Voi kaikki mustat neulemekkoni, en kesän aikana muistanutkaan kuinka paljon teitä rakastan! Nyt kun sitten taas kaivelin nuo lukemattomia kertoja päälläni nähdyt Espritin koltut taas esiin, olen viihtynyt niissä jo monta päivää putkeen.

Ja miksikö puhun monikossa? No siksi, että minulla on samaa mustaa mekkoa 3 kpl! Se osoittautui aikoinaan niin loistavaksi ja monikäyttöiseksi vaatteeksi, että tuli hamstrattua niitä lisää kun olivat Elloksella superalessa. Ja kaikki ovat tulleet tarpeeseen. Aina on vähintää yksi kaikki ongelmat ratkaiseva rakkausmekko puhtaana.

Tänään lempivaate pääsi kanssani aamun alkajaisiksi labraan verikokeisiin, sitten yhdelle lehtikuvauskeikalle, teatterin kirpputorille ja loppupäiväksi studiolle kuvauksiin ja toimistohommiin. Kokonaisuutena tämä eukko näytti tältä:

20121016-212758.jpg

neulemekko-esprit/nahkarotsi-saki/huivi-la redoute/laukku-alternative/kengät-Ten points (saatu)/hattu-kirppislöytö

Nuo koko kuvassa näkyvät kengät ovat iloinen ylläri sunnuntailta, kun menin kenkäkauppaan ihan vain viattomasti katselemaan. Tyhjin käsin jaloin en sieltä kuitenkaan lähtenyt, sillä  liikkeessä minua odotti viesti Ten Pointsilta, että saisin valita itselleni veloituksetta yhdet heidän kengät mikäli haluaisin. Jei! No halusin kai! Mutta uusista ihanuuksista lisää myöhemmin ihan kunnon kuvien kanssa.

20121016-212804.jpg

Hatun nappasin eilen mukaani Lähetystorilta, kun se passasi väriltään niin kivasti uusiin kenkiin. Mä tahdon lisää hattuja! Ne pidentää kivasti kampaajakäyntien väliä. :D

Kuten sanoin, niin kävin tosiaan tänään verikokeissa. Olen täällä blogissakin tainnut jossain kohtaa mainita, että minulla on jo jonkin aikaa ollut koelääkitys hieman huonojen kilpirauhasarvojen vuoksi vaikkei sitä varsinaista vajaatoimintadiagnoosia ole yksikään lääkäri vielä päätynyt antamaan.

Nyt sitten tsekkaillaan, että millaisia arvoja tämän hetkinen lääkitys antaa. Jos verrataan vaikka viime kevääseen jolloin kirjoitin mm. tämän väsymyksen täyteisen postauksen, on olo parantunut jo melkoisesti. Kesä meni vielä melkoisessa aivosumussa, mutta nyt syksyn tullen synkkyys ja toivottomuus on alkanut pikku hiljaa helpottamaan eikä arki ole enää karmivaa tervassa tarpomista.

Muuten oireita kyllä riittää vielä melkoisesti, joten lääkäri sanoi, että thyroxin-annosta varmasti nostetaan näyttipä TS-H ja T4v arvot sitten mitä hyvänsä. Mutta nyt mulla on ekaa kertaa todella pitkään aikaan sellainen olo, että mä nään jopa hieman valoa sen ainaisen väsymys-tunnelin päässä. Että ehkä mä en ihan oikeesti olekaan vain masentunut, laiska ja lihova möykky, vaan ehkä mä vielä löydän vanhan iloisen ja aktiivisen itseni. Pitäkää peukkuja ja vilkuttakaa majakan valoja, jotta löydän pois sumusta.

Kommentit (6)

M
7/6 | 

Moikka, mikä koko sulla on Espritin vaatteissa? Mulla vähän tässä tarkoituksena Ellokselta tilata kyseiseltä merkiltä vaatetusta ja koko mietityttää. Onko pientä vai isoa kokomitoitusta yleisesti ottaen?

Tanza
8/6 | 

Ihana asukokonaisuus, itsellä on kanssa tuommoinen musta neulemekko joka on ihan luottovaate! Vielä kun löytäisi noin kauniit kengät :) Tai että osaisi pitää tommoista nahkarotsia :)

9/6 | 

Hienoa, että on ymmärtävä lääkäri, eikä tuijota vain arvoja...

Mulla nuo oireet eivät loppuneet tyroksiinilla millään, joten jouduin metsästämään toisen lääkkeen, mutta sillä olo parani todella paljon :)

Tsemppiä hirveästi vajiksen kanssa kamppailuun!! Tiedän todellakin, mitä se on ja toivon kaikkea hyvää sinulle.

Tiina
10/6 | 

Harvoin tulee kommentoitua blogeihin mutta nyt on pakko. :) Hankin tuon saman mustan neulemekon Elloksen alesta ja on ollut ihan huippuostos! Ahkeran pitämisenkään jälkeen ei oo mennyt miksikään ja muuntuu eri asusteilla business-mekosta vapaa-ajan vaatteeksi. Kiitos vaan vinkistä. ;) Ois munkin pitänyt ostaa vaan useampi kerralla...

IrmaG
11/6 | 

Pakko hehkuttaa; tämä kokonaisuus kolahti varsin lujaa! Ja tuo hattu kruunaa tyylin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram