Viime perjantaiset Indiedaysin 1-vuotissynttärit oli kyllä kaikin puolin mukavat kekkerit. Pari sellaista tyyppiä joita toivoin näkeväni, ei valitettavasti päässyt paikalle, mutta muuten paikalla oli kyllä suurenmoinen  joukko bloggailun kautta saatuja ystäviä ja tuttavia. On se vaan jännä miten läheisiä ystäviä sellaisistakin ihmisistä muodostuu joiden kanssa ei kuitenkaan näe muuten kuin silloin tällöin erilaisissa blogitapahtumissa.

salla_meikkaa

Kaunis huonetoverini Sallukka peilaa ja kuvaa peilikuvaansa ja minä kuvaan kun salla peilaa ja kuvaa peilikuvaansa. Perushommia.

id1v_8

Mikähän on vetänyt yleensä niin hymyilevän Moksun turvan tuollaiselle rullalle vaikka nenän edessä on herkullinen frozen mojito?

id1v_7

Shampanja kohottaa juhlamieltä kummasti! Eikä ollut huonoja juomia nuo Hennessy-drinkitkään. Mä en ole koskaan pitänyt konjakista, mutta en ollutkaan koskaan tajunnut, että siitäkin saa maukkaita drinkkejä erilaisilla blisseillä. Nyt menikin sitten konjakkipullo ostoslistalle, sen verran hyvältä se mastui niin ginger alen, omenamehun kuin karpalomehunkin kanssa. Kävin tänään vilkuilemassa Hennessyn sivuilla ja sieltä löytyi vielä monta mielenkiintoista drinkkivinkkiä lisää.

Muutenkin oli kemuissa tarjoilut kohdallaan tarjoilijoiden kierrellessä ojentelemassa niin suolaisia kuin makeitakin coctailpaloja. Jos en ollut tajunnut miten hyvin konjakki ja ginger ale sopii yhteen, niin en ollut tajunnut samaa asiaa myöskään vaahtokarkeista ja vihreistä kuulista! Nyt on seuraavien omien kekkereiden tarjoilut selvillä. :D

id1v_6

Mun mielestä illan parhaat asut löytyivät ehdottomasti Matilta ja hänen seuralaiseltaan (+ itseltäni, hei tietenkin!), sillä olimme kaikki pukeutuneet samanhenkisesti mustiin liehuviin ja roikkuviin asioihin. Taisinkin ihan jokusen kerran hiplailla ihastuneena mm. tuota mainiota hupullista paitaa joka oli kuulema hankittu Berliinin Henkkamaukasta. Ei meidän Hooämmässä vaan oo koskaan mitään noin kivaa. Nih. On se väärin.

ID_1v_mina_jonna

Tuo pikkasen överillä teholla päin pläsiä paiskattu salama on kyllä siitä kiva juttu, että se taikoo kätevvästi piiloon ihon pikku virheet ja sen lisäksi se kaivaa nuo jo ennestään melko hallitsevan oloiset minnihiiri-poskipäät entistä paremmin esille. Onneksi en tästä kuvasta päätellen ole yksin poskieni kanssa,vaan Jonnalla on samanmoiset!

id1v_5

id1v_4

Koska illan musiikkiannista ei ole minkäänlaisia muistikuvia, niin kai se sitten tarkoittaa sitä että se ei ollut ihan superpaskaa, mutta ei varmaan mitään minua suuresti positiivisesti hetkauttanutkaan. Mutta tollaneen pörröpää DJ kuin Axl Smith soittaakin varmaan just sellasta viileen coolia musiikkia josta minä kehäkolmosen ulkopuolelta tullut juntti en mitään tajua. Minä kuuntelen vaan kunnon rytinää. Nih.

id1v_3

Minä en suinkaan ollut ainoa, joka luotti Youth Vs. Futuren näpsäköihin ja nätteihin sulkiin, vaan niitä roikkui myös tyylikkään ja aina yhtä iloisen Teemun kaulassa ja jo tuolla ylempänä nähdyn Sallan kaulassa.

id1v_1

Nadja kuuluu ehdottomasti siihen ihmisryhmään jotka onnistuvat aina ja ihan kaikkialla näyttämään hurmaavilta ja säteileviltä. Tämä kuva onkin tuon superhymyn ihan mun lemppari koko illalta. Harmi, että mun "pyöräytys"-kuvan vuoksi Nadjan upeasta  sulkakoristeisesta pikkuhatusta ei saa juurikaan tässä kuvassa selvää, mutta pitäne esitellä jossain vaiheessa oma samantyylinen Manchester-hankintani jossain vaiheessa. Vielä kun kyseinen päähine passais joskus minun päähäni edes puoliksi niin hyvin kuin tälle neitoselle, niin olis kiva.

Loppuun vielä pikkaisen reaaliaikaisia kuulumisia. Arvatkaas mitä tein tänään? Allekirjoitin uudet oppisopimuspaperit! Päätin siis pitkän pohdinnan jälkeen jatkaa opintojani heti putkeen ja aloitan siis valokuvaajan ammattitutkinnon suorittamisen heti tuossa ensi viikolla. Että se siitä "huh, vihdoin se karmea koulustressi on ohi!"-olosta. Ehtihän sitä kestääkin jo kokonaisen kuukauden. :)

Kommentit (5)

6/5 | 

Kivan oloiset kekkerit! Sellaista mietin, että viitsisitkö jossain vaiheessa tehdä postausta noista sun opinnoista. Tuo oppisopimusmaailma on itselle aika vieras mutta kiinnostaisi kuulla kovasti lisää. Vai oletko kenties joskus tehnyt sellaisen jo? Tuolta työ ja koulu tunnisteen alta en ainkaan löytänyt kuin yhden postauksen.

Veera
7/5 | 

juu sellainen postaus on ollut jo hetken aikaa suunnitelmissa, mutta ei ole vielä konkretisoitunut tekstiksi asti. Tuon työ ja opiskelut tunnisteenkin lisäsin tosiaan vasta tällä viikolla.

voisin oikeastaan laittaa vähän pyyntöä, että asiasta kiinnostuneet lukijat vois heittää kysymyksiä mitä haluaisivat tietää...

8/5 | 

Hitsi kun olisi ollut kiva nähdä sua (ja tietty kaikkia muitakin) mutta tuloillaan oleva flunssa veti sänkyyn perjantai-illaksi. Onneksi lepäsin, en sitten tullut kunnolla kipeäksi ollenkaan. (Vielä..)

Veera
9/5 | 

no just sun ja Nelliinan poissaoloa jäin harmittelemaan!

Toivottavasti ei se kipeys suhun iskekään.

Maria
10/5 | 

Oon luullut koko ajan, että valmistuit nyt valokuvaajaksi... Mikä sinusta siis edellisen koulutuksen perusteella tuli? :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat