Mitenkös olis tällaiset vappulasit ympärivuotiseen käyttöön? Tykästyin noissa Bossin kehyksissä erityisesti niiden kauniiseen oranssinpunaiseen väriin.

Hintaa näille tulisi Instrumentariumissa omilla hajataitonkorjauksillani, vahvuuksillani ja heijastamattomilla linsseillä n. 250 € mutta kaupanpäälle saisi valita esim Ray Banin aurinkolasit. Hmm.. Ei toisaalta paha hinta, mutta kun kyseessä olisi nyt huvin vuoksi hankittavat lasit eikä tiukkaan tarpeeseen, niin täytyy miettiä vähän tarkemmin..

Posted from WordPress for Windows Phone

Kommentit (2)

Mallariina
3/2 | 

Ihanat! :) Pistät ehdottomasti hankintaan! t: eräs, joka potee alituista uusien rillien hankkimiskuumetta

Päivi
4/2 | 

Mä oon ehdottomasti aina sillä kannalla, että jos käyttää silmälaseja päivittäin, niin kyllä niitä saa silloin omistaa enemmän kuin yhdet kerrallaan! Onhan laukkuja ja kenkiäkin useammat, kun ei ne samat vaan käy aina joka tarkoitukseen... ;) Tosi kivat pokat, kunnolla kokoa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat