualla kuin sekaisen kämppämme nurkassa. (Niin kovasti kuin tykkäänkin asua ihan keskellä kaupunkia, niin ai hitto, mä kaipaan välillä omaa pientä pihaa!)

Kokosin tähän postaukseen muutamia kokeiluun saamiani tuotteita, jotka ovat viime aikoina osoittautuneet vallan toimiviksi ja tykätyiksi.

Olen ihotyypiltäni kalpea kalkkuna, jolle auringonsäteet taikovat hyvin nopeasti sävyn nimeltä 'pirteä punaniska'. Helposti palavan ihon kanssa ei oikein sovi kaveriksi laiskan rasvaajan luonteeni. Se lotionilla läträäminen on vaan jotenkin niin tympeätä, että aurinkosuojan levittäminen jää usein harmillisen retuperälle.

Kaltaiselleni rasvojen levittelyä inhoavalle sopiikin loistavasti erilaiset spray-tuotteet, jotka voi vaan suihkutella pintaan sen kummemmin käsiään likaamata. ACOn Active aurinkosuihke onkin osoittautunut oikein käyttökelpoiseksi ja miellyttäväksi tuotteeksi ja olen suojannut itseäni polttavilta säteiltä huomattavasti ahkerammin kuin aiemmin.

Tuote on todella rasvainen, mutta kestääkin sen vuoksi hyvin sekä vettä, että hikoilua.

ACOn tuotteista aktiivikäyttöön on päätynyt myös 30 suojakertoimella varustettu huulivoide. E-vitamiinia sisältävä huulirasva tuoksuu jotenkin ihanan lämpimältä ja kesältä ja tekee huulista todella pehmeät. En ole pitkään aikaan käyttänyt huulirasvaa, vaan levitellyt huulilleni useimmiten vain erilaisia kiiltoja, mutta tätä ACOn puikkoa olenkin huomannut alkaneeni kuljettaa aktiivisesti mukanani.

After sun -voiteet.. yääh.. jälleen yksi vartalorasvailua ällöävän ihmisen lempijuttu. :P Mä en tiedä mikä siinä on, että mä olen niin hemmetin huono ja laiska vartalon rasvailija. Jotenkin se puuha on vaan niin vastenmielistä ja aikaavievää ja en yhtään kestä sitä rasvaista oloa. Joten siinä missä spraymuotoinen aurinkosuoja tuo hommaan vähän helpotusta, niin otin innostunein mielin testiin myös tämän Nivean suihkussa levitettävän after sun-voiteen.

Ja kyllä se jotenkin vaan tulee helpommin leviteltyä rasvat ruholle siellä suihkussa ollessa! Toki tälläkin metodilla tulee se sellainen inhottavan rasvainen ja lähmäinen olo, mutta kun ongelma on kuitenkin enempi ehkä omassa päässäni, niin koitan vaan kestää, sillä huomaan kyllä ihoni kaipaavan jotain rauhoittavaa pinnalleen auringossa lillumisen jälkeen.

Hiusten muotoilutuotteista tämän kesän ehdoton suosikki on ollut Biozellin loppukeväästä kauppoihin tullut suolasuihke. Suihke antaa liukkaille ja ohuille hiuksille hetkessä rakennetta ja struktuuria ja tekee liian puhtaista hiuksista muotoiltavat.

Olen testannut vuosien aikana useampiakin suolasuihkeita ja voin sanoa, että tämä Biozell hakkaa mennen tullen monta kalliimpaa kampaamotuotetta. Hintaa Biozellin suolasuihkeella on vaivaiset 6,50 €, joten halvalla lähtee!

Biozell muuten avasi jokin aika sitten oman verkkokaupan, joten sieltä ainakin löytyy suolasuihke ja muutkin heidän huiput tuotteet (mun lemppareita on myös hiuspuuteri!), jos ei omasta lähikaupasta löydy.

Hiuksiin on tullut viime aikoina läträttyä myös toisen kotimaisen valmistajan, Cutrinin sävyttävää hoitoainetta. Hiuksiini toukokuun lopulla laitettu oranssi väri haalistui aika nopeasti, mutta huomasin onnekseni, että tuo Cutrinin punainen Cranberry treatment sopii lyhyen aikaa hiuksissa pitämällä myös omaan etupehkooni.

Ja sitten vielä yksi vartalotuote, joka on onnistunut luikertelemaan tämän ruhorasvavihaajan  käyttöön. La Roche-Posayn geelivoide on ainoa vartalovoide jota olen viime kuukausina käyttänyt. Lipikar Gel-Fluiden kerrotaan sopivan erityisesti kuivalle, herkälle ja atopiaan taipuvaiselle iholle ja tunnistan kyllä omani ainakin noista kuivasta ja herkästä. Geelimäinen keveä voide imeytyy niin sukkelaan, että minäkään en ehdi ällööntyä lähmäisestä olosta. Iholle jää voiteen jäljiltä todella silkkinen fiilis. Tykkään! Ja mä todella harvoin sanon näin yhdestäkään vartalovoiteesta.

Löytyikö jo ennalta tuttuja tuotteita tai kenties jotain kokeilemisen arvoista?

*postauksen tuotteet saatuja

Kommentit (7)

Minttu
10/7 | 

Minä, joka saan aurinkoihottumaa perusaurinkorasvoista (tai niiden emulgointiaineista itse asiassa), niin vannon täysin La Roche-Posayn aurinkorasvojen puolesta. Suihkupullosta helppo levittää eikä jää rasvainen iho. Suosittelen!

PItääkin testata tuota vartalovoidetta!

Jaana
11/7 | 

JES, törmäsin suolasuihkeeseen pari viikkoa sitten ja se kuulostaa jotenkin niin täydelliseltä vaihtoehdolta mulle. Oon laiska laittamaan hiuksiani, mutta kaipaisin joskus vähän tuuheutta. Tässä rahatilanteessa vaan päätin, etten viitsi edes yrittää selvittää niiden hintoja, kun ovat kuitenkin liian suuria ja sitten harmittaa. Mutta 6,50 kuulostaa älyttömän hyvältä, täytyy lähteä huomenna hipsimään pitkin kauppojen hyllyvälejä. Kiitti! :)

12/7 | 

Minä myös olen todella laiska vartalonrasvailija. Miten se tuntuukin ajatuksen tasolla olevan niin aikaa vievää. Illalla ei jaksa ja aamulla ei voi, kun vedä siinä sitten sukkikset tai pillifarkut rasvattuihin jalkoihin. Tuo viimeinen tuote "geelimäisen keveä" ja nopeasti imeytyvä voisi olla mulle sopiva, vaikka taitaisi sekin jäädä alun innostuksen jälkeen kaappiin pölyttymään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram