Sain tänään kesken työpäivän isoimmalta siskoltani seuravanlaisen tekstiviestin:

"Kentällä. Ostin 590 € käsilaukun. Rupesi niin pyörryttämään, että tulin drinkille."

Luettuani viestin innoissani ääneen työkavereilleni  totesi pomoni, että "no huomaa kyllä, että ootte siskokset". :D

Ennen kuin ehdin vastata iso-kiskolle (kyllä se on nimenomaan iso-Kisko) mitään onnitteluja ja vaatimuksia kuvasta piippasi puhelin jo jatkoa.

"Ai niin, Raisun (auto) remontti maksoi saman verran ja arvaa kummasta tuli parempi mieli! Näin meni asiat tärkeysjärjestykseen. :)"

kate_moss

Kate Moss for Longchamp

Illalla tätä suurta tapausta puitiin tietenkin Facebookin puolella lisää.

Sisko: Ei ollu mikään heräteostos, tuo on ollu mun läppärin näytössä kuukausia..., Tuli oikeesti joku efedriinipiikki kun  tein ostopäätöksen. verrattivissa johonkin TOSI onnistumiseen. Outoa..

Minä: Se on tietenkin osto-orgasmi!

Sisko: Ai niin! Juuri näin! nyt tiedän mitä se on.Hui, en tahdo enää! vaarallista!

Minä:  onko siinä hyvät sisukset? siis hyvin jaoteltu ja erilaisia taskuja? Eli onko se myös käytännöllinen vai pelkästään nätti?

Sisko: Nyt on vielä yberihastus menossa...katon kohta sisätöä kriittisemmin...

Ihanaa! Mä pystyn niin samaistumaan tuohon uuden kauan himoitun laukun onnellisen omistajan oloon. Se on ihana tunne ja sitä uutta mussukkaa haluaisi vain silitellä. Mun oma pitkäaikainen himotuslaukku oli viime talvena hankittu Marc O'Polon musta nahkasäkki ja mä olen edelleen siihen ihan todella ihastunut. Kerta toisensa jälkeen muita laukkuja katsellessani totean oman poloiseni olevan jo paljon hienompi ja voin siksi unohtaa muut.

Iso-kiskon uutukaiseen vielä palatakseni totean, että hyvän ostoksen teki. Ajaton ja ihan kantajansa näköinen ja värinen laukku joka on omistajansa itsensäkin sanoin "mallia äidiltä tyttärelle". Mun puolesta se vois kyllä olla vaikka mallia iso-kiskolta pienimmälle, jos joskus sattuu veskaansa kyllästymään.. :D

Siihen kysymykseeni laukun sisäpuolesta ja käytännöllisyydestäkin sain hetken päästä vastauksen. Seuraavan päivän kamat oli jo pakattu ja kaikki oli ilmeiseti mahtuneet. Ja järjestyksenpitoa helpottavia taskujakin laukusta toki löytyi. Sen lisäksi, että kassi on kaunis, ei se siis ole ilmeisesti silkkoa sisältäkään. (no parempi kyllä tuohon hintaan ollakin melko näppärä ja toimiva vehje..)

Kun vielä lopuksi tiedustelin tuoreen laukunomistajan tunnelmia näin ekan yhteisen päivän päätteksi oli vastaus seuraavanlainen:

"Hullaannus. Vanha nainen hunningolla."

Toivotan siis kovasti onnea hunningolla olevalle siskolleni ja hänen uudelle rakkaalleen. Olkoon yhteinen taipaleenne täynnä ihania seikkailuja!

Kommentit (10)

Anna
13/10 | 

Mahtava sisko sulla. Laukku ei niinkään mun makuuni, mut perustelut ja tarina sitäkin enemmän.

14/10 | 

Ihana tarina :D Miksi hankkiakaan itselleen muita kuin tosirakkauksia, eihän kukaan kato edes sinne päin olevaa miestä kauaa?

Maddaleena
15/10 | 

No jo on aikoihin eletty, äidin pitää netistä lukea lapsensa ajautuneen hunningolla! Ymmärrän kyllä molempia tyttäriäni - ihan on totta: millainen äiti, sellainen tytär.

16/10 | 

Sainkin jo eilen kutsun, katsomaan uutta laukkua. Onneksi tämä tytär ei ole vielä löytänyt tollaisia hunningolle johtavia löytöjä..

Vanilja
17/10 | 

Nyt ei ole kyse laukusta, mutta löysin eilen itselleni kauan etsimäni, pehmeän nahkatakin :)) Se oli rakkautta ensi silmäyksellä ;) Kotona sitä sitten vielä testailin enkä olisi halunnut riisua :) Harmi ettei vielä oikein tarkene käyttää, lämpimämpiä kelejä odotellessa! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram